|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
17.11.2013 11:15:23   
adulence
Vazi vazi...i ja cu pisati....bice da je kupus u pitanju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 801
17.11.2013 11:17:43   
little_one
Blago vama kad tako brzo mozete dobiti jaslice ili vrtic...kod nas se ceka minimum godinu i po dana i to ako imas vezu...praksa je da se djeca upisu u vrtic/jasle kad se rode....skoro su nasi prijatelji upisali malu u vrtic, kaze cekali su godinu i po, i povukli par vezica i uspjeli jedva da uguraju...strasno...ja sam mislila ovih dana da idem da predam za Andreu, pa da ako budemo imali srece da krene za nepune dve godine u vrtic....a za malca cu morati predati cim se rodi, jer ce on vjerovatno morati u jasle prvo pa je i tu guzva...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 802
17.11.2013 11:29:03   
jole82
Mi smo T prijavili sa 3 meseca..tad je konkurs..uvek početkom maja, a poći će sa 14 meseci...nego oboje radimo i moraju da je prime...al da ne mašimo više temu...možemo tamo da nastavimo..

Enyoj the silence!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 803
17.11.2013 11:57:05   
Janncica
Dobar dan drugari.Mi smo se naspavali sinoc.Budio se nekoliko puta,ali temperature nije bilo.Samo pred spavanje je imao 38 i ipak sam mu dala paracetamol,da moze lepo da spava. Jutros ustali u 10h user posted image .Bas nam je prijalo. mm na pecanju,mi cekamo babu da dodje(jedva cekam).
Rucak imam,ne moram da spremam.user posted image uzivanje danas.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 804
17.11.2013 12:58:07   
ivaMark
Nas dve celo prepodne kulirale, tata isao neke automobile da gleda...Da, jos nismo kupili autoooo!
Janncice i nama ce za neki dan baba da dodje pa se jako radujemo user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 805
17.11.2013 13:02:48   
adulence
Janncice bas mibje drago da je bolje...evo moje dete se do sada igrala sama od nekih 15do12 volim kad se tako zaigra i kad joj ne trebam taman ja pozavrsavam ako imam jos nesto...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 806
17.11.2013 13:03:12   
Janncica
Nasa izgleda nece doci... user posted image mora sinu i snaji da kuva rucak. user posted image A kasnije joj je mrak,pa ne moze da vozi. Bas sam se smorila sad. user posted image
Adulence... user posted image Kad se S zaigra tako,ja sve ne znam stacu pre. user posted image
Uglavnom dodjem ovde. Mada je i jutros bio dobar dok sam nam izmenjala posteljinu i sredila J sobu. Inacebi samo da set_amo po kuci.

< Poruku je uredio Janncica -- 17.11.2013 13:05:38 >

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 807
17.11.2013 13:05:50   
ivaMark
user posted image Janncice, pa snaja ne ume da kuva? Joooooj.....

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 808
17.11.2013 13:07:20   
Janncica

IZVORNA PORUKA: ivaMark

user posted image Janncice, pa snaja ne ume da kuva? Joooooj.....

Bolje da cutim user posted image user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 809
17.11.2013 13:39:04   
mama micki
Zdravo mame, evo i mene, žaba se zaigrala pa rekoh da vidim šta ima kod vas...
Kako provodite ovo nedeljno popodne? Ja danas naručila ribu, kuva se krompir sa blitvom pa tako da nemam puno obaveza, a i juče sam sredila celu kuću.user posted image
Adulence blago tebi, moja se sama igra maksimalno 15 minuta a onda počne da viče ma-ma...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 810
17.11.2013 13:47:05   
Rosita
Evo ovaj moj spava kao, jutros je jako kratko spavao, a sad zaspa u vreme šetnje. Sve me više mrzi da ga izvodim, dok se mi obučemo i spremimo, izvezemo kolica i td... A znam da treba da izadjemo na vazduh. On mi je sav kmezav, davno nije ovakav bio, nadam se da je do zuba jer glodje sve nervozno. Ne znam. Mm radi, a kod mene standardan pad energije vikendom :/

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 811
17.11.2013 13:51:38   
Sanchy
Pozdrav svimauser posted image ..mi smo kasno ustali u 11 h user posted image ,,pa nikako da stignem da nesto pitam..da li je neciji mm isao na operaciju preponske kile ,ili muski clan porodice? Interesuje me postoperativni tok u smislu,kad je ustao ,koliko je lezao,kad je mogao da jede...eto to..ako ima neka prikladnija tema neka me mod prebaci,ja nisam nasla

Direktna veza do poruke: 812
17.11.2013 13:54:33   
mama micki
Moja žaba spava jako malo, ako sastavi u komadu sat vremena bar jednom u toku dana ja slavim. I mi sami, tata i seka izašli malo pa ih sad čekamo da ručamo...
Mi smo jutros išli u nabavku pa sam iskoristila priliku da je izvedem malo, mada je mnogo hladno...ako ti je za utehu i kod nas su zubići problem pa je jako nervozna zadnjih mesec dana...user posted image samo balavi i gleda šta će u usta da stavi...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 813
17.11.2013 14:05:02   
vikiveki
Evo i moji su izašli malo napolje..mom srednjem sinu došao drug,pa hoće da idu malo napolje a pošto je i ovde zima tj. hladno napolju dobro sam ih obukla...da malo provetre dupeta haha...a posle da ručamo

