|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
16.11.2013 16:18:08   
Torbica
Olga user posted image . Skroz se slazemo, neka njih, ali zna se kad i kako. Ma to propiranje je zakon, evo ova moja tri deteta nikad nisu imali upalu uha. Ne dam sekretu da stoji i napravi zlo...
Djole sa tajom napolju a ovo dvoje se vrte oko mene user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 751
16.11.2013 17:49:13   
adulence
Hej,hej mi bili u skitnji...tata nas sacekao kod kuce...malo se nadisale vazduha i sada uzivamo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 752
16.11.2013 19:16:05   
jole82
Ceo dan se nešto mlatih po kući..bile malo napolju...opet ludaci za volanom..popi*dela sam..htela da bijem budalu..
Još veći skandal u rodiću..klinac od nekih 5g prilazi T koja sedi u šoping kolicima kod povrća i pošto je došao blizu ona ga počupa..ko da ona zna šta je to..i mali počne da je udara, ona naravno da plače...o Bože kad ga nisam prebacila preko gondole, samo sam ga digla i pomerila...a njegova majka mrtva ladna kaže Pa šta kad ga je počupala? O majko mila..ja ne znam odakle mi snage da joj ne polomim vilicu, pa ona ima 9 meseci i to je uradila u igri i ko da je mogla skalp da mu otkine.. a tvoje razmaženo derište počelo da urla i da je bije i da histeriše...UUhhhhh..hvala ti Bože što mi dade snage da se iskontrolišem...verovatno je tako trebalo da bude, da ne odreagujem, jer snam šta sve mogu da uradim jednom rukom samo...T sam uzela u ruke instantno je prestala da plače i počela da me gleda, mislim da je osetila gnev u meni i smirila se...Duša moja mala...
Mm umro teča u Americi pre par dana (bio je star i bolestan)a tetka danas najavila povratak za SR u utorak, umesto sledećeg meseca, pa sad haos i oko toga...
Srećom mm ne radi večeras..i Teodorica je danas super stvarno kao da zna da se svašta nešto dešava, pa bar nema brige oko nje...
Ja sam popila bensedin kad smo došle kući, jer mi je pritisak bio pola sata posle incidenta 180/110, a inače mi je jako nizak...Uhhh kakav dan...večeras ću ja ranije da legnem...

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 753
16.11.2013 20:15:07   
Torbica
Jole, nista gore nego kad ti neko dirne u dete. Mm cesto kaze za neke takve momente, ja bih odrobijao...Naopako, ali covek je u stanju svasta da uradi u afektu. Meni sad sledi ribanje podova, s obzirom da je usisano, sad da udarim glanc podova dok je cist vazduh, andjelcici lalaju. Pozdravce svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 754
16.11.2013 20:19:21   
jovicaa
uf ja sam juce poludela kada smo se vracali iz vrtica... krenula preko pesackog sve sa kolicima i detetom od 3 godine i lik laaaaaaaaadno ne koci, neki baja u fensi autu... i ja moram da trcim unazad, da bezim sa pesackoguser posted image user posted image user posted image
da li je moguce da ima takvih ljudi????
sad sam se set_ila zbog tvoje price jole.... strasno, ne mogu da verujem da neke mame tako reaguju... dete kao dete, ali mama, katastrofa!

< Poruku je uredio jovicaa -- 16.11.2013 20:20:18 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 755
16.11.2013 20:39:45   
Misha i Ljisha
Torbice nemamo mi problem sa budjenjem kad je ona ok,uglavnom se budi jednom il nijednom ali nam se zaredjali zubici ove dve nedelje (pa kukumavcimuser posted image ). Nju boli tiba a ja ne znam zasto. Gasove nema,kaka joj je bas tvrda. Nije jela nista novo sad vec dugo. Danas je pila samo jogurt za dorucak,uzinu nije htela da okusi, dala sam joj da sisa, proslo 4 sata od sisanja a ona nije trazila da jede,onda je rucala spanac(racunam mozda je protera) veceru jedva da je okusila zitaríce. Ceo dan je slomljena ali je pajala svoje dve ture. Ne znam sta je muci. Jela je malo plazmice onaj dan kad smo kafenisale ali sumnjam da je bas toliki problen zbog malo plazme.user posted image evo spava opet na meni.pokusacu sad da je spustim u krevetac.

Inace i ja izbegavam antibiotike a ako bas moraju ja sam za inekcije i zdravo djaci.

Super bilo na rodjendanu kod bata Noleta. Dunja je uzivala u predstavi dok zli vuk nije poceo jako da vice. Bas joj ne prija dranje i buka pa mi u dva navrata zaplakala. jos je i djuskala i smejala se a nije u elementu

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 756
16.11.2013 20:44:39   
Anoniman
Vece mamike drage! Ja uspavala F,pa cu i H pa se bacam na posao-treba da sredim kuhinju i kupatilo! Danas mi neki bljak dan pa mi jos i usisivac rikneuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
  Direktna veza do poruke: 757
16.11.2013 20:48:26   
Torbica
Misho, pa to su garant zubici cim joj je i apetit smanjen. Jao, i onaj dan na kafi kad sam se nasmejala prepadoh dete u krilu koliko sam diskretna.... user posted image Mm skace vijacu u prizemlju, cujem ga kako uredno tupka... user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 758
16.11.2013 20:53:45   
Alexxa
Dobro veče!

