|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
15.11.2013 11:56:06   
Torbica
Ljisho, zao mi je sto je Dunjica posle imala problemcic oko spavanja, ja se psihicki ostrim na to da cu posle dekice, ovog mog prenosati do spavanjca, ali nek ide zivot, to su bas retke prilike da im nesto poremetimo. Prijalo je i nama, ja nisam primetila da si u bedaku, naprotiv. Dobro, ja te ne poznajem, ali ono sto sam videla mi se skroz dopalo. user posted image Odoh ja na moj rad, lencuga lencugic.... Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 651
15.11.2013 11:58:56   
pocahontas
stan ispod naseg se renovira, fini neki majstori, dogovorili smo se da ne rade sa hiltijem (to je ona neka najjaca busilica za busenje i rusenje zidova) od 11-13h jer beba tada spava i stvarno su korektni, medjutim toliko korektni da svaki dan oko 11.15h navrate (naravno zvone na vrata) da vide da li je glasno to sto rade i da li beba moze da spava, a ja se svaki put isecem da ce se probuditi od zvona na vratima (moja krivica sto sam dozbvolila da navikne da spava u apsolutnoj tisini)...i vec sam im rekla da ne moramo svaki dan posebno da se dogovaramo, da ona uvek spava u isto vreme i da je jedino hilti problem, a sve drugo ce preziveti. i sad mi neprijatno da im objasnjavam da ne dolaze i ne zvone, kad su vec toliko ljubazni.. a juce je sveki bila tu, ja bila na rr druzenju, opet oni dosli, a ona samo govori 'joj sad ce se probuditi jer ste zvonili, joooj', al izgleda nisu skontali poentuuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 652
15.11.2013 11:59:30   
Misha i Ljisha
iskreno verujem da je stvarno luksuz zivetu u Luksemburgu, tamo je sve cakum pakum i svi su bogatiuser posted image (dadose mi ti iz Luksemburga stipendiju od 5500 evra) al ni ne znam kako bih tamo otisla. Nemacka je za mene obecana zemlja, a Skandinavske zemlje imaju sjajan standard i tamo sve lepo funksionise. U Belgiji gomila stvari ne funkcionise, u Francuskoj mi nesto nije primamljivo kao ni u Italiji, Austrija je sjajna, blizu, slicno Nemackoj po nekim stvarima, U danskoj nisam bila, u Portugaliji je ladovina kao i u Srbijiuser posted image (sto se tice mnogih stvari). Tako da sam ja za hladnije predele plus volem zimu. Berlin mi je jako primamljiv.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 653
15.11.2013 12:03:12   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Drage moje, sad vas lepo molim da nastavite prepisku preko pp-a. Ove stranice nisu mesto za to. Mišljenja su različita, shvatanja isto.
A kako to nema nikakve veze sa tematikom koje ove stranice obuhvataju, ukoliko imate da kažete nešto ili da razjasnite opet kažem pp zato postoji.

Rekla sam šta sam imala još juče.

Nadam se da sam sad jasna u svom zahtevu!!! I da ćete ga ispoštovati!
Hvala!

Ne lesice, ti juce, nazalost, nisi nista ovde rekla. Otuda je verovatno tvoja koleginica stekla utisak da moze i treba da nastavi sa ovakvim postovima, koji su danas presli u ociglednu uvredu.
Samo me cudi da niste dosad sve ovo gurnula pod tepih i postove obrisali, da se ne bi videlo. Mislim to je praksa, zar ne?

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 654
15.11.2013 12:03:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ljisho, zao mi je sto je Dunjica posle imala problemcic oko spavanja, ja se psihicki ostrim na to da cu posle dekice, ovog mog prenosati do spavanjca, ali nek ide zivot, to su bas retke prilike da im nesto poremetimo. Prijalo je i nama, ja nisam primetila da si u bedaku, naprotiv. Dobro, ja te ne poznajem, ali ono sto sam videla mi se skroz dopalo. user posted image Odoh ja na moj rad, lencuga lencugic.... Ljubim

ja se uvek smejem ali bas uvek tako se i lecim od tuge.user posted image A Dunja je rob svojih navika.Sta ces zar nismo svi??? I hvala ti puno na komplimentima.user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 655
15.11.2013 12:04:13   
jole82
Joj Janncice svekijevci se opasno razboleli...tako da ništa od slave..al sveki je napravila tortu za mm..tako da sam freeuser posted image
A čestitam danas i rođos "na muža od viktori" čekamo i njenu tortuuser posted image

Ljišo dobro je za Dunju... hvala Bogu da je sve prošlo ok

Meni T pajki..mm radi nešto iseckano danas pa će sad malo da svrati pa ide opet...mi ćemo verovatno posle do moje keve, pošto nas je juče baba ispalila...hihihi...a sinoć sam baš visila čekajući muža...

