Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.5.2014 14:36:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja se iskreno nadam da se beba nije navukla na flasicu. Mada, za cetiri dana sve je moguce.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.5.2014 15:39:32
|
|
|
|
Brand new mama
|
Kako sam ja danas iznervirana,i to sve zbog jedne opaske.Ma vec mi je muka...samo sebi kvarim dan i mojoj djeci mojom ljutnjom.Nekome dodje iz dupeta u glavu nekad,a nekom nikad...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.5.2014 16:25:27
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Torbica Nista nije slucajno i bez razloga, nekad nas lupi po glavi ne bi li se opametili. Neki shvate, neki nikad.. A to za mastitis, nekim doktorima bi trebalo zabraniti rad Torbice,ne razumem sta si htela da kazes na pocetku posta? Da bi se neko opametio treba da izgubi dete ili sta? Smatram da je Vucic jako pammetan covek ali kakav god da je ne zasluzuje tako nesto,ne samo on vec bilo ko.Tuzno je na takav nacin ispoljiti bes,u fazonu,tako mu i treba,i da na trenutak ostavimo Vucica po strani,treba immati obzira prema zeni koja je upravo izgubila bebu. :-( Draga moja, nista nisi razumela.... Poenta je da treba da pazimo sta radimo, jer svasta svakome moze da se desi. Ako radimo dobro - dobru se i nadamo. Nisam ni jednom recju rekla da je bilo ko bilo sta zasluzio ili nije. Ko sam ja da sudim o tome? Ne usudjujem se, a to sto si ti izvukla iz konteksta nema veze sa onim sta sam htela da kazem a pogotovo ne sa saosecanjem ili obzirom prema nekome. U jedno verujem, da se sve desava sa debelim razlogom - bilo dobro bilo lose.... A da mi je zao, zao mi je, pa da je i najcrnji... Opet, niti pratim politiku, niti gledam TV, ne ulazim u to ko je kakav. To svakako mi ne znamo, znamo ono sta nam se servira, a da li je to istina? Pritom, ne znas o cemu pricam jer uopste nisam navela na sta se odnosi moj komentar, ispadoh jos besna....
< Poruku je uredio Torbica -- 1.5.2014 16:36:25 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.5.2014 17:08:20
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Torbica Nista nije slucajno i bez razloga, nekad nas lupi po glavi ne bi li se opametili. Neki shvate, neki nikad.. A to za mastitis, nekim doktorima bi trebalo zabraniti rad Torbice,ne razumem sta si htela da kazes na pocetku posta? Da bi se neko opametio treba da izgubi dete ili sta? Smatram da je Vucic jako pammetan covek ali kakav god da je ne zasluzuje tako nesto,ne samo on vec bilo ko.Tuzno je na takav nacin ispoljiti bes,u fazonu,tako mu i treba,i da na trenutak ostavimo Vucica po strani,treba immati obzira prema zeni koja je upravo izgubila bebu. :-( Draga moja, nista nisi razumela.... Poenta je da treba da pazimo sta radimo, jer svasta svakome moze da se desi. Ako radimo dobro - dobru se i nadamo. Nisam ni jednom recju rekla da je bilo ko bilo sta zasluzio ili nije. Ko sam ja da sudim o tome? Ne usudjujem se, a to sto si ti izvukla iz konteksta nema veze sa onim sta sam htela da kazem a pogotovo ne sa saosecanjem ili obzirom prema nekome. U jedno verujem, da se sve desava sa debelim razlogom - bilo dobro bilo lose.... A da mi je zao, zao mi je, pa da je i najcrnji... Opet, niti pratim politiku, niti gledam TV, ne ulazim u to ko je kakav. To svakako mi ne znamo, znamo ono sta nam se servira, a da li je to istina? Pritom, ne znas o cemu pricam jer uopste nisam navela na sta se odnosi moj komentar, ispadoh jos besna.... verujem da zena kao ti nikad ne bi mogla ni da pomisli tako nesto,rekoh samo da pitam....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.5.2014 20:35:06
|
|
|
|
Torbica
|
Kad sam procitala tvoj komentar juce, zeludac mi se okrenuo. Mislim, nisam ja neka cvecka, ali sam daleko od tvog zakljucka juce.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.5.2014 0:36:08
|
|
|
|
Olga75
|
a sta nemamo pravo na misljenje nego treba da se pravdamo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.5.2014 8:02:39
|
|
|
|
Torbica
|
tako ispada, da.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.5.2014 10:04:35
|
|
|
|
wivern
|
Hocu da ovo prestane vise da padaaaaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 14:02:39
|
|
|
|
Štetica
|
majstor mi je iskrivio plocice u kuhinji,imao je cela 4m2 da postavi na zidu,i on je uspeo ceo metar da iskrivi,ni manje ni vise nego 2cm je napravio pad ,a posto ce doci tek preksutra da ih popravi,tj. zameni,opet odlazem molera i montazu kuhinje .
