|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
15.11.2013 9:57:49   
Rosita
Jutro. Čujte, ja sam se predomislila kad sam iščitala ovo. Oću d obujem štikle i sve po redu i u izlazak :). Inače, ja sam štikle nosila jako retko, al dobar je osećaj (u glavi, ne u nogama :).
Ovom mom izgleda niče i druga kečina, ova prva još malo pa će da se vidi lepo. Patimo se sa jelom, al to je već standard. Evo, od ponedeljka ću drugi list. Nek jede dve kašičice, bole me uši. (Lažem verovatno :P)
Ajde pa tako, pa prijatno (što bi rekla moja komšinica:)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 626
15.11.2013 10:00:37   
Ana RR
Rosita, nasmeja me user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 627
15.11.2013 10:21:35   
adulence
lokice bravo na mrsavljenju,ja se ne mogu pohvaliti time,bas stagniram a manje jedem ali eto nece kile dole,doduse nemam ih puno u visku ,ali su ipak tu i nerviraju me....
jao rosi evo i ja spremam stikle,pa se dogovaramo za izlazak....to bi bilo bas lepo...
jole ce da nam sredi separe u plastic/mint i ojsa djuskanjeeeeee....samo jole molim te da ne obuva stikle oseticu se kao patuljak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 628
15.11.2013 10:40:26   
little_one
E zenice sto je bilo veselo ovdje sinoc....propustih dobru zurku...a i meni nedostaje neki izlazak....ljetos kad sam prestala dojiti, dala sam sebi oduska i izasli smo na neke koncerte na otvorenom, iskakali se, jedno pivo me urnisalo i to vece sam izgleda ponovo i zatrudnila (bar po bazalnoj) tako da se moje pijanke i izlasci opet zavrsili brzo..al sto rece neko, nadoknadicemo mi to kad se izvucemo iz pelena i dojenja user posted image Sve sto izadjemo bez djeteta svede se na setnju, brzinsku kafu jer sam ja vec u deset navece gotova...spremna za krevet...

A stikle i ja smo na vi...mada sto kaze Rosita dobar je osjecaj u glavi kad se obuju...al su neudobne za medalju...

Ali eto petak je tu, vikend provod zamijenio poziv na prvi rodjendan sad u nedjelju pa cemo u "provod" zajedno sa nasom balerinicom user posted image

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 629
15.11.2013 11:09:52   
mama micki
Lokice mi izgleda imamo još zajedničkih tema...osim produženja bolovanja. I ja pokušavam da "malo smršam" pa sam se bacila na sonoma dijetu, zato sam i postala član ringeraje. Ali na toj temi nema ništa skorijeg datuma...user posted image Čestitamo na mršavljenju.

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 630
15.11.2013 11:15:24   
vikiveki
Lokice user posted image bravo na postignutom minusu, i ja nameravam u skorije vreme da držim tu dijetu....samo da se zainatim
Stigla mi ćera iz škole pa mi priča šta ima novo i šta su sve radili

