|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
11.11.2013 22:22:39   
Janncica

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Ahahaha....koji si ti lik user posted image user posted image preturiću se Oooo zla nemajkouser posted image

Ipak ovde delim... user posted image

Nego,drage majke decaka,ako moze neka da mi kaze,je l normalno da S nekad mogu da napipam testise(u lezecem polozaju) a nekad ne? Ne zavisi od plakanja. Kad smo bili na prosloj kontroli,S je urlao kao magarac i doktorka prvo nijemogla da mu napipa jedan testis,a posle je kao napipala kad se smirio. Ali.... ja sad(nenormalna zena) ponekad napipam,a ponekad ne.
Mama mi je rekla da prestanem da samo zagledam dete... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 351
11.11.2013 22:32:08   
Torbica
Jancice, imam ja dvojicu kesonja! user posted image Elem, nisam stekla utisak da se ne mogu napipati nekad, e sad moguce da budu vislje, da ih tzv funikulum tj vrpca povuce gore ka preponi pa ih je zato teze napipati. Ako je dr uspela, nema sta da brines. Kesica bude prazna ili poluprazna ako je negde zastao ali to bi saznala jos u porodilistu. Tako da, mislim da ne bi trebalo da bude problema. Njega ako nema - ne moze se nekad napipati a nekad ne.
Jovice, ja ni ne otvaram moje poslednjih 10 dana, bebac mi je bio kuci pa mi je to kao izgovor a ovo sto piskaram ovde, paaa, ja sam tek lenjivica. user posted image Treba reference da poredjam, ne pitaj, po redosledu kojim se pojavljuju u tekstu, a rad mi je 27 strana na engleskom, sama sam ga pisala/prevodila. I sad me taj kraj ubija... Kad to prezivim, jos jedan rad za koji takodje imam pripremljeno sve, i ja sam na zelenoj grani. Ostatak price je laksi. Od suuuuutra, decu vodim u vrtic pa cu sesti da pocnem, nadam se. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 352
11.11.2013 22:36:08   
milicicak

IZVORNA PORUKA: jovicaa

pa znas kako sednem da ucim uradim jednu deset_inu kilometarskog zadatka koji treba da uradim na kolokvijumu za 2 i po sata. pogledam resenje i skontam da se apsolutno ne slaze ni u jednoj reci. onda sledi blago preznojavanje i bes, pa prelistavanje ostalih zadataka.. i onda pocne da mi se muti pred ocima, i nekako vise ne mogu da mislim i to je to. prestajem sa ucenjem.. neko bi to nazvao cista lenjost, a ja to zovem boli me mozakuser posted image

A ti prvo prouci teoriju :) izvini sto pametujem a ne znam sta studiras al to iz mene vice profesionalna deformacija :) i nema da te boli mozak, nego knjigu u sake sad ce kolokvijumi... sto ih bolje uradis lakse ce ti na ispitu biti :)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 353
11.11.2013 23:14:23   
jelenazvezda
evo i mene,treba mi savet,sutra idemo na prvu kontrolu i cula sam da beba treba da primi vakcinu pa me zanima dal je bolje da je kupim il da mi daju tu sto imaju u dz. i jos nesto koji mi prasak predlazete za bebine stvari nesto mi je pocela da se osipa a nije prevruce u stanu

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 354
11.11.2013 23:25:29   
Torbica
Jelena, na prvoj kontroli treba da dobije protiv hepatitisa B, ta se vakcina ne kupuje. Procitaj, imas vremena vezano za Pentaxim/Infanrix ili drzavna. Ja glasam za ove sto se kupuju. To imas fore do sledece kontrole da proucis. user posted image Sad cete reci da sam kompletan ludak, ali ja pravim deterdzent za ves po ovom receptu http://uspesnazena.com/korisni-saveti-zene/domaci-gel-za-pranje-vesa-naturalno-ekoloski-cisto-ekonomicno-i-efikasno-sredstvo/ i ekstra je. Koristim Axal sapun za fleke i prezadovoljna sam. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 355
11.11.2013 23:26:15   
Torbica
Mislila sam, od Axal sapuna pravim deterdzent...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 356
11.11.2013 23:29:54   
Janncica
Ja koristim onu kuglu za pranje vesa.Njegov ves perem na 60 ubacim kugu i bez praska i omeksivaca.A skine se sve. I ves je mekan

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 357
11.11.2013 23:33:19   
milicicak
Ja sam koristila DM-ov prasak za bebe. I sve prala na 90 i dva puta ispirala user posted image

