Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 14:37:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja završavam ručak....pa se spremam da idemo svi pred batu i seku...ala Stefan ima da im se obraduje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 15:22:15
|
|
|
|
jovicaa
|
citam sad svoj prethodni post, kao da sam nepismena... izvinite, ali valjda zbog zurbe samo nabacam cinjenice
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 16:05:23
|
|
|
|
Rosita
|
Mi išli do Akse, D u hugbugu posle dužeg vremena, zaspao, sad ga čekam da se probudi da mu dam ručak. Ljišo, ne može sa ovog mog fona pp, heh, hvala na motivisanju, nisam ni gledala to, al to se može desiti samo spontano, teško da ću ja planski da radim na tome. Jao, bzv što ne mogu pp na napišem, ovo zvuči k'o državna tajna. Joj, mi sutra kod gastro posle dužeg vremena, nadam se da će biti sve ok, da ćemo širiti jelovnik.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 17:37:05
|
|
|
|
adulence
|
Jao zene evo i nas vratili se od mm -ove bake tamo se najeli kao prasici iva zaspala,sada cekam da se probudi li onda zurka do kupanjca ....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 17:50:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i mene...došli mi klinci i klinceze ...Stefan ih napao grliti i ljubiti nemogu da se odbrane....velika je to ljubav A oni puni utisaka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 20:29:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mame ajte brzo odgovor. Mm nije siguran da je Dunja danas u kolima progutala od hemijske olovke onaj čep tj ono na vrhu sto se skljoca. Malo je to nije veliko ali se bas brinemo. Bili su sami u kolima i ona se nesto bunila i on joj dao prvo sto je dohvatio kad je video da hemijska nema to na vrhu. Ja nekako imam poverenja da je Dunja to pljunula i ako joj je bilo u ustima jer ona sto inace i od hrane ne moze da "savlada" ispljune. Medjutim nesto je muci stomak i boli je. E sad kod nje je to cesto kad treba da kaki a ne moze (ali danas je kakila dva puta) ali eto veceras pre kupanja je plakala i napinjala se. Cisto sumnjam da je to vec doslo do kraja trakta jer ona obicno kaki danas ono sto je jela juce. Znaci veceras je kakila spanac. Jao Boze izvinite sto vam ovako pisem ali sve hocu nekako da vam objasnim. Izvinite molim vas. U svakom slucaju mi se sad brinemo da je ona to progutala. Sta da radimo? Hoce li to samo izaci napolje? eno on je otisao da trazi po kolima da nije tamo taj vrh od hemijske. Ma di mu palo na pamet da joj to da jao ubicu se s njim majke mi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 20:31:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mi išli do Akse, D u hugbugu posle dužeg vremena, zaspao, sad ga čekam da se probudi da mu dam ručak. Ljišo, ne može sa ovog mog fona pp, heh, hvala na motivisanju, nisam ni gledala to, al to se može desiti samo spontano, teško da ću ja planski da radim na tome. Jao, bzv što ne mogu pp na napišem, ovo zvuči k''o državna tajna. Joj, mi sutra kod gastro posle dužeg vremena, nadam se da će biti sve ok, da ćemo širiti jelovnik. ehehe drzavna tajna. ajde planiraj planiraj i potrudi se. Ja cu da te stalno nesto zapitkujem Joj mame kad ce vam malci zaspati pa da mi odgovorite na prethodni post
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.11.2013 20:43:21 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:16:23
|
|
|
|
Rosita
|
Ljišo, moj D nije imao ni punih 6 kad je progutao deo koštice od šljive. Ne pitaj kako se to desilo, moj propust. Zvala sam pedijatra, halo bebu i gastroambulantu, znači tri mišljenja da čujem. Rezime - ako stolica izgleda ok, nije crna, krvava, ako se dete nije zagrcnjavalo, iskakiće. Pratiti ponašanje i pratiti da l će da iskaki. D je iskakio. E sad ti ne znaš sto posto da l je progutala. Ako se ok ponaša, ne brini. Kod nas je sve prošlo ok. U krajnjem bi joj snimali želudac ili već, ali ja mislim da ne trebaš brinuti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:26:23
|
|
|
|
jole82
|
Mišo sama kažeš da "kaki ono od juče" a inače ti D ima problem sa kakicom...pretpostavljam da se smirilča sa plakanjem..možda se samo potrefilo da je plakala..ako je prestala da plače i ovo što kaže Rosi, da se normalno ponaša ko inače..mislim da nema brige...plus što to nije oštro kao deo koštice šljive... Ako se ne smiruje, nravno da ćete je odvesti kod dr...inače mislim da nema potrebe, samo prati stolicu... Meni je kao maloj od 2 god deda dao da jedem trešnje...al nije gledao kako jedem jer smo bili napolju...i ja sam ih samo gutala sa sve košticama a znaš kolike su...on mislio da sam ih pljuvala, nije gledao..sve sam posle izbacila uz malo muke naravno..al nije bilo krvi, ničega..Nije za porediti zbog godina, al ipak je bila količina koštica u pitanju, pa sam zato navela primer... Ajd javljaj kako je Dunjica
< Poruku je uredio jole82 RR -- 11.11.2013 21:27:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:33:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita . Rezime - ako stolica izgleda ok, nije crna, krvava, ako se dete nije zagrcnjavalo, iskakiće. Pratiti ponašanje i pratiti da l će da iskaki. D je iskakio. E sad ti ne znaš sto posto da l je progutala. Ako se ok ponaša, ne brini. Kod nas je sve prošlo ok. U krajnjem bi joj snimali želudac ili već, ali ja mislim da ne trebaš brinuti. Sad sam vadila pelenu iz smeca opet da pogledam kaku. (nismo mi mame normalne ponekad). Kazes crna stolica. Ona je juce jela spanac i veceras kad je kakila ja sam odmah tamnu stolicu pripisala spanacu pa sam sad otisla da proverim. Spanac je u pitanju, tamna je kaka ali je i zelenkasta tako da nije skroz crna. smirila se ne place ona odavno ona spava. Od osam kao i inace. jole to je i moja logika da to nije veliko i da ce iskakiti ako i jeste progutala ali sam se nesto utronjala (mm se strasno potresao pa valjda i ja zbog njega). Drzacu je na oku nocas. Definitivno. A i sutra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:35:40
