|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
15.11.2013 21:42:35   
adulence
Moze kruska ,moze...jaoooo cni mi se da sam i ja gotova....laku noc mamice...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 701
15.11.2013 21:45:19   
jole82
vikiveki ti ko Šurdilovićuser posted image
Ajde adulence odmaraj kuckamo se sutra user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 702
15.11.2013 21:50:00   
Torbica
Ja zevam i cerekam se u isto vreme! Surdilovic....hihihi! Nego, skamenila mi se ova glina na glavi, sad cu da je isperem i odjavljujem se, s nadom da necu valjda opet za dva dana da perem ovu moju bujnu kosu...user posted image
Ljubim vas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 703
15.11.2013 21:51:50   
vikiveki
Jole user posted image ma i gora samuser posted image mm mi skuvao kafu a nisam mu ni tražila i ni kafa nije upalila...a kod Šurde kafa uvek pomogne

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 704
15.11.2013 21:52:52   
Janncica
Stigla i ja... user posted image S je tek sad zaspao.Urlao je na meni sigurno pola sata dok nije zaspao. Vec sam razmisljala koja bolnica je dezurna da ga vodim. A nema temperaturu.Dala sam mu sirup,ali sta god da ga boli,boli ga.Sutra ujutru pravac vadjenje krvi i doktor.
Koliko je urlao,vidim da mu cetiri zuba izlaze u isto vreme.Mozda je i od toga temperatura. user posted image
I tako se ja sita ispricala ovde sama sa sobom i lakse mi... user posted image Odoh da pravim salatu za sutra. a sto me mrzi... Najradije bih i ja jednu krusku i u krpe.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 705
15.11.2013 21:54:20   
jole82
Torbi držim fige da otegneš pranje na 4 dana bar za prvi put user posted image
vikiveki..da al moraš da spavaš sa mrežicom na kosi inače kafa ne radi user posted image
Janncice pa vrlo moguće da je od zuba posebno ako idu tako u isto vreme...o duša mala

< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.11.2013 21:59:28 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 706
15.11.2013 21:56:00   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja zevam i cerekam se u isto vreme! Surdilovic....hihihi! Nego, skamenila mi se ova glina na glavi, sad cu da je isperem i odjavljujem se, s nadom da necu valjda opet za dva dana da perem ovu moju bujnu kosu...user posted image
Ljubim vas

Torbi kad spomenu glinu, ja sam jednom bila stavila neku masku na lice i moja devojčica koja je tada bila mala,oko 3 god, se toliko uplašilauser posted image mislila je da sam neka vešticauser posted image ne mogu da je krivim jer sa tom masom na licu i ja se uplašim kada se pogledam u ogledalu hahaha, zato se onda i ne gledam

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 707
15.11.2013 21:59:05   
milicicak
Dobro vece mame user posted image
mm uigraonici, T spava a kod mene vecita dilema jesti ili ne jesti, pitanje je sad user posted image mislim da cu ipak da jedem...
Janncice, da vam sto pre bude bolje...
Torbice, drzim fige za kosu, ako uspe javi da i ja primenim tu metodu sa glinom...
za sve vas koje krecete u krevet, laku noc vam zelim user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 708
15.11.2013 21:59:42   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Torbi držim fige da otegneš pranje na 4 dana bar za prvi put user posted image
vikiveki..da al moraš da spavaš sa mrežicom na kosi inače kafa ne radi user posted image

user posted image E vidiš za to nisam znala ,sledeći put ću probatiuser posted image možda i upali

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 709
15.11.2013 22:01:32   
jole82
milicicak kad smo klope...evo upravo ispekla neko pica lisnato pesto..kao neke pica pogačice..naravno kupovne..frikom...ja to nemam kad da pravim a iskreno i mrzi meuser posted image I mogu reći da su super

vikiveki idi u temu vlažne maramiceuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.11.2013 22:03:42 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 710
15.11.2013 22:06:13   
milicicak
Jole, prijatno user posted image
ja sam trenutno za varijantu ajvar, sir, slanina, tursija i naravno palacinke sa nutelom user posted image a mrzi me da se otkotrljam do kuhinje...
meni se ponekad tako jede to gotovo testo ali izbegavam da kupujem jer to mozemo da jedemo samo nocu sto vodi pretvaranju ove forumasice u user posted image a tek sam sad doterala liniju...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 711
15.11.2013 22:27:44   
jole82
Skrkah 6 komada..i ladno mogu još...oink oink user posted image
E sad da se bacim na zalivanje user posted image
A pre toga na "vetrenje" na terasu user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 712
15.11.2013 22:30:09   
milicicak
Ja jos nisam stigla do palacinki user posted image
al cu sad da smandrljam jednu i odoh i ja da se proluftiram user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 713
15.11.2013 22:52:41   
vikiveki
Ja ništa nisam jela ali zato moj najmlađi sin trpa u sebe kao u džuboksuser posted image Danas je kasno spavao drugi put i sada neće još da spava ...otišao gospodin do frižidera i sam izvadio šta mu se sve jede...eurokrem,kisele krastavčiće,čajnu kobasicu i sve to jedeuser posted image i to bez hlebauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 15.11.2013 22:59:53 >

