Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:08:19
|
|
|
|
anci kv
|
zato ova tema postoji,mesto da istreseš svoju muku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:14:22
|
|
|
|
lanajelena
|
Ljiljo naravno da ces se ovde istresti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:27:36
|
|
|
|
Olga75
|
ej bre ljudi , pa ovo je istresanje svi smo naelektrisani kako da ne budemo i evo jedan onaj hag za sve nervozne neka smo samo zivi i zdravi a ostalo ce vec biti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:34:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I posle kazu kako nismo na forumu slozni! Ovde se vidi kako svi brinemo jedni za druge. Hvala svima sto pomazete i mislite na moju sestrui njene. Ne znam kako da vam se zahvalim. Nemam reci. Nervoze ce biti ali to je sad normalno. Sve vas grlim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:36:17
|
|
|
|
anci kv
|
nema zašta da zahvaljuješ. Zato smo tu,da brinemo za naše!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 16:53:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovo je tema za istresanje negativne energije i ja sam puno puta ovde napisala ono što me muči a što ne znam kome bih mogla reći.Sve su vrednosti danas poremećene i sve manje ima pravih prijatelja i ljudi,ne znam da li je ova besparica uticala na to da se ljudi promene....i baš se obradujem kada vidim da još uvek postoje ljudi kojima je stalo do nekih vrednosti koje su u moje doba bile cenjene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 17:01:18
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ovo je tema za istresanje negativne energije i ja sam puno puta ovde napisala ono što me muči a što ne znam kome bih mogla reći.Sve su vrednosti danas poremećene i sve manje ima pravih prijatelja i ljudi,ne znam da li je ova besparica uticala na to da se ljudi promene....i baš se obradujem kada vidim da još uvek postoje ljudi kojima je stalo do nekih vrednosti koje su u moje doba bile cenjene Devojke! Znači, ja kao poslednji kreten, celo popodne ne mogu da zaustavim suze!!! Pitam se šta da očekujem od ljudi koje daleko manje i slabije poznajem? Joj, sve mi se, baš sve, danas skupilo...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 17:47:24
|
|
|
|
anci kv
|
meni se sve skuplja danima,samo čekam da
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 18:31:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam stigla iz bolnice,ok je. On inace radi kod neke pijandure neprijavljen bravariju,pa mu je dunulo da danas rade,da vade mere i postavljaju konstrukciju. Merdevine mu kliznule i pao je i zakacio mu se rukav od duksa za siljke na kapiji pa je oderao levu podlakticu 20 cm. Nisu mu povredjene tetive i vene,presadili su mu kozu sa butine da pre zaraste povreda i sad je na plasticnoj hirurgiji! Taj gazda me zove i kaze mi sta je bilo,meni se noge odsekle al sam morala biti pribrana zbog dece. Jos mi djubre kaze reci da se povredio kuci da ja ne
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 18:34:42
|
|
|
|
anci kv
|
da ne bi platio za povredu na radu ili odgovarao zato što radnik nije prijavljen Muka kako god pogledaš za tebe. Drži se ženo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 19:48:41
|
|
|
|
jole82
|
Nisam ničiji PR...ali povodom blejača sa snimka koji je wevern postavila moram da kažem koju..jer ja prva volim tamo da pijem kafu...i na tom delu šetališta, koji pripada kafiću, je moja T faktički i prohodala.. Kako god kome to zvučalo ili izgledalo, lokalna tradicija tog splav-kafića svaki put kad voda nadođe je da se baš tu "bleji" iako je splav nekoliko deset_ina cm pod vodom...ovo su sad snimci stolova koji su inače na šetalištu ...njih zimi nema..bleji se unutra...Tako da ova slika je uobičajena.. Inače petak na subotu...polovina personala je pošla za Šabac, a jedan od njih je dao i svoj čamac koji je otišao za Obrenovac.. Kafić radi zato što to ljudi koji dolaze žele...tim ljudima koji piju kafu ili pivo je "gotivno tu da bleje baš sad" i to je njihov problem, a gazda što je odlučio da radi...ne vidim ništa loše u tome i nema veze sa profiterstvom...kafić bi radio ovako potopljen i da nije ove tragedije koja se nažalost dogodila..
