|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
18.11.2013 17:34:34   
jovicaa
evo i mene... maksim malo zadremao, pa mogu da disem, dete po ceo dan insistira da ga nosam, vec mi postaje dosadan.. jedva cekam da prohoda... ali nema nista od toga uskoro.
mozda je osetio moju zelju za trecim detetom, pa brani teritoriju ko znauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 901
18.11.2013 17:36:12   
adulence
Zdravo mamice mm slobodan ,pa me nema danas...uzivamo svi kucici...a iva ne zna kod koga bi pre pruza mm-u ruke a govori mama...ahahaha...lujka...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 902
18.11.2013 18:28:36   
mama micki
Evo i mene...kod nas trenutno ludilo...nervozna je toliko da neznam šta ću, zubići je muče, probala sam sve ali ništa ne pomaže, nije spavala ceo dan pa je zbog toga i dodatno nervozna. Muž odveo stariju ćerkicu na folklor a nas dve ostale kući pa se ludu provodimo...žurka...user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 903
18.11.2013 18:30:45   
Rosita
Vecer. Ne odosmo nigde, malo po kraju prosetasmo i to je to. Danas D pojeo ručak maaaalo grublje teksture, i dalje nije morao da se zvace, al nije skroz glatka kasa, onako, protandrljan kroz blender. Ja srecna. Da l sto smo svi zajedno rucali, ne znam.
MiLj, nastavicemo u temi "Ugovaranje brakova medju RR podmlatkom". Da utanačimo, mada ja mislim da neće bit bidne problema :P
Milice, i ti voliš nakindjurene kafe :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 904
18.11.2013 18:41:52   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: lokica77

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jao Lokice blago tebi,ja treba sutra da idem na komisiju i molim boga da mi produže bolovanje na makar još mesec dana,da me ne pošalju da radim a ne smem da dignem ništa teže od kašike makar prva dva meseca.Šta će biti videću sutra

ako se ne varam ti si imala neku operaciju. Trebalo bi da ti produze, ja sam posle svake operacije (a bilo ih je 4) user posted image bila na bolovanju po 2 i po meseca

Jao Lokice,što no kažu stari ljudi,,iz tvojih usta u božije ušiuser posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 905
18.11.2013 20:46:26   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: adulence

pruza mm-u ruke a govori mama...

moja pruza meni ruke i govori tata...pomesali su joj se loncici...a bas me to nervira, ja po ceo dan sa njom, a ona nikad da kaze mama, da se ukakim od srece user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 906
18.11.2013 20:46:57   
doktorkakristal
evo i mene ,nisam pisala neki dan ,sve me nesto mrzelo,Dora preko dana jedva da spava ,nervozna je i placljiva ,najgore je sto se strasno zagrcnjava dok jede na flasicu mada se desava i dok sisa i ja naravno malo kopala po RR cisto da vidim neki savet za to i naidjem na GERB kod beba pa se gadno istripujem sad sam uspela sve simptome da nadjem kod nje osim jednog a to je povracanje user posted image
Bas bi mi prijala neka setnja po ceo dan sam sa njom i onda pocinjem da umisljam sve i svasta ,al ne mogu da je ostavim kod svekija ona bas panici kad mala place,tako da cekam jos dve nedelje kad prelazimo kod mojih

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 907
18.11.2013 21:00:30   
Moiraina
Pozdrav. user posted image Torta je otišla skoro cela, jes da je bila grozna na oko, ali je ipak bila ukusna. Mene su danas moji klinci izludeli, bukvalno. Stalno se čupaju, guraju, mlađi zalepi šamarčinu starijem i smeje se, a onda ovaj krene da ga čupa i da histeriše, tada krene opšta dernjava, uhhhh... Juče bili u nekoj igraonici, stariji se igra sa nekom decom, a stavila sam malog u onaj bazenčić sa lopticama, oko njega deca starija po pola godine minimum. I naravno, moj je terorisao sve ostale user posted image Čupao ih je, zabadao im prste u oči, otimao loptice (a još ni ne hoda)... Morala sam da ga sklonim, jer naravno neću da ga pustim da maltretira drugu decu, ali kad se samo setim da sa starijim nikada nisam imala takav problem, uvek je on bio od one dece koju drugi udaraju... Totalno različiti karakteri...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 908
18.11.2013 21:13:28   
Anoniman
Vece mame sta radite? Ja uspavala malog pa cu sad maloj ispricati pricu o tri praseta

