Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 9:11:49
|
|
|
|
Peace*
|
Jole je imala izgleda kulminaciju jer neki momenti traju vec neko vreme. Ja sam u nekoliko navrata napadnuta i izvredjana, ali drugacije je to kad dodje na tvoju adresu, jel? Nešto sam propustila? Jutrić. Sedim u "kožnim" pantalonama i osećam se extra. Sinoć me glava zabolela jer Luka nije hteo da nauči pesmicu napamet jer mu je glupa i ko je bre taj Dušan Radović, šta on ima da uči njegove pesmice kad je mrtav!?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 9:34:04
|
|
|
|
jole82
|
Dobro jutro..može može kafica... O Ivice medenice Evo i mi ustale ja pijem kafu, a T priča sa kockicama, pa ih po malo i proba Bebilina ako ne vidiš dobro..post je odvojen u pasuse i prvi pasus je naslovljen na tebe, odnosno na ono što si pisala..sve dalje nema veze sa tobom, jer ja nemam problem da kažem šta mislim i ne uvijam u šrene papire sa mašnama...dakle prvi pasus..to šta ja još pišem, ako ti se ne sviđa ne čitaj ili me stavi u blokirane korisnke..prosto...Ja nisam psihički labilna osoba(iako sam se i ja sama uspavljivala ) i nema veze što sam dobila..Da, nije me niko imenovao, pa ni ti, ali pošto se ne slažem sa navedenim ja sam lepo napisala da govorim u svoje ime...dakle priča "jedna strana plasira, a druga ćuti"..sloboda govora ...a to kako ja "govorim" i šta govorim to neće niko da mi određuje, posebno što ne kršim nikakva pravila.... i posebno što moj "govor" nema blage veze sa "prozivanjem i vređanjem"..koje prozivanje? koje vređanje? Ne znam šta se ti nalaziš zbog bilo čega prozvana? A POSEBNO nema blage veze sa kako ti kažeš "titulom" i to je vrlo ružno što pominješ..i sad praviš žrtvu od sebe kao jao jadna ja napao me moderator...To u najmanju ruku nije lepo! I nema veze sa "titulom"...ja iznosim svoje mišljenje, iznosila sam ga i iznosiću ga bila mod ili ne..i ni jedno pravilo nisam prekršila..moderatori nisu ovde da smaraju ljude već i da aktivno učestvuju u temama...e sad što ja nisam od fele koja priča ko kiša oko kragujevca, to je druga stvar...ja ili ne komentarišem ili kažem šta imam... a to šta sam sve navela u daljem delu teksta odnosi se na priče i mišljenja što sa foruma, što iz privatnog života...Ako se ti pronalaziš tu, e to je isključivo i samo tvoj problem. I opet ću da kažem kome se ne sviđa način na koji ja "govorim" nek me ne čita ili blokira. Ti "prosledi" slobodno šta imaš da proslediš i kome treba. Možeš i Sv. Petru..nemam ni sa njim problem iako ne idem često u crkvu, al čula sam fenomenalnu izreku na tu temu "I Bogče ima blokče", pa ko razume shvatiće. A pored svega navedenog, moram da primetim kukavičluk... to da si samo čekala da ja odem pa da odgovoriš (Pošto je meni status uvek jasno vidljiv!) E da ženskaći lepo da se provedete na druženju
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.11.2013 9:35:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 9:40:42
|
|
|
|
lokica77
|
Jutro mamike i kod nas relativno besana noc, ali zato sto je nosic malo zapusen, prvi deo noci se budila mozda do tri pola cetiri ali nista strasno nismo intervenisali niti je uzimali malo je pomazimo i to je to ona ubrzo zaspi, posle je zaspala i spavala do pola sedam. Mazala sam fitobalm sinoc i jutros kao da je malo bolje samo sto i dalje kaslje. Eno sad spava ja pijuckam kaficu pa cemo malo u skitnju do mojih kad se probudi i doruckuje
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:08:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mamike...evo i ja konačno ustala.Jutros ustala i spremila klince za vrtić a klincezu za školu,a glava oće da mi pukne Još od juče muku mučim sa vrlo niskim pritiskom,valjda je to sve zbo ovih promena vremena....i tako ja jutros lepo ispratim decu, a ja se vratim u krevet,oborio me pritisak...mužić mi kafu skuvao ali ništa ne vredi,glava kao da mi je bomba A psihički se spremam za sutra treba da izađem na komisiju za bolovanje ...neznam šta da radim ako mi zaključe, a ja još nisam za posao tj. nema šanse da izbegnem dizanje dece,a to nikako ne smem da radim još najmanje mesec dana ako mislim da mi se kila ne vrati Mamike iz Novog Sada lepo se provedite na viđenju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:23:45
|
|
|
|
adulence
|
