pocahontas
|
sanchy nisam sklona gojenju, ne mogu da se zalim, dok sam imala porblema sa sttitnom sam se ugojila 20 kg, ali je to otislo cim sam prestala sa kortikosteroidima, i posle trudnoce sam se vratila na staru kilazu tako da sam, sva sreca, novu startovala bez viska, ali me brine da se ne nagojim sad bez razloga jer sto sam starija kile se nesto teze skidaju...inace, moja profesorica matematike iz srednje skole je prvo dete rodila sa 38, drugo sa 39 u trece sa 43 godine, a izgleda bolje nego ikada, da je umorna, sigurno jeste, tako da mislim ja da ces se mozda i ti predomisliti za jedno godinu dana, imas vremena jos, mene vodi i drzi samo zelja da moja beba ne ostane jedinica kao sto sam ja, a naspavacu se kad upisu fakultet, valjda lo ma kontam da je isto setali ili ne, jer, svakako ti nju moras da podignes i spustis milion puta, ipak ne moze sama da udje u krevetic niti se popne na stolicu za hranjenje, tako da se jednako umoris...ja nesto mislim da mi necemo imati problema sa navikavanjem velike bebe na malu bebu, vise me brine kako u toku dana stici da podmiris obaveze obema, jednoj se spava, druga gladna, obe se upiske u isto vreme, ma haos.. jole da nisam upoznala sebe, ti bi mi bila glavna nemajka koju znam salu na stranu, svako radi kako misli da treba, pre neki dan sam pricala sa devojkom koja ima dva klinca, jedan ima oko dve, drugi oko cetiri godine, uglavnom, ona ne pamti da je prespavala noc, bude se svako malo (svakih sat do dva), te su zedni, te im treba zagrljaj, te dodju kod nje u krevet i tako, njoj to apsolutno ne smeta i ona smatra da je to potpuno uredu, ja sam na primer bila zgranuta...njena teorija je da ako je sve uredu, znaci nisu gladni, nisu zedni, nisu ukakani ili upiskani i zdravi su, prosto im treba majcin zagrljaj, ja, eto, sam stava da dan sluzi da se igramo, ljubimo, mazimo i radimo sve ono za cim beba ima zelju i potrebu, a noc je za spavanje i oko toga nema rasprave, sem naravno ako je bolesna. ne znam, mozda gresim, mozda ce moje dete vuci neke posledice zbog ovog mog stava i cinjenice da je jesam pustala da otplace da bi naucila sama da zaspi, ali do sada nikada nisam primetila da deluje tuzno ili nesrecno, naprotiv...mada se jesam zapitala.
|