|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
14.11.2013 22:37:21   
Anck Su Nmaun
Ja za vikend radim i ostavljam decu kod mojih sutra...tako da bas takva subota vece me ceka user posted image

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 601
14.11.2013 22:40:27   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

U NM to je odlican izlazak,sta bih ja dala za takav jedan dan.user posted image

Sta bih ja dala za takav jedan dan...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 602
14.11.2013 23:04:24   
Torbica
Drage moje, odoh u horizontalu lagano, gotova sam. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 603
14.11.2013 23:20:08   
jole82
Pii gotova žurkauser posted image
Meni oči ko u soveuser posted image ..čekam mm da dođe...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 604
14.11.2013 23:28:12   
isidora88
ju, spominje se paradiso, pa tamo sam odrasla user posted image
idem i ja, idem i jauser posted image , jedni nemam stikle majku mu, nisam ih nosila od svadbe niti sam ih kupovala, a ove od pre pojma nemam kako sam uspevala da nosim, neudobno u pmuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 605
14.11.2013 23:45:16   
jole82
adulence viriš, virišuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 606
15.11.2013 0:29:15   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Bebilina ako ne vidiš dobro..post je odvojen u pasuse i prvi pasus je naslovljen na tebe, odnosno na ono što si pisala..sve dalje nema veze sa tobom, jer ja nemam problem da kažem šta mislim i ne uvijam u šrene papire sa mašnama...dakle prvi pasus..to šta ja još pišem, ako ti se ne sviđa ne čitaj ili me stavi u blokirane korisnke..prosto...Ja nisam psihički labilna osoba(iako sam se i ja sama uspavljivalauser posted image ) i nema veze što sam dobila..Da, nije me niko imenovao, pa ni ti, ali pošto se ne slažem sa navedenim ja sam lepo napisala da govorim u svoje ime...dakle priča "jedna strana plasira, a druga ćuti"..sloboda govorauser posted image ...a to kako ja "govorim" i šta govorim to neće niko da mi određuje, posebno što ne kršim nikakva pravila.... i posebno što moj "govor" nema blage veze sa "prozivanjem i vređanjem"..koje prozivanje? koje vređanje? Ne znam šta se ti nalaziš zbog bilo čega prozvana? A POSEBNO nema blage veze sa kako ti kažeš "titulom" i to je vrlo ružno što pominješ..i sad praviš žrtvu od sebe kao jao jadna ja napao me moderator...To u najmanju ruku nije lepo! I nema veze sa "titulom"...ja iznosim svoje mišljenje, iznosila sam ga i iznosiću ga bila mod ili ne..i ni jedno pravilo nisam prekršila..moderatori nisu ovde da smaraju ljude već i da aktivno učestvuju u temama...e sad što ja nisam od fele koja priča ko kiša oko kragujevca, to je druga stvar...ja ili ne komentarišem ili kažem šta imam... a to šta sam sve navela u daljem delu teksta odnosi se na priče i mišljenja što sa foruma, što iz privatnog života...Ako se ti pronalaziš tu, e to je isključivo i samo tvoj problem. I opet ću da kažem kome se ne sviđa način na koji ja "govorim" nek me ne čita ili blokira.
Ti "prosledi" slobodno šta imaš da proslediš i kome treba. Možeš i Sv. Petru..nemam ni sa njim problem iako ne idem često u crkvu, al čula sam fenomenalnu izreku na tu temu "I Bogče ima blokče", pa ko razume shvatiće.
A pored svega navedenog, moram da primetim kukavičluk... to da si samo čekala da ja odem pa da odgovoriš (Pošto je meni status uvek jasno vidljiv!) user posted image