I mi smo imale haos ovih dana, i sa vozačima i sa decom. Malenu je ugrizla devojčica godinu dana starija. Maša se prvo ukipila od šoka, a onda je neutešno plakala. Inače, mnogo voli decu i baš joj se svidela ta devojčica do tog trenutka. Devojčicina mama nije ni reagovala, a devojčica je u prrolazu posle prišla i gurnula moju žabicu. Ne razumem odakle im tolika agresivnost???user posted image Nisam se svađala. Iskontrolisala sam se. To je bilo danas na igralištu.

A juče je ludi vozač autobusa udario u bankinu i 2 sata smo zbog toga izgubili u kolima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 759
16.11.2013 20:53:58   
Anoniman
Mm spava jer ujutro u 4 ide na put

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 760
16.11.2013 20:58:15   
Misha i Ljisha
Ja na smenu mislim te su zubi te stomak. Kad glodje i ne jede mislim zubi,kad vidim kako se napinje da kaki i ne jede mislim stomak. Ja ne vidim ako je zub koji je u pitanju (pósto njoj naopako rastu zubi bez reda mogu biti i umnjaciuser posted image . Nemam pojma al znam da spava na meni najlepse pa je drzim tako do u nedogled.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 761
16.11.2013 21:21:16   
adulence
jaooo zene ja sad gledala vreme je za beb,jao pa ja sam se istopila i oci mi zasuzile...hehe...beba uveliko sanja a ja pravim planove sta i kako cemo sutra...

Direktna veza do poruke: 762
16.11.2013 21:32:40   
Rosita
Joj bre Jole, pa baš grozno od te žene. Baš sam se iznervirala. Pa bre on toliki da tuče bebu, da Bog mili sačuva.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 763
16.11.2013 22:12:24   
vikiveki
Dobro veče mamike...Ja ceo dan nisam mogla da se odvojim od knjige koju čitam...ja kad počnem da čitam knjigu ne mogu da ispustim iz ruke dok je ne završim,ali morala sam pauzu da napravim i okupam decu i pogledam malo Tvoje lice zvuči poznato...danas su bili dobri,možda i zato što je srednji sin bio kod druga pa nije bilo jurnjave i tučeuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 764
16.11.2013 22:18:23   
Anoniman
Ja zavrsila sta imam pa virnula sta ima novog na RR! A ono nigde nikoguser posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 765
16.11.2013 22:22:45   
vikiveki
Evo i ja sam malo navratila i vidim da nas malo ima...pa vikend je ..svi smo sa našim najmilijima ,bar je tako kod mene..prava subotnja atmosfera.A sad sam se setila zašto nema puno RRjki ...otišle su sve na slavu ili i same slaveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 766
16.11.2013 22:24:48   
Anoniman
Da znas da je tako Veki! Ili su pozaspale?!user posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 767
16.11.2013 22:30:47   
jovicaa
i kod mene prava subotnja atmosfera... pisem seminarskiuser posted image
samo virim da vidim sta radite, odoh da nastavim..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
16.11.2013 22:31:08   
big mum
Veče žene.

Ispratišmo goste,večera ,spavanjec.Strahinja je danas odspavao svega 30minuser posted image .Bio je jako pospan i brzo je zaspao.Mm radi svadbu a ja uživam.

Jole nemoj se tako nervirati zbog takvih stvari.Barem ne na djete.

Imam djete od nepunih 6 i znam kako oni razmišljaju(barem većina).Moja djevojčica bi slično odreagovala kao taj dječak.Oni su još uvjek mali i malu bebu ne doživljavaju kao malo nevino stvorenje,već kao drugo djete koje ga je počupalo.I ono se automatski brani.Moja kćerka je naučila da se brani i da vrati ako je neko dira.
Milion puta sam joj rekla da se bebe ne smiju dirati,već samo velika djeca.I to da se ISKLJUČIVO brani, ne da prva započinje tuču.Međutim ona nekad zna da instiktivno odreaguje.Nekoliko puta je baš jako udarila sina.
Poznavajući nju ja u takvim situacijama odreagujem prije nego što dođe do sukoba.

Po meni je to greška majke tog dječaka jer nije na vrjeme reagovala.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 769
16.11.2013 22:36:45   
jovicaa
big mum slazem se sa tobom. ali mene ne cudi reakcija deteta, nego mameuser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 770
16.11.2013 22:36:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jovicaa

i kod mene prava subotnja atmosfera... pisem seminarskiuser posted image
samo virim da vidim sta radite, odoh da nastavim..

A sta studiras?
Svaka ti cast,dvoje dece i fakultet u isto vreme!!!

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 771
16.11.2013 22:41:20   
adulence
Jao jovo i ja pisem ako ti je za neku utehu...odoh sad na spavanjr....valjalo bi biti odmoran sutra...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 772
16.11.2013 22:43:02   
Anoniman
Nema nam Ljiseuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 773
16.11.2013 22:44:53   
jole82
Da mama je kreten, al ni dete nije bolje(zahvaljujući mami)..Izvinite ali dete od 5 - 6 godina odlično zna šta je beba i ajde da ju je refleksno udario jednom, kad ga je čupnula(šta joj je pa prilazio uopšte)...nego je strvina počela da je udara po glavi sa obe ruke!! sve dok ga ja nisam sklonila...udario je jedno 4-5 puta!!
Ej bre Teodora ima 9,5 meseci! ni ne zna da se brani, a dete od 5 godina ume da udari itek kako i vršnjaka pa da zaboli, a kamo li bebuuser posted image

Ja moram da se nerviram kad mi dete od 5 godina bije bebu...nisu se vršnjaci podžapali
I po meni nije normalno da dete tog uzrasta tako reaguje prema bebi..

< Poruku je uredio jole82 RR -- 16.11.2013 22:46:28 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
16.11.2013 22:46:15   
Torbica
Ja odoh, laka vam noc svima

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here