|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
19.11.2013 7:08:09   
adulence
Dobro jutro mame...mm i Iva spavaju,a ja kao vampir ustala...pijemo kafu?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 926
19.11.2013 7:15:22   
jole82
Haha adulence i ja vampirišem. Mm otišao na posao, t spava a ja pijem kafu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 927
19.11.2013 7:15:46   
mama micki
Ja pijem, al' nekako na brzinu, žabica mi je budna a neznam odakle da počnem sa obavezama...upravo pravim planove za danas...user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 928
19.11.2013 7:31:34   
adulence
Jao jole pa sra je ovo danas...ahahah...odoh da perem grivu...valjalo bi...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 929
19.11.2013 7:32:28   
vikiveki
Dobro jutro mame, ja ispratila dva mangupa u vrtić,ćera još spava pošto ide posle podne u školu.Ja i mm već popili kafu, i njega sam ispratila ide da mi preda dokumenta za komisijuuser posted image pa kad preda onda ču videti u koliiko sati da idem,toliko sam nervozna da nemogu opisati

Direktna veza do poruke: 930
19.11.2013 7:35:47   
jole82
Hahaha ne znam adulence sta je ovouser posted image
vikiveki sto si nervozna?

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 931
19.11.2013 7:46:30   
Anck Su Nmaun
Jutric mame!
Devojke u vrticu, danas imaju predstavu , Hani je to prvi put, bas mi zao sto ne mogu da ih vidim ..misevi mali.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 932
19.11.2013 7:48:00   
vikiveki
Jole,ovo mi je prvi put da idem na komisiju za bolovanje pa se osećam kao da idem na ispituser posted image a brinem se i dali će mi produžiti bolovanje jer nema šanse da se vratim na posao i da dižem decu. A čula sam da je ovde komisija stroga i retko kome produže bolovanje posle mesec dana.A ako počnem da radim moram podizati decu jer u grupi imam jedno dete iz hraniteljske romske porodice,koja je u svakom pogledu zanemarena i koja ima nekad napade besa i bacanja i ja nju jednostavno moram podići kada se baci na pločice u kupatilu,a da ne govorim o šutiranju i štipanju,jedan vaspitač treba samo nju da pazi da ne bi drugu decu napadala.Neznam u kojoj temi bi to mogla opisati

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 933
19.11.2013 7:53:58   
jole82
Anck evo kafice user posted image
vikiveki...a da rece ti za komisiju...pa obajsni kakva je situacije mislim gde i sta radis...ti si operisana nije ti urastao nokat pa ne mozes da radis...jel imas negde na nekom papiru ili otpusnoj listi preporuku hirurga koliko ti treba za oporavak?
A za to dete mozes u temi Decja histerija, izlivi besa user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 19.11.2013 7:54:24 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 934
19.11.2013 8:08:34   
vikiveki
Pa imam preporuku u kojoj piše dva meseca bez dizanja tereta i fizičkog napora,ali otkud znam,videću danas.A Za tu devojčicu duša me boli, ne samo da je zanemarena nego ja i moja koleginica sumnjamo da je i zlostavljana,alarmirali smo i socijalnog radnika i ceo stručni tim ali svako sa sebe prebacuje odgovornost na nekog drugog,tuga božija

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 935
19.11.2013 8:19:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jutric mame!
Devojke u vrticu, danas imaju predstavu , Hani je to prvi put, bas mi zao sto ne mogu da ih vidim ..misevi mali.

I tvoja cera se zove Hana kao i moja!user posted image
Ja pijem kaficu,odvela Hanu u vrtic a Filip se igra. Bas je zahladilo pa jos i vetar

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 936
19.11.2013 8:20:05   
jole82
Ta preporuka mora da se uvazi..posebno shodno radnom mestu..mislim da nece biti problem..

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 937
19.11.2013 9:12:07   
Torbica
Dobro jutro! Ni kod nas nije bas mirno - Djordje krenuo da kasljuca laringealno, a to mu se desava na prelazu godisnjih doba, alergijski... Pa cu videti sta cu sa njim, kasljucne povremeno ali onako iz dubine duse. No, lepo je spavao i sve je ostalo ok pa sam ga odvela u vrtic ali u 14:00 idem po njega i malog a po ceru tek u 15h zbog engleskog...
Viviveki i ja mislim da ti moraju produziti, srecno!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 938
19.11.2013 9:16:47   
jole82
Torbi..nije tema...al evo posto znam da si kod njega trenirala..ne znam jesi li videla...umro je Ljubomir Vracarevic user posted image
Hug user posted image Djoletu da bude bolje

< Poruku je uredio jole82 RR -- 19.11.2013 9:17:37 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 939
19.11.2013 9:25:12   
tanjicak79
Dobro jutro mame!

