Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 12:57:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Tixi, ima tema, zove se "Dečja histerija" ( u stvari, mislim da se tako zove). Sad ću pokušati da je nađem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 12:57:32
|
|
|
|
jovicaa
|
po mom misljenju, najbolji lek je ignorisanje takvog ponasanja i bez popustanja. onda skontaju da nisu zanimljivi pa iskuliraju... kucaj u pretrazivacu histerija i sl, izacice ti teme.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 12:59:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Tixy1 ima jedna tema čini mi se da se zove ,besne,ujedaju se,tuku,,ne sećam se da li sam o tome juče pisala nevidim je sada u aktivnim temama... Jao Jovice treba čekati čitavu nedelju dana...ja sam to isčekivanje najviše mrzela na faksu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 12:59:58
|
|
|
|
Olga75
|
Tuxi evo tema o tantrumima i decijoj histeriji i izlivima besa KLIK ima i tema o neposlusnosti al ona je samo 14 meseci i nije neposlusna nego burnije izrazava nezadovoljsto
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 13:00:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Tixy1, našla sam temu, zove se "Dečja histerija, izlivi besa"-pogledaj-nadam se da će ti biti od koristi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 13:04:04
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Bebilina, to kako ću ja da reagujem, odnosno kako sam odreagovala je nešto što nemam nameru da iznosim. Ono na šta ja sugerišem je da se strasti u konverzaciji smire. Valjda je jasno kao dan da sam ja svoju opomenu iznela obema. Samim tim, poslednji put naglašavam da se dalje neću raspravljati ni sa kim. Postove mogu da izbrišem, nikakav problem. Lesice zamolicu te da postove ne brises jer treba da stoje da bi uvrede sluzile na cast onima koji ih iznose. Neko pomenu samohrane roditelje u inostranstvu. Gde god da si i treba od jedne plate da placas stanarinu/kredit za stan i detetu vrtic krajevi se nece sastavljati. Tu ulaze socijalni programi i u svakoj zemlji su drugaciji. Kanada ima bolje programe u manje naseljenim oblastima, u njih je skoro svaka emigracija dobrodosla. U Sl su moj drug i drugarica otisli da rade doktorat i dobili su radna mesta asistenata na fakultetu. Masinci su oboje po struci. Evo 6god kasnije su jos uvek tamo, imaju bebu. Ali nista iz tudjeg iskustva. Licno sam bila zadovoljna u svim zemljama gde sam zivela jer mislim da smo svi krojaci svoje srece. Sto kaze Brand new mama kad vide ljudi da si pristupacan sa sa osmehom i na ulici ti prilaze, daju slatkise deci... Treba krenuti sa realnim ocekivanjima, treba znati da ce se mozda drugacije ili cesto vise nego kod nas raditi i izvagati za i protiv. Udaljenost porodice je definitivno veliko protiv, ali ziv se covek na sve navikne.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 13:05:34
|
|
|
|
lesica
|
Prebaciću postove u trbuhom za kruhom.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 13:12:25
|
|
|
|
Bebilina
|
Moj muskarcic spava, ranije je zaspao no inace... Meni dosadilo smirglanje, kuva mi se rucak sam... Mozda i ja prilegnem, steta jer je napolju prelepo suncano, ali hlaaadnoooo, samo 9 stepeni. Popodne poslednji cas tenisa za sezona i to unutra. Em se smrkava ranije, em je hladno da drze rekete. Mi juce biciklom isli do prijateljice i po ceru i mislila sam bez usiju cu da ostanem. Ili da spakujem vozilo, ili da nam kupim profi opremu... Jovice bice sve super, bitno je da si izasla i odradila. Ponekad i u netacnom zadatku professor prepozna znanje
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 13:18:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni sada još malo treba da dođu dečaci iz vrtića....a pošto ću za ručak špagete onda ću ih spremiti na brzinu kada oni dođu Još danas u vrtić pa onda odmor za vikend
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 14:09:43
|
|
|
|
Torbica
|
Moja cura je dosla sa dedom iz skitnje a ja odoh polako po decake. Srecom, nama je vrtic kolima na 4 minuta, divota!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 14:40:26
|
|
|
|
jole82
|
Torbi to je super..nama je vrtić 4 min peške...čak mogu ujutru kad izaću pilići napolje da ih čujem sa terase Evo T ručkala....gotov mi servis na kolima..pa idemo po auto i malo u zujku po nbg i da isprepadamo babu..samo ćemo da joj banemo
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 14:44:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo sada kompletni, svi su tu,spremamo se da ručamo,pa ću ih malo izvesti napolje ako se ovaj vetar smiri...ovde je vetar jutros baš duuuvaaaoooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 15:01:07
|
|
|
|
Torbica
|
Joj Jole, ne znam kako bih da nije tako. Ionako smo hodajuci cirkus, posto ih ja vodim/kupim, eh , kad bih imala jos jednu ruku! Srecan rodjus tm. Sama sam sa klincima, ode deda u horizontalu! Mm otisao do grada poslom...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 15:03:15
|
|
|
|
viktori
|
Jole srecni nam rodjisi na muzevi! ahahha Ja muckam tortu i bas je mljaaac pa saljem Moje dete nece iz kola da izadje i kad kazemo stigli smo on vice NEEEEEE ahahha mala skitara kako ste mi danas zene drage?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 15:29:23