Direktna veza do poruke: 814
17.11.2013 14:14:22   
Anoniman
Mi smo rucali,deca i ja odmaramo tj spavaju oni a ja sam malo dremnula pa da virnem sta radite

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 815
17.11.2013 14:43:16   
adulence
Mama micki retki su ti trenuci kada se toliko zaigra...malopre smo rucale,Ivka odmah zaspala,a ja evo raairila jednu ukljucila drugu masinu da pere i digla noge i gledala stav srbije ,tema je bila tesko obolela deca napraviti fond za njihovo izleccenje i izmedjuostalog pricaju o roditeljima male Tijane Ognjanovic,njihoova bol je velika ali da li je moguce da silne pare koje su na racnu ne preusmere na neku drugu isto tako tesko bolesnu decu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 816
17.11.2013 15:33:27   
Anoniman
Cela ta prica o malenoj Tijani je tuzna!user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 817
17.11.2013 15:42:52   
vikiveki
Evo i mi smo završili ručak i deca se sada igraju na sony ps ...došao im drug pa sam im posle dužeg vremena dala da se igraju na sonyju i radosti nema krajauser posted image Najmlađi sada neće da se uspava tu je veliki dečak pa mu zanimljiv i hoće i on da se igra sa starijima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 818
17.11.2013 16:04:01   
jole82
I mi ručasmo..T svoj ručak, mi smo ipak podvarak baš začinjen jeli..sveki poslala tortu, pa smo se i tu ovajdili i sad idemo kolektivno da polegamo..bubica već spava...

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 819
17.11.2013 16:07:12   
vikiveki
Ja sam sad mog malenog uspavala i meni se spava ali ne smem da ostavim ove starije i druga da budu sami,strah me da ne naprave haos u kući...tako da sam u pripravnosti kao zapeta puška

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 820
17.11.2013 16:12:12   
Anoniman
Ja sam dremnula pola sata sad sam kao preporodjena!!!user posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 821
17.11.2013 17:06:09   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Pozdrav svimauser posted image ..mi smo kasno ustali u 11 h user posted image ,,pa nikako da stignem da nesto pitam..da li je neciji mm isao na operaciju preponske kile ,ili muski clan porodice? Interesuje me postoperativni tok u smislu,kad je ustao ,koliko je lezao,kad je mogao da jede...eto to..ako ima neka prikladnija tema neka me mod prebaci,ja nisam nasla

sancy meni je sin imao operaciju vodene kile na testisu, posle operacije par sati je bio kenjkav, malo promukao, nije hteo da jede, taj dan je mogao i da piski normalno i da ustane, mada se pomalo zalilo da ga boli, posle 2, 3 dana je sve bilo ok, inace nije lezao uopste osim taj prvi dan jer je bio malo osamucen od anestezije. sutradan se najnormalnije ograo, trckao po stanu...sto se tice jela, smeo je malo keksa posle 2 sata od budjenja iz anes., tek uvece je mogao da vecera ali laganu hranu, da ne bi doslo do mucnine.
sve u svemu taj prvi dan je malo tezi, vec sutradan je mnogo lakse, oziljak se sada skoro i ne primecuje, oko 2 cm je.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 822
17.11.2013 17:28:28   
jole82
Evo i temica
Bruh (kila) kod dece
I jedna slična pošto vidim da nije dete u pitanju, a ne shvatih o čemu se radi, pa možda je ovo..
Varikokela
Inače deca se mnogo bolje i brže oporavljaju od odraslih..postoje ograničenja u fizičkom radu kod odraslih posle op kile, u smislu dizanja tereta, vožnje auta itd. Sve zavisi kojom metodom se radi op i koliko je opsežna/lokalitet..što je od većeg značaja nego prvi post op dan...i naravno zavisi od same osobe...al da ne raglabamo dalje...evo zato tema..

I ja sam promašila temu user posted image , pa sam prebacila u Kako napakostiti komšiji

< Poruku je uredio jole82 RR -- 17.11.2013 17:53:43 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 823
17.11.2013 17:34:34   
vikiveki
Moj stariji sin je operisao preponsku kilu sa 4 godine,postoperativni tok je trajao 3 dana tj. 3 dana smo bili u bolnici i posle samo nije smeo da skače i da diže nešto teško
Moj mali još spava a ostali se igraju...a ćera je rešila da bude malo vredna pa uči neku pesmicu

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 824
17.11.2013 19:44:34   
jole82
Ola mamitas...
Bila nam moja kuma..donela od svojih domaći sir i kajmak user posted image
Fino popile kafu...T je spavala 3 sata popodne, jer prepodne nije mogla...pa kad se probudila sva je bila smešna kako je prespavala, pa nikako da se opasuljji gde se nalaziuser posted image
Ko je odmarao..spavao? Ajmo popisuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here