|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
16.5.2014 19:13:43   
vikiveki
ne znam kakvo je trenutno stanje na Savi,nemamo neku lokalnu TV pa pratim RTV da vidim hoće li šta javiti.Mm kaže da je u SM nasip super odrađen ali zato Šapcu preti opasnost jer su njihovi nasipi slabiji a i Šabac je niži,, videćemo šta će biti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 651
16.5.2014 19:14:25   
Sanchy
Za bebe moze da se odnese i u Zorza Klemensoa19,to je Blic fondacija,ugao Dunavske i Dobracine,pored ove dve adrese koje vec znate..,inace koncert V.G.otkazao,veceras u devet ispred Sava Centra svi muskarci koji mogu da idu za Sabac,cekace ih busevi..Ako nivo Save naraste jos trideset_ak cm preti opasnost da svi ostanemo u mraku pa stedite struju i spremite baterijske i svece..ovo je strasnouser posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 16.5.2014 19:15:13 >

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 652
16.5.2014 19:14:49   
Verolina
Sava je pocela da se izliva. Pitanje je koliko ce uspeti da saniraju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 653
16.5.2014 19:14:55   
Sanjica26 RR
:(

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 654
16.5.2014 19:17:26   
anci kv
meni je sad mnogo gore nego pre 4 godine kad mi se pomeralo tlo pod nogama od zemljotresa

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 655
16.5.2014 19:24:30   
vikiveki
Anci upravu si ,zemljotres te protrese i prođe ali voda ona neprestaje da nadireuser posted image mene je,blago rečeno,strah od noći

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 656
16.5.2014 19:33:56   
mika79
viweki nemoj unapred da paničiš, neznam u kom si delu grada ali mislim da Mitrovica nije ugrožena, čak i ako dođe do izlivanja verovatno će pustiti vodu u njive, grad nije ugrožen. Mnogo je teža situacija u Šapcu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 657
16.5.2014 19:40:17   
Olga75
ovo je stvarno strasno
ali kad se voda povuce , ostaje onaj mulj , crkotine , epidemije
pa onda kad ce se rekonstruisati vodovod , strujna mreza , asfalt
jako , jako nije dobrouser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 658
16.5.2014 19:40:29   
Žapkić
Upravo mi je prijatelj koji je na terenu javio da kod nas preti da pukne brana. Morali su da je podignu za još 2 metra, jer ako se desi da pukne, sva flotacija jalovine sa Rudnika će a krene prema gradu. Ukoliko se to desi, ceo grad će biti zatrpan jalovinom... Samo ostaje da se molimo Bogu da brana izdrzi...user posted image A kiša ponovo počinje...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 659
16.5.2014 19:42:40   
anci kv
žapkić pa gde živiš ti?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 660
16.5.2014 19:44:54   
Žapkić
U Gornjem Milanovcu. Anci, mi smo, u neku ruku, komšinice user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 661
16.5.2014 19:46:40   
anci kv
pa ja sam iz GM,mama i bratovljeva porodica žive u rasadniku

< Poruku je uredio anci kv -- 16.5.2014 19:47:38 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 662
16.5.2014 19:47:31   
isidora88
ovo je jezivo, neka je bog u pomoci svima koji su ugrozeniuser posted image
Poziv dobrovoljcima

Grupa Novosađana pozvala je sugrađane koji bi sutra otišli u Šabac da pomognu u odbrani od poplava da se jave. Svako ko želi da se pridruži potrebno je da pošalje SMS na broj 060/525-88-99 i posle će dobiti poruku sa informacijom kad je polazak. Organizatori kažu da su se sa Štabom za odbranu od poplava dogovorili da im se obezbede dva autobusa za 100 dobrovoljaca, a da će, ako bude više onih koji žele da pomognu, biti obezbeđeno još autobusa. Dobrovoljci treba da obuku toplu odeću i čizme za kišu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 663
16.5.2014 19:48:34   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: anci kv

pa ja sam iz GM,mama i bratovljeva porodica žive u rasadniku

Stvarno? MOzda se i znamo. Ja sam u Vuka Karadzića

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 664
16.5.2014 19:50:06   
anci kv
sledeći put kad budem dolazila u gm,taman da se upoznamo,a možda se i znamo :-)

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 665
16.5.2014 19:53:35   
jole82
Ovo je strašno ljudi mojiuser posted image u svakom smislu..sve šta se dešava sa vodom i sa ljudima unesrećenim i sa onima koji žele da profitiraju na ovoj nesrećiuser posted image

Ponosna sam ali ujedno i zabrinuta..moj mladji brat je odlučio da sa svojih 15 drugara iz kraja večeras krene za Šabac!!

Inače on od jutros zove razne telefone i nudi pomoć....novac nema, mehanizaciju nema al je hteo da pomogne...vi ne možete da verujete koliko je telefona okrenuo...zajedno smo zvali kad sam došla danas do mojih(ti telefoni su postavljeni u te svrhe...call cenar ...pa sve redom)..i svi ga prebacivali na drugi broj , pa na vatrogasce, pa vamo namo...ej bre hoće da fizikališu i kao pa ne znamo šta da vam kažemo...

Al eto objavljen je polazak za večeras i sutra iz Beograda...i on i drugovi su odlučili da večeras krenuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 666
16.5.2014 19:54:11   
Žapkić
Da. Obavezno. Pošaljii mi PP, pa možemo da se "nadjemo" na FBuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 667
16.5.2014 19:59:06   
anci kv
žapkić,dogovoreno
Inače,Georgiev otkazao koncert
Jole,hoće ljudi da pomognu ali niko ne organizuje prevoz kao što ni Ruse niko neće da ugosti,sramota

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 668
16.5.2014 20:00:47   
nata11
Ja neznam da li se ovome nazire kraj. Strasno! Upravo sam slusala prenos razgovora dispicera iz razlicitih gradova. Jedna zena krenula da se poradja u ovom ludilu zarobljena u kuci user posted image user posted image
Sapcu se nazalost ne predvidja nista dobro kako pisu ocekuju vodeni talas iz Bosne user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 669
16.5.2014 20:01:06   
mika79
Jole user posted image za brata i drugare, mislim da će noćas Šapcu biti potrebna sva pomoć.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 670
16.5.2014 20:02:19   
Verolina
Vucic planira da preusmeri stihiju Save na Srem.user posted image
Jole, svaka cas_t tvom bratuuser posted image i njegovim drugarimauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 16.5.2014 20:03:20 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 671
16.5.2014 20:13:26   
nata11
Jel bi mogli da napravimo neku temu gde bismo ubacili podatke tipa gde pomoc, gde dobrovoljci jer vidim da je totalna ludnica i da ljudi vrte brojeve po 3 sata neznaju de da odnesu pomoc.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 672
16.5.2014 20:19:50   
lesica
Nato, otvorite temu, prekopirajte onaj moj prethodni post... ja sam u totalnom ludilu, ni ne stizem da sednem uz komp

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 673
16.5.2014 20:19:50   
caca81
I mm sa kolegama sa posla ode za Šabac, nadam se da će uspeti da spasu grad, tj. stanovnike, da ne prođu kao u Obrenovcu. Inače, kažu da je voda za piće ispravna, a kod nas u kraju ni u jednoj prodavnici nema više negazirane vode, može se ponegde naći gazirana.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 674
16.5.2014 20:24:24   
Anoniman
Jao zene ovo sto se desava je zaista strasno!!!
Ja se bas bojim,a kako li je tim ljudima dole ne mogu ni zamisliti!
Mislim na sve nase rr drugarice koje su tamo u opasnosti!user posted image

(odgovor članu caca81)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here