|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
13.11.2013 22:16:02   
Sanchy
Ti si Poc bas mrsavica,videla sam ti negde slicicu na nekoj temi tako da nema sanse da se ugojis nesto puno,takav ti je metabolizam,,dok ja jos vucem sedam kila viska i vucem i vucem i dzabe sto jedem ko vrabac,,,uff,,za par dana vadim hormone stitne da proverimuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 476
13.11.2013 22:18:45   
Bebilina
Ko pegla? Mm pegla! Ziveo mm! user posted image user posted image
Zene a da "istrenirate" muzeve da sami sebi peglaju? Mom sam ja peglala par meseci dok sam bila kod kuce, pa kad sam i ja pocela da radim svako svoje. Na poslu smo oboje u kosuljama i odelima i to se pegla, ostalo ne. Ja mislim da ima veze i kakva je masina za ves jer ove nove tehnologije manje guzvaju. Susilicu mi ne koristimo jer necemo da ubijamo majku prirodu posto je za to najgori uredjaj u domacinstvu. user posted image

Ja sam bila, a sad posle drugog deteta sam jos vise misljenja da deca placu s razlogom. Beba koja se ostavlja da place gubi poverenje u nas i svet oko sebe i to ce se na nju odraziti u psiholoskom smislu. Kad zaspi ona je zaspala iscrpljena ocajem i izgubila poslednju nadu da ce neko doci DS joj potrebu za bliskoscu zadovolji, da je utesi. Bebe nisu manipulatori i sto se bebi vise dajemo postajace samouverenija i manje od nas zavisna. Eto taj stav mi je sa oboje potvrdjen, oboje su jako zadovoljna, nasmejana, komunikativna i slobodna deca, socijalni leptiri.
Evo jedne divne stranice prepune fenomenalnih ideja i clanka o alt_ernativama ucenja spavanja, a sve bez ostavljanja dece da placu, ostavljanja da sami provode noci, bez utehe, bez maminog mirisa, zagrljaja, dodira KLIK

P.S. Obozavam Kanadjane, Novozelandjane, Skandinavce i Japance (najcesce). Ono o cemu oni danas pricaju ostatak sveta pocne da kapira za 20god user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 13.11.2013 22:23:25 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 477
13.11.2013 22:28:31   
little_one
Hehheh...vidi njih jos o peglanju pricaju....nisam znala da sam ubola bolnu tacku danas user posted image

A sto se tice druge bebe, POC, tu smo sta smo, sad nam nema povratka, sto kazes bice kako mora...moja cura hoda al nista nije lakse, izuzev sto ne moram da je nosam po kuci, svuda stize al je zato moram sklanjati od svega pomalo...

A kako ce biti privikavanje na bebu, nemam pojma....ima li uopste tema novi clan u porodici ili privikavanje bebe na novu bebu....valjali bi savjeti iskusnih mama....sta i kako?

Mi bili u setnji, solo nas dvoje, baba je ostala da gleda seriju i da pazi da se Andrea ne probudi (sto se jos nije desilo) a mi po kisici setkali i pricali. Bas mi je prijalo. Nas dvoje zagrljeeeeeeeni :)))) user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 478
13.11.2013 22:42:15   
Sanchy
LO cestitam i tebi,Poc sam na nekoj temi vec cestitala.....ovo sto je Bebilina napisala za plakanje,pa slazem se,to mi je jednom mama rekla beba nikad ne place bez razloga,samo se bojim da ga ne razmazim,tu mi je nekako tanka granica.....sto se tice uspavljivanja tu nemam problema vise,pitam ga jel ti se spava i on sam ako mu se spava krene u sobu ,presvucem ga,stavim u krevetac i uspava se,ako ne,onda se jos igramo:D

