Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.5.2014 14:45:33
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja trenutno ima jedno tonu negativne energije,prosto osećam neko nezadovoljstvo koje nije ničim izazvano,mm me najviše nervira mada ne bih tačno mogla reći zašto pms Garant! I meni tako bilo par dana, danas me i dalje iritira ali slabije, dobila sam sinoc, pa ce verovatno da me popusti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.5.2014 14:53:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma nije u pitanju bio pms,tek me prošla tako da sam to odmah isključila sa spiska uzroka Danas mi je već bolje iako je dan oblačan i sumoran ja se osećam OK
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 31.5.2014 23:54:14
|
|
|
|
vikiveki
|
E večeras sam se iznervirala zbog glasanja na temi Paket za dete opet će mm da nadrlja ni kriv ni dužan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 0:01:52
|
|
|
|
Žapkić
|
Vikiveki, NO SIKIRIKING!!! Pa, već je tradicionalno postalo da se pojavljuju uvek neki nepoznati nam likovi da pokupe nagrade, dovuku gomilu glasača sa svojih FB profila... Bre, gori su od političara u predizbornoj kampanji!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 0:11:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Da znaš Žapkić,političari nam makar nešto obećavaju...a od ovih nemamo nikakvu korist...posle glasanja neće ni postove da pišu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 0:22:44
|
|
|
|
Žapkić
|
ahahahaha... Doći će opet sa nekom nobvom nagradnom igrom!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 13:54:54
|
|
|
|
Rosita
|
Jutros sam povracala vise puta, ocito virus ili nesto po meni i detetu navalilo, on je imao prolivastu stolicu, hvata me i zima, od jutros sam pojela par grisina i evo sad uzeh saku lesnika...Mm radi, stan je u rasulu, a ja ne mogu da maknem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 17:29:15
|
|
|
|
vikiveki
|
rosita mogu zamisliti kako ti je..sigurno te je neki virus napao
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 17:41:57
|
|
|
|
Torbica
|
Rosita, odgovorila sam ti!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 21:51:37
|
|
|
|
Rosita
|
Torbi, sad vidim! Bas je gadno bolovati u tandemu sa detetom :(. Viki, hvala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 21:54:53
|
|
|
|
anci kv
|
rosita,mm je to pre neki dan odbolovao,uzmi neki probiotik
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 1.6.2014 22:25:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod mene je problem bio rešavan sa probiotikom forte,on je za odrasle. Rosita nadam se da će ti već sutra biti bolje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 12:27:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo i mene. Nikad ne pisem ovde osim da nekom poboljsam dan ali danas moram. NIJEDNO ama NIJEDNO dete iz naseg sela nije primljeno u nas vrtic. Sve gradska deca. Pa majku mu da li je to normalno. Zbog toga mi je krivo. Kako je to moguce??? Zene sa sela na rade??? Ili ne trebaju da nadju posao??? Ili svako ko zivi na selu ima babu koja ce da ga cuva???Krivo mi je sto D nije primljena u vrtic ali mi je vise krivo sto nijedno dete odavde nije primljeno. Ja sam protivnik vrtica pre trece i onako i ovako. Ali stvarno kako ja da nadjem posao??? Kako uopste da se usudim da trazim posao??? Mm ne moze sve da nosi na ledjima i po koji moj privatan cas. Malo je jedna plata koja uzgred budi receno i nije velika. Krpimo se svakog meseca i cim imamo neki izdatak sa strane ja na kraju kuvam grasak sa 20 zrna i ne znam ni ja sta. Ovo stvarno nije normalno.Kako da se covek usudi da rodi drugo dete kad jedva ovo jedno izdrzava, kad ne znam sta cu sutra kuvati kad kilu krompira delim na pet dana i izmisljam neke recepte. srecom eto imam bastu, pa mesa i ne mora da bude a sta je sa onim mamama koje nemaju ni to??? Uzasno mi je sve ovo i fuj mi je jer je ocito bila fora ko ima jacu vezu. I SAD, SAD me teraju da budem kreten i da tuzim svog nevencanog muza da bih dobila potvrdu kako sam ja samohrana majka. I onda ajd nemoj lagati i varati a sistem je katastrofa. Ma znate kad cu da im platim porez ili bilo sta slicno. NIKAD!!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 12:55:50
