|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
20.5.2014 6:03:46   
Misha i Ljisha
Jao ovaj snimak mi je stravican. Mucnina me uhvatila. Cim se moja D probudi idem da je ljubim i mazim i ljubim i mazim i ....

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 776
20.5.2014 10:55:47   
Torbica
Verka user posted image
A ona zena je psihijatrijski slucaj....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 777
20.5.2014 11:01:10   
ivaMark
A ona zena je psihijatrijski slucaj....

Definitivno... Treba je zatvoriti.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 778
20.5.2014 11:06:53   
anci kv
bolesuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 779
20.5.2014 11:22:47   
Klarita
O, Boze dragi user posted image zena je prof.???

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 780
20.5.2014 11:35:19   
Brand new mama
Cure moje,ja sam daleko,ali ovih dana nikako da se smirim...svako dobro vam zelim...a ne znam sto sam gledala onaj snimak-nisam mogla do kraja... Onda kad budemo ponovo komentarisale zakon o zastiti dece od roditeljskog nasilja-samo pustite taj snimak ponovo i razmislite jos jednom da li nam taj zakon treba.... Jos me vise boli glava...user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 781
20.5.2014 11:45:51   
anci kv
prof.na medicinskom fakultetu

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 782
20.5.2014 12:03:17   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: anci kv

prof.na medicinskom fakultetu

Ma daaaaaj...... I dalje radi, zivi, krece se normalno? Dete je kod nje?

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 783
20.5.2014 12:06:37   
anci kv
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=261&cl=14

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 784
20.5.2014 12:07:25   
wivern
da, i dalje predaje i dobila je starateljstvo nad detetom iako su pokazivani ovi snimci. Vestacenje ovih snimaka je radio medicinski fakultet u kojem ova spodoba radi.
Ja da sam joj muz bez razmisljanja bih je odrobijala, tukla bih je nogama i rukama dok ne crkne... Da izvinete sad na ovoj agresivnosti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 785
20.5.2014 12:09:39   
anci kv
gledala sam i plakala...moje dete mirno spava a nečije se uspavljuje batinama i to rukom majkeuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 786
20.5.2014 12:09:57   
Klarita
E, kuda ide ovaj svet...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 787
20.5.2014 12:13:13   
lanajelena
Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga user posted image (ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 788
20.5.2014 12:14:42   
Peace*
user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 789
20.5.2014 12:17:07   
Klarita
Cudo, bas cudo...pa, u nasoj zamlji je to bas cudno user posted image
Hocu li da se probudim jedno jutro i procitam neke lepe vesti???

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 790
20.5.2014 12:17:20   
vikiveki
Ovo je baš strašno, a najgore je što u ovakvim situacijama najviše ispaštaju nevina i nedužna deca koja nisu u stanju da se brane.Baš mi je žao tog detetauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 791
20.5.2014 12:21:11   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga user posted image (ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga)

upravo je to ono što sam htela da kažem,bilo da su u pitanju žene ili muškarci, uvek su prilikom razvoda braka deca ta koje roditelji koriste kao instrumente da suprotnoj strani nanesu bol.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 792
20.5.2014 12:28:37   
mtajcica83
Ovaj snimak nisam mogla odgledati do kraja, suze mi teku.Zar je moguce da ovako mlati dijete??? Ruke joj otpale...user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 793
20.5.2014 23:46:53   
Klarita
E, muka mi je vise od teorija zavera i raznih "naucnih" objasnjenja tragedije koja nas je zadesila, muka mi je od lenjivaca i bezobzirnika, ljudi kojima je uvek neko "treci" kriv za ono sto mu se desava, muka mi je da slusam patetiku, muka mi je od politicara i apoliticara koji vredjaju prethodne, muka mi je od lezilebovica koji nista ne rade, a da se oni pitaju sve bi resili za tren user posted image user posted image user posted image

I da prekopiram status jednog umetnika sa FB:
Toliko je dokonih kriticara na fc. ali ne shvataju da se broji samo kritika onih koji konretno pomazu.Dokoni se ne broje...!!!

< Poruku je uredio Klarita -- 20.5.2014 23:48:43 >

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 794
21.5.2014 2:07:17   
Dani.kv
Muka mi je i ne mogu da spavam jer u petak moram za Nis za to J... drzavljanstvo koje cekam puna tri meseca. Skeniraj, salji postom kopije, molbe, pitanja,zahteve. Opet nista...
Muka mi je od rodjaka koji se prave naivni i umestno da te pare koje cu da potrosim u putu dam nekom u ovoj situaciji ne ja cu da ostavim dve bebe kuci i ranom zorom na put. Gde je ta drzava...j... mu ma...
Uh

Direktna veza do poruke: 795
21.5.2014 7:29:43   
Ivanka 75
Dani, pa moze li neko od nas iz Nisa da tiuzme drzavljanstvo ili moras licno?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 796
21.5.2014 8:05:53   
Dani.kv
Ivanka moze bilo ko da pita u cemu je problem. Medjutim velike su guzve pa ne mogu da obavezujem ljude koji imaju obaveze. Glupo je. Obe sestre su zrele zene,imaju odraslu decu, puno vremena i glupe razloge da ne odu. E to je ono sto me izludjuje. A ja jurim po Vrnjackoj Banji za sve i svakog

Direktna veza do poruke: 797
21.5.2014 8:25:34   
Ivanka 75
Kad dokazis u petak? Imas li vremena za kaficu?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 798
21.5.2014 8:54:42   
vonavoj
mislim da mi je crkao grejac na ves masiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 799
21.5.2014 12:26:41   
Dani.kv
Ja se nadam da cu imati vremena. Kancelarije su u upravi crvenog krsta. Mislim da je to ul 12 februara. Javicu se

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here