|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
14.5.2014 0:10:20   
Verolina
IZVORNA PORUKA: ksena

Verka, valjda je ovo pocetak kraja muka! user posted image

Ja se zene stvarno nadamuser posted image user posted image Nekako me na ovoj Ringeraji zapalo najduze cekanje. Pre bi cezar vaskrsao, promenio pol i zatrudneo od mene. Ali valjda ce se i to konacno resiti.
Za pocetak umesila sam leb od heljdU, raz i ovas, bez zitO, molicu lepo. Tvrd je , crnca da ubijes, ali nema veze, sve za Visnju. user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
14.5.2014 7:54:39   
Anoniman
NM, obicno tako biva, sve odjednom, ali posle krene mirniji period, samo treba izdrzati.
Verka, koji je sad plan? Sta je dr rekao?

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 577
14.5.2014 8:08:05   
Verolina
Nista veliko-dijeta sa namirnicama niskog GI, bez glutena, bez psenice, bez sokova, bez slatkisa i plus lekic i vezbanje i da se glacnem do leta zdravstveno, pa u septembru VTO.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
14.5.2014 12:01:41   
Brand new mama
Verka,nikakve tablete ti nije prepisao,poslao kod endokrinologa i sl?Mislim da moja sestra pije tablete za to i cim je saznala za trudnocu odmah je otisla svom endokrinologu i svaki mesec ide i kod njega na kontrolu...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 579
15.5.2014 21:45:43   
Verolina
Uzimacu siofor.
Nego, ja sam poludela. Mislim, ja znam da nisam zivotno ugrozena kao mnogi jadni ljudi proteklih dana, ali jbte, u sred Beograda se izlila kanalizacija. Evo po ulici mi se valjaju toalet papir, ulosci i vata, smrdi sve, kugu cemo dobiti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 580
15.5.2014 22:43:09   
Ivanka 75
Verkice moja draga, kako drugacije da ti pruzim podrsku nego user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 581
15.5.2014 22:52:48   
Verolina
user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 582
16.5.2014 8:43:11   
Misha i Ljisha
Verolina pripremi se da ce ti biti muka dok se ne naviknes na terapijju user posted image a ako ti bude muke i nakon tri nedelje uzimanja siofora (mada siofor se bolje podnosi od glukofaza) trazi da ti promene lek. Uzasna je mucnina, muka ti je ako jedes muka ti je ako ne jedes a zato sto ti je telo naviklo na visok insulin trazice ti telo vise slatkisa nego ikada (ja jedan dan nisam mogla da izdrzim i otisla sam kod drugarice i rekla daj sve slatko sto imas user posted image ona se krstila i levom i desnom jer me nikad nije videla da jedem slatkise-ja vise volim slano)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 583
16.5.2014 9:07:56   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Verolina pripremi se da ce ti biti muka dok se ne naviknes na terapijju user posted image a ako ti bude muke i nakon tri nedelje uzimanja siofora (mada siofor se bolje podnosi od glukofaza) trazi da ti promene lek. Uzasna je mucnina, muka ti je ako jedes muka ti je ako ne jedes a zato sto ti je telo naviklo na visok insulin trazice ti telo vise slatkisa nego ikada (ja jedan dan nisam mogla da izdrzim i otisla sam kod drugarice i rekla daj sve slatko sto imas user posted image ona se krstila i levom i desnom jer me nikad nije videla da jedem slatkise-ja vise volim slano)

Gde me nadje? user posted image Prvo, ovo je toliko individualno, i ono sto jednom pacijentu odgovara drugom moze da smeta. Drugo, Glukofaz je originalan lek a sve ostalo su genericke kopije, dakle imitacija. I studije pokazuju odlicnu podnosljivost. Ono sto se nekad zaboravi reci je da se uzima USRED obroka, bas zbog toga. A i ako ima nezeljenih efekata oni su kratkotrajni i prolazni!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 584
16.5.2014 10:48:54   
anci kv
besna sam,ujedala bih
Da li u ovolikoj muci koja je zadesila mnoge,koji su gledajući kako im voda odnosi sve što su godinama gradili,spakovali svoj život u malu torbicu i sa kučetom u naručju napustili svoj dom,postoje budale koje se setile da je idealno vreme za laku zaradu i lopovluk po napuštenim kućama!!!????????
Besna sam i na mladu gospodu koje je ovakvo vreme omelo u ispijanju pićenceta po kafićima i celodnevnom blejanju po kraju, kojima je žao što NE MOGU izaći na splav da se roknu jednom dobrom dozom opijata ili prošetaju svoje sveže iskvarcovano telo silikonskom dolinom. Umesto da nekome pomognu,gluvariće ceo dan praveći selfi na terasi dok bujica nosi automobile i ljudske životeuser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 585
16.5.2014 11:03:01   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