Evo mene na poslu. Decu sam jutros odvela u vrtić i u jaslice. Vuk se ujutro baš teško budi iako na vreme leže na spavanje. Baš postaje spavalica kako je stariji. A mala šmizla se dobro naspavala i bila je lepo raspoložena kad je ustala.
A što mrzim hladno vreme zbog oblačenja u sto slojeva, pa kape, šalovi, rukavice... Koliko vremena izgubimo na oblačenje i posle na skidanje u vrtiću. Leti je to mnogo jednostavnije.

Odoh da radim, a vama svima želim lep dan!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 940
19.11.2013 9:28:53   
Torbica
Jole, cula sam juce, user posted image , i bas mi je zao. Covek je delovao neunistivo, ali eto niko nije imun na smrt...
Hvala ti draga user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 941
19.11.2013 9:29:54   
milicicak
Dobro jutro mame user posted image
ja na poslu, sama u kancelariji, taman da na miru doruckujem i vidim sta se ovde desava...
mini buba se probudila u 6 i zaspala u pola 9, bice danas veselo babama...
mm nije otisao na teren, odlozio za sledecu nedelju a ja sve obaveze vec ispomerala... bas sam ljuta na njega... no, i to ce proci...
stigla nam zima user posted image valja vaditi zimske jakne i kapute...

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 942
19.11.2013 9:30:56   
Torbica
E da poludis - registracija SIM kartice nije uspela! WTF? Poludecu majke mi, ne znam sta mi je sa telefonom, ne stizu poruke.....i javlja ovu glupost...user posted image
user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 943
19.11.2013 9:43:24   
Torbica
E svasta, prebacivala sam karticu u drugi tel, vratila u stari i sad mi stiglo 27 poruka!!!! Od prrethodnih dana...jos se ja cudim sto mi ljudi ne odgovaraju....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 944
19.11.2013 9:43:25   
Anck Su Nmaun
Torbice, jel novi telefon il odjednom samo poludeo?

Ja evo perem igracke plisane, neke jastucice i te sitnice malo, da skinemo prasinu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 945
19.11.2013 9:45:05   
Torbica
Anck, pisale smo u isto vreme, ma nije nov, malo jacih godinu dana... Ne znam stvarno o cemu se radi a bas sam ljuta user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 946
19.11.2013 10:09:39   
ivaMark
Dobar jutar user posted image
Torbice, a da nisu podesavanja sama poludela user posted image
Bebanica spava prvu turu, tata otisao da cuva babu svoju jer njegova mama ide kod dr, zena ima sutra zakazano ali ona MORA danas da ode i da vidi da li moze preko reda...aaa user posted image
A mene ceka kuca u kojoj je bomba pala....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 947
19.11.2013 10:13:39   
Anck Su Nmaun
Probaj sve da povadis , resetujes , neznam. Ja sam instalirala jedan programcic da mi brise svo smece ( cash, ads.....) da mi brze radi.

E..tako... sad sam sve sredila, oprala, rasirila, usisala (moram se pohvaliti ovde jer ako nikom nekazem, kao da nista nisam ni radila user posted image ) jos samo da skuvam rucak i malo odmorim user posted image i to je obaveza!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 948
19.11.2013 10:17:41   
ivaMark
E..tako... sad sam sve sredila, oprala, rasirila, usisala (moram se pohvaliti ovde jer ako nikom nekazem, kao da nista nisam ni radila ) jos samo da skuvam rucak i malo odmorim i to je obaveza!

Svaka cas_t Anck, mene to sve ceka, ali rekoh ajde da popijem kafu prvo user posted image

< Poruku je uredio ivaMark -- 19.11.2013 10:18:24 >

Direktna veza do poruke: 949
19.11.2013 10:20:33   
little_one
Jutro mame!

Jutros sam isla da vadim krv, pa se dragi aktivirao oko male i ja sam uspjela sve da pozavrsavam dok je on trebao da krene na posao. Odvezla ga na posao, otisla po uput, zamalo se slupala....grrr...kreten sa nekim kamionetom je ispred mene skretao kao lijevi skretac i samo usao u ulicu i zaustavio se na pjesackom a ja skrecem tik iza njega....malo je falilo da udarim u njega...blokirao me ja ni nazad ni naprijed...ostala u raskrsnici (mala raskrsnica)....bas sam bila ljuta....ufff...kaze on zovi policiju ja ode piti kafu....kakav kreten...da sam imala vremena itekako bih zvala policiju....sad mi zao sto mu tablice nisam zapisala...

Danas cu da nam spremam picu, ne znam sta curi da kuvam...ona ne bira, sve jede pa mi nije problem...a ja bih stalno neko tijesto....mmmm...a to nikako nije dobro....al sta cu suzdrzavam se koliko mogu....

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here