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 17:38:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ti Bebo spremi rucak a dobra baka ce samo za njenu unucicu isprziti 1 krompir i komad mesa, da joj dete ne bude gladno! Bese danas istorijsko NE tiraniji !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 18:28:55
|
|
|
|
nata11
|
Joj Stetice oces te nove plocice opet ti da placas
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 20:03:43
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ti Bebo spremi rucak a dobra baka ce samo za njenu unucicu isprziti 1 krompir i komad mesa, da joj dete ne bude gladno! Bese danas istorijsko NE tiraniji !
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 22:02:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Vec par dana piz...im Ispod nas zive neki studenti i po ceo dan samo puse. Ako otvorim prozore u stanu sve mi smrdi na dim a ako zatvorim onda se usmrdi na ustajalost. Aaaaaaaaa poludecu od smrada. Otvorila sam veceras prozore kao da izluftiram i sada sam usla kod Vuka u sobu a ono smrdi kao da sam ubacila punu pepeljaru pikavaca da dete spava sa njom. Grrrrr
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 22:06:07
|
|
|
|
Torbica
|
nemam reci..... Smizlila bih ja vec neku odmazdu, samo tako....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 7.5.2014 23:29:56
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Joj Stetice oces te nove plocice opet ti da placas Nato nije stvar u placanju,nece da me izvadi tih 850din za kvadrat plocica,vec sam poludela sto mi to opet odlaze druge majstore.Jos je covek imao takav biser da me isterao iz pameti "pa mozda vam je kriv zid pa ta strana ispala niza,a mozda mi se i pomerio lenjir",ma kako da ne,aj da bacimo pasulj pa da nam kaze sto si iskrivio. Ljudska glupost je beskonacna. A inace posle te legendarne izjave sam resila da ce definitivno on platiti te plocice,odvescu ga u Enmon i pokazati mu koje su.Nijednog momenta nisam pravila pitanje kad je rekao cenu za rad,iako je u startu bila drugacija prica,e sad sam se ja zainatila,presesce mu sto je uopste i radio i naplatio.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 19:46:41
|
|
|
|
tijatija
|
celer, persun koren( ovde u PG kad ga nadjes radujes se kao malo dete, jos da je svez ihaaaa) paskanat i sargarepa 10e a gde je ostalo za rucak???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 19:51:47
|
|
|
|
Olga75
|
juuu veza ili kila ?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 19:57:38
|
|
|
|
isidora88
|
odlepila sam danas, taman se ukombinujemo sa parama za kupovinu drugog auta(stari smo prodali neki dan), i ladno danas poveca cenu za 100 eura, a par sati pre toga dogovorili sve i rekli da cemo doci po auto, i sad mi se iz principa ne daje tih 100 eura vise kao zena kaze da je to malo para, i tih 100 e je sad bas problem, ma mrs, dogovori se sa zenom prvo pa onda trguj, ludim danas, taman sam mislila da smo to resili jer mm putuje u utorak i sad smo opet na pocetku, nista nam se ne svidja osim tog, a bezobrazan je za cenu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 20:11:44
|
|
|
|
anci kv
|
hoću sve za jedan dan da završim!!!!e pa ne može a i neću!!!!padoh snogu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 20:22:50
|
|
|
|
Nimfa
|
Taman ja sve sredila,kad mi kucence uslo i napravilo haos,djubre mi je po celoj sobiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 11.5.2014 21:49:42
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR juuu veza ili kila ? Ovde se sve prodaje na kg. Celer 3.8 kg ( dva celera posto u jedan ima pola kile sa sva ona pera od pola metra) Persun 2.8, paskanat.2.5 saragarepa 2.30 e... Dobro necu potrositi sve to za jedna dan ali moras kupiti... ostalo sam imala kuci ( srecom) (
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.5.2014 7:33:59
|
|
|
|
Trcosava
|
E ako ćete da se frljate sa cenama - ovde je kg trešanja 7€!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.5.2014 8:28:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovde moram da se malo istresem, sad pred polazak na posao...ovih dana radim na upisu dece u vrtić tj. član sam upisne komisije i jako mi je stresno...svi bi htela da im deca budu primljena u vrtić a mesta nema skoro uopšte za grupe od 3 do 6 godina ,jer sve grupe imaju već po 30 dece.Mesta ima samo u najmlađim jaslicama i u pripremnoj grupi ,gde sva deca moraju biti primljena zbog pripreme za polazak u školu. E sad meni je jako stresno i teško mi pada kada me ljudi pitaju kakve su im šanse za prijem u vrtić,šta da im kažem neki se istresu na nama, članovima komisije, iako mi sa tim nemamo veze.Opština nema para za novi vrtić,a dece ima za još dva vrtića.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.5.2014 8:31:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da groozna situacija...znam koliko smo se mi mucili sa Hanom da upisemo. A vi ste prvi na udaru za istresanje iako se nista ne pitate
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 12.5.2014 8:40:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa da,zato me verovatno i boli čir,nisam neki svadljivi tip,nego sam više za varijantu da njihov bes i revolt ublažim nekim rečima utehe,ali zato u sebi besnim.A sve moramo da upišemo pa onda centralna komisija na nivou svih vrtića odlučuje ko će biti primljen a da ne govorim o tome što roditelji misle da mi imamo nekog uticaja na to ko će biti primljen, a stvarno nemamo...idem sad , već kasnim na posao
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?