I moj glas ide za kupovne vakcine, T je primila Infanrix

< Poruku je uredio milicicak -- 11.11.2013 23:34:59 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 358
11.11.2013 23:37:25   
Torbica
Laku noc zene, odjavljujem se. Haljince je ceri gotovo za sutra. Mada ce biti u problemu ujutro, da li nju ili tuniku od neki dan, obe su skroz nove user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 359
11.11.2013 23:39:10   
vikiveki
Ja evo konačno uspela da sredim decu i da ih stavim u krevet..puni utisaka samo nešto pričaju, nikako da zaspeuser posted image

Direktna veza do poruke: 360
12.11.2013 3:43:38   
Misha i Ljisha
Ja evo dezuram. Bas se budi jadna ali pusta vetrove. Juce kolko znam nije jela nista sto inače ne jede (jedino ako joj baba nije nesto uvalila) al dobro nista strasno.

Jelena i ja sam za kupóvnu varijantu vakcina. A sto se tice vesa bitno je da ima baby oznaku iprasak i da se ves dva puta ispere,i ne stavljaj omeksivač. Inace cula sam da su te kuglce super.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 361
12.11.2013 4:09:51   
Bebilina
Ljiso ne brini, znala bi do sad da ima problema od progutanog, malo je to da izazove nevolju user posted image
Cestitke za godisnjice, mesecnice itd user posted image
Ja sam danas malo cunjala sa sinom i kupovala mu sve i sva i ceri ponesto. Prerastao mi je skoro sve 18-24m, pa sam 2-3god kupovala.
Onda kuci kuvala, sredjivala ceri sobu, premestala namestaj, pomerala ogledala i dekoracije i jedva cekam da se probudi i vidi. Inace je novi krevet pun pogodak, svima se danas usput iz skole hvalila i zvala ih da dodju da vide user posted image Ali od radnog stola se ne udaljava, pravac je njemu utrcala iz skole i posle mi donela scenario za predstavu sto je na njemu pisala. Motivisano dete, nema sta user posted image
Odoh, sutra mozda odemo do decijeg centra posle pevanja. Cmokic!

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 362
12.11.2013 7:07:31   
Misha i Ljisha
Pregurali noc, bas se cesto budila ali imala je gasove. Iz ne znam ni ja kojih razloga. Moram pitati svekrvu da li joj je juce nesto dala da gricka.

Bebilina bas si prava nocna pticica. Cera ce se obradovati to sigurno.

Mi smo cili i veseli jeeeeeee.... Kao i svako jutro. Kec je izbio jeeeeeeeeeeee.. Konacno je ta jedinica skroz probila desni. Sad cu da usisavam pa beki dorucak pa setnja po salasu na svezem vazduhu pa peglanje user posted image , pa rucak pa spavanje pa tata u tom dodje i eto kraj dana. Imamo novu knjigu sa bojama jako je lepa i svidja se beki. Jao pametnica mamina ja kad joj kazem ruke gore kad se presvlacimo ona ih odmah dize u vis.

Nego ja sam bas tuzna danas mi drugarica odlazi. Jako sam tuzna i srecna zbog nje iskreno. Znam da joj je bolje u Irskoj ali sam sebicna hocu je ovde pored sebe. Sve moje prijateljice su daleko od mene, amerika, irska, Dubaji i Australija. Nijednu nemam koja je blizu. Nekad se osecam jako usamljeno kao da nemam koga da pozovem cisto onako zenski da caskam. U fazonu da tracarimo.user posted image Al dobro imamo skajp mada nije to to. Ovako mi je draze kad je samo a phone call away. user posted image Idem sad da je zovem pre nego sto krene.

Hajde mame da budemo dobre i vredne danaske. Meni se cini da je lep dan lep je vazduh napolju.

Pozdrav

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 363
12.11.2013 7:51:32   
vikiveki
Dobro jutro mame....Mi smo jedva jutros ustali,sradnjeg sina ni top ne bi uspeo da probudiuser posted image nisu išli 4 dana u školu i vrtić , pa je sad teško i ustatiuser posted image
Ja im uvek uveče spremim šta će ko da obuče,pa ih ujutru oblačim onako redom od najstarijeg do najmlađeg: Dobro da ne grešim dušu,devojčica se sama oblačiuser posted image Sad su svi otišli,a ja čekam mm da se vrati pa da pijemo kafu.