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 631
15.11.2013 11:17:31   
jole82
Dobar dan mamice
Adulenceuser posted image dogovoreno
Znate onu stvar od Karleuše.. Veštice i vile..malopre sam se nešto setila te stvariuser posted image
Bebilina jesi li dobro srce? Vidim čekaš da svi polegamo (posebno ja) pa da kažeš koju..ma mora da me se ipak plašiš... kao što si čekala da me neko drugi pita za tebe(al ne ostale članice, nego jedna), jer ti sama očito ne smeš ..mora da smišljaš ceo dan šta ćeš da kažeš..u stvari grešim, izvini... od toliko obaveza u toku dana ja ne bih stigla ni kafu da popijem, a kamo li da visim na RR..al ja sam kao što znamo zla nemajka sa jednim malim detetom...a ipak onaj koji ima više dece od drugog sagovrnika je po defoltu pametniji..možda tamo gde ti živiš...a gde ti živiš uopšte? Što se kriješ toliko? Što nikad nisi ni jednu svoju sliku okačila ili sliku svoje dece? Nikakav podatak, sem koje si čizme kupila? Mislim nije obavezno, al eto pitam čisto? Nemoj da se ljutiš...
A ako nameravaš da divljaš po forumu, samo izvoli. Vrata su ti širom otvorena, al ne znam dokle? Mada koliko se sećam rekla si da nećeš da polemišeš i da ćeš da me tužiš, pa samo napred...
I opet ponavljam to što sam mod nema blage veze sa tvojoj pričom..ja sam kao slobodan građanin iznela svoje mišljenje, na konto tvog posta..e sad što si ti izhalucinirala da se sve vrti oko tebeuser posted image i šta si sisala, pošto vesla nisi...možda ti da odeš kod psihijatra..
A ovo je tema razgovori mama, a ne mesto na kom se divlja..ako imaš neko mišljenje vezano za temu da izneseš iznesi..a ako imaš nešto lično meni da kažeš reci mi na PP(da ne bi kršila pravila) ili se žali pretpostavljenima....inače ima jedan odličan klub za divljanje zove se Wich Club..ne znaju mnooogi za njega...incognito tipa je... pa kad budeš došla u Bg mogu da te odvedem, da popijemo koju u znak pomirenjauser posted image
Lep dan ženskaći.
Mm danas rođos, pa evo tortice user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 632
15.11.2013 11:23:15   
adulence
Srecan rodjendanac tm jole...da znas jede mi se nesto alatko...hihihihi...idi bre zeno vestice i vile gde se seti te pesme....ja cekam moju malu zvrcu da se probudi pa u akciju...hr he danas je dan za dedu,pa cemo kad se probudu i popakujemo pravac kod mog tate...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 633
15.11.2013 11:27:12   
Misha i Ljisha
Jole mani se corava posla.

Moja Dunjica spava ali danas izgleda ne mrdamo. Nemamo afto. Tako da mi je debilacija otkazanauser posted image , sutra ce reci "Eno one Noletove dlakave tetke" (dodje mi da uzmem brijac i da se obrijem).

Majstori su dosli ali oni svaki dan sve kasnije i kasnije a kazu dolazimo vec u 8user posted image . Nervira me to, ja sve pripremim i otvorim za njih ujutru (cak ne visim u spavacici do kasno a to obozavam) a oni tako neozbiljni, pa nikad nece zavrsiti taj posao.

Ja sam nesto bezveze lupila me neka depresija. Vidi se i po ucinku od jutros ma nista zivo radila nisamuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 634
15.11.2013 11:27:25   
vikiveki
Jole baš bih mogla jedno parče te tvoje torteuser posted image ....ja kao pričam o dijetama a ovako maštam o slatkišimauser posted image
Jole srećan rođendan tvom mužuuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 635
15.11.2013 11:28:59   
jole82
Super adulence...lep provod želimuser posted image
Što bre Ljišo...što si se smorila?

E da hvala ženske user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.11.2013 11:29:27 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 636
15.11.2013 11:32:14   
Misha i Ljisha
joj jole nemam pojma. Tako sam nesto bezvoljna danas. A i vidi se po meni i juce nisam bas sva svoja bila. Nemam ni volje da se igram sa Dunjom. Valjda na mene uzasno utice menstruacija i najradje bih je samo prelezala u krevetu. A i tako razmisljam o zivotu. Blizi se Dunji godina a ja nemam pojma sta cu za posao, razmisljam se opasno da konacno posaljem aplikacije za doktorkse u inostranstvo ali skupljam energiju za to. Ne znam sta bih u ovoj nasoj zemlji Surabiji

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 637
15.11.2013 11:35:40   
adulence
jaooo mishooo...draga i ja kad dobijem sam kao mrtvo puvalo....iskreno i ja u poslednje vreme razmisljam o inostranstvu,ne mislim da bi mi tamo bilo mnogo mnogo bolje,ali bolje u svakom slucaju,ako nista drugo mogla bi da radim posao za koji se skolujem u Beogradu od toga nema nista,a jbg nisam tip osobe koji bi upisao faks koji dobro prolazi vec ono sto volem...

Direktna veza do poruke: 638
15.11.2013 11:37:27   
jole82
Joj ima takvih dana kad se vežu, pa nigde sam sa sobom user posted image
A sad se setih...šta bi za onaj poklopčić od hemijske?

