|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
16.5.2014 21:56:00   
Rosita
Verolina, ja u Obrenovcu imam drugaricu, ni traga ni glasa :(. Ne mogu da verujem sta se desava. Jole, bravo za brata!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 676
16.5.2014 22:13:27   
Verolina
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 677
16.5.2014 22:17:30   
anci kv
mislim da bi trebalo pare od projekta Bg na vodi da usmere na obnovu Obrenovca,ako šta više bude i moglo da se obnoviuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 678
17.5.2014 0:29:51   
vikiveki
Moram ovde da se oslobodim moje negativne energije koju sam danas osećala prema mm koji mi se ceo dan smeje, što zbog vode koju smo natočili jer su preko radija rekli da će možda doći do nestanka vode, što zbog mog straha da će se Sava izliti.Uopšte nemogu da ga shvatim,obično je on taj koji trezveno razmišlja,a sada je izgleda suprotno....on je toliko uveren da nasip neće biti nigde probijen...A šta ako se desi ono najgore,ja ću sa decom vala ići gde god mi budu rekli...sigurno neću biti jedna od nevernih Toma koje misle da im se ništa strašno ne može dogoditi, pa neće da se evakuišu.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 679
17.5.2014 0:32:03   
anci kv
možda je čovek samo umoran od svih dešavanja i ubeđen da se ništa neće loše desiti
Nadajmo se da je ovog puta on u pravu

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 680
17.5.2014 0:34:12   
bubulence
ili misli da bi tebi bilo jos gore da i on sedne da kuka pa mu je to neka maska...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 681
17.5.2014 1:12:33   
Verolina
Obrenovac ima 70000 stanovnika.
Dva klizista u Krupnju se valjaju.
Hiljade ljudi vapi za pomoc.
Ja Miljanu nisam dobilauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 682
17.5.2014 1:15:04   
anci kv
joj Verka,a sve je više apela ljudi za pomoć tamo

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 683
18.5.2014 0:24:48   
Žapkić
E, sad sam Isp*****a!!! Pojavljuje se na TV jedan "visoki funkcioner" iz mog grada i kaze kako je brana na Rudniku apsolutno sigurna i kako nema razloga za paniku!

A moj jako dobar prijatelj već 2 dana i 2 noći verovatno "Hvata zjale" gore po planini sa pripadnicima vojske, jer je brana već popustila , a morali su da je izdignu za još 2 metra , što dodatno pogoršava stvari!!! Njima je gore zabranjeno da daju bilo kakve informacije , da se kod naroda ne bi stvarala panika!?!user posted image
Alo, idioti, recite narodu istinu, ma kakva da je!!! Valjda treba da znamo na čemu smo!!! Nemaju svi sreću da imaju od koga da saznaju pravu istinu!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 684
18.5.2014 0:27:54   
Nimfa
Zapkic tako su i javili da se priprema jos gore,ali ne i kad i koliko,stalno kriju zbog panike,a ne shvataju da je bolje da se ljudi pripreme za ono sto dolazi user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 685
18.5.2014 0:34:54   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Žapkić

A moj jako dobar prijatelj već 2 dana i 2 noći verovatno "Hvata zjale" gore po planini sa pripadnicima vojske, jer je brana već popustila , a morali su da je izdignu za još 2 metra , što dodatno pogoršava stvari!!! Njima je gore zabranjeno da daju bilo kakve informacije , da se kod naroda ne bi stvarala panika!?!user posted image
Alo, idioti, recite narodu istinu, ma kakva da je!!! Valjda treba da znamo na čemu smo!!! Nemaju svi sreću da imaju od koga da saznaju pravu istinu!!!

Tacno je da se ne zna sta je gore, panika ili laz i ugrozavanje drugih. U proteklih par dana neumesno lazu za mnoge stvari.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 686
18.5.2014 0:39:08   
Žapkić
Ma, ja tvrdim da je istina daleko bolja u svakom slučaju. Bar znaš na čemu si... Ovako...
To je , u stvari brana na flotaciji rudnika olova i cinka na Rudniku, koja ako pukne, ceo grad će biti zatrpan jalovinom sa flotacije za nepunih 20 min, a za 40mion ta jalovina stiže do Čačka...
Ja sam danas kasno popodne bila gore, da ljudima odvezenm nešto hrane i cigarete-naravno-Oni su svi skeptični po pitanju toga da može da izdrzi, jer je već poela da popušta...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 687
18.5.2014 0:40:45   
anci kv
brinem i zbog toga...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 688
18.5.2014 0:51:15   
Verolina
COVEK SE VRATIO VIDNO BESAN..I MENI OVO DELUJE KAO VEOMA REALAN SCENARIJ:

