Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:27:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kuca u kojoj sam i ja odrasla je skroz poplavljena. Ne znam sta se desava kod mojih jos uvek. Zvala sam stab.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:29:10
|
|
|
|
mali_mis
|
ma anci, samo da ga se decepam Ne daj Boze da se razboli, posle ce da kuka kako umire na skype, tipicno muski.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:35:47
|
|
|
|
anci kv
|
joj sanjice pa zar nikakvih vesti nema?sigurno su evakuisani
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:36:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Podrška svima u ovoj teškoj situaciji što je zadesila naše ljude.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:37:38
|
|
|
|
Verolina
|
Moja drugarica je u Obrenovcu. Tamo je jezivo. Evo vam pogledajte na snimku ispod reportaze kolika je Kolubara. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1599291/Borba+sa+poplavama,+kriti%C4%8Dno+u+Obrenovcu.html Svuda je haos. Izlila se Drina, Sava tera podzemne vode u srem, evo kod mojih je vec voda do pola listova u dvoristu, ali u Obrenovcu je najgore.
< Poruku je uredio Verolina -- 16.5.2014 14:39:27 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:40:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Podrška svima u ovoj teškoj situaciji što je zadesila naše ljude. Potpisujem i ja. Sad citam da je u Maglaj krenuo helikopter po zenu koja se pocela porađati Nadam se da ce stici na vrijeme. Ovo je strasno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:43:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci nista ne znam. Samo mi se setra javlja, jer je u zgradi. A mama i tata su nedostupni. :( Od jutros se tresem. Nijedan lek ne smem da pijem zbog dojenja.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:46:56
|
|
|
|
Peace*
|
Sanjice, ne odgovara mi Snelle na poruke. Jesu dobro?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 14:53:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Sanjice nadam se da su tvoji dobro i da ces se uskoro cuti s njima Imas li brojeve od nekih komsija, mozda oni nesto znaju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:00:11
|
|
|
|
anci kv
|
e nek ide sve dođavola Sanjice,dobro su oni sigurno,sklonjeni,nego nemaju odakle da se jave
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:04:24
|
|
|
|
mali_mis
|
pip_coco, kako prenosi njihov portal, trudnica je u helikopteru. Meni samo nije jasno sta su oni tamo kog djavola toliko cekali. Kisa im je padala vise od 10 dana, a i ranijih godina su bili poplavljivani. U sredu uvece svi su bukvalno po fb kacili slike da se reka izlila (tada je jos bilo podnosljivo i mogao si se skloniti), i nista nisu preduzeli po bilo kakvom pitanju da se na vreme evakuisu. Uvek su bili krajnje neorganizovani. Znam da su imali neke projekte da se prosiri korito Bosne, al vlast ko vlast, pare u dzep i ko narod sisa. Pop sam. Srecom ovaj moj je na brdu, tamo dok se popnes dusu ispustis.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:06:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Peace ona je za sada dobro. Moji su u komsijskoj kuci, ali ne mogu da ih dobijem. Mama je zdravstveno lose. Nadam se da je ponela lekove.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:08:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjice verovatno su linije u prekidu, ili se ispraznila baterija od mobilnog.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:09:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
E moj mali misu........ sta su cekali.......cekali da voda do grla dodje, pa da onda nesto pocnu poduzimat. Naša posla eto to ti je. Drago mi je da su trudnicu izvukli na sigurno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:11:48
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Peace ona je za sada dobro. Moji su u komsijskoj kuci, ali ne mogu da ih dobijem. Mama je zdravstveno lose. Nadam se da je ponela lekove. Pozdravi je, reci joj da mislim na nju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:17:31
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Peace ona je za sada dobro. Moji su u komsijskoj kuci, ali ne mogu da ih dobijem. Mama je zdravstveno lose. Nadam se da je ponela lekove. Sanjice ne brini sigurno su tvoji zbrinuti,javice ti se uskoro,a Snele na kom je spratu?jel se neko cuo sa Madre i ona je u Obrenovcu?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:25:12
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, drzi se bitno je da su trenutno na sigurnom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:27:28
|
|
|
|
Ana13
|
Ladno su podigli cene cipela i vode Kakva smo stoka. Moj drug juce nije mogao sa posla iz Bga da se vrati u Obrenovac kod svojih i sad nikako ne moze da stupi u kontakt sa roditeljima i malim sestrama. Gledam tv i ne verujem,suze ne mogu da zaustavim.Besna sam,a ne znam na koga
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:34:51
|
|
|
|
lanajelena
|
Uzas,stvarno sramota,umesto da dele dzabe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:41:57
|
|
|
|
Ana13
|
A sad citam u Lajkovcu sendvice prodaju za 800 din,a flasica vode 200 din !!! Knjaz,Imlek i jos neka firma rekose da ce obezbediti hranu i pice za ugrozene. Nadam se da ce im se jos neko pridruziti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 15:43:29
|
|
|
|
anci kv
|
besna sam,tužna!!!!plačem i hranim dete
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 16:11:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj ovo je strašno,pustili nas sa posla malo ranije jer Sava preti da se izlije,kako kažu došla je na samo pola metra od vrha nasipa.U jednom naselju je već probila nasip,gde su bili džakovi pa su hitno evakuisali decu iz obližnjeg vrtića.Što vi kažete besna sam,ali ni sama ne znam na koga bih bila besna
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 16:13:14
|
|
|
|
lanajelena
|
na 1003 mozete poslati sms za pomoc
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 16:38:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Sanjice, nadam se da si saznala kako su tvoji, nadam se da je sve u redu. A ja sam besna na gospodina Georgieva jer on odrzava koncert uprkos tome sto ljudi ginu i ostaju bez kuca, sramota.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.5.2014 16:53:15
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, ja ne verujem sta se desava....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?