|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
13.11.2013 9:23:44   
Torbica
Cao mame!
Ljisho i ja imam dosta za peglanjac, inace ne peglam, samo sto bas mora. Skupilo se stolnjaka, neke moje i cerine majice, poguzvane...Pa se kanim da se resim toga. Moji su svi na poziciji pa cu lagano u akciju. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 401
13.11.2013 9:24:24   
little_one
Jutro mame! Kisa je konacno prestala i jutros smo vec trckali po dvoristu i jurili mace i gledali zeke...bas se vidi da joj je nedostajalo ranojutarnje spartanje po dvoristu. DOruckovale, ona zaspala a ja sad malo blejim po netu i cekam da masina zavrsi pa da ubacim sledecu turu vesa...ove godine smo kupili susilicu za ves i mogu vam reci da je spas...nema vise susenja po radijatorima! user posted image A veceras me ceka i peglanje mm kosulja, to me izludjuje...jel iko zna kako treba ispeglati kosulje, ja se svaki put iznerviram, nikad da se ispraksam da budem zadovoljna kako su ispeglane...ufff...

Ljisho to mu je garant neka faza, mozda je stvarno primjetio da se vise paznje posvecuje DUnji pa mu to pomalo smeta...ko ce znati...sve nas to ceka sa nasim bebicama...

Ja sam zadnjih dana u razmisljanjima kako cemo da se organizujemo kad stigne druga beba, bice cupavo ali nekako cemo vec...najgore mi je sto pomislim da Andrei necu moci posvetiti dovoljno paznje...mada potrudicu se sto vise budem mogla za oboje...tjesim se da ce biti lakse i kad malac malo odskoci pa ako bude kao sestra bice kao pjesma. Ovih dana razmisljam da bi mogla poslati prijavnicu za vrtic, cisto da budem sigurna da ce upasti u grupu kad bude imala tri godine...valjda ce godinu i po dana biti dovoljno za prijavu, jer vezu za vrtic nemamo a kod nas je velika guzva...ako ne onda cemo morati u privatni sto mi nikako nije opcija ali ajde...

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 402
13.11.2013 9:33:26   
vikiveki
Uh imam i ja dosta za peglanje, ali ovih dana mm je tu da mi pomogne sve,što se odnosi i na peglanjeuser posted image čim me vidi da peglam odmah počne da me grdi ,mada sam mu ja objasnila da peglanje za mene nije nikakav fizički napor,a on ne odustaje i hoće on da popegla , strah ga da mi se kila ne vratiuser posted image ovih dana uzeo je još 7 dana plaćenog jer ima pravo na to u slučaju bolesti bračnog partnerauser posted image Tako da ja sada uživamuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 403
13.11.2013 10:08:26   
lokica77
jutro mame,
K spava ja rasirila jednu masinu evo druga se pere sad cu da skuvam kaficu da popijem pa na spremanje rucka. K je sad vec pocela da kasljucka nos joj nije zapusen ali cujem da krci negde u nosu.Ispiram bebisolom po pola u obe nozdrve ali cini mi se da veliki deo ona proguta neznam da li da je ipak odvedem.

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 404
13.11.2013 10:38:56   
Misha i Ljisha
Jovice znam ja da je on ljubomoran on 4 meseca sa mnom nije pricao kad se Dunja rodilauser posted image , ali sad vec sve to prelazi u bezobrazluk. Ne znam ni sama. Znate kako neke mame kazu moje dete nece dudu ni videti e pa bas njihova deca imaju dude do 5 godina. E tako i snajka kaze ne voli bezobraznu decu a Nole poceo da pravi prave skandale po prodavnicama i slicno. Tako i ja. Ne volim kad deca placu bez razloga, ma u skoli ako mi neko dete place zbog jedinice ja dodam jos jednu pa da ima razloga jos da njace, a evo moja Dunja se njari kad treba da spava. Bez razloga. Jako me to nervira da ne kazem da me nekad izbaci iz takta. Ma sad sam odlepila, dobro da je nisam isprepucala koliko sam se iznervirala sto se bezveze njari. Nunam je, drzim je, pevam joj ljubim je a ona se njari i izvija meni u rukama. MA....UF besna sam na samu sebe majke mi. Eno je spava, kad se probudi izljubice me i onda cu joj oprostiti do tad cu da budem ljutauser posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 405
13.11.2013 10:51:05   
vikiveki
Joj što se tiče tog plakanja i njarenja bez ikakvog razlogauser posted image i moji sinovi su takvi iako su malo veći od Dunje...pogotovo ovaj stariji, on me je izluđivao.Što je najgore bilo ja sam morala i u vrtiću 1 godinu da mu budem vaspitačica...e tu je bila kulminacija njegovog besa i histerije,jer sam morala prema njemi da se ponašam kao i prema drugoj deci,onda se za svaku sitnicu drao ....ko zna šta su roditelji iz drugih grupa mislili: Šta li mu radi ova vaspitačica kada se on ovako dere?" a ja pričam neku priču ili radim neku drugu aktivnost sa drugom decomuser posted image a on se povuče u ćošak i dere se ..tako je bilo 3 meseca dok nije dobio preponsku kilu...malo se smirio iz straha da mu se to ne vrati...a ja sam u međuvremenu otišla na porodiljsko,tako da je sada sve OK,čuvaju ga druge vaspitačice,moje koleginice