Ehhh torbice nadam se da smo se lepo.provele ja sam dobar saputnik...hehe....Ivka sada zaspala ja na miru popila kaficu,pa sad smisljam sta cu za rucak,pa se bacam u akciju...jole ljubi tu malu pricalicu,a sto se tice pribanja kod nas je situacija sledeca sto je u Ivinim rukama mora biti i u ustima,da proba dete...he he...da ste je videli pre neki dan stoji u krevetcu i drzi jastuk u zubima kao neko malo kucence,umrla sam od smeha...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:41:18
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha...kučence Moja ludica ima te neke gumene kocke i onda je uzme u usta okrenutu kao romb i kockica joj poklopi nosić..a kako kockica ima dve neke budžice na sredini onda T izgleda kao prase..bukvalno i kako stegne zubima kocku, tako pusti ruke i onda dahće u kocku pa se smeje...Šašavice male Danas ću da probam da kupim sebi neke kožne čizmake..ako nađem broj (41) a da pri tom ne izgledam kao mačak u čizmama...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:45:22
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole, srecno u kupovini Bebana spava prvu turu od jutros a ja pijem kaficu i razmisljam sta za rucaaak Vreme je jako fino
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:45:52
|
|
|
|
adulence
|
Ahahahah ma cak u cizmama...vec mogu da te zamislim sa prcetom u kosi i cizmicama,kako djuskas ..eto ta mi slika sada pred ocima...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:49:20
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha misliš kao kad đuska kralj Džulijan i Smor pored njega (glođe kockice) A prozvana je smor jer kad puzi pa kad se smori ona dopuzi do mene legne pored mojih nogu i zagrli mi stoplao...ahaha...baš kao mali smor u madagaskaru(obožava stopala)...a ja sam naravno nakinđuren narcisoidni lemur
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:51:17
|
|
|
|
adulence
|
Sa sve onom krunom na glavi koja djuska...ahahahhaha....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:53:55
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao devojane. Ja neću da razmišljam o ručku danas, sem za D, stiže svekrva i donosi 'ranu . Jole, noćas sam sanjala sledeće: kao mi na nekoj zabavi, ti i Teodora, tebi nisam zapamtila facu iz sna, ali Teodori jesam, i malena kao sita, najela se, ali ja imam poriv da je nahranim, kao u fazonu d' uzme dete nešto i od tete , i boga mi nahranim je ja projom i ruskom salatom, da vidiš kako je smazala, ja srećna do nebesa, odlazim u kuhinju po još i tu se probudim . Jesam opterećena hranom pa to ti je
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:58:01
|
|
|
|
adulence
|
Ahahahahhaa....rosi a vidim i moja ruska salata se provukla u snu....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:58:23
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja sam noćas sanjala Jole hahahaaha!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 10:59:37
|
|
|
|
jole82
|
Rosi Nego bre žene šta je ovo..samo sanjamo jedna drugu Što volim kad je živo ovde
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:02:47
|
|
|
|
Olga75
|
aj lajk di muvit muvit oooukeeej ja tamo - vamo i nista prala sa onom kuglom ( nisam nasla temu a smor je da pisem u ves masini mozda otvorim novu o praskovima , sto da neeee i taako a ne moram da kuvam , donela juce rucak zver danas ima inglis pa balet pa tako ljubi je majka svestrano - pametnu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:03:28
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Vidim da ste sve lijepo sanjale....ja sanjala svoju sveki Andrea spava, ja pekla neke ustipke i jela ih sa slaaaaanim sirom i uzivala....ne bih trebala da jedem toliko tjestenine al me ubila zelja jutros za ustipcima kad je mama donijela krisku ovog sira. Prosto ne mozes da im odolis u ovakvoj situaciji... Nego, mene od ranog jutra sahvatale mucnine...da li mozete da vjerujete...u ovoj nedjelji....trebalo bi da su odavno iza mene, svega mi je nekoliko puta bilo muka u pocetku i to je to....a od jutros mi se zeludac nicim izazvan dize svako malo...uh, bas nije zanimljivo... A sto se tice odnosa sa djecom, uopsteno, bilo je par momenata kad je oplakala za uspavljivanje....moja taktika je bila u tome da kad je stavim u sobu da spava, ona oplace, ja se vratim, podignem je, par sekundi svega, poljubim je, spustim nazad i opet izadjem...i tako nekih 3-4 puta sigurno i na kraju odustane...al je plakala u tim pauzama...i