Direktna veza do poruke: 364
12.11.2013 8:05:29   
adulence
Dobro jutro i od nas...mi mallo poranismo,ali smo se naspavali...mm je kod kuce,ves se pere,rucak sr krcka,uhhh volim kad imam vremena da sve uradim odmah i da sam pisle slobodna....sve vas grlim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 365
12.11.2013 9:11:22   
Torbica
Evo i mene, popih kapucino i ostrim se da budm vredna. Jedino me mame ove moje masine, sve mi je raspakovano od sinoc, nisam imala snage da rasklanjam u ponoc. No, prvo cu malo da budem vredna pa mozda sebe castim posle..Videcu kako mi bude islo. Ljubac od mene

Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 366
12.11.2013 9:20:02   
Anck Su Nmaun
Ja jos spavam , nisam danas vredna ni za sta :p imam ves da rasirim i posle neki ruckic da zbrckam i to je sve danas od mene... jednostavno nemogu. A i ovov sugavo vreme mislim da utice na to user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 367
12.11.2013 9:30:05   
doktorkakristal
dobro jutro,evo i nas,malo smo bolje spavali,stigla mi ona zvezdana kornjaca ,samo da ubacim bateriju pa cu veceras proveriti kako sljaka,nadam se da nije neka glupost user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 368
12.11.2013 9:35:01   
lokica77
dobro jutro mame, kod nas rutina bile u jutarnjoj setnji i nabavci K sad zaspala ja skuvala kaficu da odmorim pa da se bacim na sredjivanje. Nego mame jel hoce vase bebe rukavice da nose moja nikako nece vristi svo vreme dok joj navlacim i odmah pokusava da ih skine, a rukice su joj toliko hladne cim izadjemo napolje. Nosic nam jos po malo curka ali izgleda nije strasno pa cemo zaobici DZ i danas

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 369
12.11.2013 10:06:07   
Misha i Ljisha
Evo moja dusica pajki malo kasnimo danas ali ne zbog nje vec zbog mene. Ja htela da pozavrsavam sta imam pre nego sto zaspi pa sad evo na miru pijem kafu.

lokice ja jos nisam pokusavala Dunji da stavim rukavice, i njoj su hladne ruke ali meni nekako nije jos za rukavice. sta ce biti kad dodje zima??? I onaj silni minus, tad cemo rukaviceuser posted image , do tad nek se celici hihhi...

a inace kasnila sam joj sa doruckom pa me ona lepo opomenula u 8 i 15 znakom za hranu ehhehe...sta je navika

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 370
12.11.2013 10:13:53   
Torbica
Ja sam lepo proluftirala i sad pustila grejanje, nema sunca....

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 371
12.11.2013 10:22:50   
adulence
Zeneeeee...evo ja ispratila mm i ivu u prodavnicu ...rucak gotov i sada pustila neki folder sa mojim omiljenim pesmama i pevam,bas dugo nisam pevala punim glasom i nedostaje mi..ali sve cu to nadoknadditi...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 372
12.11.2013 10:25:01   
Misha i Ljisha
adulence samo pevaj hehee... kod mene prednost sto nemam komsije da me slusaju pa svaki dan pevam iz sveg glasauser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 373
12.11.2013 10:41:09   
little_one
Jutro mame!

I ja sam jutros sklanjala po kuhinji od juce...pravila sam neke kiflice i nisam bila nizasta sinoc! Kisa i dalje pada, vec drugi dan ne staje, grijanje upaljeno pa je srecom bas toplo u kuci...beba spava a ja doruckovala i pila kaficu....opustanje...

Sto se tice rukavica, neki dan smo joj kupili 2 para (dosli u paketu 2) i kad smo joj pokusali staviti to je bila opsta katastrofa...nije problem u tome sto ih je ona htjela skinuti vec sto je pokusala da sisa svoj palac pa je posteno oplakala kad nije mogla do njega ni na jednoj ruci user posted image vec sam razmisljala da joj odsijecem palac na rukavici da bi mogla do njega...to je njena duda i utjeha, gdje to da joj oduzmemuser posted image Tako da od rukavica nista jos barem neko vrijeme...a rukice prehladneeeee pogotovo kad popodne izadjemo napolje, vec fino zahladi i bilo bi dobro da ih ima...ima li ko savjet?

Danas ce ona da rucka mahune, a za nas jos nisam smislila sta cu....ne gine nam i danas da budemo u kuci, ne bih napolje po kisi...

Lijep dan vam zelim mamite!

Direktna veza do poruke: 374
12.11.2013 10:44:28   
adulence
Hehe misho jesi luda....moje konsije kazu da vole kada cuju da pevam ili sviram...eto malo da se pohvalim...trep trep...

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here