Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Dobar dan mamice Adulence dogovoreno Znate onu stvar od Karleuše.. Veštice i vile..malopre sam se nešto setila te stvari Bebilina jesi li dobro srce? Vidim čekaš da svi polegamo (posebno ja) pa da kažeš koju..ma mora da me se ipak plašiš... kao što si čekala da me neko drugi pita za tebe(al ne ostale članice, nego jedna), jer ti sama očito ne smeš ..mora da smišljaš ceo dan šta ćeš da kažeš..u stvari grešim, izvini... od toliko obaveza u toku dana ja ne bih stigla ni kafu da popijem, a kamo li da visim na RR..al ja sam kao što znamo zla nemajka sa jednim malim detetom...a ipak onaj koji ima više dece od drugog sagovrnika je po defoltu pametniji..možda tamo gde ti živiš...a gde ti živiš uopšte? Što se kriješ toliko? Što nikad nisi ni jednu svoju sliku okačila ili sliku svoje dece? Nikakav podatak, sem koje si čizme kupila? Mislim nije obavezno, al eto pitam čisto? Nemoj da se ljutiš... A ako nameravaš da divljaš po forumu, samo izvoli. Vrata su ti širom otvorena, al ne znam dokle? Mada koliko se sećam rekla si da nećeš da polemišeš i da ćeš da me tužiš, pa samo napred... I opet ponavljam to što sam mod nema blage veze sa tvojoj pričom..ja sam kao slobodan građanin iznela svoje mišljenje, na konto tvog posta..e sad što si ti izhalucinirala da se sve vrti oko tebe i šta si sisala, pošto vesla nisi...možda ti da odeš kod psihijatra.. A ovo je tema razgovori mama, a ne mesto na kom se divlja..ako imaš neko mišljenje vezano za temu da izneseš iznesi..a ako imaš nešto lično meni da kažeš reci mi na PP(da ne bi kršila pravila) ili se žali pretpostavljenima....inače ima jedan odličan klub za divljanje zove se Wich Club..ne znaju mnooogi za njega...incognito tipa je... pa kad budeš došla u Bg mogu da te odvedem, da popijemo koju u znak pomirenja Lep dan ženskaći. Mm danas rođos, pa evo tortice Ccccccc! Kultura, vaspitanje, obrazovanje, maniri, tolerancija, ma sve u jednom. Svaka cast, deluje kao da si jako ponosna na sebe sto ovakve razgovoru vodis Ja se iskreno stidim, a jos me i savest grize da zene koje ovde dodju da se opuste citaju o "baljezganju" ili kako si vec tudje stavova nazvala. Posto JA ocigledno ne divljam ti samo produzi da se dokazujes, lepo je da ljudi upoznaju sve nas u svakom svetlu. Doduse meni je ispod nivoa da tako sat citam, ovo je poslednji put da komentarisem, al eto ti ne maris, deluje cak da volis, pa izvoli, vredjaj, klevetaj, siroko ti polje. Sinoc si bila itekako online kad sam ja kucala, i to jos duuuuugo iza mog posta, pa me je bas iznenadilo da nisi skocila ko mace na klupko Privatan zivot je PRIVATNA stvar, svako ima pravo da iznosi iz njega koliko smatra za shodno. Ja ga zbog osoba kao ti ne iznosim, niti slike kacim. Ali ko zna zna, pp zato postoji.