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 479
13.11.2013 22:48:21   
Torbica
Cao mamike!
Ljisho draga, tvoja place i otima se i dok je nunas, tako da, mozda joj prosto ipak treba da se osami, smiri i zaspi sama. Moji kao andjelcici, okrenu se na drugu stranu bez da zucnu.
user posted image
E da, moram opeglati majicu za ujutro! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 480
13.11.2013 22:48:36   
jole82
Bebilina ovde niko nije ostavio svoje dete da umire u suzama do u cik zore, pa ono jadno iznemoglo zaspalo od umora, shrvano bolom i tugom sa urušenim snovima o boljem sutra....
Ja evo pričam za sebe i kao što več rekoh da ovo nije tema da se piše o tome pa da iz tog razloga neću detaljisati samu metodologiju mog uspavljivanja mog deteta...
Možemo o tome na adekvatnoj temi...
A to da je moje dete nesigurno i nema poverenje i da je izgubilo svaku nadu da ću doći..da je shrvana bolom i slomljene psihe...ooo to se grdno varaš..
Koliko dete od 9 meseci može biti samostalno e toliko je T smaostalna (detalje opet neću nabrajati...nije tema)
To da je svako ko ju je video (a svakom se osmehnula...bukvalno) rekao kako zrači iz nje da je voljeno i zadovoljno dete i to ću da kažem..
To da mogu i da je ostavim na neko vreme sa polupoznatima (koje ne viđa baš često) i da nikad nije zaplakala i to ću reći...a mislim da bih mogla i sa nepoznatom osobom i na duže(al naravno neću da probam). Kad vidi skroz nepoznatog koji joj se obraća(npr ispred lifta) prvo pogleda u mene vidi moju reakciju i postupi kao i uvek...čitaj gore
Poslušna..oooo da...i to mnogo više od dece starije od nje..i to bez ikakve drame i ljutnje na mene..jednostavno zna da neke stvari ne može i tačka, a da proba iznova i iznova, da radi i to..to joj je "posao"
I da su deca "manipulatori" ooo i tek kako jesu...ne kao mi odrasli..ali jesu..mogu ti samo na mom detetu da navedem bar 10 primera iz topa al opet nije tema...I da manipulacija je zdrava za psihu...to su prvi koraci kad se dete uči da se bori za sebe i gde su granice...

A da moje dete ne svira blok flautu i ne igra balet i ne zna ni srpski da priča, ne zna sama da jede kašikom sa 9 meseci verovatno iz straha od mene zle nemajke ili što joj je poremećena psiha...majka sotona je nije vodila u crkvu sem na krštenje...u svakom slučaju savrešena nije za druge, za mene jeste..ko to uspe da sagleda i shvati e taj vredi moje pažnje..

Ne znam što me uopšte tangiraju razna baljezganja i gomila gluposti i nebuloza..
I ko sam ja uopšte da pričam bilo šta, kad u životu tortu nisam napravila sem za krštenje svojoj ćerki, a kamo li pop cake i šatro obrijan, plava šljuka, kljukana dinastija..peglam kosu, ne peglam veš i koristim sušaru i fen za kosu..

Nobody is perfect! (But I''''m nobody)
Luv ya all..

< Poruku je uredio jole82 RR -- 13.11.2013 23:24:02 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 481
13.11.2013 23:15:24   
Torbica
Jole draga, vidi, kao sto znas, ti si svom detetu savrsena majka, ja svojima i svaka svome, jer sve sto radi radi iz ljubavi i instikta. Po meni je takodje neophodno zdravo postavljanje granica, o tome caskamo, ali neko to drugacije shvata. Ne znam. Stvarno se trudim da ne budem dvosmislena i da korektno otkomentarisem sta god, ali ponekad to neko shvati drugacije. Ljubim ja tebe i svaka ti je na mestu, to ti vec rekoh danaske user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 482
13.11.2013 23:22:36   
jole82
Tnx Torbi user posted image
Uzvraćam nedvosmisleno user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 483
13.11.2013 23:23:36   
pocahontas
sanchy nisam sklona gojenju, ne mogu da se zalim, dok sam imala porblema sa sttitnom sam se ugojila 20 kg, ali je to otislo cim sam prestala sa kortikosteroidima, i posle trudnoce sam se vratila na staru kilazu tako da sam, sva sreca, novu startovala bez viska, ali me brine da se ne nagojim sad bez razloga jer sto sam starija kile se nesto teze skidaju...inace, moja profesorica matematike iz srednje skole je prvo dete rodila sa 38, drugo sa 39 u trece sa 43 godine, a izgleda bolje nego ikada, da je umorna, sigurno jeste, tako da mislim ja da ces se mozda i ti predomisliti za jedno godinu dana, imas vremena jos, mene vodi i drzi samo zelja da moja beba ne ostane jedinica kao sto sam ja, a naspavacu se kad upisu fakultet, valjda user posted image

