|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
16.5.2014 16:55:02   
mali_mis
Upravo procitah klik user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 626
16.5.2014 16:58:58   
anci kv
ne razumem,vanredna situacija u celoj zemlji, a kafići,splavovi rade po celu noć,peva se,igra....dok se drugi bore za život

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 627
16.5.2014 17:11:41   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Sanjice, nadam se da si saznala kako su tvoji, nadam se da je sve u redu.

A ja sam besna na gospodina Georgieva jer on odrzava koncert uprkos tome sto ljudi ginu i ostaju bez kuca, sramota.

Kazu da ce ici deo za ugrozene tako da bar neka korist od toga

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 628
16.5.2014 17:14:52   
Verolina
Sanjice, u kojim zgradama zivi Snelle? Moja Miljana je u onim prekoputa autobuske stanice, a ja od jutros ne mogu da je dobijem. Ispraznila joj se baterija posle dve sekunde razgovora, a nema struje da napuni. Pitala me je, Verka, sta se to desava, mi nista ne znamo, nemamo struje. Rekla sam joj da evakuisu Obrenovac i pukla je baterija. I sad se zderem jer mislim da sam je jos vise uplasila tom recenicom. Ne znam sta da radim. Mislila sam taman da joj kazem da dodju kod mene, ali sam tek onda videla sta je Kolubara uradila kod Obrenovca. Oni nema sanse da izadju napolje, ne znam ni da li imaju vode za piceuser posted image Ja se strasno bojim klizista u obrenovackom krajuuser posted image
Jadni ljudi, razori im stihija domoveuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 629
16.5.2014 17:20:24   
ivaMark
Deo, koji deo....

Ma strasno.

Prvo nije na mestu da pise na svom Twiteru "Beograd je ok, bice koncert" i Ne znam da li ste primjetili da kiša ne pada? Calm down" mislim da to nije u redu...

Da li bi drzao koncert da su mu roditelji, zena i deca u Obrenovcu ili nekoj potopljenoj kuci zarobljeni, da mu je unistena sva imovina ili ne daj Boze da je neko njegov izgubio zivot. Gadi mi se.

A koncert se moze odloziti, mislim da bi mu i Arena izasla u susret...
Koliko tek ima ljudi koji su kupili karte a ne mogu doci zbog zatvorenih puteva... Pa nije koncert samo za beogradjane valjda...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 630
16.5.2014 17:23:10   
Verolina
Ljudi, ko je iz Beograda, molim vas, odnesite hrane, odece, obuce i hrane za bebe. Svaka pomoc je dobrodosla.
Ima dosta dece.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=16&nav_category=12&nav_id=848777
Ateks je na Belim vodama, odnosno izmedju Cukaricke padine i Belih voda, ako neko ne zna.

< Poruku je uredio Verolina -- 16.5.2014 17:24:37 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 631
16.5.2014 17:36:15   
Janncica
Tuga user posted image user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 632
16.5.2014 17:42:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: anci kv

ne razumem,vanredna situacija u celoj zemlji, a kafići,splavovi rade po celu noć,peva se,igra....dok se drugi bore za život

Mozda ce pod cebadima, dok ima voda nosi stoku i kucne aparate na nekom tranzistoru da slusaju Vladicuuser posted image user posted image user posted image
Ja se plasim Save. Imam osecaj da najgore tek dolazi. Kad se povuce voda sa Drine uvek Sava nabuja, a koliko znamo, kad Sava nabuja niceg dobrog nema.user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 633
16.5.2014 17:49:00   
lesica
Devojke,

ŽIRO RAČUNI ZA POMOĆ (dinarski i devizni računi Vlade Srbije za pomoć ugroženima):

Dinarski račun: 840-3546721-89. Svrha uplate: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti - poplave.
Devizni račun: 01-504619-100193230-000000-0000, namenski devizni račun za uplatu sredstava za otklanjanje posledica od poplava
OTVOREN SMS BROJ ZA POMOĆ (za sve mreže, cena 100 dinara): 1003