Sinoć sam bila na RR tačno do 00:22...što bi rekao Sofronije Cifre ne lažu..možda mi je dete ustalo pa se ulogovalo posle..
Tako da pošto je tvoj post bio u 00:29 a trebalo ti je sigurno vremena i vremena da ga otkucaš...da bila sam online dok si kuckala...I ja više volim metlu od klupka user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 656
15.11.2013 12:05:30   
vikiveki
Ja iskreno da vam kažem nisam bila negde posebno preko grane,samo u Mađarskoj tako da nisam kompetentna da pričam o životu tamo,ali imam utisak da je svuda bolje,a možda i grešimuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 657
15.11.2013 12:10:19   
Bebilina
Ljiso slazem se apsolutno za skandinavske zemlje. Jeste sistem i skolovanja i socijalni program medju najboljima u svetu.
Ne macka je meni i dalje "suva" ako razumete sta hocu da kazem. Manjak smisla za humor, ljudi su kruci, izmesanost postoji ali je i dalje nazalost veliko raslojavanje, sto politicko, sto rasno... Nekako se ljudi tamo drze svojih, asimilacija nije dovoljno podsticana.
Spanija i Portugal su siromasnije od ostalih, Portugal meni licno nije dovoljno "uzbudljiv".
A Luksemburg je prica za sebe, to stoji user posted image
A jesi razmisljala o Kanadi, Australiji? To su meni zemlje koje najbolje nagradjuju profesionalce i edukovan kadar. Jeste daleko, ali sa dobrom platom otuda ces pre doci nego bez imalo para iz susednog okruga...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 658
15.11.2013 12:13:28   
lesica
Bebilina, ja dok odreagujem desi se da prođe neko vreme. Nisam non stop tu.

Ti jako dobro znaš šta sam ti rekla. Moderator koga pominješ zna šta sam njoj rekla.

Ukoliko se nastaviš, prosto ćeš me dovesti u situaciju da odreagujem na osnovu vređanja moderatorskog tima, a samim tim to povlači za sobom neke sankcije. Smatram da kao odrasle i razumne osobe, za tim nema potrebe, i da se može nastaviti komunikacija bez daljih rasprava i prozivki.

Hvala!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 659
15.11.2013 12:15:10   
Bebilina
IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja iskreno da vam kažem nisam bila negde posebno preko grane,samo u Mađarskoj tako da nisam kompetentna da pričam o životu tamo,ali imam utisak da je svuda bolje,a možda i grešimuser posted image

Nije, mozda su plate vece, ali su i troskove zivota visi. Treba naci balans...
Ma zavisi koje su profesije u pitanju, svaka zemlja ima svoje trziste za radni kadar i nudi druge mogucnosti. I ne samo svaka zemlje, vec oblasti i gradovi unutar. Nije isto kad si u metropoli, u predgradju, industrijskom i ruralnom delu (ako ih zemlja ima posto pricamo i o Luksemburgu user posted image ).

< Poruku je uredio Bebilina -- 15.11.2013 12:16:30 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 660
15.11.2013 12:15:50   
Olga75
ahoj mame user posted image
vidim ima se problema user posted image
a zelje za provodom u stiklama user posted image
e paaa , ja danas imam problema a stikle ako navucem klinac cu peske do grada , jeste da je to samo kilometar i po - dva al daleko majkemu
zver je u vrticu , kad dodjemo kuci garant ce biti gladna pa kad je nahranim i potpalim vodim je na nemacki pa posle ponovo da je nahranim i da odrzim vatru pa kupanje i jedva cekam spavanje user posted image
sirota ja , sve merkam inostranstvo al cupati korene ovako mator pa presadjivati i cekati da se prime , ne znam
a zver ako hoce , neka ide sto dalje , nema veze sto joj necu biti pri ruci user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 661
15.11.2013 12:19:00   
Žapkić
IZVORNA PORUKA: vikiveki

Žapkić, pa zašto ste se vratili..ipak ja imam utisak da je tamo bolje, ili je to samo tako zato što sam ovde pa mi se čini da je na drugim mestimauser posted image U bre žene ja nisam znala da sutra ima neka slava, a ovde na RR se slavi

