|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
1.12.2013 9:28:58   
adulence
Viki da ato pre bude bolje....ljubi ga...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1876
1.12.2013 9:40:41   
vikiveki
Znam da će mu biti bolje,ali mi mame smo takve moramo se brinuti....celu noć nisam mogla da zaspim samo sam ga pipala

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1877
1.12.2013 10:03:15   
lokica77
jutro mame,
Viki da brzo prodje...
mi danas idemo po haljinicu, pa popodne do restorana da izdetaljisemo jos neke sitnice i mogu mirno da sacekam sledecu nedelju (10. nam je divan dan ali ce proslava biti 8. u nedelju) uf jedva cekam
glava ceo dan juce bolela sa njom sam i zaspala, jutros ne boli ali sam nesto sva na tri coska...mm danas ne radi pa ce biti lakse, inace moja mrva divlja ovih dana nadam se da je faza i da ce brzo proci

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1878
1.12.2013 10:12:56   
dijana1*
Novi mesec KLIK user posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1879
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 75 [76]
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here