Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Žapkić, pa zašto ste se vratili..ipak ja imam utisak da je tamo bolje, ili je to samo tako zato što sam ovde pa mi se čini da je na drugim mestima U bre žene ja nisam znala da sutra ima neka slava, a ovde na RR se slavi Vikiveki, Ja sam tamo radila pre nego što sam počela da zivim sa MM. Radila sam tamo za jednu ovdašnju turističku agenciju, a onda, nakon što mi je isteklo porodiljsko, firma je zapala u krizu i ja sam (i gotovo sve moje kolege) ostala bez posla. Tamo nisam mogla da nađem drugi posao, jer nemam državljanstvo. MM ima neki privatni biznis, ukazala mu se neka prilika za ovde , koju u tom trenutku nije želeo da propusti. Koliko je to kasnije bilo dobro, ne znam, jer smo, u jednom trenutku, zbog njegovih, zapali u stražnu bračnu krizu, da je bilo i pred rastanak. Inače, ja sam imala jako tešku i komplikovanu trudnoću i porođaj. Moje dete je sa VTO, imala sam 3 bebe-jednoj je prestalo da radi srce u 8. nedelji, drugu su morali da mi izvade na kraju 5, meseca trudnoće, prognoze su bile da ni T. neće preživeti, ali, ipak, ima Boga-uspele smmo. Ja sam u trudnoći bila 6 meseci u BG u bolnici, MM je svaki vikend dolazio iz SLO u poset_u mi. Nakon porodjaja, ,prvo vreme sam bila u Srbiji, jer mio je pomoć moje mame bila više nego neophodna, a onda smo non-stop sa malom bebom bili na relacinji SLO_SRB. Eto, tako da je nekako ispalo da je u tom momentu bilo bolje da dofjemo ovde,
< Poruku je uredio Žapkić -- 15.11.2013 12:31:30 >