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 406
13.11.2013 10:56:32   
jole82
Dobar dan
Evo i ja perem vešuser posted image samo što ja ništa ne peglamuser posted image
Sem nama uniforme za za posao...tj od kad sam na bolovanju samo mm..hihihi...košulje ne nosimo...eventualno kad je neka prilika za to inače ne..tako da živela sušara za veš...a pegla će mi trajati do penzije..ahahah..
Boli me glava...dobila sam..pa sad čekam lekić da deluje..treba u akciju da idemo...
Lep dan ženske...

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 407
13.11.2013 10:58:43   
Misha i Ljisha
ma strasno ja pod hitno to moram da resavam. Problem je u tome ako pustim da place ona se jadna zagrcne i krene da kaslje izgleda kao da ce da se udavi. Jedino da je uspavljujem sa flasicom caja ili soka, al to mi opet bezveze

meni je uvek bilo cudno kako neko moze da ne peglauser posted image , imam drugaricu ona nista ne pegla. Pa koje materijale vi koristite tj od kojih materijala vam je odeca kad je ne peglate. Ja kad bih obukla nesto sto nije prirodan materijal 100% ja bih se sva osula

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.11.2013 11:05:21 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 408
13.11.2013 11:10:37   
ivaMark
Dobar danjac user posted image
moja beba se dva jutra budila u cetiriiii i ladno nije htela da zaspi do pola devet, jutros me castila spavanjem do osam, s"tim sto se budila u pet da coka. Juce je vadila krv iz prstica, srce malo... nije plakala uopste, samo malo posle uboda i to onako tuznooo.

Lo, samo da pregurate taj pocetni period i posle ce vam biti lakse.

Eno je mala pajki a ja joj kuvam rucak user posted image , a sva sam nikakva-za neki dan treba da dobijem user posted image

Direktna veza do poruke: 409
13.11.2013 11:13:01   
jole82
Pa Ljišo pamukuser posted image
Nego kad sušara završi, ja u roku od pola sata izvadim veš on je još topao i mekan...i samo lepo sve protresem i posložim..
I da najviše nosim trenerke i farmerke gore bodi majce, uske dukseve naravno deklotirane, pa niko i ne gleda jel možda negde ima faltu..ahahaha..
Na poslu u uniformi, pa mogu da dođem na posao u trenerci komotno ili čemu god hoću..tako da nam je baš banja što se tiče obalčenja...

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 410
13.11.2013 11:18:49   
Torbica
Ljisho, ta tvoja beka je folirant, cuj zagrcne se. Vidi ovako. Pomazis je, spustis u krevetic, poljubis i izadjes iz sobe, ne okreces se....pa viris naravno, ali ovaj fazon sa zagrcnjivanjem je uglavnom manipulacija. Skontala da se primas i to ti je. Radi ti kako zelis, ja ti dobronamerno kazem user posted image I da se zagrcne, nece joj nista biti.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 411
13.11.2013 11:20:40   
Misha i Ljisha
joj ja peglam i peskire i gace i krpe a iskreno ponekad i carapeuser posted image . To kad imam vremena. Ma sve prodje peglu kad tako moram da kazem. Susara ima taj momenat kao pegla, visoka temperatura pa ubija sve sto ne treba da bude na vesu. Mozda bih se onda i ja malo opustila. Ovako pegla kad prodje nemam brige hehehe...Plus peskiri su mi iskreno nekako lepsi kad se opeglaju. Ne znam ni ja. dok sam bila u domu i ja sam naravno koristila susaru ali sam i peglala svoje stvari.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 412
13.11.2013 11:26:53   
jole82
Potisujem Torbicuuser posted image
To su mali ljudi i veliki folirantiuser posted image
Njima je u prirodi da sve učine kako bi se svi i sve podredilo njima...i to je prosto njihov "posao"...eaa a na nama je koliko ćemo to da im dopustimo...
Bože kad se setim koliko je T imala periode histerije oko tog spavanja pa kad krene da se zacenjuje i jeca...da neko čuje...plače ko one babe narikače... ko da joj je cela familija pobijena...e baš tako...user posted image
Meni je to bilo smešno jer znam da je drama..
Iako smo mi jako rano počeli sa samouspavljivanjem (sa mesec ipo user posted image ) pa nek mi dođe socijalna služba...
Brzo je skapirala šta i kako tu ide i da neću doći(naravo ulazila sam pa sve redje...nije sad tema pa da ne objašnjavam) ali s vremena na vreme počne tako po par noći da njače kao maaamaaa dooođđiiii i to je kratko drži i prestanje...pa šta će njeno je da proba dokle može da ideuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 413
13.11.2013 11:30:03   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ljisho, ta tvoja beka je folirant, cuj zagrcne se. Vidi ovako. Pomazis je, spustis u krevetic, poljubis i izadjes iz sobe, ne okreces se....pa viris naravno, ali ovaj fazon sa zagrcnjivanjem je uglavnom manipulacija. Skontala da se primas i to ti je. Radi ti kako zelis, ja ti dobronamerno kazem user posted image I da se zagrcne, nece joj nista biti.