lo ma kontam da je isto setali ili ne, jer, svakako ti nju moras da podignes i spustis milion puta, ipak ne moze sama da udje u krevetic niti se popne na stolicu za hranjenje, tako da se jednako umoris...ja nesto mislim da mi necemo imati problema sa navikavanjem velike bebe na malu bebu, vise me brine kako u toku dana stici da podmiris obaveze obema, jednoj se spava, druga gladna, obe se upiske u isto vreme, ma haos..

jole da nisam upoznala sebe, ti bi mi bila glavna nemajka koju znam user posted image salu na stranu, svako radi kako misli da treba, pre neki dan sam pricala sa devojkom koja ima dva klinca, jedan ima oko dve, drugi oko cetiri godine, uglavnom, ona ne pamti da je prespavala noc, bude se svako malo (svakih sat do dva), te su zedni, te im treba zagrljaj, te dodju kod nje u krevet i tako, njoj to apsolutno ne smeta i ona smatra da je to potpuno uredu, ja sam na primer bila zgranuta...njena teorija je da ako je sve uredu, znaci nisu gladni, nisu zedni, nisu ukakani ili upiskani i zdravi su, prosto im treba majcin zagrljaj, ja, eto, sam stava da dan sluzi da se igramo, ljubimo, mazimo i radimo sve ono za cim beba ima zelju i potrebu, a noc je za spavanje i oko toga nema rasprave, sem naravno ako je bolesna. ne znam, mozda gresim, mozda ce moje dete vuci neke posledice zbog ovog mog stava i cinjenice da je jesam pustala da otplace da bi naucila sama da zaspi, ali do sada nikada nisam primetila da deluje tuzno ili nesrecno, naprotiv...mada se jesam zapitala.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 484
13.11.2013 23:30:18   
viktori
Vidis Jole ja zaista nemam pojma kakva sam majka. Imam brbljivu veselicu koja svima prica, smeje se, peva sam se igra...al sve se to menja stalno i sto ti kazes isprobava me. U svemu tome mm me smara i najvise sa njim polemisem sta i kako. Dozvolila sam da mi babe upadaju pa se sad pobunih. I taman kad se raznezim i pomislim jao pa ko ce ga voleti i maziti u zivotu ikada ako ne ja sada, on mi kao danas izhisterise da hoce napolje i proradi moj besni lav. Onda je tek kad se smirio izasao napolje. Eto otkud znam svako zna sta i kako. To i nije za polemisanje jer dete nije samo beba od 7,8,9,...meseci nego i skup gena koje svako od nas odlicno poznaje...Ti si meni super mama i stabilna zena. Kome se ne svidja nek gleda svoje.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 485
13.11.2013 23:32:44   
Brand new mama