*bala vas politika. Iskoriscavate ljude za svoju dobrobit.
"Bruka i sramoota!!!!Upravo sam se vratio iz Sapca,otisao sam zajedno sa sigurno vise od 1000 ljudi iz Beograda. Mogu samo da kazem i ako ne znam da li ce iko ovo objaviti: ovo je najveca sramota i razocaranje koje smo doziveli..Kod Sava centra svi su bili zivotno ugrozeni u pokusajima da udju neki autobus. Bez ikakve organizacije medju prvima su otisla deca klinci sa punim rukama piva u autobusima koje su jurili po autoputu...Sa njima i ljudi vidno pijani. U Sapcu nas niko nije sacekao, mucni vozaci autobusa su vozili po gradu ne znajuci kuda da idu. Na kraju je nas vise od hiljadu odvezeno u selo Dragojevac odakle smo bez ikakve informacije isli peske 10km do sela Sevarice. Tamo je par ljudi kao nesto organizovali,ali to je bio jedan uzas,u mrklom mraku,na seoskom putu,autobusima koji su se zaglavljivali pokusavajuci da okrenu autobuse pijanim ljudima koji su se samo derali-najteze bilo sacuvati svoju glavu.Neki ljudi su cak ne znajuci poupadali u delove poplavljenih nasipa.Posle dva sata haosa i bezanja po njivama od jednog traktora sa prikolicom koji je kao poslat da sa vise od 1000 ljudi "brani Sabac" ljudi su besni poceli da napustaju taj haos i da peske se vracaju za Sabac, jer drugacuje nisu imali kako.Prikupljali smo jedni druge i pokusavali da se nekako izvucemo iz tog haosa.Tokom puta atobusi koji su nailazili zaustavljali svojim telima da bi nas povezli bar do prvog naselja.2,3 km u jednom sumarku stajalo je vise od 150 policajaca,koji su nam rekli da ne smeju.." "...da rade nista dok se ne smeni krizni stab u Sapcu.Kako smo saznali od ljudi tamo sve je sabotirano da bi se smenila lokalna vlast..A mi smo iskorisceni da bi se napravio haoss!Vecina ljudi je ili uspela da ode iz Sapca oni koji nisu verovatno jos hodaju po selima okolnim i gradu pokusavajuci da se vrate. Nikome nije jasno zasto se pozvalo i odvelo vise hiljada ljudi iz Beograda i ostavilo po njivama prepusteno samo sebi ugrozavajuci i te ljude,pa zar je malo ugrozenih tamo?Tuga je medju svima bila i tamo i u povratku. Ljudi su u soku.sSamo moja grupa je pronasla i povela vise od 7..8.maloletnika uplasenih koji ne znaju ni gde su ni kako ce kuci.Po smeni tog kriznog staba odjednom se pojavila i policija i kiperi sa peskom ali ogorceni ljudi su ostavili dzakove na ulicama i spasavajuci sami sebe krenuli nazad kuci.Sve ovo mogu da vam potvrde svi vozaci lastinih autobusa koji i sami nisu znali kuda da se vrate i bili u cudu sta se desava.Poslusali smo premijera i poziv da pomognemo i ovim putem mu se zahvaljuljem i neka nas nikada vise ne zove,sram ih bilo!!ZAHVALJUJEM se Bogu sto sam se vratio svojoj kuci i molim ga da sacuva one ljude u Sapcu jer ovi koji ih kao spasavaju bore se za vlast u gradu i u ovakvoj situaciji ugrozavajuci dodatne zivote.Ovo ce te cuti i procitati od jos mnogo mnogo ljudi koji su se sa gorcinom u ustima napustili sabac,blatnjavi i posramljeni!HVALA Vladi Srbije i sram vas bilo!!HVALA vam ako ovo objavite,a raspitajte se malo i sve cete i sami cuti."
(DUSAN, 17. maj 2014 06:54)