|
|
|
|
Rosita
|
Upravo to. Ja kad sam videla kako je oštro to što je on iskakio, htela sam da se onesvestim. Sreća živa što nije bilo nikakvih tegoba kod D. Nisam mogla da verujem da je to meni moglo da se desi, ali desilo se. Nego, D je baš zaplakao kad je to progutao. Biće kod vas sve ok!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:48:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja nisam bila u kolima kad se to desilo (njih dvoje su isli po mene za grad,ja sam imala privatne casove). Evo sad mi se probudila na bukvalno sekundu i smirila se cim sam je podigla. hoce ona nekad tako par puta da mi se budi kad joj je uzbudljiv dan. Danas je sa svojim tatom švrljala a posle smo isli da se pozdravimo sa mojom najboljom drugaricóm jer sutra ide nazad u Irsku. E sad ja nekako sve mislim i pripisujem sad ovo budjenje stvarima koje se inace desavaju kod nje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:52:04
|
|
|
|
Janncica
|
Misho i ako jeste iskakice ga. Mogu da zamislim koliko se sad cimas i nerviras(ja bi svisla) . Nama danas godisnjica braka. Da cas_tim,mogu samo sa cipsom(nikakva domacica)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 21:55:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Misho i lj. ja mislim da će ona to bez problema iskakiti pod uslovom da je zaista progutala...to nije neki veliki deo pa mislim da neće biti problema...sin od mog devera dok je bio mali progutao metak pa ga iskakio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:05:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I ja sve mislim da ona moze da se izbori s tim. Evo stavila sam je da spava na meni jer je opet zakmecala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:07:17
|
|
|
|
jole82
|
O pa Janncice čestitam može i čips, za dobru svinju nema loših pomija ni džank fuda viki...metak...o Bože
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:09:39
|
|
|
|
Janncica
|
Toliko sam zla majka,da sam cekala da Jode na spavanje da bih otvorila cips.NECU da delim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:12:54
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, ja sad vidim tvoje pitanje. ne brini, malo je to, bebci iskake i novcice, a kamoli taj vrh. To je jedino opasno ako ode u "pogresnu ulicu", tj ako ga udahne, sto kod vas nije, jer bi kasljala zbog stranog tela. Samo kad nije ostro, mozda ga i ne primetis jer ce se obloziti ostacima hrane. Ja zavrsavam neko haljiince ceri. Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:13:40
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam jancice, a cips mi je slaba tacka!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:14:21
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sela da ucim i posle samo 45 minuta me je tako jako mozak zaboleo, da sam morala da prestanem... jaaaaaaako smaracki i opsiran predmet, bljak. eto ako ne zavrsim faks, optuzicu rr sta ima ovde, vidim gutaju se stvarcice.. ko zna sta je sve maksim progutao i iskakio,a da ni ne znamo.. sa aleksom to nije moglo da se desi, ali sada je toliko igracaka svuda po stanu, da me nista vise ne moze iznenaditi... uf cipsss... juce sam pokusavala muza da ubedim u 23 h da ode po cips.. ali zaspali smo oboje
< Poruku je uredio jovicaa -- 11.11.2013 22:15:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:15:09
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Toliko sam zla majka,da sam cekala da Jode na spavanje da bih otvorila cips.NECU da delim. Ahahaha....koji si ti lik preturiću se Oooo zla nemajko Jovice pa kake ženo da te zaboli mozak..on nema receptore za bol...hihihi
< Poruku je uredio jole82 RR -- 11.11.2013 22:16:49 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:17:18
|
|
|
|
jovicaa
|
ljiso nemoj da se brines.... bice sve ok, i ako je progutala iskakace.. verovatno se slucajno potrefilo da se bas danas muci sa kakanjem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:19:15
|
|
|
|
milicicak
|
Dobro vece mame Janncice cestitam godisnjicu i sad mi se prijeo cips mm i dete spavaju, ja cekam da zavrsi masina i da se ispece musaka i umesto da sredjujem kuhinju ja piskaram ovde. I ja ne delim cips, bas sam nemajka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:19:18
|
|
|
|
jovicaa
|
Jovice user posted image pa kake ženo da te zaboli mozak..on nema receptore za bol...hihihi pa znas kako sednem da ucim uradim jednu deset_inu kilometarskog zadatka koji treba da uradim na kolokvijumu za 2 i po sata. pogledam resenje i skontam da se apsolutno ne slaze ni u jednoj reci. onda sledi blago preznojavanje i bes, pa prelistavanje ostalih zadataka.. i onda pocne da mi se muti pred ocima, i nekako vise ne mogu da mislim i to je to. prestajem sa ucenjem.. neko bi to nazvao cista lenjost, a ja to zovem boli me mozak
< Poruku je uredio jovicaa -- 11.11.2013 22:20:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 11.11.2013 22:22:36
|
|
|
|
jole82
|
Aaaaa pa što ne reče
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?