|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
18.11.2013 8:43:24   
vikiveki
Dobro jutro mame,moji vragolani otišli u vrtić a princeza još spava....joj sad gledam jutarnji program i rasplah se,gostuje nekia slepa devojčica koja je osvojila prvu nagradu na republičkom takmičenju za sviranje klavira,ona je jedna od trojki rođene 6 dana pre svog brata i sestre...ma rasplakah se šta ti je životuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 876
18.11.2013 8:45:36   
anajid
E gledala samija.Kako su talentovane.RAstuzila sam se.

Ja popila kafu,mali ustali,veliki jos spava.Sad odoh da spremam dorucak,samo se vrtimu krug,svaki dan istiuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 877
18.11.2013 8:51:50   
Torbica
Cao mame!
Evo ja pijem kaFucino, pa cu da se nasminkam i na odbranu prijateljici.
Viviveki danas je dan za tuzne vesti, jedva sam ziva izasla iz vrtica, zamolili su nas roditelje da svi pokupimo decu u 14h jer je jednoj vaspitacici umrlo dete, Boze sacuvaj. user posted image 7 godina, pao na casu fizickog, srcani udar....user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 878
18.11.2013 8:55:26   
Peace*
To sam čitala u novinama u petak. Strašno. Znam da je telo odneto na obdukciju. Jel se zna šta to bi? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 879
18.11.2013 8:57:04   
vikiveki
Jao Torbice,znam za taj slučaj bilo je na dnevniku..pa da iz NS iz O.Š Branko Radičević i to kad sam čula sva sam se naježila,nema ni tri meseca kako je krenuo u 1 razred....mogu samo da zamislim kako je tim roditeljima,ne daj bože nikomeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 880
18.11.2013 9:26:54   
Anoniman
I ovde su tuzne vesti odjutros!
Umrla je jedna devojcica od 9 god imala je leukemiju

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 881
18.11.2013 10:08:23   
adulence
Joj Gospode dragi...be daj Boze nikome ...tuga najveca....
Uhhhhhhh....
Evo nas dve sr vratile sa pijace i prodavnice mm radio sinoc pa sada spava,a ja i iva se zabavljamo i doruckovale smo,ona ce jos malo u horizontalu....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 882
18.11.2013 10:12:55   
jole82
Bar dan i od nas...
Tuga božijauser posted image
Nama naopako krenula nedelja..baš sam bljak...i tako ..evo T se igra sa kockicama, ja srčem kafu, pa da vidim malo šta ima ovde..

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 883
18.11.2013 10:14:07   
vikiveki
E mi smo završili doručak, i princeza je doručkovala mada se jedva probudila...treba još nešto malo da utvrdi pesmu koju je učila,danas ih učiteljica ispituje

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 884
18.11.2013 10:16:32   
jovicaa
evo i nas... mi se razvlacimo po kuci... ja pospremila malo kuhinju... bebac danas opet zeza sa hranom i taaakooo.... jako sam umorna...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 885
18.11.2013 10:25:41   
little_one
Jutro mame!

Uf kako su to tuzne vijesti...user posted image Grozno je i kad cujes da se tako nesto desi, a mogu misliti kako je roditeljima...user posted image

Kod nas nista pametno, juce bili na rodjendanu i uzivali, malo su me potresle price s posla, nisam bila raspolozena za njih al nisam mogla izbjeci...rodjendan je cerkice moje radne drugarice pa je neminovno bilo da se okupe ljudi s posla i da pricaju o rasulu koje vlada...bas sam se nesto iznervirala, nisu mi trebale te price al ajd...bitno da su curice uzivale, i igrale se....user posted image a i ja se srela sa dragim ljudima...

Danas je na redu moja prva snajka! Ceka je puna korpa vesa za oprati pa ce druga snajka da je susi! A veceras cu ja da peglam..uff radni dan...balerina spava, a bice u pokretu citav dan pa ja korisitm ovo vrijeme da napunim baterije za ostatak dana...

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 886
18.11.2013 11:08:05   
dada951
Evo i ja stukla ciniju sutlijasa, popila kaficu, user posted image spava, a jos malo pa idemo po brata u vrtic.
Vikiveki, ti si mi zemljakinja user posted image (ako si stvarno iz S. Mitrovice), posto sam rodjena Mitrovcanka, ali sam se udala u selo kod Beceja, pre 4 godine.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 887
18.11.2013 11:59:06   
vikiveki
Dada 951 ja sam iz Laćarka,to je meni ao deo Sremske Mitrovice tj ao njeno predgrađe, i sama znaš.Inače sam rođena u Užicu
Ja evo ispratila ćeru u školu pa se sada spremam u skitnju

(odgovor članu dada951)
Direktna veza do poruke: 888
18.11.2013 12:46:54   
Torbica
Taso, rece mi vaspitacica jutros, srcani udar....user posted image
Rasplacem se samo na pricu o tome a dragi Bog nek je u pomoci roditeljima da prezive takvu strahotu, nista gore na svetu ne postoji.....
Da ne mracim vise, na odbrani je bilo jako lepo a posle sam kupila ceri lilav velur za kaputic. Bacam se polako na kuhinju pa po decicu.
E, narucila sam taj neki manna sapun za kosu, zove se zdravi pramenovi, sutra stize, jedva cekam. Procitala sam svasta lepo o njemu, a i imacete info iz prve ruke.
Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 889
18.11.2013 13:44:03   
Anck Su Nmaun
Jaao strasno, slusala sam na Tv kad se desilo, pa kako tako malom detetu srcani udar user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 890
18.11.2013 15:09:37   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Rosita

