|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
12.5.2014 9:00:47   
Olga75

IZVORNA PORUKA: tijatija

IZVORNA PORUKA: Olga RR

juuu user posted image
veza ili kila ?

Ovde se sve prodaje na kg. Celer 3.8 kg ( dva celera posto u jedan ima pola kile sa sva ona pera od pola metra) Persun 2.8, paskanat.2.5 saragarepa 2.30 e... Dobro necu potrositi sve to za jedna dan ali moras kupiti... ostalo sam imala kuci ( srecom)
user posted image
(

doro je , ja rekoh veza pa odmah pocela da smisljam biznis user posted image
realno , ni ovde nije puno jeftinije

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 551
13.5.2014 13:35:38   
Verolina
Ja bih otkinula glave svim svojim prethodnim ginekolozima. No dobro, valjda sam konacno naisla na pravog, a posto ce mi uzeti 3000 evra za VTO i treba da bude takav. Ipak ima problema sa insulinom i to i te kakvih.user posted image
I kako sam se lepo osecala kad mi je rekao:
pa naravno da nije bilo implantacije, a i da je bilo ne moze da opstane-VAMA SECER POJEDE BEBU, da uprosteno kazem.
Ja sam se set_ila Desnice i njegovog dela u kojem vepar pojede bebu u kolicima. Ovo mi je bilo jednako groteskno.

< Poruku je uredio Verolina -- 13.5.2014 13:37:15 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 552
13.5.2014 13:37:55   
Misha i Ljisha
imas insulinsku rezistenciju? a svi te slali da proveris secer a ne insulin jel?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 553
13.5.2014 13:41:31   
Verolina
Ne samo to. Radila sam ja insulin, ali ne ovako. Prva mi je Nina26 skrenula paznju kako treba da se radi,odradila kad ono katastrofa. meni je secer jutarnji uvek dobar 4.7-5.2 i insulin, ali insulin u 180 minutu....Ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaouser posted image A meni su radili samo dva merenja, a on poludi tek posle dva sata i ne pada.
I ja se sad zderem jer sam mozda izgubila tolike godine zbog toga. Mozda i nisam, ali tako bih volela da jesam i da konacno u septembru uspe ta vantelesna.
Sad zvucim ko neka lujkauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 13.5.2014 13:44:42 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 554
13.5.2014 13:44:39   
Misha i Ljisha
verujem ti da se zderes. strasno je i to sto ti je taj uzeo 3000 pa to utvrdio. Meni su rekli da necu moci da imam decu i naidjem na divnog doktora koji je odmah shvatio da mi je insulin sky high a secer uvek u redu, sve se samo od sebe resilo i prirodno sam ostala trudna. Mozda da si ranije otisla kod nekog dobro dr ne bi se mucila i nervirala. al dobro sta je tu je, bitno je da je sad sve ok i da znas sta ces za dalje. sve ce to biti u redu, terapija je laganica, malo bude muka od lekova ali nista strasno ne jesti slatko i to je to

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 555
13.5.2014 13:46:03   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

verujem ti da se zderes. strasno je i to sto ti je taj uzeo 3000 pa to utvrdio. Meni su rekli da necu moci da imam decu i naidjem na divnog doktora koji je odmah shvatio da mi je insulin sky high a secer uvek u redu, sve se samo od sebe resilo i prirodno sam ostala trudna. Mozda da si ranije otisla kod nekog dobro dr ne bi se mucila i nervirala. al dobro sta je tu je, bitno je da je sad sve ok i da znas sta ces za dalje. sve ce to biti u redu, terapija je laganica, malo bude muka od lekova ali nista strasno ne jesti slatko i to je to

Ne ne, nije uzeo, tek ce da uzme. To mi je novi lekar.
Ali ja sam kriva, ja sam njemu rekla da mi je OGTT dobar, a onda me je Nina pitala jesam li radila na 180min. I ja odradim ponovo i kad se nisam slogirala.

Direktna veza do poruke: 556
13.5.2014 13:53:31   
Misha i Ljisha
e nece ti ni uzeti user posted image user posted image sve ce samo od sebe da se sredi verujem isto kao i kod mene. Sve je bilo prirodnim putem i to da ne kazem da se nismo ni potrudili.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 557
13.5.2014 13:55:43   
Verolina
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 558
13.5.2014 14:04:58   
Brand new mama
Insulinska rezistencija zna da zeza..ali stvarno glupo da nisu obratili paznju na to,jer mi se cini da ima jos nekih povezanih simptoma sa tim. Znas,ja cu da postanem tetka u julu-i moja seka je imala isti problem,ali uz tabletice i prilagodjenu ishranu "zakacila" se jedna cujica(malo da razbije ovu cetvoricu huligana sto imamo brat i ja:)) Tako da mozda i bude kako kaze MiLJ-potpuno prirodnouser posted image Ali sto se nemarnosti ticeuser posted image Mojoj kumici su tvrdili da pati od postporodjajne depresije dok joj se nisu oduzele noge-ispostavilo se da ima tumor mozga...niko nije nesvestice,glavobolje i mucine ni sa cim drugim povezao nego sa depresijom(mislim,nisam strucnjak,ali mi nisu uobicajeni simptomi)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 559
13.5.2014 14:07:17   
Verolina
Auuu, breuser posted image Pa je l' dobro?