(odgovor članu Moiraina)
  Direktna veza do poruke: 909
18.11.2013 21:22:56   
serpica
I moji svi spavaju a ja da "ukradem" koji minut da procaskam pa da bezim u krevet jer me ceka rano ustajenje,user posted image ko i svakog jutra.user posted image
btw gde je ona tema da se smejemo nasoj deci,imam jos jedan biser mladje cerke pa bih da to podelim s vamauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 910
18.11.2013 21:27:22   
jovicaa
zene ja samo da vam javim, posto ste bile nestrpljive oko rezultata, da sam razvalila kolokvijum! dobila 30 bodova, samo sto ne moze toliko da mi da, pa mi se vodi kao 20user posted image
ja sam prezadovoljna, maksimum bodova iz aktivnosti na casovima i maksimum bodova iz zadatka! a ovo mi je jedan od tezih kolokvijuma u ovom semestru...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 911
18.11.2013 21:31:40   
adulence
Bravo jovo bas mi je drago...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 912
18.11.2013 21:32:42   
Moiraina
Jovice user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 913
18.11.2013 21:37:06   
Rosita
Jovice, svaka čast!
Mo, da mi je sad torta, pa još da smem da je jedem, ne bih marila ni da je na kineske štapiće, a kamoli na kašiku ;) Ko o čemu...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 914
18.11.2013 21:40:09   
Torbica
Bravo Joviceeee! user posted image
Bas je zahladnelo. Mm je veceras zavrsio sve oko dece dok sam dosla iz skitnje, pa sad slusamo neku muzikicu i cavrljamo.
Jole, ti ces prva znati za lila kaputic user posted image
Ljubac

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 915
18.11.2013 21:42:55   
jole82
Jovo svaka častuser posted image
Torbiuser posted image user posted image
T pajki uveliko, mm stigao malopre..pa malo da se družimo i nas dvojeuser posted image ne mogu više s bebom da pričam ceo dan...počeću i u prodavnici da se glupiramuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 916
18.11.2013 21:54:55   
Janncica
Jovice user posted image Bas mi je drago.
Jole to za glupiranje i ja stalno govorim.Pobenavicu skroz.
Ja pravila mm tortu sutra za rodjus i stavila fondan odgore i jakoooo sam ponosna na sebe.user posted image Super je ispalo.Samo mi je osvetljenje lose u kuhinji,pa su slike nikakve.Probacu sutra da slikam,pa kacim u temu.Pripremila sam se da je to jako tesko,a ono za 5 minuta gotovo.J i ja smo se igrale do skoro.
Odoh da perem grivu.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 917
18.11.2013 22:03:51   
pocahontas
bravo jovo user posted image user posted image user posted image

doco mislim da je povracanje ipak najvazniji simptom...tako da se nemoj sekirati, a sto se tice losih misli, oce to kad si po ceo dan sama sa bebom plus neispavana, al sve to brzo prodje, drz seuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 918
18.11.2013 22:09:03   
mtajcica83
Bravo Jovice ya kolokvijum...
Evo i mi malo da se javimo.Posao nam je tata na brod pa se svrle i ja sad privikavamo na to da cemo opet biti sami 6 mjeseci...Ulayimo pomalo u stos..mada mu tata jako nedostaje,..to se vidi jer svako malo nesto pita za njega ili meni prica sta su oni radili skupa kako su setali, pricali price, igrali se itd..
Kod nas je zadnjih dana bilo lijepo vrijeme pa smo maximalno koristili sunce i setnju jer su vec od sutra najavili zahladjenje i kisu, bljak..
Eto toliko od mene, odoh u krpe.Laku noc mamike i djecice user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 919
18.11.2013 22:23:44   
jovicaa
hvala zeneuser posted image
evo privodim kraju seminarski, jos 2,3 strane i zakljucak... ali me onda odmah ceka pisanje drugog seminarskog i odbrana treceg sledece nedeljeuser posted image
da coveku pozli od bolonje i seminarskih radova...
ovi moji svi pozaspali i mm i deca... tako najvise volEM user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 920
18.11.2013 22:40:28   
vikiveki
Jovice svaka tebi častuser posted image pored svih obaveza oko dece uspevaš i da učiš
Moji su polegali, najmlađi sin spava a dvoje starijih još ne spavaju već čavrljaju na jastuku, a mm gleda neki film

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 921
18.11.2013 22:46:20   
Torbica
Moji su svi onesvesceni odavno, pogrickam ovu saku lesnika i begam... Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 922
19.11.2013 6:21:25   
Misha i Ljisha
Dobro jutro

jaoooooooooooooo...nastavlja se budjenje ali zbog nosicauser posted image . Odlepicu. Ne moz to tek tako sve da bude kako treba izgleda kod nas. Idem za 10 min mi dolazi ucenica na casuser posted image . Poranilo dete frka heheh...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 923
19.11.2013 6:48:25   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 924
19.11.2013 7:05:11   
mama micki
Dobro jutro mame!!!user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here