Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 6:03:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao ovaj snimak mi je stravican. Mucnina me uhvatila. Cim se moja D probudi idem da je ljubim i mazim i ljubim i mazim i ....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 10:55:47
|
|
|
|
Torbica
|
Verka A ona zena je psihijatrijski slucaj....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 11:01:10
|
|
|
|
ivaMark
|
A ona zena je psihijatrijski slucaj.... Definitivno... Treba je zatvoriti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 11:06:53
|
|
|
|
anci kv
|
boles
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 11:22:47
|
|
|
|
Klarita
|
O, Boze dragi zena je prof.???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 11:35:19
|
|
|
|
Brand new mama
|
Cure moje,ja sam daleko,ali ovih dana nikako da se smirim...svako dobro vam zelim...a ne znam sto sam gledala onaj snimak-nisam mogla do kraja... Onda kad budemo ponovo komentarisale zakon o zastiti dece od roditeljskog nasilja-samo pustite taj snimak ponovo i razmislite jos jednom da li nam taj zakon treba.... Jos me vise boli glava...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 11:45:51
|
|
|
|
anci kv
|
prof.na medicinskom fakultetu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:03:17
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: anci kv prof.na medicinskom fakultetu Ma daaaaaj...... I dalje radi, zivi, krece se normalno? Dete je kod nje?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:07:25
|
|
|
|
wivern
|
da, i dalje predaje i dobila je starateljstvo nad detetom iako su pokazivani ovi snimci. Vestacenje ovih snimaka je radio medicinski fakultet u kojem ova spodoba radi. Ja da sam joj muz bez razmisljanja bih je odrobijala, tukla bih je nogama i rukama dok ne crkne... Da izvinete sad na ovoj agresivnosti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:09:39
|
|
|
|
anci kv
|
gledala sam i plakala...moje dete mirno spava a nečije se uspavljuje batinama i to rukom majke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:09:57
|
|
|
|
Klarita
|
E, kuda ide ovaj svet...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:13:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga (ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:14:42
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:17:07
|
|
|
|
Klarita
|
Cudo, bas cudo...pa, u nasoj zamlji je to bas cudno Hocu li da se probudim jedno jutro i procitam neke lepe vesti???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:17:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovo je baš strašno, a najgore je što u ovakvim situacijama najviše ispaštaju nevina i nedužna deca koja nisu u stanju da se brane.Baš mi je žao tog deteta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:21:11
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga (ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga) upravo je to ono što sam htela da kažem,bilo da su u pitanju žene ili muškarci, uvek su prilikom razvoda braka deca ta koje roditelji koriste kao instrumente da suprotnoj strani nanesu bol.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 12:28:37
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ovaj snimak nisam mogla odgledati do kraja, suze mi teku.Zar je moguce da ovako mlati dijete??? Ruke joj otpale...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.5.2014 23:46:53
|
|
|
|
Klarita
|
E, muka mi je vise od teorija zavera i raznih "naucnih" objasnjenja tragedije koja nas je zadesila, muka mi je od lenjivaca i bezobzirnika, ljudi kojima je uvek neko "treci" kriv za ono sto mu se desava, muka mi je da slusam patetiku, muka mi je od politicara i apoliticara koji vredjaju prethodne, muka mi je od lezilebovica koji nista ne rade, a da se oni pitaju sve bi resili za tren I da prekopiram status jednog umetnika sa FB: Toliko je dokonih kriticara na fc. ali ne shvataju da se broji samo kritika onih koji konretno pomazu.Dokoni se ne broje...!!!
< Poruku je uredio Klarita -- 20.5.2014 23:48:43 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 2:07:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
Muka mi je i ne mogu da spavam jer u petak moram za Nis za to J... drzavljanstvo koje cekam puna tri meseca. Skeniraj, salji postom kopije, molbe, pitanja,zahteve. Opet nista... Muka mi je od rodjaka koji se prave naivni i umestno da te pare koje cu da potrosim u putu dam nekom u ovoj situaciji ne ja cu da ostavim dve bebe kuci i ranom zorom na put. Gde je ta drzava...j... mu ma... Uh
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 7:29:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dani, pa moze li neko od nas iz Nisa da tiuzme drzavljanstvo ili moras licno?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 8:05:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ivanka moze bilo ko da pita u cemu je problem. Medjutim velike su guzve pa ne mogu da obavezujem ljude koji imaju obaveze. Glupo je. Obe sestre su zrele zene,imaju odraslu decu, puno vremena i glupe razloge da ne odu. E to je ono sto me izludjuje. A ja jurim po Vrnjackoj Banji za sve i svakog
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 8:25:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad dokazis u petak? Imas li vremena za kaficu?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 8:54:42
|
|
|
|
vonavoj
|
mislim da mi je crkao grejac na ves masini
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.5.2014 12:26:41
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ja se nadam da cu imati vremena. Kancelarije su u upravi crvenog krsta. Mislim da je to ul 12 februara. Javicu se
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?