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 560
13.5.2014 14:15:22   
Brand new mama
Operisana je i za sad je dobro,ali je svejedno "kulirana" svaki put kada je isla kod doktora.Meni je to uzas da je niko nije ozbiljno shvatio i ako je u pitanju mlada zena koja ima malo dete kuci,a oni samo da je "skinu".Mislim-jos te naprave depresivnim...Tako su i moju svekrvu uveravali da je malo popustila sa zivcima a mozda je u pitanju i klimaks,kad ono tumor pluca...Mislim-gde zavrsavaju medicinu?

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 561
13.5.2014 14:24:24   
Verolina
Pa na bubicu , sele, na bubicuuser posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 562
13.5.2014 18:17:09   
nata11

IZVORNA PORUKA: Štetica

IZVORNA PORUKA: nata11

Joj Stetice oces te nove plocice opet ti da placas user posted image

Nato nije stvar u placanju,nece da me izvadi tih 850din za kvadrat plocica,vec sam poludela sto mi to opet odlaze druge majstore.Jos je covek imao takav biser da me isterao iz pameti "pa mozda vam je kriv zid pa ta strana ispala niza,a mozda mi se i pomerio lenjir",ma kako da ne,aj da bacimo pasulj pa da nam kaze sto si iskrivio. Ljudska glupost je beskonacna. A inace posle te legendarne izjave sam resila da ce definitivno on platiti te plocice,odvescu ga u Enmon i pokazati mu koje su.Nijednog momenta nisam pravila pitanje kad je rekao cenu za rad,iako je u startu bila drugacija prica,e sad sam se ja zainatila,presesce mu sto je uopste i radio i naplatio.

Jel taj majstor pije user posted image user posted image
Nadam se da napredujete sa radom.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 563
13.5.2014 19:58:15   
lesica
Verka, samo ti lepo sredi IR pre svega zbog sebe, a one 3000 e će se već lepo potrošiti, ali ne na dr već na Višnju user posted image

Ja bih se istresla zarad kojekavih sitnih i krupnih stvari, ali nemam snage... ubiše me načisto i lični potop a i ova prokletinja što lije, kaplje, mulja i štaliveć napolju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 564
13.5.2014 20:02:58   
Maslacak15
Verka navali ti odmah na siofor pa da se pridruzis Stetici, Degu i ostalim VTO pobeguljamauser posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 565
13.5.2014 20:59:01   
Anoniman
Verka, valjda je ovo pocetak kraja muka! user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
  Direktna veza do poruke: 566
13.5.2014 21:16:21   
Torbica
user posted image kakvih lekara ima..... sramota, jadni ljudi...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 567
13.5.2014 21:24:52   
New Mom
1. Mm nije niti ce dobiti platu za april jer su njegovi u strajku iako on ne strajkuje (a plata inace vec smanjena 30%).
2. Sto se automatski odrazava na kredit za ciju ratu kasnimo.
3. A pride istice registracija kola, Kaca ima rodjus i ja se poradjam.
4. A kad smo kod poslednjeg, vise ne moze da racuna ni na onih 15 radnih dana koje je trebalo da ima kad se porodim (cuvao je stari godisnji).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 568
13.5.2014 21:33:05   
Torbica
NM, ja se prijavljujem da detetu napravim tortu user posted image i slane grickalice, imam sav materijal! Jednu vecu ili dve manje? Sa instrukcijama slavljenice za ukrase, naravno!

< Poruku je uredio Torbica -- 13.5.2014 21:34:31 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 569
13.5.2014 21:38:48   
New Mom
Hvala, Torbi!user posted image Divna si! Torta je najmanji problem i vec je resena. Nego se sve skupilo, u p.m.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 570
13.5.2014 21:42:55   
bubulence
jao NM, pa to kada krene sve nizbrdo ne zna da se zaustavi user posted image .

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 571
13.5.2014 21:44:18   
anci kv
kad se čoveku sve skupi,pa samo da popeni

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 572
13.5.2014 21:47:09   
Torbica
Ma nista draga, ako se setis necega, tu smo. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 573
13.5.2014 22:16:57   
Ivanka 75
NM, zelim da vam beba donese takav prwokrwtu zivotu da se samo smeskate i radujete user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 574
13.5.2014 23:18:57   
Klarita
E, necu da se nerviram, bas necu...

Verolinko, lepotinko, i ja saljem user posted image i nekako imam osecaj...

NM, "uzela mi Ivanka rec iz usta" user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here