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 689
18.5.2014 0:51:23   
vikiveki
Ma danas sam u SM i Laćarku čula toliko dezinformacija da je to neverovatno,neko pusti buvu da je brana popustila i svi se uspaniče,onda ja zovnem mm koji je na licu mesta i koji se čudi kako neko može tako nešto da kažeuser posted image danas sam skroz izludela od svih tih oprečnih i suprotnih informacija,pa sam odlučila da ipak odem iz kuće i Laćarka barem do ponedeljka....grize me savest što sam mm ostavila samog ali deca su mi najvažnija,mi odrasli se i možemo snaći ali deca nisu za takve stvari

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 690
18.5.2014 0:57:06   
Žapkić
Verka, ovo o čemu ti pišeš sam ja danas pročitala na FB proilu jednog mog drugara. Znači, bila sam zgrožena.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 691
18.5.2014 0:59:14   
Verolina
Ja sam cula od momaka iz moje familije price koje mogu tacno potvrditi ovaj scenarij. Oni su svi iz okoline Sapca i kazu da goru organizaciju ljudstva nisu videli.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 692
18.5.2014 1:02:00   
vikiveki
Uh sad tek pročitah Verolinin postuser posted image i ja mislim da je taj čovek izneo pravu istinu.Jer od početka mi je bilo čudno zašto da svi idu u Šabac kada je u SM isto tako kritično ako ne i gore,jer tu je Sava dostigla visinu od 865 cm čto je preko svih maksimuma dosad zabeleženih a preti i talas od preko 917 cm...mm kaže da su ljudi koji su došli u SM zaista mnogo pomogli policajcima i ostalim koji su radili na nasipu i gde god je postojala opasnost da nasip pukne brzo se reagovalo.A u medijima sam čula da i u SM hoće da smene krizni štab....uopšte mi nije jasno šta se dešavauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 693
18.5.2014 1:04:02   
Torbica
Mm pre 10-tak dana kaze - voda preti na sve strane a oni udri na Ukrajinu i sve ostale vesti odkojekude user posted image
Nikad nista nismo bili u stanju, kad drzavu vode kre..eni...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 694
18.5.2014 1:04:22   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam cula od momaka iz moje familije price koje mogu tacno potvrditi ovaj scenarij. Oni su svi iz okoline Sapca i kazu da goru organizaciju ljudstva nisu videli.

Znači mi u Mitrovici smo dobro prošli,valjda što se narod i sam organizovao pre nego što je došla pomoć sa strane

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 695
18.5.2014 1:04:31   
anci kv
meni nije bilo jasno zašto iz bg ide 500 ljudi za šabac. Pa to je veliki grad ako ne može toliko da skupi...nek sve ide dođavola
A onda pomislih možda da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljna situacija...izgleda da se sve otrglo kontroli
A neki ceo dan provedoše u lokalnim kafićima ispijajući kafu..

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 696
18.5.2014 1:04:52   
Verolina
Ne znam. Nije mi jasno, ali tu nesto smrdi. Jeste zorka opasna, ali opasne su sve hemijske fabrike pored reka. Niko ne obraca paznju na Moravu, na primer, sem lokalaca, koja buja i nosi.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 697
18.5.2014 1:05:28   
Žapkić
Desava se i to da se od javnosti krije pravo stanje snabdevanja el. energijom. Tvrde da je ima dovoljno, medjutim ljudi koji rade u EPS prenosu apeluju da se struja stedi maksimalno, kako bismo se "proukli kroz iglene uši" bez restrikcija.user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 698
18.5.2014 1:07:48   
Verolina
IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Verolina

Znači mi u Mitrovici smo dobro prošli,valjda što se narod i sam organizovao pre nego što je došla pomoć sa strane

Viki, i oni su se ljudi organizovali. Pa doslo je toliko ljudi iz sabacke opstine, njima nije bila potrebna gungula pijanih klinaca. Oni svaki put nasipaju svoj grad kad je to potrebno. Mala pomoc ok, ali Vucicevo-ako Sabac padne, svi smo gotovi, nije im bilo potrebno.
Sa druge strane , ne kontam o kojoj kompletnoj evakuaciji grada Obrenovca govore. Pa grad ima 70000 stanovnika, a oni ne znam da li su evakuisali 10 hiljada.

< Poruku je uredio Verolina -- 18.5.2014 1:08:59 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 699
18.5.2014 1:08:05   
anci kv
besna sam što ne znam šta nam dan sutra nosi...bombardovanje je bilo ništa u odnosu na ovo stanje

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here