|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
28.4.2014 16:04:13   
wivern
Maro upravo sam to videla, kakav bezobrazluk, sto ne smanjise broj zaposlenih u drzavnim sluzbama ili ne prodase neka od 31000 sluzbenih automobila.. stoka jedna, user posted image user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 501
28.4.2014 16:11:55   
Mara1986
pa stoke usr**** ... kao da su i onih jeb*** 30000 bile dovoljne ... pa su još našli i da smanje i još gomilu papira da traže.... đubrad! joooojjjjj user posted image user posted image user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 502
28.4.2014 23:06:15   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Mara1986

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i us**** država.... POBILA BI IH SVE JEBuser posted image TAMAN SAM SVE PAPIRE SKUPILA I ONI SADEM TRAŽE JOŠPAPIRA, EM SMANJILI IZNOS ....JOOOOJ TREBA IH POBITI SVE!

http://www.smedia.rs/vesti/vesti/vest/284421/blic-Grad-Beograd-smanjio-naknade-za-porodiljeali-povecao-papirologiju.html

nisam trudna i nisam iz BG ali sam bas popi*dela. ali sve dok se nasa ljutnja iskazuje na forumu a ne ispred skupstine nece ni biti drugacije...

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 503
29.4.2014 5:21:49   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: bubulence

nisam trudna i nisam iz BG ali sam bas popi*dela. ali sve dok se nasa ljutnja iskazuje na forumu a ne ispred skupstine nece ni biti drugacije...

user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 504
30.4.2014 9:48:41   
Modessty
jutros me na fb prvo dočekala ova vest : Preminula beba A Vučića tri dana pre termina

Ne volim ovog čoveka, ali ovakve stvari niko ne treba da doživi. Zaista mi je žao. Jadna žena, ne mogu ni da zamislim bol koju sada oseća

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 505
30.4.2014 10:20:10   
lelaigor
Gospode Bože. Ne mogu da zamislim i ne želim da zamišljam... Ni ja ga ne volim, ali što kažeš...niko nikada ne treba da iskusi tako nešto. Tačno ni neprijatelju ne poželeti. Strašno. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 506
30.4.2014 10:23:52   
Olga75
evo sad cu ja
to je njihova licna tragedija , uopste nije vest za novine
kad se ozenio - razveo sta god , brisane su vesti sa portala , ubahato se cenzurisalo a ova vest sad kao , molimo za razumevanje
sve se mislim da je i to neki marketinski trik , u kakvo vreme i gde zivimo nista me ne bi cudilo
a to da je beba preminula je stvarno strasno , bila sam u slicnim cipelama i znam kako je

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 507
30.4.2014 10:24:48   
Anoniman
Steta, jadna beba, a i oni, velika tugauser posted image

Olga na to sam i ja pomislila, mislim kada se zenio , razvodio ni rec nije smela da se napise...

< Poruku je uredio Unina mama -- 30.4.2014 10:26:19 >

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 508
30.4.2014 12:23:56   
Sanjica26 RR
I dalje sam besna da pedijatar kaze majci da ne doji jer ima mastitis. Na telefonu sam svaki dan sa drugaricom koja se porodila. Sve me je poslusala do sada. Kad je zaradila mastitis svekrva je pozvala najbolju drugaricu pedijatra (kod koje mi idemo) i rekla da ne doji bebu i da pocne sa palitrexom. Svi je napadaju od njenih kako je losa majka. Detetu su uveli adaptirano od koga tesko kaki. Nocu ne spava. Patronazna joj je rekla da gubi mleko. I tako nikakvu podrsku nema.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 509
30.4.2014 12:29:09   
wivern

IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo sad cu ja
kad se ozenio - razveo sta god , brisane su vesti sa portala , ubahato se cenzurisalo a ova vest sad kao , molimo za razumevanje
sve se mislim da je i to neki marketinski trik , u kakvo vreme i gde zivimo nista me ne bi cudilo
a to da je beba preminula je stvarno strasno , bila sam u slicnim cipelama i znam kako je

user posted image Zao mi je zbog bebe ne daj boze nikome, ali se slazem u svemu ostalome.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 510
30.4.2014 12:41:42   
Olga75
da ne bude zabune
i meni je izuzetno zao sto je beba preminula pre nego sto se i rodila , zao mi je i njenih roditelja
kao sto mi je zao svih koji prezivljavaju istu tragediju gubitka deteta ,
svi smo isti i sve nas jednako boli

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 511
30.4.2014 12:44:39   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

I dalje sam besna da pedijatar kaze majci da ne doji jer ima mastitis. Na telefonu sam svaki dan sa drugaricom koja se porodila. Sve me je poslusala do sada. Kad je zaradila mastitis svekrva je pozvala najbolju drugaricu pedijatra (kod koje mi idemo) i rekla da ne doji bebu i da pocne sa palitrexom. Svi je napadaju od njenih kako je losa majka. Detetu su uveli adaptirano od koga tesko kaki. Nocu ne spava. Patronazna joj je rekla da gubi mleko. I tako nikakvu podrsku nema.

o svasta.. moja sestra je primala inekcije i dojila...isto zbog mastitisa..pa beba joj moze jedino pomoci!!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 512
30.4.2014 12:52:06   
Sanjica26 RR
Von to sam joj ja rekla. Ne vredi. Necu previse ni da se petljam. Posle ispadnes los.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 513
30.4.2014 14:04:47   
Verolina

Kad je ostavio zenu novinskim edicijama je bilo zabranjeno da napisu bilo koju aluziju na to.
Zao mi je bebeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 514
1.5.2014 8:50:45   
mihi

evo sad cu ja

A jos je i ostavio bolesnu, jako bolesnu ženu, ali ovo što reče Olga i nije vest za medije, Žao mi je majke i bebe......

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 515
1.5.2014 9:47:11   
Torbica
Nista nije slucajno i bez razloga, nekad nas lupi po glavi ne bi li se opametili. Neki shvate, neki nikad..
A to za mastitis, nekim doktorima bi trebalo zabraniti rad user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 516
1.5.2014 11:38:02   
branki*
ja nisam znala ni da se vucic razveo,niti ozenio ponovo,njegova stvar...ovo sad za bebu cujem ovde od vas...zao mi je jakouser posted image ,velika tragedija za porodicu..

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 517
1.5.2014 13:24:38   
Sanjica26 RR
Torbice bas sam tuzna zbog toga. Cak sam joj dala broj savetovalista da se sa njima konsultuje. Danas me je iskulirala sa pitanjem da li ih je zvala. Kazem mm ima mleka na izvoz, a olako odustaje. Beba je cak i lepo prihvatila sisanje. I ja sam blesava sto se mesam tamo gde mi nije mesto. Nekad me stvarno treba tuci. Valjda je ljudski pomagati.
Branki ni ja za to nisam znala, ali iskreno nisam se nesto iznenadila. Bas mi je zao bebe.user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 518
1.5.2014 13:26:31   
serpica

IZVORNA PORUKA: Torbica

Nista nije slucajno i bez razloga, nekad nas lupi po glavi ne bi li se opametili. Neki shvate, neki nikad..
A to za mastitis, nekim doktorima bi trebalo zabraniti rad user posted image

Torbice,ne razumem sta si htela da kazes na pocetku posta? Da bi se neko opametio treba da izgubi dete ili sta? Smatram da je Vucic jako pammetan covek ali kakav god da je ne zasluzuje tako nesto,ne samo on vec bilo ko.Tuzno je na takav nacin ispoljiti bes,u fazonu,tako mu i treba,i da na trenutak ostavimo Vucica po strani,treba immati obzira prema zeni koja je upravo izgubila bebu. :-(

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 519
1.5.2014 13:35:48   
isidora88
mozda sam luda, ali ja iskreno sumnjam i da je uopste bila trudna, lako je danas to lazirati, a ovako na ovu patetiku samo skuplja poene za sebe, jadan on mucenikuser posted image
ako je istina naravno da mi je zao bebe, ne daj boze nikome, ali posto znam kako su skupljali glasove, ne bi me nista vise cudilo sa njegove strane.
i da se razumemo, nisam ni za jednu stranku, tako da ne pricam to jer mi nisu favoriti.