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 639
15.11.2013 11:39:17   
Žapkić
Zdravo, devojke! Kako ste danas?
Ja samo na blic svratila na RR, pa moram da idem da stavim ručak da se kuva, da bude gotov pre nego što stavim T. da spava...
Jutros nas majstor probudio jako rano-nisam ni znala da će danas da dođe, pošto ga čekamo već nekoliko dana... Sva sam nešto smorena...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 640
15.11.2013 11:39:39   
Janncica
Misha mamurna posle sinocne zurke na RR user posted image
Bar dan drugarke.S mi se oko 3h probudio sa temperaturom.Seo u krevetu i naslonio glavu na moju glavu i nesto mi prica. user posted image Zaspao je posle sirupa. Jutros bili kod doktora,sve ok.I grlo i pluca. Rekla mi da ga danas pratim, i da mu ako bude imao i veceras tako veliku temp,sutra vadim krv i urin. user posted image Sad sam mu merila pre spavanja,imao je 38,2 i dala sam mu sirup da moze malo da spavne. A inace je super raspolozen. Nisam pametna.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 641
15.11.2013 11:41:28   
Misha i Ljisha
kaki Dunja sve u 16 al nema poklopcica user posted image .

Ma ja sam zavrsila super fax za inostranstvo. al sad ako odem ne vrcem se. Sto bi se reklo treca sreca. Mada prvi put sam htela da se vratim a drugi put sam morala da se vratim. Ako bude i treceg puta nema brale vracanja. Iako ja uvek kazem svuda podji kuci dodji. Gledam Nemacku i Skandinavske zemlje tamo imaju super vrtice za moju Dunju a Nemacka ima i program za nezaposlene supruznike posto bi onda mm bio tamo nezaposlen jedno vreme

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 642
15.11.2013 11:43:21   
Torbica
Ljisho, ajde ajde, gore glavu! Imamo svi boljih i losijih dana. Kod nas mm vuce u inostranstvo a ja ga naravno pratim, nema sta. Ali sve nekako mislim da je to daleko, a mozda i nije, ko ce ga znati. Samo, nama je ovde ok, u svakom smislu, pa mi nije krava sela na rep. Ali nasa deca, to je ono sto svaki roditelj razmislja... user posted image
I da te ne cujem vise da nemas u gradu nijednu drugaricu da su ti sve po svetu, eto upoznala si nekoliko super zenica juce, tu smo...user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 643
15.11.2013 11:45:33   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

I da te ne cujem vise da nemas u gradu nijednu drugaricu da su ti sve po svetu, eto upoznala si nekoliko super zenica juce, tu smo...user posted image

user posted image jesam i bas ste me ocarale (iako je dan sa Dunjom posle bio katastrofalan a za to je kriva njena narav i nas sastanakuser posted image )

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 644
15.11.2013 11:46:40   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Dobar dan mamice
Adulenceuser posted image dogovoreno
Znate onu stvar od Karleuše.. Veštice i vile..malopre sam se nešto setila te stvariuser posted image
Bebilina jesi li dobro srce? Vidim čekaš da svi polegamo (posebno ja) pa da kažeš koju..ma mora da me se ipak plašiš... kao što si čekala da me neko drugi pita za tebe(al ne ostale članice, nego jedna), jer ti sama očito ne smeš ..mora da smišljaš ceo dan šta ćeš da kažeš..u stvari grešim, izvini... od toliko obaveza u toku dana ja ne bih stigla ni kafu da popijem, a kamo li da visim na RR..al ja sam kao što znamo zla nemajka sa jednim malim detetom...a ipak onaj koji ima više dece od drugog sagovrnika je po defoltu pametniji..možda tamo gde ti živiš...a gde ti živiš uopšte? Što se kriješ toliko? Što nikad nisi ni jednu svoju sliku okačila ili sliku svoje dece? Nikakav podatak, sem koje si čizme kupila? Mislim nije obavezno, al eto pitam čisto? Nemoj da se ljutiš...
A ako nameravaš da divljaš po forumu, samo izvoli. Vrata su ti širom otvorena, al ne znam dokle? Mada koliko se sećam rekla si da nećeš da polemišeš i da ćeš da me tužiš, pa samo napred...
I opet ponavljam to što sam mod nema blage veze sa tvojoj pričom..ja sam kao slobodan građanin iznela svoje mišljenje, na konto tvog posta..e sad što si ti izhalucinirala da se sve vrti oko tebeuser posted image i šta si sisala, pošto vesla nisi...možda ti da odeš kod psihijatra..
A ovo je tema razgovori mama, a ne mesto na kom se divlja..ako imaš neko mišljenje vezano za temu da izneseš iznesi..a ako imaš nešto lično meni da kažeš reci mi na PP(da ne bi kršila pravila) ili se žali pretpostavljenima....inače ima jedan odličan klub za divljanje zove se Wich Club..ne znaju mnooogi za njega...incognito tipa je... pa kad budeš došla u Bg mogu da te odvedem, da popijemo koju u znak pomirenjauser posted image
Lep dan ženskaći.
Mm danas rođos, pa evo tortice user posted image

