|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
14.11.2013 12:35:09   
Alexxa
Janncice, skroz poznato. user posted image Ja ponekad poludim u toku noći, pa grmim: "Ne mogu više, poludjeću, tišina..." Posle me grize savjest.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 526
14.11.2013 13:45:45   
Misha i Ljisha
Mame evo nas kuci ajao al se moje dete obradovala sto je kuci kao da sam je vodila na giljotinu a ne u kafanuuser posted image . Doduse nije navikla ona na puno ljudi i buku, ipak smo dosta same. Al dobro navicice, moram cesce da je vodim. ali prvi put je bila u kafani i u takvoj atmosferi i ja sam zadovoljna, dva puta zanjakala na kratko hihiih.... Mame ringerajke su super. Jao ma i bolje ste nego sto sam ocekivalauser posted image . Mislim ne znam sta sam ocekivala ali sam u svakom slucaju pozitivno iznenadjena.

LO user posted image ja kad su kratki postovi onda ne mogu da se setim sta je ko napisao ali cim neko nesto naduze znam tacno ko je i sta je pisaouser posted image . Mozak je cudna stvar

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 527
14.11.2013 13:53:18   
Torbica
Adulence, ej, ma lepo smo se nadruzile, trckale okolo, bas realan san, imala sam utisak kao da se znamo odavno! user posted image Mozda si mi ostala u podsvesti, videla sam da ti se svidela ona tunika pa sam cak i razmisljala o tome da ti je sklepam i posaljem user posted image
Dosla sa druzenja, mene bas razgale takve lepe kafice, sad cu slicke tamo da metnem. user posted image
Ljubim sve zeMske dobre volje i stvarno ne zelim ni sa kim da imam neprijatnosti ni u kom smislu....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
14.11.2013 13:53:22   
vikiveki
Misho i Ljisho znači lepo je bilo na RR druženjuuser posted image Volela bih i ja da mogu tako da se družim sa vama na tim druženjima...da sam samo malo bližeuser posted image
Ja sad isčekujem moju malu bandu da dođe iz vrtića,da mi kažu šta su danas radili u vrtiću.Moj stariji sin kako ulazi na vrata ,tako počinje da mi priča šta su radili i ko nije a ko jeste bio dobaruser posted image Znači čitav referat,i tako svaki danuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 529
14.11.2013 13:58:03   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Torbica

Adulence, ej, ma lepo smo se nadruzile, trckale okolo, bas realan san, imala sam utisak kao da se znamo odavno! user posted image Mozda si mi ostala u podsvesti, videla sam da ti se svidela ona tunika pa sam cak i razmisljala o tome da ti je sklepam i posaljem user posted image
Dosla sa druzenja, mene bas razgale takve lepe kafice, sad cu slicke tamo da metnem. user posted image
Ljubim sve zeMske dobre volje i stvarno ne zelim ni sa kim da imam neprijatnosti ni u kom smislu....

Torbice ,ne bi da te požurujem,ali hajde stavljaj slike, da vidimo kako vam je bilo,mi koji nismo mogli doćiuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 530
14.11.2013 14:32:02   
Torbica
Stavila stavila!user posted image Odoh po decicu, cera mi danas ima engleski, pa su do 15h.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 531
14.11.2013 14:32:29   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja i sad grejem jogurt u mikrotalasnoj na 10ak sekundi jer neće da pije ako je jako hladan.

Ma ja nesto izbegavam tu mikrotalasnu,al izgleda ne mos` bez nje...danas vreme uzas,spava mi se od kad sam ustala,,i odoh malo i ja,, user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 532
14.11.2013 16:30:39   
jole82
Al ste se uspavale...
Evo nas na novom..dovukli smo kod babe pokretni krevetac od kad je puzavac, pa da ne sleti sa velikog...i evo je sad lala u svom krevetićuuser posted image
Bog me i menio se spava...baba nas ispalila otišla na kafu s drugaricamauser posted image ujka otišao da radi a nas dve same ovde...ahahahaa.ko da smo kod kuće..al nema veze kupila sam čizmake pa se sad švrćkam ovde sama ko ludak..user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 533
14.11.2013 16:47:27   
adulence
Jaooo torbice pa ti si genijalna...tunika je za pozeleti vec sam pisala....nekada u zivotu kada budes mala vremena...sigurno si stalno zauzeta...divna si sto mislis na mene....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 534
14.11.2013 16:50:40   
vikiveki
Jole vi znači došli u goste pa postali domaćiniuser posted image
Moje delije posle ručka popadali u krevet,i mlađi i stariji, kao da su radili u rudnikuuser posted image a bili su samo u vrtiću

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 535
14.11.2013 17:01:45   
jole82
Jes vala..mudro zborišuser posted image
Doduše i ja sam ovde živela, pa mogu da budem domaćauser posted image ..a T sad spava u mojoj devojačkoj sobi...baš mi to slatko