Vikiveki,
Ja sam tamo radila pre nego što sam počela da zivim sa MM. Radila sam tamo za jednu ovdašnju turističku agenciju, a onda, nakon što mi je isteklo porodiljsko, firma je zapala u krizu i ja sam (i gotovo sve moje kolege) ostala bez posla. Tamo nisam mogla da nađem drugi posao, jer nemam državljanstvo. MM ima neki privatni biznis, ukazala mu se neka prilika za ovde , koju u tom trenutku nije želeo da propusti. Koliko je to kasnije bilo dobro, ne znam, jer smo, u jednom trenutku, zbog njegovih, zapali u stražnu bračnu krizu, da je bilo i pred rastanak.user posted image
Inače, ja sam imala jako tešku i komplikovanu trudnoću i porođaj. Moje dete je sa VTO, imala sam 3 bebe-jednoj je prestalo da radi srce u 8. nedelji, drugu su morali da mi izvade na kraju 5, meseca trudnoće, prognoze su bile da ni T. neće preživeti, ali, ipak, ima Boga-uspele smmo. Ja sam u trudnoći bila 6 meseci u BG u bolnici, MM je svaki vikend dolazio iz SLO u poset_u mi.
Nakon porodjaja, ,prvo vreme sam bila u Srbiji, jer mio je pomoć moje mame bila više nego neophodna, a onda smo non-stop sa malom bebom bili na relacinji SLO_SRB.
Eto, tako da je nekako ispalo da je u tom momentu bilo bolje da dofjemo ovde,

< Poruku je uredio Žapkić -- 15.11.2013 12:31:30 >

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 662
15.11.2013 12:19:31   
pocahontas
moja sestra zivi u kanadi, samohrana je majka, da joj nije njene mame, koja cuva bebanu od kako je napunila 2,5 meseca, jer je ona morala da se vrati na posao, ne zna sta bi radila...jeste standard bolji, mogucnost zaposlenja neuporediva sa ovim ovde, ali mene i dalje u najvecoj meri sprecava da odem, cinjenica da ljudi tamo (ne svi, ali vecina) jedva vidjaju svoju decu...da ne pricam o tome da mi je nezamislivo da ja ne vidim svoju mamu ili baku mesecima, cak i godinama. naravno, kad muka pritera, sto se mora nije ni tesko, al za sada, hvala bogu, nije doslo dotle.

ljiso ti si meni juce delovala bas raspolozeno, a i dunja! btw dete ti je divno!

ooo jole tek sad vidim, srecan rodjus tmuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 663
15.11.2013 12:22:24   
lesica
I imamo temo Trbuhom za kruhom pa o priči tamo ili ovde, i kako je gde molim da nastavite tamo. Možda će nekome značiti.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 664
15.11.2013 12:22:43   
vikiveki
Olga i ja teško čupam korenje,bar što se tiče naše zemlje,jer sam promenila dosta gradova u kojima sam živela i radila,ali u inostranstvu se još nisam usudila da pokušam

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 665
15.11.2013 12:26:07   
Brand new mama
Sad cu ja:mislim da imamo temu i on inostranstvu,cini mi se da ju je Verus otvorila.Trbuhom za kruhom ili tako nesto :) Posle skoro 6 godina setnje po lijepoj njemackoj(lak taj njemacki,samo se mora puno hodati) moram pametno kazati da sve ima svoje prednosti i mane.Troskovi prosjecnog trosobnog stana su u Do oko 700 eura, ali ako pogledas da iznajmis takav stan i u NS ili Bg sa komunalijama i svim ostalim,ne bi bilo mnogo manje. Olga,za tvog dragog posla nesto ne bi bilo:), ali ti bi potencijalno mohla da zaradis pristojnu svotu(O.navela sam te kao primjer,jer si Frau Doktor),znaci,dosta za stan,hranu,vrtic i da se usteka nesto. Fala Bogu,ex-Ju ima poprilicno,ali da si sam na svom sto se tice klinaca,jesi. Socijalni sistem je dobar,zdravstvo,skole...putevi:) Nisu Nemci hladni,bar po meni, ja sam lik kom svi prilaze(bakice su mi najjace-klinci mi za praznike od nepoznatih baka dobijaju u prodavnici gomilu slatkisa-kao,bas te slatki,hajde jedan deda Mraz:) Ljudi su se u svim zemljama otudjili i distancirali,te je to najveci problem

