|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
13.11.2013 12:09:35   
vikiveki
Jao Adulence gde spomenu rusku salatu,sada mi se toliko jede da ću morati da je napravimuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 426
13.11.2013 12:10:57   
jole82

IZVORNA PORUKA: adulence
jole pravim rusku salatu,sad ce i janncica da je nanjusi...hihihi

Ahahaha..ne verujem..evo Jannciceuser posted image
Adulnce baci nam po čanče ko u trećem razredu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 427
13.11.2013 12:15:39   
Anoniman
ne pominjite peglanje user posted image i ja kao i LjiM peglam sve, mada malo zabusavam od kad se M rodila pa npr. peskire peglam samo sa jedne strane. a od svega najvise mrzim mm pantalone, kosulje mi ne smetaju toliko.
MiLJ, da joj nesto ne smeta? mozda joj se sprema neki zubic ili je nesto boli, sad vladaju ovi virusi. svaki put kad je M imala period deranja, uvek se ispostavilo da joj je nesto smetalo, tako da sad meni vise ne smeta kad postane kenjkava, znam da joj je stvarno nesto.

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 428
13.11.2013 12:21:28   
Sanchy
Dobar dan i ovde...dosao mi tata pa se igra sa M.,a ja malo odmaram:)...sto se tice peglanja slazem se sa M i Lj,,sve peglam,skoro sam citala da sve sto je oprano na temp,ispod 60 stepeni,apsolutno nije cisto dovoljno jer sve bakterije i dalje ostaju na tom vesu,posebno sam se iznenadila sto eserihija prezivljava i pranje na 60 :/,,,na primer,tako da dok ja ne predjem vrelom peglom pod parom preko tog vesa,to za mene nije cisto,cak i da ima samo 10 posto istine u ovome sto sam procitala,,mada mi to peglanje oduzme par sati uvece koje bih mogla i kvalitetnije da utrosim ali ajde,ne mogu protiv sebe....,,ja sam inace jos na porodiljskom hi hi,,a posle cu uzeti neko bolovanje,ne bih M.jos uvek da ide u vrtic,slogirala sam se kad mi je snaja pricala kako roditelji dovedu bolesno dete u vrtic i jos daju vaspitacici lek da im da u to i to vreme,,,pa to mi je van pameti,toga u moje vreme nije bilo,ovo danas je haos

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 429
13.11.2013 12:21:57   
vikiveki
Zaboravih da se i ja prijavim za to peglanjeuser posted image ...i ja peglam sve peškire,majice,bluze....sve ono što može da podnese makar malo toplote....jedino što ne peglam su hulahopke,nekad kada sam raspoložena peglam i čarapeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
13.11.2013 12:22:08   
Janncica
Sto se pegle tice...ja ne peglam nista. user posted image Moja mama me stalno smara,kako mogu da ne peglam,ja lepo kazemje l nas videla nekad izguzvane i kraj price.Ne peglam cak ni kad se napolju susi ves,samo gace(peskire i onako stalno susim u masini).

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
13.11.2013 12:27:08   
jole82
Ko je rođen 28.10. ne pegla veš i tačka. user posted image user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 432
13.11.2013 12:32:32   
adulence
Haha evo evo saljem....ni ja nista ne peglam i nikad nismo izguzvani,a nosimo pamuk...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 433
13.11.2013 12:33:12   
Janncica
Cekaj,nama je i slava isti dan(sad u subotu)? A i muzevima je rodjendan blizu? Da ti nisi ja ? user posted image user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 434
13.11.2013 12:33:40   
Brand new mama
E,ima odmah da zovem mamu da joj se zalim sto me nije tad rodila :) Sto nije 3 dana ranije,nego me ovako unakazi :) Em noc vestica,dan stednje,em peglanje... Mada,ispraksala sam se,moram prizneti-ispeglamo kosulju za tili cas. Dala mi je savet moja svekrva da se(naravno) prvo pocinje sa rukavom,idealno bi bilo da kosulja ne bude skroz suva,a ja opicim i paru na maksimum..Peglanje mi nije problem-danas me mrzi sve ostalo :)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 435
13.11.2013 12:39:09   
jole82

IZVORNA PORUKA: Janncica

Cekaj,nama je i slava isti dan(sad u subotu)? A i muzevima je rodjendan blizu? Da ti nisi ja ? user posted image user posted image user posted image

Jes i slava u subotu, a rođos mu je u petak user posted image
Da li ste ti ti ili vi?user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 436
13.11.2013 12:40:15   
viktori
ahahash ja imam masinu za susenje i peglam jos uvek samo n mioj ne peglam a mm se sam pegla kaze voli sveze opeglano pa je sam skontao da ja ne peglam ahahaaha
a da slava moja je bila 27.10. a muzu je rodjis isti dan kad i joletovom haahahah
i da jeeede mi se ruska mnoooooooooooooooooogo p.s. u plusu sam 11 od trudnoce
p.p.s milj da vidis mog harambasu glodje rajsferslus na velikom jastuku da ga uzmem! sou pre neki dan me gleda i grize samo sto ne kaze aloo vidiiii sad sam sebi cita slikovnicu sou program i smeje se

