|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
18.5.2014 1:09:51   
bubulence
SA je bio prioritet zbog fabrike koja proizvodi hemiju, da je voda usla u tu fabriku ne bi imali vode bar naredna 2 meseca zbog zagadjenosti i morali bi da je uzvozimo...
drugo, po meni to nije nista cudno (neorganizovanost), prvo, ovo jeSrbija. drugo, tesko je za 3 sata organizovati hiljade ljudi, a da to nije jedini posao nadleznih. znaci evakuisanje Obrenovca, odbrana Sapca, pozar u Kolubari (TE) i na desetine manjih mesta koja su jednako branjena ali ne tako javno kao SA...
dakle, ne opravdavam nikoga. ali ipak ljudi su bili svesni da ce ici po selima, da ce ici da rade u mraku, blatu... najveca greska je sto su pustili te klince koji da idu. znaci nista ispod 22god i bez alkohola...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 701
18.5.2014 1:11:52   
vikiveki
To je ono što i meni bode oči,svi su poslati za Šabac, gde realno i nije bilo potrebe za tolikim brojem ljudi...koliko sam videla čak su i zatvorenike angažovaliuser posted image ...kod nas su se ljudi odazvali na poziv MZ Laćarak i svako je od meštana ko je imao potreban alat išao na nasip,čak su ljudi i mehanizacija tj. bageri pored onog pravog nasipa nešto dalje od njega na železničkoj pruzi napravili još jedan nasip,u slučaju da onaj prvi popusti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 702
18.5.2014 1:17:16   
anci kv
znam da se u medijima ne objavljuje sve,zlatno pravilo,ne širiti paniku. Ali šta još ne znamo?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 703
18.5.2014 1:18:50   
Verolina
Pa naravno da ce najpre da se odazove onaj ko brani svoj dom. Sapcana, ljudi iz Metkovica, Pricinovica, Drenovca i ostalih sela, a ima ih mnogo, je bilo i ha haj. I toliki odziv iz Beograda im nije bio preko potreban, bar ne u tom broju, jer da jeste, oni bi se sami potrudili da docekaju zeljenu pomoc i spasu svoje domove.
Ja znam da oni uvek nasipaju tentove kad Sava preti i ono Vucicevo:Ako sabac padne, svi smo gotovi, im nije bilo potrebno. Vlada je ta koja je rasirila paniku i koja laze.

< Poruku je uredio Verolina -- 18.5.2014 1:19:41 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 704
18.5.2014 8:32:08   
Ivanka 75
Iznervirala sam se na onom fejsbuku, svi nesto pametuju ko gde treba da bude, sta je ciji posao....
Pa ne sede oni skrstenih ruku u Beogradu i gledaju vesti kao mi. Da ih nema nigde bilo bi "gde ste dok vam je narod u nevolji?" Ne valja kad se ukljuce ne valja kad se ne ukljuce, ooooo Srbi vecito nezadovoljni
Napisala bih svasta ali besna sam pa da ne preteram...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 705
18.5.2014 9:00:55   
cockic
ja sam sokirana koliko su tc. puni ljudi koji setaju i kupuju krpice,kao da se nista ne desaava.sramota user posted image

ovo nam se i desava,jer sam videla da uopste nemamo osecanja.ne kazem ja da sad treba da sede kuci i placu nad nesrecom tih ljudi.ali bolje u ovom haosu umesto da kupi majcu za 3000din ili sako 6000din te pare prosledi ljudima kojima je to sad najpotrebnije.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 706
18.5.2014 9:06:11   
Ivanka 75
Ja sam juce isla u grad da kupim poklon za kumcetov rodjendan danas, grad je puuuun, ja samo kupila sta sam htela i vratila se kuci, ovde nema velikih prelivanja vode pa narod i ne oseca toliko nesrecu koja je snasla one oko Save.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 707
18.5.2014 9:16:42   
mali_mis
Dusa me boli. Ne mogu vise da gledam niti slusam o poplavama. Plakala bih a ne mogu zbog deteta, da ga ne uznemirim. Zao mi je ljudi koji su ostali bez svojih domova, kad vidim malu decu prilikom evakuacije, srce mi se cepa. A ja ne mogu da pomognem user posted image
Nemam nista ni od pelena, mleka da odnesem, jer ni za svoju bebu nemam. Jer zivim u uuser posted image drzavi. Jer imam muza idiota, koji je opstu frku napravio pre nedelju dana sto mora da za svoje dete posalje pare da ima za pelene i mleko, i sad ce poslati ko zna kad. A ja se jos brinem za budalu da mu se nesto ne desi jer mu je citav grad bio pod vodom, a on somina ide da slika, da bi posle mogao da kaci na fejs user posted image
Pi**m i od ove glupe selidbe, i glupe uzasno spore administracije, i od neodgovornih ljudi, koji u procesu selidbe kad treba da se potpise kupoprodajni ugovor zapale u Evropu na godisnji, a ti zivi okruzen stvarima popakovanim po kartonskim kutijama svuda po stanu. Toliko sam besna da bih neke vrlo rado nabila na kolac.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 708
18.5.2014 9:34:17   
jole82
Meni brat tek treba da ispriča kako je bilo u Šapcu..petak na subotu..
Javio mi se porukom kad se vratio, da je "crko" i da je bila totalna dezorganizacija al pričaće mi detalje..
Mislim nije on baš totalni klinac ima 28 godina i "ima ga"...al voli nekad preuveličava pa sam pomislila da malo **** jer ne znam šta je očekivao, da će ih hostese sprovoditi do džakova sa perjem...al sad kad vidim i sa drugih strana, shvatam da nije lagao...pa kad mi bude ispričao baš ću vam preneti...