Informacije o pomoći možete dobiti putem telefona Kol-centra MUP-a Srbije: + 381 11 312 0741 + 381 11 312 0741+ 381 11 312 0739 + 381 11 312 0739+ 381 11 312 9939 + 381 11 312 9939+ 381 11 312 0742 + 381 11 312 0742+ 381 11 312 0646 + 381 11 312 0646. Ili na mejl:pomoc.vanrednasituacija@mup.gov.rs

BEOGRAD: Pomoć u odeći, obući, novcu se prikuplja na punktu u "Ateksu", Milorada Jovanovića 7.
BEOGRAD: Pomoć u hrani i vodi se prikuplja u "Interkomercu", Omladinskih brigada 31.
Zasad nema informacija o zvaničnim punktovima van Beograda, građanima se savetuje da se obrate lokalnim samoupravama i Crvenom krstu

U SC Šumice je stigao veliki broj ljudi iz Obrenovca, pa ko može, sve im treba.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 634
16.5.2014 17:52:47   
anci kv
noćas očekuju porast Save,svi se spremaju za Šabac. Samo me plaši da ne govore koliko je stvarno strašno i šta nam prestoji
A opet,pred Arenom će se ljudi skupljati da idu u Šabac da pune džakove i brane Šabac a neki će vrckati uz tropski bar...

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 635
16.5.2014 18:03:59   
Klarita
Gde su navijaci, huligani??? Sakrili se u misje rupe ili zale ubijenog vodju??? Ne verujem sta se dogadja ovom napacenom narodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 636
16.5.2014 18:06:43   
anci kv
slušam i neverujem da je 97 dece evakuisano bez saglasnosti roditelja

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 637
16.5.2014 18:08:07   
mali_mis
Mozda su ih evakuisali jer roditelji nisu zeleli da napuste svoje kuce.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 638
16.5.2014 18:09:29   
Klarita
Oni nemaju struju, mislim da nemaju uvid u pravo stanje stvari, a i panika cini svoje. Ko zna sta se dogadja na terenu...opet se krije, ne iznosi sve u javnost!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 639
16.5.2014 18:12:57   
Žapkić
Ovde kod mene je katastrofa... Doduše, moja je kuća na brdu, ali je dole pored reke baš gadno...A o naseljima uz magistralu da ne govorim...user posted image user posted image user posted image Evakuisali su dosta ljudi, dece, čak i jednu bebu od 2 meseca, nosiljku su privezali za helihopter...user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 640
16.5.2014 18:14:17   
anci kv
panika je čudo. Volela bih da nestane večeras struja za vreme koncerta

Joj,Žapkić,gledam i pomislim šta da se ja nađem u takvoj situaciji....tuga

< Poruku je uredio anci kv -- 16.5.2014 18:15:57 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 641
16.5.2014 18:14:27   
Žapkić
Ja, inače, dođoh u ovu temu da istresemsvoju negativnu energiju, ali ima daleko većih muka od moje...
Istrešću je drugi put-neće me proći... Sve me je stiglo... i lični problemi , i poplava, i sve...user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 642
16.5.2014 18:43:26   
Sanjica26 RR
Verolina Snele je u drugoj ulici od te. Nista ne znam :(

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 643
16.5.2014 18:45:12   
Verolina
Ja ne znam sta da radimuser posted image Jeza me hvata kad pogledam graduser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 644
16.5.2014 18:48:35   
anci kv
ono više nije grad već obrenovačko jezero. Jadni ljudi

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 645
16.5.2014 18:50:04   
Verolina
Upravo to. Neke kuce su vec do krovova u vodi, a mene hvata panika sto ne mogu da dobijem svog prijatelja. I ne znam kako da joj pomognemuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 646
16.5.2014 18:53:06   
Brand new mama
poslao mi prijatelj sliku sa Stocnjaka-voda je do tendi u glavnoj ulici bila danas....U Rvatima kod novih zgrada je visine oko 1,5m...jbg...ne mogu da dobijem kumu u baricu...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 647
16.5.2014 18:54:32   
Verolina
Nemaju signala od jutrosuser posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 648
16.5.2014 19:00:20   
Ivanka 75
Ajooj muke user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 649
16.5.2014 19:11:47   
Verolina
Sanjice, ne pitaj me kako sam uspela da dobijem Miljaninog devera. Oni vise nisu u zgradama i tek sad nista o njima ne znamuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here