Bebilina
|
Vece mame Tanjicak pa gde si ti 100god?! Drago mi je da ste super i za preseljenje i posao. Klinci su preslatki na avataru, kako su samo porasli! IZVORNA PORUKA: pocahontas joj bre Bebi kako beba od mesec dana igra pictionary? mm i ja smo, na samom pocetku veze, igrali pictionary sa drustvom, nas dvoje smo bili ekipa, tako smo se posvadjali da zamalo da leti perije, ja crtala, on pogadjao, a ja lose crtam, a volim da pobedim...inace odlicna drustvena igra. E pa zato smo se i smejali Poc Od kad je on tu nema vise takmicarskog igranja bilo cega jer znamo da ce da kupi kartice, figure, kocke, dize tablu, standardno za taj uzrast. Tako da smo i njemu dali blok da crta pa navijali, pa kad mu dosadi damo mu kartice, a on "sredjuje". Ovaj pictionary je Junior, za 7-12god i taman je za ceru za citanje i crtanje. Super je igra, razvija i kreativnost i vijuge. Mm-ova familija je inace luda za igrama, pa na porodicnim okupljanjima igramo drustvene igre i to najcesce Cranium, Trivial Pursuit, Partini itd. Jedno vreme smo nas dvoje igrali Riziko i Monopol al nam dosadilo Mi smo posle plivanja isli do bastenskog centra da vidimo irvase Deca se odusevila, hranila ih, mazila. Inace je pola centra samo Bozicnim ukrasima zauzeto. Sin kad je video lampice i napolju i unutra krenuo da vice, juri, pokazuje. Sreca, sreca, radost Idem nazad na smirglanje, mozda zavrsim do sutra pa da pripremim za farbanje. Sveki vec hoce da kupi sto, al nije na prodaju Laku noc!