< Poruku je uredio jole82 RR -- 18.5.2014 19:52:19 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 20:26:06
|
|
|
|
anci kv
|
Ma to što ljudi rade je ok,ne može sve da stane sa radom,bilo bi još više ugroženih. Kad sam videla ovu fotku pomislila sam zar je moguće da se drugi sprdaju sa tuđom mukom
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 20:39:04
|
|
|
|
nata11
|
A ja bih sve ove blejace sto izdigli nogice i uzivkaju za noge pa u vodu Pa majko moja nadji prikladnije mesto ako ti je do kafe.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 20:48:57
|
|
|
|
nata11
|
Video posvecem blejacima
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 20:53:28
|
|
|
|
jole82
|
Eto ja sam danas bila u 70om kod mame i bilo je divno vreme...uvek odemo tamo..al eto danas (ni ne znajući za ovo) nismo tamo otišli...ni meni niti ikom mom nije prikladno i primereno u ovakvoj situaciji da na ovaj način uživam, iako lično nemam nikog ugroženog u najmanju ruku, a daleko bilo nešto gore.. Htedoh samo reći da je ovo slika i prilika baš i samo tih "ljudi" koji su podigli nogice...i da nije problem što kafić radi (to i nije klasičan kafić i uvek je otvoren-dan/noć), već što ljudi nalaze za shodno da se bećare na takav način...oni očito nemaju nikog ugroženog...al to nije opravdanje, samo odraz nečijeg "mozga"...To nije niko lokalan, već neki dodjoši koji su došli na jednu od bezbednijih lokacija, da vide kako izgleda nabujala reka..pa još kad snimiše stolove...ajmo da sednemo i usput opalimo koji selfi jer je baš do j***...Izmedju ostalog osoba koja je snimala je i sama pila piće...jer je snimano sa poslednjeg stola u nizu...tako da...toliko o tome...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 21:07:35
|
|
|
|
nata11
|
Jole upravo tako, iako nikada nisam bila u pomenutom kaficu cim sam videla da je neka cura objavila znala sam da je i ona bila prisuta. Ali je nju to izgleda zabavljalo,htela da se pohvali, nije ocekivala ovakve reakcije ljudi. A kao sto si i sama rekla:ni meni niti ikom mom nije prikladno i primereno u ovakvoj situaciji da na ovaj način uživam,
< Poruku je uredio nata11 -- 18.5.2014 21:16:13 >
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 21:14:52
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam juče bila u kafiću... Vodila sam Tinu da se vidi sa tatom...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.5.2014 21:33:42
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Sad sam stigla iz bolnice,ok je. On inace radi kod neke pijandure neprijavljen bravariju,pa mu je dunulo da danas rade,da vade mere i postavljaju konstrukciju. Merdevine mu kliznule i pao je i zakacio mu se rukav od duksa za siljke na kapiji pa je oderao levu podlakticu 20 cm. Nisu mu povredjene tetive i vene,presadili su mu kozu sa butine da pre zaraste povreda i sad je na plasticnoj hirurgiji! Taj gazda me zove i kaze mi sta je bilo,meni se noge odsekle al sam morala biti pribrana zbog dece. Jos mi djubre kaze reci da se povredio kuci da ja ne Nemam reči za gazdu, bar ne lepih. Dobro je da nije ozbiljnija povreda. Preguraćete vi to.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 8:13:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sam se iznervirala od ranog jutra! Čitam komentare na hrvatskim i slovenačkim novinama. Na hrvatskim o zastavama, na slovenačkim oko donacija. Tešim se samo da je u Sloveniji mnogo više normalnih ljudi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 8:57:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Od 7 jutros zovem dom zdravlja da zakazem ginekologa za sebe i kontrolu kod pedijatra za dete i od jutros cujem jedno te isto "svi operateru su trenutno zauzeti"! Ma idite u persun
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 14:52:52
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A ja bih sve ove blejace sto izdigli nogice i uzivkaju za noge pa u vodu Pa majko moja nadji prikladnije mesto ako ti je do kafe. A ja bih sve ove blejace sto izdigli nogice i uzivkaju za noge pa u vodu Pa majko moja nadji prikladnije mesto ako ti je do kafe. Upravo ovo sam i ja pomislila. Ok zivot ne treba i ne moze da stane, ali ajmo malo ukljuciti mozak. Tom rekom ce sada doplivavati sve i svasta, a ljudi ce i dalje sedeti i gledati u vodu kao da se nista ne desava. I kako je moguce da na dunavu ni jedan splav ne radi (svi su zatvoreni i inspekcija ih redovno kontrolise) dok na savi ljudi normalno ispijaju kafice. No ima i gorih stvari, upravo pogledah OVO i dobih poriv da nekoga ubijem.. mamu ti j*** toliko se zena muci da dobije potomstvo a stoka se izivljava, kravetina matora
< Poruku je uredio wivern -- 19.5.2014 14:54:03 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 15:12:24
|
|
|
|
Torbica
|
Boze sacuvaj, nisam mogla gledati do kraja.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 17:42:38
|
|
|
|
nata11
|
Ni ja nisam odgledala do kraja. uzasssss
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 22:04:07
|
|
|
|
Verolina
|
Umrla je omiljena baka iz moga komsiluka. Mom muzu je uvek donosila kolace salcice. Pricala je trista na sat i samarala vedrinom svaki put kad bih je videla. Govorila je kako ce mi Bog jednog dana podariti kcer krupnih ociju i plavih lokni, kao sto sam ja. A onda bi joj vilica ispala iz lezista, pa bi ona tako socno opsovala: "Je*o je caca, kako me zeza. Deder dete, ukuvaj svojoj Nataliji jednu jaku da srcem nesto, manje cu pricati" Mnogo mi je tesko. Nekada ne znamo koliko se vezemo za jedno ljudsko bice dok ga ne nestane.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.5.2014 22:06:33
|
|
|
|
anci kv
|
eee,Verka,nekada nismo ni svesni koliko nam neko znači,dok nas ne napusti zauvek...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?