Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:09:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao Adulence gde spomenu rusku salatu,sada mi se toliko jede da ću morati da je napravim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:10:57
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: adulence jole pravim rusku salatu,sad ce i janncica da je nanjusi...hihihi Ahahaha..ne verujem..evo Janncice Adulnce baci nam po čanče ko u trećem razredu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:15:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ne pominjite peglanje i ja kao i LjiM peglam sve, mada malo zabusavam od kad se M rodila pa npr. peskire peglam samo sa jedne strane. a od svega najvise mrzim mm pantalone, kosulje mi ne smetaju toliko. MiLJ, da joj nesto ne smeta? mozda joj se sprema neki zubic ili je nesto boli, sad vladaju ovi virusi. svaki put kad je M imala period deranja, uvek se ispostavilo da joj je nesto smetalo, tako da sad meni vise ne smeta kad postane kenjkava, znam da joj je stvarno nesto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:21:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobar dan i ovde...dosao mi tata pa se igra sa M.,a ja malo odmaram:)...sto se tice peglanja slazem se sa M i Lj,,sve peglam,skoro sam citala da sve sto je oprano na temp,ispod 60 stepeni,apsolutno nije cisto dovoljno jer sve bakterije i dalje ostaju na tom vesu,posebno sam se iznenadila sto eserihija prezivljava i pranje na 60 :/,,,na primer,tako da dok ja ne predjem vrelom peglom pod parom preko tog vesa,to za mene nije cisto,cak i da ima samo 10 posto istine u ovome sto sam procitala,,mada mi to peglanje oduzme par sati uvece koje bih mogla i kvalitetnije da utrosim ali ajde,ne mogu protiv sebe....,,ja sam inace jos na porodiljskom hi hi,,a posle cu uzeti neko bolovanje,ne bih M.jos uvek da ide u vrtic,slogirala sam se kad mi je snaja pricala kako roditelji dovedu bolesno dete u vrtic i jos daju vaspitacici lek da im da u to i to vreme,,,pa to mi je van pameti,toga u moje vreme nije bilo,ovo danas je haos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:21:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Zaboravih da se i ja prijavim za to peglanje ...i ja peglam sve peškire,majice,bluze....sve ono što može da podnese makar malo toplote....jedino što ne peglam su hulahopke,nekad kada sam raspoložena peglam i čarape
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:22:08
|
|
|
|
Janncica
|
Sto se pegle tice...ja ne peglam nista. Moja mama me stalno smara,kako mogu da ne peglam,ja lepo kazemje l nas videla nekad izguzvane i kraj price.Ne peglam cak ni kad se napolju susi ves,samo gace(peskire i onako stalno susim u masini).
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:27:08
|
|
|
|
jole82
|
Ko je rođen 28.10. ne pegla veš i tačka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:32:32
|
|
|
|
adulence
|
Haha evo evo saljem....ni ja nista ne peglam i nikad nismo izguzvani,a nosimo pamuk...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:33:12
|
|
|
|
Janncica
|
Cekaj,nama je i slava isti dan(sad u subotu)? A i muzevima je rodjendan blizu? Da ti nisi ja ?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:33:40
|
|
|
|
Brand new mama
|
E,ima odmah da zovem mamu da joj se zalim sto me nije tad rodila :) Sto nije 3 dana ranije,nego me ovako unakazi :) Em noc vestica,dan stednje,em peglanje... Mada,ispraksala sam se,moram prizneti-ispeglamo kosulju za tili cas. Dala mi je savet moja svekrva da se(naravno) prvo pocinje sa rukavom,idealno bi bilo da kosulja ne bude skroz suva,a ja opicim i paru na maksimum..Peglanje mi nije problem-danas me mrzi sve ostalo :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:39:09
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Cekaj,nama je i slava isti dan(sad u subotu)? A i muzevima je rodjendan blizu? Da ti nisi ja ? Jes i slava u subotu, a rođos mu je u petak Da li ste ti ti ili vi?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:40:15
|
|
|
|
viktori
|
ahahash ja imam masinu za susenje i peglam jos uvek samo n mioj ne peglam a mm se sam pegla kaze voli sveze opeglano pa je sam skontao da ja ne peglam ahahaaha a da slava moja je bila 27.10. a muzu je rodjis isti dan kad i joletovom haahahah i da jeeede mi se ruska mnoooooooooooooooooogo p.s. u plusu sam 11 od trudnoce p.p.s milj da vidis mog harambasu glodje rajsferslus na velikom jastuku da ga uzmem! sou pre neki dan me gleda i grize samo sto ne kaze aloo vidiiii sad sam sebi cita slikovnicu sou program i smeje se
< Poruku je uredio viktori -- 13.11.2013 12:44:30 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:42:10
