Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:02:28
|
|
|
|
pocahontas
|
dobro jutrooo! mm se zabavlja sa bebanom, a ja pijem kafu i citam sta ste pisale.. ja mnogo, mnogooo volim tu belanovu pesmu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:13:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas ogrejalo Sunce i mogla bi i da pevam tu pesmu, ali i mene glava boli pa mi nije do pevanja...mama me od jutros zove i zeza me da sam sinoć prepila pa me zato jutros glava boli,a nisam pila ništa. Mm sada odvezao mog tatu na voz,vraća se deda kući a a oće da se uguše u suzama,ali deda mora da ide...a i oni ovih dana imaju po dva rođendana na dan i ćerka i sin...treba da vidimo šta ćemo za poklone drugarima
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:13:36
|
|
|
|
adulence
|
Ja belana obozavam...a jedna od omiljenijih mi je oceani ljubavi...Iva sedi na nosi,pa cu da je oblacim da rasirim ves i ona ide na spavanjac na prvu dremku...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:23:03
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro mame mini buba spava, mm otisao da zameni gume a ja ne znam sta cu sa sobom... da sredjujem po kuci ne mogu da se gospodjica ne probudi... neko je pitao kako stizemo sve... evo ja prva ne stizem al sam prestala da patim sto mi kuca nije uvek cakum pakum a rucak kad ne stignem uvek imam nesto u zamrzivacu... i ima dana kad bih samo spavala kao sto je danas... odoh da skuvam drugu kafu mozda me razbudi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:26:36
|
|
|
|
Alexxa
|
Jutro! Divna pesma! Mada, ja ne volim Belana. Inače, sinoć primetim da su žabici izrasle sve 4 petice, tako da sada imamo 4 jedinice i 4 petice i ništa između. Komedija! Da li još neko imao sličan slučaj! Odoh da uspavam M.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:35:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Alexxa ja mislim da to nije ništa neobično jer su i mojoj deci tako nicali,uglavnom su svakom prvo izbijale 1 pa onda 4 ili 5ce ,svako dete je individualno
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:43:06
|
|
|
|
adulence
|
Hehehe aleksa bas me nasmrja slatko sa tim zubicima....hehehe...sto rece neko.kuca mi nije cakum pakum ne peglam i trudim se da sto vise olaksam sebi...kuvam ,perem ves i usisavam i ribam kupatilo ,to je nesto za sta uvek imam vremena i za rr...heehhe
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 10:54:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Alexxa Dunji su izasle donje jedinice pa gornje dvojke haahahah...Jako su smesni tako krezubavi izgledaju kao da su im ispali zubi a ne kao da nicu. Mm i dunja pajaju, Ja joj spremam uzinu ali cisto sumnjam da ce se probuditi sad u 11 za uzinu, verujem da ce produziti spavanje jer spava sa svojim tajom. Smisljam sta cu i kako cu za rucak. Bas sam bez ideja. Za nas cu lako ali za nju mi problem. Mi imamo sad sveze svinjetine od klanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 11:46:52
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamice! Ja krecem po moje zvrkove u radionicu, do 12h je, bebac spava, mm i ja uzivali ovih dva sata u nekoj opustenoj atmosferi. Pa cu lagano na kuvanjac...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 11:51:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Mene još boli glava, a sada se spremamo da imamo kod komšija na kafu i na čašicu razgovora..lepo provedite dan
< Poruku je uredio vikiveki -- 30.11.2013 11:52:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 13:03:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Šta je sa mamama danas,nema nigde nikoga...ja se vratila od komšija i sda se dajem na spremanje ručka.Viki došla sa košarke i dovela drugaricu..sada se njih dve igraju na spratu a Stefan spava...možilina .za ručak sm mislila da ispečem pile ali sam se odlučila da od tikvica napravim slane palačinke
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 13:09:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja od jutros mrdam okoli, ne boli, malo me zigne gde su konci od zlezde amoja mala dusa malopre kad sam vrisnula jer me bas jako zabolelo kaze "mama da tu donesem malo vode da te prodje" dusa moja Sad se tamo igra, kupila sam joj one sundjeraste slagalice pa pravi kuce konjicima i lutkama. Spremam se da uposlim sporet, spageti s mesom, i razmisljam o nekom slatkisu, oblande ili krempita...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 13:17:12
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan mame Nama lepo počeo dan...pa krenuli kod svekijevaca sa dvoja kola jer mm produžava da radi...al moj nije hteo da upali..umro mi akumulator..baš mi to nije trebalo sad..pa čekam kuma dođe ima kablove, pa da ga upalimo i odemo po novi akumulator...a kažem baš mi fino krenulo jutro..oće to tako... Vidim svi su u raspoloženju, ako i treba tako.. Odo da pristavim neku klopu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 13:55:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan i od mene! Evo da se javim da nam je super protekla noc. Budi se da sisa na tri ili cetiri sata. Samo sto se presvlacimo jer svaki put posle podoja kaki. Ali dobro tu muz priskace. Seka kao sto sam rekla se odusevila. Danas je tokom presvlacenja htela da se popne na glavu. Ona misli da je to lutka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 14:00:31