Za neverovati,ali ja sam dobila bukvalno takav listic kod doktora sa uputstvom kako da se dete uspava samo :) Otpjevati pjesmicu,sta vec radis-izaci napolje na 5 min,nek place,uci,pomaziti,cini mi se dva minuta,izaci na deset min,opet uci na dva, ne znam sta napraviti pa van na 15..i tako dok s beba upplakaa ne uspava sam od umora.Mi nismo mogli,posle tih deset minuta van sam uletjela u sobu mimo muza (jer je on trebao biti taff ,i ako se i on rapekmezio koliko je I jecao) i uzela uplasenog klinca(13m). Sutradan sam nazvala doktora i pitala a da li je on to isprobao na svojim klincima,na sta se on nasmijao i rekao da nisu uspijeli ni sa jednim tako(ima ih 4) jr im je bilo zaouser posted image Svako klince je drugacije i svako odgaja svoje dijete kako zeli. Ne udovoljavam klincima previse, ali ih mazim svaki dan. Nema cokolade ali mama jubi :) i nosa cak i velikog od 21 kiluuser posted image . Anyway,samo pitam,a sto te jole izbacila B iz takta,mislim navela si neke stvari koje nemaju veze sa tim sto je sad pisala?Chill , nismo svi isti, i da svi isto mislimo,mirisemo i radimo,bilo bi dosadno :) Odo ja da spavam imam sutra razgovor za posao :) Vec mi kruli u stomakuuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 486
13.11.2013 23:43:29   
Bebilina
Jole a jel moglo sve ovo da prodje tako sto bi se slozile da se ne slazemo, a bez prozivanja i vredjanja?
Mislim citam tek sad u detalje sad sta si pisala, citam da si dobila, da te boli glava, pa rekoh da razumem, al bre niko te nije ni imenovao ni kamenovao kao sto ti sad radis (svakom na cast).
Svejedno, ja se ovakvim polamikama necu baviti, prosledicu odgovornost dalje, ako ne zameras.
A svako po svom, sloboda govora, informisanost na temu uzroka i posledica itd, itd. Jadni mi uz jednoumlje i kad bi samo jedna strana plasirala svoje ideje, a druga cutala da se kogod ne uvredi user posted image user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 487
13.11.2013 23:47:15   
Bebilina
Brand new mama upravo tako, to sto u knjigama pise da "treba" i u praksi intuitivnog roditelja stoji je cesto nebo i zemlja, sto kazu "uzmes uz prstohvat soli". user posted image
Srecno sutra na razgovoru, drzimo palceve da super prodje user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 488
14.11.2013 0:01:25   
Sanchy
O,o ovde svakako nema jednoumlja,,dok sam bila trudna cini mi se,na svaku moju ,tri su bile protivuser posted image ..tad sam se i upustala u neku raspravu tipa da isteram svoje a sada sam preumorna za tako nesto(opet moj umoruser posted image ),,u svakom slucaju nema svrhe,svi mislimo da smo u pravu i to je to,htela sam jos nesto da napisem ali odeeuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 489
14.11.2013 0:07:20   
viktori
e sanchy generaciju umorna hhehehe
neko rece ima problem sa stitnom kao i ja i da se gojio od lekova...ja cekam pregled kod novog lekara jer ne samo sto se gojim, nego sam naduta kao pufna sam sama sebi i teska...