E da ženskaći lepo da se provedete na druženjuuser posted image

Jole niko ovde nije vesla sisao da ne zna koliko se cesto blok flauta u temi i na forumu pominjala. Ostalo da ne pominjem, ovo je dovoljno, i slepom je jasno. Nemoj da vredjas moju i inteligenciju ostalih clanica koje su te pitale zasto si tako na moj post odgovorila i kakve veze tvoji odvojeni pasusi i tvoj rant imaju sa uspavljivanjem dece.
Tvoj rang ima veze sa onim sto ti predstavljas: uzor. Sad slobodno mozemo svi da divljamo na svaki post iza naseg koji je oprecan jer moderator i kazu da tu nema niceg loseg. Navali narode, daj da budemo sto agresivniji, sa sto vise odvojenih pasusa, da nesto ne propustimo da "u lice" kazemo.
To sto se neko nas u stvarnom zivotu plasi ne znaci da i na forumu isto mozemo da ocekujemo. Ne znam cime si mislila da si me zastrasila, vise sam ti ja pod ovakvim emocijama kad se neko u grudi gole udara user posted image Ali nazalost vremena da sedim na forumu i sagovornike orne za raspravu koju bez povoda iniciraju da cekam nemam. Mozda bi po necijim verovanjima trebalo da ga odvojim, ali eto imala sam preca posla. Ja dodjem u kasne sate, kad porodici ne trebam, i to se nece promeniti.
Postove ne pisem reda radi vec iz licnog uverenja i stavova iz licnog iskustva. E posto ja imam dete od 6god i jedno od preko godinu moja se iskustva itekako razlikuju od iskustava novih mama. I ja sam verovatno sa prvom bebom bila arogantnija i mislila da sam nakon sto smo iz jedne faze izasli sve o istoj naucila. Druga me beba i zivot naucili da nije bas tako. Ja znam da ovo sto od i kod dece imam je trenutno i menja se konstantno. A necu tacno znati kakvo sam zavestanje svetu ostavila mozda nikad, mozda onda kada mi ta ista deca posalju racune za psihijatra. I to je ok, svi zivimo sa svojim odlukama, ma kakve one bile. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 607
15.11.2013 0:30:24   
viktori
Citam i citam i citam i umirem od smeha
pominje se pice, izlasci i na kraju polako ej ja odo da ucim, ja odo da spavam hehhehe e mamike mamike
a ja imam opremu za kuvano vino neotpakovanu od svadbe ceka NG i gomilu pica dobijenog tom prilikom ahaha. Ja nikada nisam nesto pila, to za NG rodjis i to je to, vise sam za okidac u glavi PARTY! ahhaha pa da znate ne morate me nuditi alkoholom ja sam za izlazak uvek user posted image

< Poruku je uredio viktori -- 15.11.2013 0:32:51 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 608
15.11.2013 0:48:45   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: Sanchy
Ma ja nesto izbegavam tu mikrotalasnu,al izgleda ne mos` bez nje...

Ja je nisam ukljucila vise od godinu dana, kao sat i ogledalo nam sluzi user posted image

Cure ja na kratko pa bezim u krevet. Imamo ovih dana malu krizu, pa pomazem koliko mogu i kad mogu od dece. Svestenikova supruga ima virusni meningitis, dvoje dece, jedno u skoli, jedno u vrticu, i ko je upucen pomaze koliko svesteniku ponos dozvolu da dopusti. Juce sam mesila, danas pomogla oko mladjeg klinca, za sutra im lazanju napravila. Nadam se bice bolje jer zena je prepuna energije inace, ovo svima tesko pada, posebno porodici user posted image
Sutra sam slobodna, planiram da odmaram sa sinkom i punim baterije. Pozdrav za sve i izvinite sto nisam detaljno citala prethodnih par strana, pa Sam ko padobranac. Laku noc.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 609
15.11.2013 0:50:41   
vikiveki
Evo mene opet mamikeuser posted image potrpala decu na spavanje,bukvalno ih ugurala u krevetuser posted image neznam šta im je večeras ko da ih je neko navio na najveću brzinu,pa nikako da se smireuser posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 610
15.11.2013 1:11:45   
viktori
e da nije tebe ja ne bih imala sa kim da kuckam user posted image nisma ni znala da ima ovako cute temica na rr
momci spavaju najeli smo se kao user posted image user posted image kroasana sa kackavaljem. Ja ne umem da pravim a da nije za vojsku hmmm

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 611
15.11.2013 1:15:52   
vikiveki
Pa ni ja ne bi znala šta bi da nije tebeuser posted image ima baš puno tema na RR pa onda kad me nešto zanima a ja samo ukucam u pretraživaču i tu je odgovoruser posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 612
15.11.2013 1:19:16   
viktori
hhehe druze iz trece smene moramo traziti beneficirani rr staz user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 613
15.11.2013 1:24:06   
vikiveki
Hehe ,ja sam izgleda u sve tri smene pomalo...moram da ranim ujutru i sada moraam na spavanje,a ne spava mi se ....tako da ću ja tražiti samo pola benificiranog staža...Spremila sam deci šta će ko ujutru za vrtić i za školu i idem ja u vertikaluuser posted image user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 614
15.11.2013 1:30:30   
viktori
eh meni beban nesto nervozan sa zubicima i sad sa nosicem pa se cesto budi
lakse mi je da sam budna nego da spavam pa da se onako osamucena dizem ko iz bunara da izlazim ahhahha al ga opisah

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 615
15.11.2013 5:58:20   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Ja samo da vam kazem da sam cula da paradis nije ni priblizno kao sto je nekad bio da ne kazem u nasoj mladosti tako da ni nemam zelju da ga vidimuser posted image ja bih pre u rout66 na neku dobru svirku da se iskacem (mozda malo da smrsam hehehe....)

Inace ja vise nikad ali nikad za nikad ne idem nigde u doba kad moje dete treba da spava. Juce je dan bio katastrofa, ma ni popodne nije spavala, a uvece je redovno legla u 8 ali je bila pemorena tako da je katastrofa spavala. Budila se non stop. Znaci moje dete kafanu videti neceuser posted image . I danas cem u skitnju ali tek kad moja frajla odspava njena dva sata prepodne. Moram na depilaciju i hocu da se vidim s drugaricom ali da moja dusa bude maksimalno raspolozena. Nije ona juce bil placljiva ali je bila nervozna i stalno sam morala da je zabavljam. Ko neki cirkuzant. Nadam se da ce joj danas biti bolji dan. Mene inace nesto boli vrat i ledja imam neki dormeo jastuk ali mi je jako tvrd i visok moracu malo pene da izvadim a kanim se da to uradim odavno, veceras cu sigurno to odraditi da se ne patim.