< Poruku je uredio viktori -- 13.11.2013 12:44:30 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 437
13.11.2013 12:42:10   
Sanchy
E da ,podseti me B.n.m.,,,neko je pitao za peglanje kosulja,kao sto rece B.New.M.,kosulja vlazna,pegla pod parom na maksimum i ako je problem onaj deo oko kragne navlacis ga na dasku za peglanje i vrlo je lako onda..,:)

Direktna veza do poruke: 438
13.11.2013 12:42:47   
vikiveki
I ja bih se mojoj majci za što šta mogla žaliti, ali za peglanje nikako user posted image samo me kritikuje kako ja ne peglam kako treba,a to je samo onako kako ona radiuser posted image Ja poludim kada je vidim da sa peglom prelazi preko onih nalepljenih sličica na dečijoj garderobi user posted image
I onda me još pita :Šta ti je sa ovom peglom,nešto nevalja,samo se lepi?" e onda bi ujedala user posted image

Direktna veza do poruke: 439
13.11.2013 12:47:16   
Janncica
Viktori user posted image user posted image Sta ima kod tebe sem tih 11 plusOva ?user posted image
Jole,ipak nisi ja...mom je rodjus u utorak. user posted image
Lepo ja uspavala dete i umesto da kuvam rucak ko svaka prava domacica,ja ovde torocem sa vama...ccccc.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 440
13.11.2013 12:51:58   
vikiveki
jannice ,i ja ovde provodim vreme a moja najstarija ćerka me čeka,kao bojagi pošto igra neku igricu na lap topu,da joj pomognem nešto da nauči...Kao kaže uradila sam domaći u školi za vreme velikog odmora pa ću sad malo da se igram na lap topu...a tek posle će da učiuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 441
13.11.2013 13:17:32   
Peace*
Добићете по прстима за то пеглање. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 442
13.11.2013 13:29:10   
jole82
Kakvo peglanje..ovde niko ne peglauser posted image
Dva put ništa je ništa, znači da pegle nije ni bilo..niti će je bitiuser posted image
Kralj Džulijan (ja) ode da se sprema, dok Smor (T) još uvek spava
Tako nas je mm prozvao (Madagaskar kome nije jasno)user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 443
13.11.2013 14:16:29   
Misha i Ljisha
jao citam i valjam vam se od smehauser posted image . Ma ne ljutim se ja na moju dusu, i ona je dosta dugo ako je i zaplakala znaci da je bilo nesto ali mislim da sad vise nije nista vec prosto place jer NECE NECE da spava. voli zenska da je u toku.

Nego budjenje je bilo sjajno. Pala je sa krevetauser posted image . Onda se ubola u oko i za rucak ce sad da dobije ribu samo da ne bude i neka koscica unutra (all comes in 3s)user posted image . Hvala Bogu nije plakala puno, 30 sekundi ali me je grlila narednih pola sata

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 444
13.11.2013 14:24:55   
adulence
Ahahhaha madagaskar moj omiljeni....Joj sto vlm kad je zivo ovde uhhhh....moje dete se igra vec sat vremena preslaze fioku krevetica i tako a ja malo podigla nogice

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 445
13.11.2013 14:25:56   
jovicaa
ja ne peglam nista. zivelo nepeglanje!user posted image
tacno bih odlepila da pored svega jos treba i da peglam, nema sanse... i ovako jedva stizem da spavam od kad mi je poceo faks.
jao ovi moji su toliko nervozni. po ceo dan nosam maksima kao da ima 3 mesecauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 446
13.11.2013 14:46:53   
vikiveki
Devojke,devojke iskvariću se i ja pored vas,pa ću da objavim rat peglanjuuser posted image
Moji svi došli, neko iz vrtića a neko iz škole...i sada postavljam sto za ručak.
Posle idemo malo do nekih prijatelja...malo i ja da izađem iz kućeuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 447
13.11.2013 15:00:19   
little_one
Ih jeste se raspeglali....ja pitah za kosulje...i peglam ih po pravilu, sta god to bilo pravilo....prvo rukavi pa "bocne" strane pa ledja i naravno uvijek nekako nisam zadovoljna....al prolazi...i to je otprilike jedino sto peglam, ponekad neku izguzvanu majicu i to je to...ostalo je po potrebi a muzeve kosulje su MORANJE...bas me briga, ne mora da skida sako, ionako je zahladilo user posted image

Cura odradjuje svoju drugu turu dremke za danas....ja idem polako da pristavljam rucak pa se nadam da cemo predvece izaci malo do grada cisto da vidimo malo i druge ljude...kisa ne pada i dalje jeeeeeeeeeeeej!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 448
13.11.2013 16:05:50   
adulence
Hehe...izgleda da ste sve polegale posle rucka....nema vas...Iva spava a ja crkam drugaricu da pijemo kaficu...

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 449
13.11.2013 16:11:01   
jovicaa
lo da mm nosi kosulje i ja bih morala da peglam... ali ne nosi ih. srecomuser posted image
mislim kosulje su mi jedino sto onako bas mora da se pegla.
jao sto mena drma zelja za trecim detetom, vec pocinje da me nervira to.. toliko zelim, a realno je previse rano, ne znam da li je to normalnouser posted image
mislim definitivno nema sanse sad, ali nervira me sto mi se uopste javlja ta zelja vec sad..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here