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 490
14.11.2013 0:13:43   
Bebilina
Hahaha Sanchy, neko valjda i treba da skace, zbog ravnoteze medju zvezdama, da se ne opustimo previse user posted image
Al sve ima i meru i granicu i neka pravila uljudnog ponasanja bi trebalo da se postuju, posebno (sad vidim titulu) od strane onih koji bi trebalo da ih plasiraju i insistiraju na njima zbog reda na dragom nam forumu.user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 491
14.11.2013 0:50:13   
vikiveki
Dobro veče mame...mene nema a vi se uveliko vidim raspisale danas... Ja se pre jedno sat vremena tek vratila od prijatelja,spremila decu za spavanje i reko da vidim šta ima na RRuser posted image
Mnogo smo se zadržali kod prijatelja pa se brinem kako će mi deca ujutru ustati pošto su ovako kasno legliuser posted image niko im nije kriv kada nisu hteli na vreme da idemo kući,nego oni samo nešto pronalaze da bi ostaliuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 492
14.11.2013 1:14:38   
Bebilina
Viki deca ko deca, sva vole da ostaju sto kasnije, i moji tako umeju da produze u specijalnim prilikama user posted image
A cera me juce ubedjivala da ona sad treba da leze kasnije, ne u 7, da njeni drugari lezu cak i u 10. I sve mi jedno ime pominje, moracu da se vidim sa tom mamom da proverim koliko su stvarno liberalni user posted image
Inace me je juce opet pitala dal verujem u Deda Mraza i ovog puta mi nije upalilo da je nebitno u sta ja ili drugi ljudi verujemo, da je njeno misljenje bitno niti pa "a sta ti mislis". A posto sam sebi obecala da cu deci uvek reci istinu morala sam da joj kazem...
Ma zna ona jos od prosle godine, i ja sam u njenom uzrastu okrenula kucu naglavacke da pronadjem paketice i dokazem bratu da ih mama i tata podmecu user posted image
Eto kakve dileme nas sve cekaju, trenutno citamo mm i ja "Velika pitanja malih ljudi" i smejemo se oboje pametnim glavama. user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 493
14.11.2013 1:21:51   
vikiveki
Pa da i moja starija ćerka zna da Deda ne postoji ali voli da me ispituje,a ja sa druge strane volim da oni još malo razmišljaju kao prava deca i veruju u Deda Mraza....jer čini mi se kada prestanu da veruju u Deda Mraza, da se tu nekako i završava onaj period detinjstva koji je bezbrižan i veseo
Borim se borim, ali glava sama pada ...Laku noć devojke pišemo se sutrauser posted image user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 494
14.11.2013 6:58:41   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Ja sam bila, a sad posle drugog deteta sam jos vise misljenja da deca placu s razlogom. Beba koja se ostavlja da place gubi poverenje u nas i svet oko sebe i to ce se na nju odraziti u psiholoskom smislu. Kad zaspi ona je zaspala iscrpljena ocajem i izgubila poslednju nadu da ce neko doci DS joj potrebu za bliskoscu zadovolji, da je utesi. Bebe nisu manipulatori i sto se bebi vise dajemo postajace samouverenija i manje od nas zavisna. Eto taj stav mi je sa oboje potvrdjen, oboje su jako zadovoljna, nasmejana, komunikativna i slobodna deca, socijalni leptiri.
Evo jedne divne stranice prepune fenomenalnih ideja i clanka o alt_ernativama ucenja spavanja, a sve bez ostavljanja dece da placu, ostavljanja da sami provode noci, bez utehe, bez maminog mirisa, zagrljaja, dodira KLIK

P.S. Obozavam Kanadjane, Novozelandjane, Skandinavce i Japance (najcesce). Ono o cemu oni danas pricaju ostatak sveta pocne da kapira za 20god user posted image

Bebilina ja se u potpunosti slazem sa tobom. I kao sto sam vec X puta napisala nismo se nunali do pola godine a onda je ona imala najstrasnijih problema sa gasovima tokom noci i tad sam pocela da je nunam tj posto ju je boleo stomacic ja sam je naravno svaki put uzimala u ruke, do tad i ako bi se probudila ona bi nesto mrmljala i okrenula se na drugu stranu i zaspala sama bez mene. Trebala sam joj tad i prihvatam to. Moja mama isto tvrdi kad god beba place uzimaj u ruke pogotovo dok je mala. Medjutim ja sad verujem da joj nije nista.user posted image . Mislim da ona place ne iz razloga sto je nunam niti iz bilo kog drugog vec prosto place jer nece da spava a spava joj se. Prosto NECE. Pustim ja nju da ne spava ali onda bude nervozna kasnije a sama nece da zaspi. Ne place ona meni puno ali to malo sto place (kazem nekad bude bukvalno i 30 sekundi) je najstrasniji plac i bacakanje po mojim rukama. Zato kazem ne razumem zasto place nunam je, pevam joj, ljubim je, nosam je i onda ona place zenska jer nece da pajki. Izem ti vic. Nisam ni ja za metod cry out, citala sam neke grozne stvari kako se bebama ustvari jako brzo povisi kortizol (hormon stresa) u tim situacijama i da uopste nije dobro za njih, a ja sam kao i ti pitala svoju doktorku za savet i ona mi je odgovorila da mi ne moze pomoci jer je i ona svoju decu uspavljivala cak do 5 godinauser posted image . No to je sad druga tema.