ne mislim da sam losa mama zbog toga....nocu nije nikad plakala, budila se za podoje do 3ceg mjeseca a onda ih je jednostavno prespavljivala i tako se zavrsilo nase nocno "bdenje". Sigurno je imalo udjela tu sto nije imala problema sa stomacicem i slicno, mi smo bili doslijedni u rutinama...a i ona je jednostavno takvo dijete... A eto, u zadnje vrijeme ima straaaaaaasne napade placa....i to zbog razloga koji je njoj strasan....npr ne moze da se popne na krevet a silno to zeli...i tad oplace jer ne moze...i tako za svakave gluposti...ne smatram da joj na svaki plac treba ispuniti zelju vec joj prosto skrenuti paznju....trazi ona i noz da se igra pa je necu utjesiti tako sto cu joj izaci u susret....oplakace najstrasnije i dobiti zdjelicu da se igra Jole samo se nemoj nervirati, vidim ja da je tebe stiglo dosta momenata iz prethodnih razgovora mama, ti si svojoj T savrsena mama kao i ja svojoj A i niko ne moze da ti kaze drugacije....jer jednostavno su rijetke te mame (a da ih pritom mozes i nazvati iskreno mamama) koje misle lose svom djetetu/djeci. Poc, a moraju jos na ruke, tu nema price....al dobro je sto ne moramo mirovati pored njih tako malenih....to mi je tek kasnije palo na pamet...sta da je rizicna trudnoca a ona tu....uh svisnula bih....na proljece nas ceka zuraaaaaaaja..... LIjep dan vam zelim mame...ja postala ko LJisha....pisem romane....Ljisho
< Poruku je uredio little_one -- 14.11.2013 11:04:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:03:33
|
|
|
|
ivaMark
|
....vi Jole a mm ko zna sta smejao se u snu kao blesav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:07:40
|
|
|
|
Olga75
|
ma ja i dan danji legnem sa mojom da kao gledamo film pa obe zakucamo i onda je nosim u njeno leglo meni nije bio problem da je uspavam i da se prebaci kod nas ( i dalje se skoro svako vece onako rascupana i sanjiva uvuce i zagrli me ali mi vrlo brzo pomeri bubrege i prebroji rebra ) a psiholoske studije , statistika , masovne ubice i sareno cvece , mos mislit
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:19:24
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a psiholoske studije , statistika , masovne ubice i sareno cvece , mos mislit Olga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:31:53
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobro jutro lepo ste me nasmejale i juce i danas ...evo mi ustali pre sat vremena,M.popio mleko i sad cekam da mu se ugreje jogurt ac to me izludjuje sto stalno moram da cekm da se ugreje,ne mogu direkt iz frizidera ...gricka on kiflicu neku,sinoc pravila,a dok sacekamo jogurt nece vise ni hteti,ppii
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:36:22
|
|
|
|
Olga75
|
Sanchy , sad je onako hladnjikavo , bar u mojoj kuhinji i jogurt za veceru izvadim cim dodjemo iz vrtica a leti dajem iz frizidera , doduse , ona je vec velika a kad je bila mala , onda sam ga ubacila u mikrotalasnu dok joj spremam zalogajcice ono na par sekundi na medium temp
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:48:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamike da vas pitam nesto! Kako uspevate da vam dete prespava celu noc tj do 5-6? moj Filip ima 7,5 meseci i zadnjih par dana bas se budi jako cesto po 10-ak puta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 11:56:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja i sad grejem jogurt u mikrotalasnoj na 10ak sekundi jer neće da pije ako je jako hladan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 12:04:25
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Mamike da vas pitam nesto! Kako uspevate da vam dete prespava celu noc tj do 5-6? moj Filip ima 7,5 meseci i zadnjih par dana bas se budi jako cesto po 10-ak puta Evo zanimljiv clanak KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 12:30:21
|
|
|
|
Janncica
|
Bar dan drugari... Ovde bas veselo sinoc bilo vidim... Uvek propustim zurku... Sinoc S zaspao oko20h i do 00h se nije pomerio.Ja se vec odusevila,kao spava dete normalno,kad ono medjutim. od ponoci do jutros se budio 268 puta.I place kao da ga kolje neko. Verovatno zubi. I zla majka mu je u jednom mometu rekla:"Aman cuti vise i spavaj". I samo cujem mm:"ccccc grozna si". Mislim se vadi ti sise svako malo I svasta nesto pip pip... Danas ga ne volim(mm).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?