Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 2.6.2014 14:00:24
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kao sto jednom rekoh, sve dok nase nezadovoljstvo zavrsava na rr a ne ispred skupstine bice tako... bravo to je sustina svega... Ljisho jako mi je zao sto je tako....znam isto jednu zenu koja je morala da preuzme starateljstvo da bi dete krenulo u vrtic...
< Poruku je uredio adulence -- 2.6.2014 14:01:42 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 12:16:04
|
|
|
|
wivern
|
Grrrrr od jutros mi sve ide naopackeee......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 12:27:56
|
|
|
|
anci kv
|
a ja hoću da završim sve za jedan dan,kupovinu,pakovanje,kafenisanje,solarijum...a grrrrrrrrrrrr Tako mi i treba kad zadnja dva dana skitam i ladim jaja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 12:46:31
|
|
|
|
Biserce
|
I dalje ne uspevam da zakazem kod dec.urologa u kg! Covek nece raditi CEO MESEC otisao na god.odmor! A jurim ga od 26.marta!!! A privatni pulmolog iz Bg kod kog smo bili u aprilu nam napisao da alergo test uradimo u "BEL MEDIC" gde je 3300, a prima nas u Zutic kliniku gde je njegov pregled skoro duplo jeftiniji nego u Belmedic(6000), a i alergo test je tamo 2100...u cemu je fora??? Alergo test je alergo test gde god se radio i necu da ga radim u Bel medic! Ne dam 1200din! Sa tim parama mogu da platim put do Bg i natrag!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 13:05:10
|
|
|
|
tijatija
|
aaaaaaaaaaaaa dosta mi je vise slusanje zaljenja pojedinih ljudi, kad me sretnu u prolazu , gde ja samo klimam glavom da, da, da, da misleci da ce zavrsiti ali oni nastavljaju uvek istu pricu sa punim kesama iz trgovine, firmiranom garderobom i autom od 15000 e, a kuka kako nema sad za svadbu da daruje mladoj 50e pa kako te covece nije sramota da to MENI pricas, ali neeeee ja ne znam koliko ona pere vesa ( troclana porodica) i da jedva skrpavaju kraj sa krajem sa 3 plate i zaboga treba sad rata da se uplati za more ali odakleeeeeeeeee aaaaaaaaaaaa eksplodiracuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 13:20:54
|
|
|
|
Torbica
|
Biserce, jedni drugima namestaju. Slobodno ti uradi gde zelis, to je tvoje pravo!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 19:43:39
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam odlepila. Tetka mi pala i polomila ruku i jos joj poslodavac preti otkazom, jer nije znala i u hitnoj je rekla da je pala na poslu. Znate sta je usledilo, policija, zapisnik, jbga, to je zakonska procedura, a moja tetka nije znala sta se desava kad kazes da si se povredio na poslu, jer je prostodusna i nije joj u krajnjem slucaju ni palo na pamet da ih tuzi. Morala sam da uhvatim put pod noge i da objasnim zeni, njenoj sefici, neke stvari, pa je sad podvila rep. To ne znaci da tetku u njenih skoro 60 godina nece otpustiti, ali bude li joj se to desilo, inspekcija ce im biti i na dorucku i na rucku i na veceri. To sam im obecala i uopste se ne salim.Tako da je sefica moje tetke, nakon mog "obrazlozenja" veoma uljudno nazvala da je pita kako je. Pa mislim se, mars, gonis te zene kao robove, rade 12h dnevno i onda ako padnu na poslu jer nemaju vremena da jedu i polome saku na dva mesta ti bi jos da ih ganjas. Kad me je tetka pozvala placuci, samo mi je pala klapna. Ona je jednostavna zene, skromnog obrazovanja, navikla da zipci i radi i trpi. Citav zivot se dernjaju na nju, a sad treba da se pravda i sto je od umora skapala i pala. Kakve krvopije medju nama zive.
< Poruku je uredio Verolina -- 3.6.2014 19:44:45 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 19:51:32
|
|
|
|
branki*
|
e,pa,verolina,ako siu im rekla..mogu i da zamislim tebe tako otresitu,samo vezes k'o advokat.ne volim nepravdu i izivljavanje i bahatost.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 19:54:06
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam bila izuzetno uljudna, ali je ona bila besna kao ris. Pa mislim se, dosta je bilo. Dala vam je 30 godina zivota i jos je maltretirate!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 20:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno, verka! a zeni u njenim godinama vise svakako nije lako da se oporavi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 20:07:08
|
|
|
|
tijatija
|
Isto se to desilo u Idei , gde je moja mama zaposlena, mesar ( oko 60 g) pao u nesvest , ispitivali ga u bolnici, policija i ostalo. Rekao je da nije jeo od juce a dosao je u 6 na posao a oko 18 su ga hospitalizovali. Tuzba za glavnog sefa i ....... naravno VUK POJEO MAGARCA Verka neka si joj rekla, ovo je strasno kako privatnici snalaze ljude tretiraju ih kao st**e za crkavicu od plate
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 20:16:46
|
|
|
|
Verolina
|
U proteklih pet godina su na poslu od bedne kifle koja im spada u topli obrok spali na nista i nose hranu od kuce. A i to ne mogu da pojedu , jer za onaj posao treba da im izraste deset_ ruku! Moja tetka je izradjena zena, i necu dozvoliti da je jos magarci neka "tatina cera " sa zanatom. Mislim, meni je danas bilo i smesno i jadno da zena na rukovodecoj poziciji ne razume sta je digresija, apelacija i sl. Nepismeno govedo. Da dodam i poprilicno bezobrazno. Siktala je na mene kad sam rekla da sam dosla u svojstvu zastupnika. Meni je najzalije sto su ljudi u ovoj zemlji koji najvise rade, najmanje zagrizeni da se bore za svoja prava. Strah ih je pojeo.