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, sve si u pravu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:00:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj Torbice iskreno bas sam popi*dela. D ima NULA ali NULA bodova. Ne racuna se sto njen otac radi???? A muljacine na sve strane.Mada eto jedna mama iz sela je cak nabavila potvrdu da je zaposlena pa ni njen sin nije dobio vrtic. Znaci treba dublje da se zadje u muljanje i laganje i varanje. Ovde ne mozes biti posten. Jer ako si posten onda si budala i idiot
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:05:06
|
|
|
|
milicicak
|
MiLj, bas mi je zao... grozno je kad moras da muljas i varas da dobijes nesto na sta imas puno pravo... A moja negativa za danas je da bas bas bas ne mogu vise da se pravim da ce sve biti u redu...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:07:55
|
|
|
|
Torbica
|
Istina je. Mi smo imali sreće, kad se ćerka upisivala postojao je papir da si podstanar, pa pored toga što smo oboje u radnom odnosu, to je presudilo jer tada nismo imali ništa od nekretnina na nama. A kasnije dodatne bodove sam dobijala na to što već imam dete/dece u istom vrtiću... Teško je bez veze upisati ili ako nemaš nekog svog unutra... Sramota!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:17:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ne znam stvarno nisam pametna. Bas me izbacilo sve ovo iz takta. Prosto ne mogu da verujem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:25:35
|
|
|
|
Torbica
|
Mm se stalno čudi kako bre narod jede go..a, mislim, stvarno je sve obespravljeno, pokradeno i na mućku...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:31:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e TO upravo To kako bre narod sve ovo trpi.Kako je moguce da imamo svi toliko zivaca kakko nekom nije prekipelo kako neko nije otisao s puskom da im je*e sve po spisku.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:35:19
|
|
|
|
Torbica
|
Sad bi mm rekao - nemamo mu.a...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:41:48
|
|
|
|
tijatija
|
MLJ stvarno katastrofa... citam i ne verujem... Nije mi jasno o kakvim bodovima pricas jer kod nas u CG uvek su sva deca primljena( jest da ih ima nekad i preko 30 u grupi) ali se nadje mesto za svako dete. Da pokusas u drugom roku? ili da predas zalbu ili sta vec, mora da postoji nacin
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:44:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Pa moze im se kada narod trpi Znas kad bi Nemac xivro kao mi. Ma niko ne bi ovako ziveo. Po nekada imam osecaj da nas testiraju kao naciju da vide sa koliko nista moze da se zivi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:49:13
|
|
|
|
Peace*
|
Mada eto jedna mama iz sela je cak nabavila potvrdu da je zaposlena pa ni njen sin nije dobio vrtic. Ja kad sam konkurisala, oboje smo bili zaposleni. Pitala sam tetu da li to znači da moje dete nikada neće biti upisano u vrtić pošto se ipak nadam da se neću razvesti i ostati bez stana?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 13:53:02
|
|
|
|
bubulence
|
kao sto jednom rekoh, sve dok nase nezadovoljstvo zavrsava na rr a ne ispred skupstine bice tako... MILJ pa to je Novi Sad, mi smo oboje bili zaposleni, niko nas nije pitao da li smo podstanari, i opet smo morali da "podmazemo" da bude primljena. a u NS nismo imali ama bas nikoga ko bi je pricauvao i na 5 min. tako da nismo imali izbora nego da malo poguramo. ako ti je za utehu, verovatno cete biti primljeni kada se ta upisana deca premeste u vrtice koji ima odgovaraju...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?