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 666
15.11.2013 12:28:01   
jovicaa
ovde bas guzvauser posted image
ja dosla sa faksa, jedem i gledam seriju, uzivam do budjenja deteta, malo u samoci, makar pola sata dnevno

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 667
15.11.2013 12:29:25   
jole82
Šta bi na ispitu jovke..kolokvijumu?user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 668
15.11.2013 12:30:08   
Žapkić
I da, zaboravih da napišem: ne radim ni ovde, ali su mi troškovi života daleko niži nego tamo, a zarada MM je ista. Nadam se da smo se razumele.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 669
15.11.2013 12:32:43   
Bebilina
IZVORNA PORUKA: lesica RR

Bebilina, ja dok odreagujem desi se da prođe neko vreme. Nisam non stop tu.

Ti jako dobro znaš šta sam ti rekla. Moderator koga pominješ zna šta sam njoj rekla.

Ukoliko se nastaviš, prosto ćeš me dovesti u situaciju da odreagujem na osnovu vređanja moderatorskog tima, a samim tim to povlači za sobom neke sankcije. Smatram da kao odrasle i razumne osobe, za tim nema potrebe, i da se može nastaviti komunikacija bez daljih rasprava i prozivki.

Hvala!

Lesice sada cu te i javno zamoliti da budes objektivna i da na javno i direktno iznesenu uvredu clanice jole odreagujes. Jasno je podebljana u mom citatu jer zasluzije da bude vidjena.
S druge strane verujem da licno nijednom recju nikog nisam uvredila, posebno ne moderatorski tim. Moja se kritika odnosi na uvredljivo ponasanje clanice koja je igrom slucaja i moderator. Kao sto sam rekla moderatori bi trebalo da sluze za primer, ili sam ja pogresnog dojma?
Ako mi mozes navesti jednu moju uvredljivu recenicu ili rec prihvaticu svaku kritiku i opomenu oberucke, do tad samo iznosim istinu o tome da ti juce nisi javno reagovala iako sam te zamolila. To sto je jole receno ili nije imalo efekte, ili ju je dodatno ohrabrilo, to ja ne bih mogla da znam, Ali posledica su vidljive. U proslosti se to resavalo prostim brisanjem citavih konverzacija (ne znam zaista od koga i ko je bio u timu, pa ne zelim da up idem prstom) pa nisam zelela da se i sa ovom isto to desi.
Vi ste moderatori ciji rad je javan i kao takav nazalost mora da trpi kritike. Moja jedina je upucena tebi koja nisi pravovremeno odreagovala i dopustila da rasprava dozivi kulminaciju i rezultira javnom uvredom.

< Poruku je uredio Bebilina -- 15.11.2013 12:38:44 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 670
15.11.2013 12:36:40   
vikiveki
Jovice,šta si uradila na kolokvijumuuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 671
15.11.2013 12:46:50   
lesica
Bebilina, to kako ću ja da reagujem, odnosno kako sam odreagovala je nešto što nemam nameru da iznosim.

Ono na šta ja sugerišem je da se strasti u konverzaciji smire. Valjda je jasno kao dan da sam ja svoju opomenu iznela obema. Samim tim, poslednji put naglašavam da se dalje neću raspravljati ni sa kim.

Postove mogu da izbrišem, nikakav problem. user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2013 12:47:25 >

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 672
15.11.2013 12:49:06   
jovicaa
videcemo sledece nedelje u petak... tek za nedelju dana rezultatiuser posted image
a ja sam ga radila i radila i radila, 2 i po sata jedan zadatak, to je da poludis... onako i nisam nesto preterano zadovoljna ali valjda ce biti ok. bila nas je samo par na kolokvijumu, vecina je odustala odmah ili nije ni dosla.. haos.
hvala sto mislite na meneuser posted image
e a ja bas juce spominjala ono sa hormonima, a ni ne znam da je ovde rasprava u toku... eto samo da znate da nisam nista namerno pisala, blage veze nisam imala stvarno.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 673
15.11.2013 12:51:22   
Žapkić
Da li moderatori mogu da prekopiraju sve postove vezane za razgovor o odlasku u inostranstvo u temu "Trbuhom za kruhom" ili da svako od nas svoje postove sam prekopita u odgovarajuću temu?
Hvala!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 674
15.11.2013 12:54:06   
tixy1
Molim vas da me prosledite ako ima tema- sta da radim kad mi mala od 14 meseci besni, baca stvari i udara me? rano je pocela, a ja imam tako tanke zivceuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here