Direktna veza do poruke: 714
15.11.2013 22:54:30   
Bebilina
Vece od nas, tj mene posto sam sama. Mm je u kafani, na ispracaju kolege, a u principu bih ja trebalo da sam umesto njega jer sam sa covekom obavljala skoro pa dnevnu korespodenciju kad sam sredjivala stari racunar. Mm kaze ja ga oterala, kupila novu masinu i on se razocarao user posted image
Deca su veceras duze ostala, cak do 8 jer smo gledali humanitarni koncert. I ostalo nam 40min, spakovala ih, pustila ponovo, kad ono pev achica iz Abbe, prvi put posle 25god uzivo. Kako mi zao bilo, cerka obozava Abbu. Sutra ce tata da joj pusti. Igrali su oboje uz muziku dok su gledali, a ja plakala uz price dece za koju su donacije. Tuga, al i radost kad znas da neko mari i pomaze.
Deca su danas u skoli zbog toga bila u pizamama, kao i svo osoblje user posted image Preslatki su bili, kao pyjama party. I tenis u pizamama, preslatko! Posle smo umutili kolacice i uzivali nas troje.
Odoh da se sredjujem za sutra, od 9-4 sam na seminaru, nadam se samo tata nece doci sa mamurlukom da moze decu da odvede u skolicu i kod Deda Mraza user posted image
Laku noc!

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 715
15.11.2013 23:04:08   
Ana RR
Juče je beše bio taj koncert, je l tako? Children in Need, negde sam danas čitala o tome..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 716
15.11.2013 23:35:24   
Sanchy
Ne,veceras je user posted image ...mrtva sam umorna,evo ceo dan ne stigoh ni na minut da sednem za komp,,ne znam da li je stvar organizacije ili nije ali ponekad nemam vremena minut da sednem,otvara se posao za poslom u nedogled..,i onda se smrknem user posted image ...sad sam pakovala poklone sutra za slave,ostalo mi jos za klince ,moram da trazim decije ukrasne kese po ostavi ,ne krece mi se..i tako,vidim masa se vec odjavila,blago vama,,meni dete kad zaspi ja tek onda nastupam,neretko ne legnem do dva tri sata..

< Poruku je uredio Sanchy -- 15.11.2013 23:36:27 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 717
15.11.2013 23:48:39   
Bebilina
I juce i danas, danas je glavni dan user posted image
Sanchy ti si ko ja, nocna ptica. Ja danju samo sta se mora u kuci i skitnja, a nocu zapnem i sve sto treba zavrsim. Nocne ptice vrednice user posted image
Sta nosite od poklona na slavu? Kod nas je cvece/bombonjera/cokolade za decu. Jel to i ti pakujes?
Nema mi muza... Dal da mu saljem poruku, ili da ga pustim jos malo? Nisam ga od jutros u 8 ni cula ni videla, a to se nikad ne desava user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 718
15.11.2013 23:53:24   
vikiveki
Bebelina ma šalji poruku,bar bi ja mm do sada poslala porukuuser posted image Ja sam ti veliki paničar i tako kad se on npr. zadrži na poslu a nejavi mi to,ja odma pomislim na ono najgore,pu pu daleko bilo,da se negde slupao sa kolima i tome slično...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 719
15.11.2013 23:56:31   
jole82
Mm konačno stigao user posted image
Odjavljujem se u pet do ponoćuser posted image
vikiveki ne zaboravi mrežicu za kosuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 720
15.11.2013 23:58:21   
Bebilina
E viki u pravu si, i ja mu uvek kazem da mi se javi, da ne razmisljam o jarkovima user posted image
Al veceras je tu kod nas u gradu, kancelarija mu je iza coska, pa nisu daleko isli. Ma da viknem verovatno bi me cuo posto smo u centru blizu svih klubova i kafana, taman sta najmanje sa decom koristimo je najdostupnije user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 721
16.11.2013 0:00:51   
Sanchy
E da,,,samo sto mi to leganje kasno nije tako tesko padalo nekad a sto sam starija sve gore,,,tako bih volela da jednom legnem odmah posle bebcauser posted image ...Sto se tice poklona za slavu,zavisi kod koga idem ,bliskim rodjacima i prijateljima nosim poklon,konkretno nesto,pice,kafa,bombonjera i ako ima dece u toj kuci takodje konkretan poklon tipa duksic ,trenerka i cokolada i naravno domacici cveceuser posted image ..zasluzila je,,uvek,,ako idemo kod poznanika,komsija itd onda skromnije..sutra imamo tri slave,mama ne moze da mi cuva bebca tako da ce biti ,,a kako bude..

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 722
16.11.2013 0:01:12   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Mm konačno stigao user posted image
Odjavljujem se u pet do ponoćuser posted image
vikiveki ne zaboravi mrežicu za kosuuser posted image

Ma bez mrežice ništa ....samo da je negde nađemuser posted image haha

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 723
16.11.2013 0:06:22   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ne,veceras je user posted image ...

Ali juče je Agneta pevala klik

I ja se odjavljujem, ujutru će ovaj mali skočiti sa petlovima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 724
16.11.2013 0:10:29   
Sanchy
Jeste ,jeste,,rece Beb ,danas je glavno vece a bilo je i juceuser posted image ..moja greska..,user posted image ..sreca pa malisa spava do deset_,pola jedanaest..inace ne znam kako bih kad inace legnem sa prvim petlovima

< Poruku je uredio Sanchy -- 16.11.2013 0:11:27 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here