Ja sam dobila, a ova moja kao da je ona dobila menstruaciju hehehe...Ona sve oseti i tad samo zeli da je pored mene i sisala bi valjda sto puta samo da joj dam. Tako je bilo i kad sam je samo dojila (kao da je bila non stop gladna), ne razumem zasto ali tako nam je svaki put. U svakom slucaju nismo lose spavali. Danas idemo na rr druzenjeuser posted image sa nasim zemskama. Hocu sve da sredim pre polaska i da napravim rucak pa da smo mirne.

Radnici nam stizu u 8. Moj tata ce stici malo ranije sto mi je olaksanje ne moram ja da izlazim i zapitkujem ljude da li im nesto treba, da im sprovodim struju i ostalo. Moja se igra na podu i prica nesto. Bili smo do bata Noleta na rucku. Jao Dunja je odusevljena bata Nikolom, prosli put ga nije ni konstatovala kad je bio bas mrvica a eto sad posle mesec dana narastao momak citavih 5 cm i ugojio se kilu i po a samo sisa heheh... Jako je meden i ima velik podbradak i lici na mene(vise lici na mene nego moja Dunja). A i bata Nole izgleda kao da sam ga ja rodila. Odusevio se poklonima sastavljao je pruge i stavljao vozice celo vece jedva smo ga nagovorili da sedne da jede sa nama.

Nego ja da se vratim na peglanjeuser posted image , ja kao i Pocahontas sve radim u turama dok je moja dobrica dobra a kad joj dosadi prekidam. Srecom ta prostorija mi je samo za peglanje i ja ogradim sebe sa peglom nekim stolicima da ona ne moze da mi pridje a prostorija je ogromna pa ona ima kuda da svrlja dok ja peglam. Doduse to njeno svrljanje je ili vucenje dupeta po podu ili ako joj dam da bude u setalici hihihi..

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 495
14.11.2013 7:54:01   
adulence
Dobro jutro zenskaci....ja sam imala groznu noc kao sto znate moja I divno spava nocu medjutim nocas se budila 4-5puta i to sa tako bekim tuznim izrazom lica,ali dobro i to je proslo,evo nas sada mazimo se i igramo

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 496
14.11.2013 8:02:53   
Anoniman
Jutro mamike hajte na kaficu! Ja odvela H u vrtic pa sad pijem kafu da se razbudim! F mi se budio 10 puta nocas ne znam sta da radim vise,kao polomljena sam!

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 497
14.11.2013 8:07:45   
adulence
Ajde turi jeddnu kaficicu pa da se rasanjujemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 498
14.11.2013 8:14:09   
Anoniman
Stize kafica!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 499
14.11.2013 9:07:15   
Torbica
Jutrooo!
Adulence, ja sam te sanjala!!!!! Isle smo na neko putovanje zajedno! user posted image
Sad cu da nabacim sminkeraj, moram Anck da demonstriram sta sam naucila na kursu sminkanja.
Ljisho, vidimo se!
Jole je imala izgleda kulminaciju jer neki momenti traju vec neko vreme. Ja sam u nekoliko navrata napadnuta i izvredjana, ali drugacije je to kad dodje na tvoju adresu, jel?
Ljubim vas zeMske, odoh da se picnem pa na druzenje!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here