Inace alkohol nisam pilaaaaa ihaaaj. Ja ne mogu celuc casu piva da popijem a kamoli vina ili neceg drugog. Zaribala sam. A nemam nesto ni zelju da pijancim iskreno. Stikle da ne spominjem, eno skupljaju prasinu u ormaru. Nadam se da mi se listovi nisu bas strasno udebelili pa da cu bar moci moje cizme da nosim, platila sam i boga oca i jako ih se skenjala da sad ne mogu da ih zakopcamuser posted image , moram probti ovih dana

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 616
15.11.2013 7:04:52   
adulence
Dobto jutro mame sledeci put hocu i ja u izlazak...uhhh bas bi mi prijalo da udjem u stikle i da djuskam,a i po koja casica bi dobro dosla...ja sam sinoc pisala neke radove,ali dobro bar sam tto zavrsila...
Jovice srecno danas...
Mamike ajde na kafu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 617
15.11.2013 8:17:43   
Anck Su Nmaun
Ehh mame, mame... cim bekane porastu da se vratite u formu user posted image na picence i djusku user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 618
15.11.2013 8:28:07   
vikiveki
Jao ljisho, baš me nasmeja...moje dete kafanu više neće videti...pa čekaj dok poraste,ko zna šta će bitiuser posted image
Ja moje ispratila i sada pijem kafu, a posle se spremam za komisiju...držite mi palčeve...molim boga da mi produže bolovanje jer stvarno nema šanse da sada dižem decu...ako mi zaključe moram raditi dan dva pa opet ići na bolovanje

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 619
15.11.2013 8:48:15   
vikiveki
user posted image Joj ljudi što sam srećna...muž mi sada javio da ne moram da idem danas na komisiju za bolovanje,kaže da treba da idem tek u utorak, ova moja dr. mi pogrešno izračunala kada treba da se javim...tako da imam još koji dan odmora i mirovanja,e sad koliko ja mogu da mirujem pored njih trojeuser posted image ali makar ne moram još na posao

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 620
15.11.2013 9:00:31   
Peace*

IZVORNA PORUKA: New Mom

user posted image Razgovori mama: koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu.

Jao žene drage, ko je željan svadbe bez mladenaca, neka poseti restoran Dukat. user posted image

A za Paradisko ... šatro je za 21+, a moj brat od 19 bio za vikend, čuj bio, još je i separe rezervisao. user posted image Al otišla bih da vidim kako je. user posted image

Nego, čujem Dva galeba se preselila na Stadion??? user posted image

Žene, hajde bre idemo u noćni izlazak, šta kafenišete u 10 prepodne. Al neću da se družim sa vama ako ćete piti kiselu (praštam samo trudnjačama i dojiljama user posted image ).

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 621
15.11.2013 9:32:17   
ivaMark
Jutric mame,
moja beba ima koncert trenutno a ja da posrcem kaficu na brzaka.
Stikle??? Pa mogu samo da gledam u njih, rekla bih da mi se stopalo malo rasirilo, izduzilo ili se i ono ugojilo za vreme trudnoce user posted image
Jovice, drzimo palceve.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 622
15.11.2013 9:34:47   
Peace*
Bili smo juče na slavi, oko 22h ulaze tambure, tek će jedan od njih "Ja sam tebi ostao dužan sa svadbe (od pre mesec dana)! Rode, jel?" Baš me je oduševio. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 623
15.11.2013 9:44:38   
Torbica
Cao mamike!
Jutros klasika a malopre sam dedu odvela na priredbu, ima zenskac priredbu za bake i deke, pa ce posle da svrlja sa dekom po gradu. user posted image Pijuckam smoothie iz mog novog blenderica i uzivam. Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 624
15.11.2013 9:54:11   
lokica77
Jutro mame,
joj stikle, nocni izlasci, somersby...sta to bese. Za nas je sada najludji provod tasmajdanski parkic i one extra ljuljaske, moja K ih obozava i dok god je u njoj cici vristi (ponekad mi se ucini i da zalajeuser posted image ) i bas nam je lud provod.
Inace danas smo bolje otpusili smo se i ne kijamo jos po malo krci i kaslje,mazemo fitobalm i trpamo bebisol svako malo.
K se uspavljuje ja pijem kaficu i pravim plan sta da spremam , sutra mi dolaze ujak i ujna iz CG i bice tu za vikend, to mi je omiljeni ujak i jedva cekam da stignu, a valja nesto i spremiti...
Jovicee srecno danasuser posted image
Zene ja konacno malo smrsala pa sam sva vazna, jos uvek sam doduse ogromna ali ipak vidi se razlika...stvarno se vidiuser posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here