< Poruku je uredio isidora88 -- 1.5.2014 13:38:46 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 520
1.5.2014 14:09:59   
Rosita
Sanjice, i meni je zao tako kad neko lako odustane od dojenja. Podrska ili nedostatak podrske tu su jako vazni. Mi smo imali velikih problema jer je dete zbog netolerancije skoro dva meseca sisalo uz plac, bolove, grceve, a ja sam ludela, al odustala nisam. Mm me je podrzavao kako god da odlucim. A bliska osoba mi je savetovala da problemu pridjem "bez emocija, probas ovo mleko- nece, nista, probas drugo, probas trece..." I moja rodjaka je skoro lako odustala... a pedijatri, retko kad su podrska. Ma. Ispricane price.

Zao mi je zbog ovog sto pisete za Vucicevu bebu. On me ne zanima kao politicar. To sto se desilo je strasno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 521
1.5.2014 14:19:21   
World
Bezveze je odustajati od dojenja, pa nisu zene ni svjesne sta pruzaju svojoj djeci na taj nacin. Znam ih ja nekoliko koje su namjerno odustale jer im je smor da doje ili ce im se grudi opustiti i tako.. a nisam srela dosad pedijatra koji insistira na dojenju, uglavnom je tu preporuka za neko od ad mlijeka, zavisi od kojeg proizvodjaca dobijaju procenat vjerovatno.. a cula sam i glupljih razloga, mada mislim ko nece nece.. ja sam zahvalna samo sto su mi dovoljno 'isprali mozak' sa dojenjem i pricama da ama bas svako moze imati mlijeko pa mi nije padalo na pamet da odustanem...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 522
1.5.2014 14:21:17   
Sanjica26 RR
Rosita verujem da je napadnuta od najblizih kako je losa majka. Rekla sam joj da se ne sekira i ga ih ne slusa. Place svaki dan, a nece da me poslusa kad joj kazem da slobodno doji dete. Napomenula mi je da su u losoj finansijskoj situaciji i vise joj se isplati da ga doji.
Razumem majke iz nekih zdravstvenih razloga ne mogu da doje. Svih 5 meseci sam sa prvim detetom izmuzavala samo da bi pila moje mleko. Bile su mi uvucene bradavice, a ona lenja.
Ova mala je borac. Za nju ne postoje prepreke.
Ipak cu malo da oladim sa savetima. MoZda je gusim.
World razni su razlozi. Ovde je pedijatar zafrknuo stvar. Pre ce da poslusa nju, nego mene.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.5.2014 14:23:50 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 523
1.5.2014 14:28:52   
Rosita
Eh, bez podrske tesko ide. Kad dodju problemi kod dojenja, zena mora veci deo vremena da posveti prevazilazenju tih problema i da je sto je moguce mirnija, a ako joj neko ispira mozak i nervira je dodatno... Postujem svaciju odluku, al eto bude mi zao kad neko odustane zbog neznanja, "slabog mleka", pritiska okoline ili eto, kao tvoja drugarica, koja hoce da odustane jer ima, za paradoks, puno mleka, a beba hoce da sisa...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 524
1.5.2014 14:29:19   
World
Znam Sanjice da ima raznih razloga, ali su oni bas rijetko opravdani. I tu bi pedijatri trebali davati prave savjete, jer je normalno valjda da vjerujes doktoru, a ne da moras da preispitujes svaki savjet i odluku i da sam zakljucujes sta ti je najbolje ciniti. Samo malo vise osvijestenosti i manje pogresne propagande i svi bismo bili zdraviji i srecniji.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here