Ccccccc! Kultura, vaspitanje, obrazovanje, maniri, tolerancija, ma sve u jednom. Svaka cast, deluje kao da si jako ponosna na sebe sto ovakve razgovoru vodis user posted image Ja se iskreno stidim, a jos me i savest grize da zene koje ovde dodju da se opuste citaju o "baljezganju" ili kako si vec tudje stavova nazvala.
Posto JA ocigledno ne divljam ti samo produzi da se dokazujes, lepo je da ljudi upoznaju sve nas u svakom svetlu. Doduse meni je ispod nivoa da tako sat citam, ovo je poslednji put da komentarisem, al eto ti ne maris, deluje cak da volis, pa izvoli, vredjaj, klevetaj, siroko ti polje.
Sinoc si bila itekako online kad sam ja kucala, i to jos duuuuugo iza mog posta, pa me je bas iznenadilo da nisi skocila ko mace na klupko user posted image
Privatan zivot je PRIVATNA stvar, svako ima pravo da iznosi iz njega koliko smatra za shodno. Ja ga zbog osoba kao ti ne iznosim, niti slike kacim. Ali ko zna zna, pp zato postoji.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 645
15.11.2013 11:50:00   
Žapkić
Da se i ja malo uključim u pričo oko inostranstva. Mi smo živeli u Slo pre nego se T. rodila duginiz godina. Kada se ona rodila, živeli smo tamo negde do njene skoro 3. godine. A onda smo se, iz nekih razloga, vratili u Srbiju.Što se nekih stvari tiče, bilo nam je bolje tamo. Što se tiče nekih drugih stvari (prvenstveno vezano za T.) i dalje mislim da mi je bolje ovde.
Tamo nisam imala nikoga, nikome nisam mogla da je poverim na čuvanje ukoliko bi mi zatrebalo,i sl. Mi u nekim momentima razmišljamo i o povratku tamo, ali to je, za sada, još u razmatranju...
Tako da, sve ima svoje prednosti i mane...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 646
15.11.2013 11:50:18   
Janncica
Jole,ja tek sad vid'la.Srecan ti muzu rodjus.Zinula sam,baci parce torte. user posted image
I nemoj da visis na RR nego,pravac kod sveki da mesis kolace za sutra... cccccc... user posted image
Ja se izvukla,jer mi je S bolestan.Veceras cu da napravim neku salaticu i tortu i dosta od mene. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 647
15.11.2013 11:53:38   
lesica
Drage moje, sad vas lepo molim da nastavite prepisku preko pp-a. Ove stranice nisu mesto za to. Mišljenja su različita, shvatanja isto.
A kako to nema nikakve veze sa tematikom koje ove stranice obuhvataju, ukoliko imate da kažete nešto ili da razjasnite opet kažem pp zato postoji.

Rekla sam šta sam imala još juče.

Nadam se da sam sad jasna u svom zahtevu!!! I da ćete ga ispoštovati!
Hvala!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 648
15.11.2013 11:54:35   
adulence
Sve ima svoje prednosti i mabe po pitanju inostranstva,a gde bih isla hmmmm...najvise bih volela u zivotu da zivim u italiji,u Becu sam se osecala kao kod kuce,mada volela vi bolje da obidjem Austriju...
Uhhh al ce ovih dana da se krka po slavama cekamo djakonije zene...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 649
15.11.2013 11:55:26   
vikiveki
Žapkić, pa zašto ste se vratili..ipak ja imam utisak da je tamo bolje, ili je to samo tako zato što sam ovde pa mi se čini da je na drugim mestimauser posted image U bre žene ja nisam znala da sutra ima neka slava, a ovde na RR se slavi

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here