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 536
14.11.2013 18:17:17   
jovicaa
meni je zao sto nema kod nas rr druzenja i kaficauser posted image
bila sam jednom u nsu, ali to je bila jos neka stara ekipa, sad vecina tih zena sa sastanka nisu clanovi...
a volela bih i vas da upoznamuser posted image
torbice garantujem da 90 posto sukobljavanja misljenja koja se ovde dese se nikad ne bi desila uzivo, zato sto je mnogo drugacije kada se pise, moze na sto nacina da se protumaci.. tako da ja to i ne shvatam preterano ozbiljno cesto.
kod nas je danas zagrejana atmosfera, mma jako boli grlo, i ja se osecam slabo, a deca luduju, skroz su se isporemetili..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 537
14.11.2013 18:25:08   
vikiveki
Moji mali spavali malo posle vrtića pa sada malo luduju po kući...Starija ćerka čita knjigu iz biblioteke a najmlađi sin video od nje pa uzeo neke novine i seo pored nje, prekrstio noge pa kao i on čita....smešan je , i vaspitačice kažu da je pravo spadalo,ima neke svoje pokrete i gegove,a kad kobojagi nešto priča pokreće obrve gore doleuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 538
14.11.2013 18:52:17   
jole82
Da jovice u pravu si..sa mnom uživo ne bi bilo sukoba 100%, jer se mene ljudi generalno plaše,a posebno lažovi, mufljuzi i oni iz kategorije jedno mislim, drugo pričam, treće radim user posted image Oni mi ni ne prilaze, jer vrlo jasno znaju(tj nikad ne shvate pogrešno) kad im u lice stavim do znanja svoje mišljenjeuser posted image

Nego stigle mi kući..evo mali smor juri kraj dubka u krug..pa joj nije jasno kako ne može da stigne...hehe kučence..napravila duplu dozu griza sa jabukom i cimetom, pa je bilo pola jede pola šarcu dajeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 539
14.11.2013 19:41:05   
big mum
Večeuser posted image

Danas uobičajeno dosadan dan.Moram da odem negdje pod hitno.

Sofi se žalila da je boli piša(a inače ima problema sa mokraćnim kanalima i Ešerihijom)odvedem je je ped pa da radimo bris.Na istom spratu gdje je mikrobiologija je lab.Jedan dječak oko 10-tak godina je toliko plakao i otimao se da su ga jedva savladali.Nih 4 su ga držali da mu izvade krv iz prsta.On je urlikao,bacao se ,šutirao nogama sestre. To u svom životu nisam vidjela user posted image

Moja djeca se živa isprepadala.

Sinek je već doobrano pospan.Danas je odspavao cjelih 30minuser posted image .Neću ga još stavljati neka ga još malo.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 540
14.11.2013 19:53:34   
adulence
Dobro vece...evo ja uspavala moju zvrcu...
Jovo upravu si sto se tice toga da se poruke lose protumace...meni je mnogo zao sto verovatno nikad necu upoznati pojedine zenice sa rr...nekako smo kao jedna velika porodica...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 541
14.11.2013 20:20:49   
Torbica
Ja pijuckam vino...
Adulence, koju velicinu nosis?user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 542
14.11.2013 20:22:36   
Žapkić
Dobro veče, zenske!
T. je otišla na rođendan kod brata od strica (sa tatom), ja malo igrala igricu na FB, pa sad da "svrnem" malo i ovde!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 543
14.11.2013 20:30:51   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: adulence

Dobro vece...evo ja uspavala moju zvrcu...
Jovo upravu si sto se tice toga da se poruke lose protumace...meni je mnogo zao sto verovatno nikad necu upoznati pojedine zenice sa rr...nekako smo kao jedna velika porodica...

da na to sam mislila, svako tumaci post u odnosu na svoje raspolozenje i lako se protumaci pogresno ili kao napad i sl. uzivo je ipak mnogo drugacije... a i stoji ona prica jedna zena 200 sisa i 666 hormonauser posted image
aleks i ja bili u radnji... a bebac se digao upravo na noge, inace retko to radi... lenjguz
super torbice i meni bi prijala jedna casa.. ali moram da ucim, tako da nista od toga.. sutra kolokvijum, najdosadniji na planeti zemljiuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 14.11.2013 20:32:07 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 544
14.11.2013 20:32:53   
vikiveki
Veče ženice!
Ja vodim borbu sa starijom ćerkom oko njenog ponašanjauser posted image kao da je drma pubertet pre vremena,mada joj je pedijatar na sistematskom stavio + u odeljku koji je pubertetuser posted image a tek je treći razred

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 545
14.11.2013 20:44:00   
adulence
Hmmmm...pa ne znam ni sama pre trudnoce 38,sada mozda 40 zbog grudi ...ali posto je to tunika i leprsava...pa neka m velicina...inace ti si genije...

Ja pijuckam vino...
Adulence, koju velicinu nosis?user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 546
14.11.2013 20:44:09   
Torbica
Jovice, srecno sutra! user posted image
Mm i ja divanimo....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 547
14.11.2013 20:46:28   
jovicaa
uzivajte zene, odoh u nove ratne pobede, odnosno uspavljivanje dece, pa na ucenje :*

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 548
14.11.2013 20:48:14   
vikiveki
Ju promaklo mi da nam Jovica sutra ima kolokvijumuser posted image srećno Jovice user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 549
14.11.2013 20:51:26   
Torbica
Adulence, ma daleko sam ja od genija..... nego stvarno nije to neki posao, ako me niko ne prekida za dva sata je gotovo. Samo da im je ostalo toga u Suknu, ja imam takvog materijala sa plavim cvetovima, cera mi apcigovala onaj user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here