ma znam ja to i meni je kao i Joletu smesno ali kad ja ne mogu da je ostavim zbog mm jer je on sav u panici. I plus me onda jos nariba kako mogu da se smejem i da je gledam tako. Ma....Uf kazem na samu sebe sam najstrasnije ljuta

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 414
13.11.2013 11:34:55   
jole82
Evo Ljišo mi nećemo da te ljutimouser posted image

Al moram da dodam na datu temu...i lažno kašljanjeuser posted image
Kad je bila bolesna, pa kad je prošlo a ona još kašljucaal sam od nešto nije po njenom..ahaha...mm se naravo preseče vidi ona kašlje..a ja samo kažem aha baš u momentu kad joj nisi dao daljinskiuser posted image a inače ceo dan nije kašljla..

< Poruku je uredio jole82 RR -- 13.11.2013 11:38:16 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 415
13.11.2013 11:37:41   
vikiveki
Misho jesi li pokušala da predložiš mužu da je on uspavljuje kada već ne dozvoljava da mu ćera plače....user posted image tako sam ja sa mm kada se pobuni i pita zašto sam pustila da mu sin plače,a ja se lepo povučem i izvoli pa ga uspavaj...tako je bilo jedno dva puta,poludeo je i nošenja pa mi se više nikad nije mešao u uspavljivanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 416
13.11.2013 11:38:21   
Misha i Ljisha
mislim da me na ovom forumu nije jos niko nikad naljutio user posted image , ali sto se kaze za sve postoji prvi put. Cuvajte me se samo kad sam u pms, tad sam neuracunljiva

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 417
13.11.2013 11:43:50   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Misho jesi li pokušala da predložiš mužu da je on uspavljuje kada već ne dozvoljava da mu ćera plače....user posted image tako sam ja sa mm kada se pobuni i pita zašto sam pustila da mu sin plače,a ja se lepo povučem i izvoli pa ga uspavaj...tako je bilo jedno dva puta,poludeo je i nošenja pa mi se više nikad nije mešao u uspavljivanjeuser posted image

jao jesam i to i on nema problem on je ladno uspava bez brige, ali se cesto desi i to da kad je on uzme ona se razbudi i trazi mene pa onda opet moram jauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 418
13.11.2013 11:50:39   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

mislim da me na ovom forumu nije jos niko nikad naljutio user posted image , ali sto se kaze za sve postoji prvi put. Cuvajte me se samo kad sam u pms, tad sam neuracunljiva

user posted image Onda moramo paziti da te ne naljutimo user posted image

Direktna veza do poruke: 419
13.11.2013 11:51:31   
Torbica
Izvini draga, necu ni ja da te ljutim, ali tek te ceka svasta nesto, pa sto Jole kaze (takodje, svaka ti je zlatna) manipulisace oko svega. No, ti i tm cete se vec dogovoriti.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 420
13.11.2013 11:53:26   
Torbica
Ahahahhahaha Viviveki, kakav lud smajliiiiiiiic! user posted image user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 421
13.11.2013 12:03:41   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vikiveki

jao jesam i to i on nema problem on je ladno uspava bez brige, ali se cesto desi i to da kad je on uzme ona se razbudi i trazi mene pa onda opet moram jauser posted image

Pa ne moraš. Nakon što ju je razbudio, neka je i uspava.
user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 422
13.11.2013 12:05:20   
vikiveki
IZVORNA PORUKA: Torbica

Ahahahhahaha Viviveki, kakav lud smajliiiiiiiic! user posted image user posted image user posted image

Eee to mi ja Ljisha pomogla da naučim kako da ubacujem te smajliće, pa je sada moram čuvati i paziti i iznad svega poštovati user posted image
Jer da mi nije pomogla celo jutro bi user posted image jer nisam znala kako to da ubacim

< Poruku je uredio vikiveki -- 13.11.2013 12:07:39 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 423
13.11.2013 12:05:26   
adulence
Ljisho...nemoj da nam se nerviras ...stresno ume da bude znam ali osmeh odmah...zenice kako ste,mi smo od jutros suler malo sam pospana ali sad cu da se razbudim dok kuvam ruckic...jole pravim rusku salatu,sad ce i janncica da je nanjusi...hihihi

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 424
13.11.2013 12:07:16   
Janncica
o mame,kako ste se raspisale. user posted image Mi smo obavili dugu set__nju,kupovinu,dorucak,pokusali da spavamo,ali je bas nesto raspolozen,pa nece.Sedi u ogradici(sto se skoro nikad ne desava) i prica u pasticnu casu. Prosto mi cudno. user posted image
Valjda i njega smorilo set__anje po kuci. user posted image

Adulence user posted image kako si znala.Ostalo mi to iz tromesecja. user posted image Cesto se set__im Joleta i onog...ajmo zene,sarma,sarma... user posted image

< Poruku je uredio Janncica -- 13.11.2013 12:09:35 >

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here