|
|
|
|
Sanchy
|
E da ,podseti me B.n.m.,,,neko je pitao za peglanje kosulja,kao sto rece B.New.M.,kosulja vlazna,pegla pod parom na maksimum i ako je problem onaj deo oko kragne navlacis ga na dasku za peglanje i vrlo je lako onda..,:)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:42:47
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja bih se mojoj majci za što šta mogla žaliti, ali za peglanje nikako samo me kritikuje kako ja ne peglam kako treba,a to je samo onako kako ona radi Ja poludim kada je vidim da sa peglom prelazi preko onih nalepljenih sličica na dečijoj garderobi I onda me još pita :Šta ti je sa ovom peglom,nešto nevalja,samo se lepi?" e onda bi ujedala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:47:16
|
|
|
|
Janncica
|
Viktori Sta ima kod tebe sem tih 11 plusOva ? Jole,ipak nisi ja...mom je rodjus u utorak. Lepo ja uspavala dete i umesto da kuvam rucak ko svaka prava domacica,ja ovde torocem sa vama...ccccc.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:51:58
|
|
|
|
vikiveki
|
jannice ,i ja ovde provodim vreme a moja najstarija ćerka me čeka,kao bojagi pošto igra neku igricu na lap topu,da joj pomognem nešto da nauči...Kao kaže uradila sam domaći u školi za vreme velikog odmora pa ću sad malo da se igram na lap topu...a tek posle će da uči
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 13:17:32
|
|
|
|
Peace*
|
Добићете по прстима за то пеглање.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 13:29:10
|
|
|
|
jole82
|
Kakvo peglanje..ovde niko ne pegla Dva put ništa je ništa, znači da pegle nije ni bilo..niti će je biti Kralj Džulijan (ja) ode da se sprema, dok Smor (T) još uvek spava Tako nas je mm prozvao (Madagaskar kome nije jasno)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 14:16:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao citam i valjam vam se od smeha . Ma ne ljutim se ja na moju dusu, i ona je dosta dugo ako je i zaplakala znaci da je bilo nesto ali mislim da sad vise nije nista vec prosto place jer NECE NECE da spava. voli zenska da je u toku. Nego budjenje je bilo sjajno. Pala je sa kreveta . Onda se ubola u oko i za rucak ce sad da dobije ribu samo da ne bude i neka koscica unutra (all comes in 3s) . Hvala Bogu nije plakala puno, 30 sekundi ali me je grlila narednih pola sata
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 14:24:55
|
|
|
|
adulence
|
Ahahhaha madagaskar moj omiljeni....Joj sto vlm kad je zivo ovde uhhhh....moje dete se igra vec sat vremena preslaze fioku krevetica i tako a ja malo podigla nogice
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 14:25:56
|
|
|
|
jovicaa
|
ja ne peglam nista. zivelo nepeglanje! tacno bih odlepila da pored svega jos treba i da peglam, nema sanse... i ovako jedva stizem da spavam od kad mi je poceo faks. jao ovi moji su toliko nervozni. po ceo dan nosam maksima kao da ima 3 meseca
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 14:46:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke,devojke iskvariću se i ja pored vas,pa ću da objavim rat peglanju Moji svi došli, neko iz vrtića a neko iz škole...i sada postavljam sto za ručak. Posle idemo malo do nekih prijatelja...malo i ja da izađem iz kuće
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 15:00:19
|
|
|
|
little_one
|
Ih jeste se raspeglali....ja pitah za kosulje...i peglam ih po pravilu, sta god to bilo pravilo....prvo rukavi pa "bocne" strane pa ledja i naravno uvijek nekako nisam zadovoljna....al prolazi...i to je otprilike jedino sto peglam, ponekad neku izguzvanu majicu i to je to...ostalo je po potrebi a muzeve kosulje su MORANJE...bas me briga, ne mora da skida sako, ionako je zahladilo Cura odradjuje svoju drugu turu dremke za danas....ja idem polako da pristavljam rucak pa se nadam da cemo predvece izaci malo do grada cisto da vidimo malo i druge ljude...kisa ne pada i dalje jeeeeeeeeeeeej!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 16:05:50
|
|
|
|
adulence
|
Hehe...izgleda da ste sve polegale posle rucka....nema vas...Iva spava a ja crkam drugaricu da pijemo kaficu...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 16:11:01
|
|
|
|
jovicaa
|
lo da mm nosi kosulje i ja bih morala da peglam... ali ne nosi ih. srecom mislim kosulje su mi jedino sto onako bas mora da se pegla. jao sto mena drma zelja za trecim detetom, vec pocinje da me nervira to.. toliko zelim, a realno je previse rano, ne znam da li je to normalno mislim definitivno nema sanse sad, ali nervira me sto mi se uopste javlja ta zelja vec sad..
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?