Enyoj the silence!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 709
18.5.2014 9:38:42   
minnica

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Meni brat tek treba da ispriča kako je bilo u Šapcu..petak na subotu..
Javio mi se porukom kad se vratio, da je "crko" i da je bila totalna dezorganizacija al pričaće mi detalje..
Mislim nije on baš totalni klinac ima 28 godina i "ima ga"...al voli nekad preuveličava pa sam pomislila da malo **** jer ne znam šta je očekivao, da će ih hostese sprovoditi do džakova sa perjem...al sad kad vidim i sa drugih strana, shvatam da nije lagao...pa kad mi bude ispričao baš ću vam preneti...

Ovo je opšti utisak i mojih prijatelja koji su išli da pomognu. Stvarno mislim da su funkcioneri trebali da se fokusiraju na organizaciju, a ne da budu na terenu lično baš svi. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 710
18.5.2014 9:39:41   
anci kv
ništa me više ne može iznenaditi

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 711
18.5.2014 9:41:52   
mali_mis
Imam dosta prijatelja u Sapcu. Dosta njih je odlepilo zbog totalne neorganizacije gradske vlasti. Kazu da niti je bilo peska, ni kamiona, ni lopata, niti bilo koga ko bi ih preusmeravao sta da rade, a ljudi je bilo jako puno.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 712
18.5.2014 9:49:25   
Trcosava
JAOOOJ!!!

Sad sam popiiiiiiiii - info sa granica - niko ko nema overeno od strane CK ne sme da pređe granicu sa HR i BiH!!!!!

Dakle, ko bi samostalno krenuo (dosta je naših rasutih po EU koji bi možda krenuli rodbini da pomažu) ne sme bez potvrde CK te zemlje da pređe granicu.
MM kaže da razume to, razumem i ja donekle. ALI!!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 713
18.5.2014 9:54:21   
Ivanka 75
Sto? Zbog moguceg sirenja zaraze? ILi neceg drugog?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 714
18.5.2014 9:56:07   
Torbica
Mm radi u EPS-u i nikako mu nije jasno kako EPS koji ima 30000 zaposlenih, nije pozvao ma samo svoje zaposlene da brane Obrenovac... koji je po njemu neprocenljiv po pitanju svega onoga sto EPS ima. Pola celog EPS-a je u Obrenovcu.... bilo user posted image Jadni taj narod.,,, manje vise za sve....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 715
18.5.2014 9:57:32   
Sanjica26 RR
Ni meni nije jasno. Grozno i strasno.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 716
18.5.2014 10:02:24   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Sto? Zbog moguceg sirenja zaraze? ILi neceg drugog?

Zbog ŠVERCA!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 717
18.5.2014 10:52:37   
Torbica
Nije ni cudo, sramota user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 718
18.5.2014 11:01:49   
anci kv
A u Domu Sindikata grupno venčanje,sve sa pevaljkom i žikom šarenicom. Kao da se ovo dešava u drugoj zemlji...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 719
18.5.2014 11:08:37   
nata11

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

JAOOOJ!!!

Sad sam popiiiiiiiii - info sa granica - niko ko nema overeno od strane CK ne sme da pređe granicu sa HR i BiH!!!!!

Dakle, ko bi samostalno krenuo (dosta je naših rasutih po EU koji bi možda krenuli rodbini da pomažu) ne sme bez potvrde CK te zemlje da pređe granicu.
MM kaže da razume to, razumem i ja donekle. ALI!!!!

Ja potpuno razumem!
Anci ne pricaj. Gde se to desava u BG ili KV?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 720
18.5.2014 11:10:06   
anci kv
Ma kakav žika ljakse kod nas u KV,samo mi još i on fali
BG

< Poruku je uredio anci kv -- 18.5.2014 11:11:31 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 721
18.5.2014 12:16:14   
viktori
Doveo me do napada povracanja! Nije on kriv kriva je televizija i onaj ko mu je rekoa ajd Ziko ti radi! On je trebalo da ima obraz da to odbije. Mada sa druge strane nije objavljen dan zalosti, tj tek ce biti kad prebroje umrle...Tad ne sme. Al moral gde im je moral u pmuser posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 722
18.5.2014 12:19:43   
anci kv
kakav moral...jedni se vesele,drugi plaču...u istom gradu...tuga

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 723
18.5.2014 12:23:07   
Žapkić
user posted image user posted image user posted image

OK-svako ima svoje razloge!!! Ali, da li je , mozda, trebalo da saslušaš moje razloge??? Da li je uopšte trebalo??? Ne mogu da verujem da se čovek od svojih 40 i kusur (a kusur nije ni malo mali!) ponaša kao klinac iz srednje škole!!!
OK-izbrisao si me iz FB prijatelja. Neka si! Posle toliko godina našeg prijateljstva, možda to i zaslužujem???
Da li to znači da ja tebe treba da izbrišem iz svog života??? Ne. Neću!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 724
18.5.2014 12:25:15   
anci kv
ženo,opusti se. Ako je samo bio prijatelj na fb a ne u životu,nije vredno

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here