Jutro žene. Nama danas tata ne radi. I D se probudio kad i D kod MiLj (haha, imaju puno sličnosti, da ugovaramo nešto? :), malo sam ga nunala pa ga uzeo mm da ja malo odremam, pola h, joj kako mi se spavalo... Obično ponedeljkom negde odemo skupa, al ne mogu nista da planiram jer je D nesto promenio vreme spavanja zadnja dva dana...
Ma da MiLj, kad se setim koje je stomačne muke imao i koliko dugo, ne bi me čudilo da ima pločice na stomaku :)
Ja ne znam koliko on sad ima kg i neću da ga merim do kontrole, sklona sam da se nerviram, u zadnje vreme je malo dodavao, a sve mi se nešto čini da su druge bebe buckaste i krupnije dosta. No dobro, ne uživam ja u debljini, i mm i ja smo vitki, nek je on samo zdrav, al jesam se malo brigala zbog tih kilaža, al pedijatar ne veli ništa. Tako da, MiLj, nismo neka sila, al smo čvrsti i spretni i okretni, pa nek gospojica šćer razmisli :)

Hahaha...i nama tata ne radi danas. Znas preduhitrila si me ja bas htela da kazem da nesto ugovaramo kad ti prva rece. Sto se tice kg nemoj da se nerviras, ja se nervirala prvih mesec dana i kad smo otisli na kontrolu ona vise od kile dobilauser posted image . Debela guzica. Tesko joj je dupe hahaha...Al znas kako kazu bolje da ljulja nego da zuljauser posted image (prenesi to sinu). A posto je tvoj D mladji od moje D znaci on je za nas piletina, a znas kako jos kazu? Piletina se lepi za prsteuser posted image i naucis da kuvas u starom loncu i td. hahaha...Ma znam tih kolko oces nasih narodnih hehehe... A moja D je izgleda seprtlja pa ce joj trebati neko spretan i zilav tako daaaa...razmislice moja šćer.

Uf dosta sale, vidim sta ste pisale za ovog maleckog. Ja bas pomislila kad sam citala novine da je garant imao neku srcanu manu a da nisu znali user posted image . Jao ne dao Bog nikom

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 891
18.11.2013 15:16:15   
vikiveki
dobar dan mamice..
Evo mi smo došli iz vrtića i počinje igranka bez prestanka,jurnjava po kući u kruguser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 892
18.11.2013 16:19:09   
jole82
Mi bile kod kume u komšiluku na kafi...sad će T da pajki pa i ja nešto da jedem...
Malo me ono sunce danas oraspoložilo..kakvo mi je bilo jutro užas...
Torbi super za diplomski i za budući kaputić...jedva čekam sliku da vidim, posebno što je lila bojeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 893
18.11.2013 16:58:59   
vikiveki
Evo i mi se konačno svi skupili,došla mi ćerka iz škole pa da ručako, samo neznam kako ćemo kada dva kauboja spavaju...došli iz vrtića i legli i zaspali...moraćemo izgleda bez njih pa kad se probude neka jedu samiuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 894
18.11.2013 16:59:21   
lokica77
dobar dan mame,
mene glava razbija, a ko za baksuz ova moja mrva danas ceo dan luduje stavila sam je u krevetac pre pola sata sigurno a ona jos ne spava( to nam se inace ne desava zaspi posle plafon 10-ak min.) eno kenjka sto puta sam usla u sobu do sad. Inace bili do grada, isli i na komisiju produzili bolovanje, jos 2 meseca sam kuci user posted image i tako...a vi kako teuser posted image ( sto bi reko ciga)

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 895
18.11.2013 17:00:24   
jole82
Ma čim pajke, nisu gladniuser posted image
Pusto nam ovde danas...

Lokiceuser posted image za produžetak

< Poruku je uredio jole82 RR -- 18.11.2013 17:01:05 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 896
18.11.2013 17:00:37   
milicicak
Dobar danuser posted image
mm i mini buba klopaju pogacice sa cvarcim, malo im bio rucak i uzina user posted image
ja jedva drzim oci otvorene, tako bi mi legla neka nasminkana kafa user posted image ali mislim da ce i obicna da odradi posao

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 897
18.11.2013 17:08:45   
vikiveki
Jao Lokice blago tebi,ja treba sutra da idem na komisiju i molim boga da mi produže bolovanje na makar još mesec dana,da me ne pošalju da radim a ne smem da dignem ništa teže od kašike makar prva dva meseca.Šta će biti videću sutra

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 898
18.11.2013 17:09:10   
Anoniman
mene sve zivo boli,zglobovi me ubise!!! Samo mi fali da se razbolim saduser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 899
18.11.2013 17:32:03   
lokica77

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jao Lokice blago tebi,ja treba sutra da idem na komisiju i molim boga da mi produže bolovanje na makar još mesec dana,da me ne pošalju da radim a ne smem da dignem ništa teže od kašike makar prva dva meseca.Šta će biti videću sutra

ako se ne varam ti si imala neku operaciju. Trebalo bi da ti produze, ja sam posle svake operacije (a bilo ih je 4) user posted image bila na bolovanju po 2 i po meseca

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here