E, upravo iz ovih i jos ponekih razloga, da bi mi organizam bolje podneo lek ja sam pocela sa hrono dijetom koja ukljucuje namirnice niskog GI. Samo mesec dana da pripremim organizam i onda nece biti tog soka.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 586
16.5.2014 11:04:34   
Verolina

IZVORNA PORUKA: anci kv

besna sam,ujedala bih
Da li u ovolikoj muci koja je zadesila mnoge,koji su gledajući kako im voda odnosi sve što su godinama gradili,spakovali svoj život u malu torbicu i sa kučetom u naručju napustili svoj dom,postoje budale koje se setile da je idealno vreme za laku zaradu i lopovluk po napuštenim kućama!!!????????
Besna sam i na mladu gospodu koje je ovakvo vreme omelo u ispijanju pićenceta po kafićima i celodnevnom blejanju po kraju, kojima je žao što NE MOGU izaći na splav da se roknu jednom dobrom dozom opijata ili prošetaju svoje sveže iskvarcovano telo silikonskom dolinom. Umesto da nekome pomognu,gluvariće ceo dan praveći selfi na terasi dok bujica nosi automobile i ljudske životeuser posted image user posted image

E, moja Anci....Goveda smo mi, a najgori medju nama su oni koji su uvek sve fasovali laganicom, bez muke i napora. E takvima smeta da im straznjica ne pokisne do Strahinjica banauser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 587
16.5.2014 11:14:34   
anci kv
da a sad gledam da su stigli i da se poubijaju u bg

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 588
16.5.2014 11:23:37   
milicicak
Kuca u kojoj sam odrasla je potopljena. A ja cekam da mi jave da li su camci za spasavanje stigli do mojih roditelja potpuno nemocna da bilo sta uradim

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 589
16.5.2014 11:25:19   
anci kv
user posted image user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 590
16.5.2014 11:35:33   
alisa201127
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 591
16.5.2014 12:16:34   
Torbica

IZVORNA PORUKA: milicicak

Kuca u kojoj sam odrasla je potopljena. A ja cekam da mi jave da li su camci za spasavanje stigli do mojih roditelja potpuno nemocna da bilo sta uradim

user posted image user posted image user posted image nadamo se da jesu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 592
16.5.2014 12:48:11   
Verolina
Ja sam u sokuuser posted image Dete od tri roditeljauser posted image
http://www.srbijadanas.net/rodjene-su-prve-gmo-bebe-pocelo-je-stvaranje-vestacke-populacije/

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 593
16.5.2014 12:51:38   
anci kv
„Попут девице у границама зачећа“user posted image
Ode mast u propast!!!!a strahujemo od gmo hrane...ko zna šta nam još rade iza leđa

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 594
16.5.2014 13:18:53   
tijatija

IZVORNA PORUKA: milicicak

auuuuu user posted image user posted image ima ju li mob. kod njih? cujes li se sa njima?

Direktna veza do poruke: 595
16.5.2014 13:35:43   
Rosita
Milicicak ;(. O, nadajmo se najboljem! Mnogo se sekiram zbog ovog jadnog naroda:(((. Plakala sam. Drugaricu ne mogu da dobijem. Sanjice, ako ovo citas, javi sta je sa Snelle !

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 596
16.5.2014 13:44:48   
milicicak
Zene, hvala vam puno. Divne ste user posted image moji su kod prijatelja na trecem spratu zgrade, dobro su.
Hvala jos jednom

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 597
16.5.2014 14:18:36   
mali_mis
Mm je u Maglaju, a tamo je katastrofa. Pre pola sata mi sibnuo sms, i hvali se kako je plivao po izlivenoj reci user posted image Somina user posted image
Bez obzira sto sam besna i povredjena zbog njegovog ponasanja, i sto mislim da ga ne volim vise, al on je otac mog deteta, i strasno me nervira sto svuda mora da se trti,i brinem se.

Direktna veza do poruke: 598
16.5.2014 14:23:43   
dunja RR
Jadan narod, jadna Srbija, jadna Republika Srpska, Bosna ...tuga
Bože spasi narod.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 599
16.5.2014 14:24:19   
anci kv
milicicak,drago mi je da su dobro.
Mali mišu,i moj se trtio sinoć gde ne treba hvalio se da mu voda bila do pola kola. Htela sam glavu da mu razbijem a još mu rekla da ne ide. A poske kaže,bila si uu pravu. Pravo zboriš, somina jedna

NE MOGU da verujem da su već neke trgoviinske radnje brže bolje podigle cene osnovnih živ.namirnica pa i flaširane vode ne bili zaradili na tuđoj muci. O Srbijo,nije ni čudo što ćemo da se podavimo ko mačići

< Poruku je uredio anci kv -- 16.5.2014 14:32:08 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here