Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Bebilina ako ne vidiš dobro..post je odvojen u pasuse i prvi pasus je naslovljen na tebe, odnosno na ono što si pisala..sve dalje nema veze sa tobom, jer ja nemam problem da kažem šta mislim i ne uvijam u šrene papire sa mašnama...dakle prvi pasus..to šta ja još pišem, ako ti se ne sviđa ne čitaj ili me stavi u blokirane korisnke..prosto...Ja nisam psihički labilna osoba(iako sam se i ja sama uspavljivala ) i nema veze što sam dobila..Da, nije me niko imenovao, pa ni ti, ali pošto se ne slažem sa navedenim ja sam lepo napisala da govorim u svoje ime...dakle priča "jedna strana plasira, a druga ćuti"..sloboda govora ...a to kako ja "govorim" i šta govorim to neće niko da mi određuje, posebno što ne kršim nikakva pravila.... i posebno što moj "govor" nema blage veze sa "prozivanjem i vređanjem"..koje prozivanje? koje vređanje? Ne znam šta se ti nalaziš zbog bilo čega prozvana? A POSEBNO nema blage veze sa kako ti kažeš "titulom" i to je vrlo ružno što pominješ..i sad praviš žrtvu od sebe kao jao jadna ja napao me moderator...To u najmanju ruku nije lepo! I nema veze sa "titulom"...ja iznosim svoje mišljenje, iznosila sam ga i iznosiću ga bila mod ili ne..i ni jedno pravilo nisam prekršila..moderatori nisu ovde da smaraju ljude već i da aktivno učestvuju u temama...e sad što ja nisam od fele koja priča ko kiša oko kragujevca, to je druga stvar...ja ili ne komentarišem ili kažem šta imam... a to šta sam sve navela u daljem delu teksta odnosi se na priče i mišljenja što sa foruma, što iz privatnog života...Ako se ti pronalaziš tu, e to je isključivo i samo tvoj problem. I opet ću da kažem kome se ne sviđa način na koji ja "govorim" nek me ne čita ili blokira. Ti "prosledi" slobodno šta imaš da proslediš i kome treba. Možeš i Sv. Petru..nemam ni sa njim problem iako ne idem često u crkvu, al čula sam fenomenalnu izreku na tu temu "I Bogče ima blokče", pa ko razume shvatiće. A pored svega navedenog, moram da primetim kukavičluk... to da si samo čekala da ja odem pa da odgovoriš (Pošto je meni status uvek jasno vidljiv!) E da ženskaći lepo da se provedete na druženju Jole niko ovde nije vesla sisao da ne zna koliko se cesto blok flauta u temi i na forumu pominjala. Ostalo da ne pominjem, ovo je dovoljno, i slepom je jasno. Nemoj da vredjas moju i inteligenciju ostalih clanica koje su te pitale zasto si tako na moj post odgovorila i kakve veze tvoji odvojeni pasusi i tvoj rant imaju sa uspavljivanjem dece. Tvoj rang ima veze sa onim sto ti predstavljas: uzor. Sad slobodno mozemo svi da divljamo na svaki post iza naseg koji je oprecan jer moderator i kazu da tu nema niceg loseg. Navali narode, daj da budemo sto agresivniji, sa sto vise odvojenih pasusa, da nesto ne propustimo da "u lice" kazemo. To sto se neko nas u stvarnom zivotu plasi ne znaci da i na forumu isto mozemo da ocekujemo. Ne znam cime si mislila da si me zastrasila, vise sam ti ja pod ovakvim emocijama kad se neko u grudi gole udara Ali nazalost vremena da sedim na forumu i sagovornike orne za raspravu koju bez povoda iniciraju da cekam nemam. Mozda bi po necijim verovanjima trebalo da ga odvojim, ali eto imala sam preca posla. Ja dodjem u kasne sate, kad porodici ne trebam, i to se nece promeniti. Postove ne pisem reda radi vec iz licnog uverenja i stavova iz licnog iskustva. E posto ja imam dete od 6god i jedno od preko godinu moja se iskustva itekako razlikuju od iskustava novih mama. I ja sam verovatno sa prvom bebom bila arogantnija i mislila da sam nakon sto smo iz jedne faze izasli sve o istoj naucila. Druga me beba i zivot naucili da nije bas tako. Ja znam da ovo sto od i kod dece imam je trenutno i menja se konstantno. A necu tacno znati kakvo sam zavestanje svetu ostavila mozda nikad, mozda onda kada mi ta ista deca posalju racune za psihijatra. I to je ok, svi zivimo sa svojim odlukama, ma kakve one bile.