< Poruku je uredio Verolina -- 3.6.2014 20:17:46 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 20:27:31
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 3.6.2014 21:02:20
|
|
|
|
pocahontas
|
glava ce mi eksplodirati...bila sam kod zubara...jedan zub zavrsili popravku, drugi izvadili. cela donja vilica mi je pod anestezijom, jer, naravno, ta dva zuba su sa razlicitih strana.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 12:43:38
|
|
|
|
nata11
|
1. Kuca od kako se okotila je veoma agresivna tako da dan provodi u boksu a uvece je pustam da seta inace napada ljude. Sve bi bilo super da ona iz dosade nekrene nocu od 12-4 ujutru da laje bez prestanka i izaziva druge pse iz komsiluka. I tako iz noci u noc. Sinoc sam u 2 bukvalno izasla u pizami sela u dvoriste i plakala od muke. Sramota me je od komsiluka jer cujem ljude kako se bude, izlaze napolje, pokusaju da je ucutkaju. Morala sam da narucim ogrlicu protiv lajanja koja aktivira neke zrake kada krene da laje. Veterinar kaze da nece uticati na male jer ce je nositi u periodu kada nije pored njih ali... Osecam se izgubljeno, ljuto na samu sebe jer ne nalazim drugo resenje, besno. 2. Odem do DZ da zakazem PAPU (da to se kod nas zakazuje) da bi mi sestra pogledala uput i rekla ''vazi dodji sutra''. Pa ako je VAZI zasto onda moramo da prelazim ceo grad da zakazem. 3. Izadjem iz DZ, covek dovezao zenu i bebu u deciji dispanzer. Dok ljudi cekali njemu pauk digne auto. I sad krece ona prica daj pare pa uzmi kola. Pauk je privatno preduzece -doo i nema prava da nikome neda auto dok neplati, moze da ti napise uplatnicu i imas rok od 7 dana ali neeeee to kod nas nevazi. I dok se oni raspravljaju naidje Mercedes dzip i parkira se na isto mesto. Mislite da mu je neko nesto rekao? 4. Svratim u IDEU i kupim bebi kremu na akciji 25% snizena. Kad pogledam rok do 20.06.14. Pa j*** Pa jel normalno da krema koja istice za nekoliko dana bude snizena 25% pa da smo u normalnom svetu to bi bilo 80%.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 13:13:18
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 13:37:43
|
|
|
|
lanajelena
|
stvarno da puknes sad ja moju muku zasto samo mrsavim u struku,dokle ce mi guzica biti kao sifonjer i noge kao balvani
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 14:10:57
|
|
|
|
Torbica
|
Lanajelena kreni sa hrono ishranom i ja ti garantujem uspeh
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 14:17:40
|
|
|
|
superm
|
Ja sam danas nesto mnogo ljuta na sebe. Zbog toga sto sam neodlucna, ponekad ne verujem dovoljno u sebe,...ne znam sta hocu... toliko sam ljuta na sebe da sam i migrenu dobila. Bas sam debil
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 14:19:41
|
|
|
|
superm
|
I ljuta sam zbog toga sto sam obecala da cu zavrsiti prevod koji sam dobila da odradim, a jos nisam jer sam poslednjih dana totalno neorganizovana
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 14:30:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Lanajelena kreni sa hrono ishranom i ja ti garantujem uspeh Ne mogu bas da se skroz ubacim u to ali primenjujem ponesto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 14:31:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Po svemu sudeci proslavicu detetov prvi rodjendan sa sve kartonskim kutijama po stanu, zato sto tamo nekog magarca mrzi da konacno odvuce guzicu u sud da se overi ugovor o kupoprodaji stana. Jedino da kupim flomastere i pocnem na vreme da crtam po kutijama. Ni picence ne mogu da popijem ko covek iz casice, sipam liker u solju kafe, jer su mi sve case smotane u novine i u glupim kutijama Dodje mi da roknem i investitora i vlasnika i onog nesrecnog preduzimaca sta li je vec, zavlace nas 3 meseca. Sreca pa ovaj stan gde smo sada su kupili brat i snaja, inace bi davnih dana spavali ispod mosta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 21:27:17
|
|
|
|
Torbica
|
Moje najmladje dete je knjigom sa terase pogodilo soferku koja je tako lepo pukla na tri kraka No, sto bi moja mama rekla - samo kad nema povredjenih, ko ga sisa.. nije jeftino al sta je tu je... Kaze mm da ne bismo mogli preci granicu tako polupolupani pa do puta koji je 18.6, moramo resiti....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 21:58:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbice kolika je to knjiga? Salu na stranu, bezveze, resicete to do puta, ima vremena....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 4.6.2014 22:03:28
|
|
|
|
superm
|
Torbi, gde putujete ako nije tajna?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?