|
|
|
|
jovicaa
|
tortaaaaaa njam. ja isla po klince u vrtic, aleks nervozaan... u vrticu super, ali kako smo izasli, poceo da zeza, valjda mu se nije setalo. baaas duva, ja sam im stavila zimske kape i salove do kuce, mada i nama je vrtic na 5 minuta. maksim poceo lepo da rucka, samo njupa ceo dan, blago meni
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 16:06:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Jovice tvoj maksim je isti kao moj Stefan,samo jede po ceo dan,doručkuje,ruča i užina u vrtiću, pa kad dođe kući uzme gospodin sam iz friždera čajnu kobasicu čajnu obožava i mogao bi je jesti non stop, jedino me brine što je jede bez hleba Mi završili ručak pa sada svako radi šta hoće,najmlađi gleda crtani Mr been, srednji nešto crta a najstarija ćerka rasprema svoje fioke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 16:13:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
paja moja dusa drugu turu. Ja cekam mm i on ce verovatno u horizontalu ali kad on stigne ja odoh da peglam na miru a on ce ostati sa Dunjom u kuci. Nista danas od casova nesto se nije dalo djacima da dodju. uplasili se vetra na salasu . Ali tek nas ceka kosava od utorka. E to kad krene covece nekad i 21 dan traje. Bice veselo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 16:51:00
|
|
|
|
jovicaa
|
vikiveki maksim ima faze kada se provaljuje od hrane, i kad nista ne jede... a kada je bolestan isto katastrofa bude sa hranom... cim mu nesto najmanje smeta. jao ja tek sad vidim napisala sam klince... maksim jos uvek ne ide u vrtic, on je samo isao sa mnom po aleksa
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 18:02:46
|
|
|
|
big mum
|
Veče mamitas Pronađoh ovaj tekst i ne mogu da vjerujem kako se kod nas slabo promoviše dojenje.Ne daju se savjeti mladim mama kako treba da se doji.Žalosno. Farmaceutska industrija je ipak jača http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/336327/UNICEF-U-Srbiji-svega-13-odsto-beba-iskljucivo-dojeno Vi o dječijoj ishrani.Moj Strahinja jede kao mećava.Stalno i uvjek. ne bira.A prosječne kilaže.Puno trči i troši se..Jedino slabo spavaju.Oboje. Eeee da mi je samo noć prespavati u komadu slavila bih
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 19:48:33
|
|
|
|
Torbica
|
Mm taman stigao u 19h pa je lepo okupao svo troje, huh, mi smo popodne jurcali sa loptama i kamioncicima, sreca pa imam prostora inace bi izludeli... Big mum, sta da ti kazem, tuga je to sa dojenjem, ali nekako se nadam da svaka mama koja zeli da doji nadje savete ipak, da li od patronazne - fakat je da svima dolazi, da li na ovakvom mestu... Grickam grozdje i gledam razbacanu sobu, huh, kasnije...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 21:22:35
|
|
|
|
jole82
|
Ola čikitas Evo mali Smor je zaspala, ja opet čekam mm iz noćnih akcija(nije lopov-ne brinite )..nadam se da večeras neće ko sinoć posle ponoći, pa da možemo malo da proslavimo rođendan.. Bože šta je ludaka danas na ovaj vetar...imadoh i okršaj s policijom...ladno me isekao jer je kucao poruku, pa sam ga stigla i blicala mu jel normalan nije...pa stade on, stala i ja i ajde sad...a ja mobilni već izvadila i snimam ga i video i audio...pa mu samo zamahala s telefon i reko ajde ajde nastavi da psuješ odma da ti zovem šefa **** ****(moj pacijent inače) Pa da vidiš kako se smirio i izvinjava se..a T pozadi ladno reži na njega I tako gomilu budala sretoh još danas i svašta čuh...u stvarnom životu da ne bude zabuna nekih..khm khm Naravno somersbi se ladi..ostalo još par komada od paketa inače stvarno nisam alkos...hihihihi
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 21:23:13
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece...kako ste sta pijemo veceras?hehe...mi smo ceo dan bile van kuce...i lepo se provele,bas je zahladnelo i duva jako pogotovo na ovom mom brdu...beba spava ,mm gleda utakmicu i ja cu u krpe. ...sve vas ljubim...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 21:36:23
|
|
|
|
Torbica
|
Zene, sad je vikend stvarno, pa ja moju casu vina pijuckam, neka Frankovka, 10 god stara, oooodlicna! Stavih neku masku od gline na kosu, poludeh koliko mi se masti kosa, pa je ovo savet frizerke.... Videcemo da li ce pomoci. Mrzim kad mi je za dva dana masnjikava kosa, ne podnosim..... i ajd sad, vrzino kolo..Cesto pranje trazi cesto pranje... Ni onaj sampon iz Salona vise ne fercera...pih. Valjda se zasitila kosa...Evo mm sklanja po kuci, ja sam gotova, zev zev...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 21:38:46
|
|
|
|
jole82
|
Hehe jeste Torbi vikend...sad možeš Adulence fataj krušku jednu znam da voliš Sad me zvao mm..zaglaviće bar do ponoći...mfmfggmfhg...smor..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 15.11.2013 21:39:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Eh Jole ja sad odgledala neki snimak Media centra a vezano za policiju ovde kod nas u SM i ostala sam u šoku Jao Bože nisam ni znala Nego neću ovde o crnim životnim temama...deca mi još vilene po kući.....ja malo odspavala bio mi nizak pritisak,pokosio me
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?