|
|
|
|
jole82
|
Hehe dušica draga Ma super što hoće da učestvuje, sad je ona starija seka i treba je uključivati u skladu sa njenim uzrasto..to je super..ja sam imala 3,5 kad se rodio moj brat i nisam nikad ljubomorisala ..mama me je stalno uključivala da "pomažem" pa makar i da pevam bati(a nemam blage veze ni danas da pevam...jadan moj bata ) tako da to je super i onda deca lakše sve to podnesu, kad se osete da su "deo ekipe" Ja sentimentalna zbog moje Teodore
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 15:10:05
|
|
|
|
Torbica
|
Evo i nas! Oprala sam kosu i nasminkala se i sad sam bas bas dobro! Vodim klince na neki rodjus od 17 i 30-19 i 30. Malca ostavljam tati, ovo dvoje u igraonici a ja u skitnju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 15:43:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hi Ja stigla s "posla" bas sam umorna, nemerem dansa nesto kuckati... samo da vas pozdravim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 15:47:10
|
|
|
|
Torbica
|
Anck Moja smizla crta a sa decacima se jurim...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 16:19:25
|
|
|
|
Rosita
|
Hej mame. Ja grlim mog bebca u fotelji, zavalimo se, mazimo i on zaspi. Dobar je bio proslu noc, dusa :), kuc, kuc. Nego on je meni obicno oko 1,pola 2 sisao i posle setnje spavao, tako da je rucao oko pola 5. Sad hocu to da menjam jer je to kasno, bar do pola 4, 4 da ruca, da bi imao veceru. I dva dana mu dam pre spavanja, jedno dva i po sata nakon sisanja i bas slabo pojede. Nije problem da ne zaspi, da mu se spava ja bih ga pustila, nego nije gladan. Danima ja razmisljam kako da se rasporedimo. A volela bih da lepo jede rucak jer to mu je najkvalitetniji obrok. I najmanje ce da oseti novinu ako mu samo dam pre spavanja, umesto da izbacujem tj.napadam podoj u pola dva, pa da sve tumbam. A eto, on izgleda dva i po sata posle sisanja nije gladan. A nije mali bebac. No dobro, videcemo, treba mozda par dana da se navikne da je tad rucak. Ako jede oko pet, bolje jede, al to kasno. A mozda i nije. Jer leze u devet. Ah mog monologa :) Dolazi mi drugarica, a sutra drag rodjak :) Prastajte na monologu i uzdravlje :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 16:24:48
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Evo i nas! Oprala sam kosu i nasminkala se i sad sam bas bas dobro! Vodim klince na neki rodjus od 17 i 30-19 i 30. Malca ostavljam tati, ovo dvoje u igraonici a ja u skitnju. To je baš lepo organizovano vreme, kod mene se sad razišla družina, otišla Viktoriji drugarica a Viktor se vratio od druga
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 16:50:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Meni je danas gore nego da sam sama kuci. Mm nesto bolestan(umire) iz kreveta nije mrdnuo a nema ni temperaturu vec oseca samo da ce da je dobije . Ja sve ko i da sam sama plus jos mi i on na grbači. Skidala sam šapuríke sa čardalka,čistila peć,lozila i td a 6 muskaraca danas bilo ovde. Sta reci a ne zaplakatil? Rosita kasno je da ruča u pet,on treba da ima popodne jos i uzinu i veceru. Gde ces mu to uglaviti. dunja uglavnom ruca u dva ili do tri ako sama produzi jer se za dorucak posteno napuca pa ne jede na tri sata vec na 4 tako da ona ni nema popodnevnu uzinu jer se opet napuca za rucak (slan obrok joj je omiljen) tako da vecera oko pola 7.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 17:05:46
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dobar dan i od mene! Evo da se javim da nam je super protekla noc. Budi se da sisa na tri ili cetiri sata. Samo sto se presvlacimo jer svaki put posle podoja kaki. Ali dobro tu muz priskace. Seka kao sto sam rekla se odusevila. Danas je tokom presvlacenja htela da se popne na glavu. Ona misli da je to lutka. dobrodošle kući devojke,baš mi je drago da je sve uredu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 17:17:51
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan mi bili napolju setali pa posle otisli do delte kupila neke stvarcice ivi i tako...sve u svemu...sad smo kucici i odmaramo...ja podigla nozice ,a Iva pored mene cita knjigi,haha...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 17:26:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa koju knjigu čita ,neko ozbiljno štivo
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 30.11.2013 18:23:15
|
|
|
|
Rosita
|
Ma jeste kasno, al on doruckuje u 10, pola 11, nakon tri sata ima podoj pa nakon tri rucak. Uzine nema, ja podoje svrstavam u uzine. Bicu srecna ako prihvati veceru, pa da narednih mesec utvrdjujemo ta tri. A uzine ce imati kad preko dana ne bude imao podoje, pa umesto njih. Nema sanse da bi on jeo vise. Takav je, zato ja i kazem da mi neobicno kad beba ima tri podoja, tri obroka i dve uzine. A nas pedijatar kaze da on sad treba da ima tri mlecna i dva nemlecna obroka. Mi se tu uklapamo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?