|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
9.11.2013 14:50:08   
big mum
Evo samo da vam mahnem.

Ovih dana stalno u nekoj žurbi.Trči tamo ,vamo.

Strahinja je taman završio sa sirupom.Bolji je.Dok. nam je rekla da će morati raditi nalaze ako još jednom zakači virozu.Baš ga je zaredalo.Bar jednom mjesečno.
Još je duže dojen nego kćerka žive u istim uslovima isto se hrane.Ona ništa a on jadnik svako malo.

NEMOJTE mi ništa pričati o spavanju.Ja ne spavam već 6 god.Oboje se bude noću,nemirno spavaju.I na kraju se probude u 07h.
Ličim na lokalnog narkomanauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
9.11.2013 14:50:27   
vikiveki
Moj mali vragolan zaspao...gledao je kako taja sređuje kotlarnicu i kao mu nešto pomagaouser posted image i kad je ušao u kuću zaspao je iz momentauser posted image ...ja čitam neki časopis i smejem se jer sam pročitala članak u kome piše da su rezultati jednog istraživanja u Engleskoj pokazali da su srećnije debeljuce tj. one žene koje nose odeću br.44 od mršavica tj. onih koji nose br. 36 i 38.Debeljuce se kako je istraživanje pokazalo znatno više smeju i nisu toliko opterećene svojim izgledom kao mršavice.
Ima tu neke logike,debeljuce razmišljaju, debela sam pa šta,uživam u životu(jedna sam od tih) dok mršavice non stop drže neke dijete i paze šta jedu i ima nekih koji piju i razne tablete i postanu nervozne i živčane

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
9.11.2013 16:24:42   
doktorkakristal
TRCO danas smo tek smislili kako cemo ,ubacili je u onu veliku chicovu korpu za kola ona ima mogucnost da se odice pa sada tako spava i manje krklja.
TORBI od prvog dana ubacujemo fizioloski ali nista ne pomaze probali i da izucemo sekret ali nece,valjda je jako gust cak i kad kija nista se ne pojavljuje na nosicu,nego ako se ne varam i ti si mi koleginica,pa me zanima da li znas mozda da li sme da se ukljuci malo fizioloskog u inhalator pa da joj tako probam da razmeksam sekret?
ADULENCE jesi li probala da popijes nesto za spavanje mislim na caj ili kapi od valerijane ,posto predpostavljam da dojis bebu?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 278
9.11.2013 16:44:51   
Rosita
Hehe, simpa mi LO, kaže Adulencetu teško je bez sna jednu noć, vidi se da Andrea lepo spava :) Ima nas noćobdija puno, sve se može. Pre bebe ja bih poblesavila ako jednu noć ne spavam lepo, a sad... :)
Ovo naravno ne znači da ne razumem Adulence, teže je podneti neprospavanu noć kad razlog nije beba.
Big, držimo fige za S.
Gde li nam je Ljiša?

< Poruku je uredio Rosita -- 9.11.2013 16:47:15 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 279
9.11.2013 19:15:29   
little_one
Mi stigli sa sela, uzivali na svjezem vazduhu, pregledali sve kamencice i opalo lisce, bacali kamenje u potok, jurili mace...uzivali jednom rijecju!

Rosita u pravu si...ja stvarno ne znam da funkcionisem bez sna, ali sam isto tako i lakog sna, sve cujem, kad se nakaslje u po noci, kad brblja nesto u snu (na mamu prica dijete u snu user posted image ) i kad se budila za dojenje znala sam da je podignem cim krene da se meskolji, tako da nikad nije plakala kad se probudi za podoj...muz nikad nije ni znao kad se ona budi i kad sam je dojila...sve smo u tisini radili...tako da je i meni i njoj bilo lako za zaspati ponovo...stvarno ne znam sta je noc bez sna....razmazilo me dijete....sad ovo drugo imam osjecaj da ce da me urnise....samo da mi Andreu ne krene buditi nocu....

Ljubite djecicu, nadam se da su sva koja su bila bolesna bolje danas...a ona zdrava da nam ostanu zdrava!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 280
9.11.2013 19:56:22   
adulence
Joj rosi veruj mi vise spavam otkad je iva sa nama i ovo sto.mi se desilo sinoc je uhhhhh....grozno...ja uspavala brbu ispratila mm na posao i spremam se da zagrlim jastuk..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 281
9.11.2013 20:04:35   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Rosita

Gde li nam je Ljiša?

Eve me zenskeuser posted image . Meni bile gosce. Dosle u petak, evo otisle pre nego sto cu beku staviti u krevet. Ja kuvala ova dva dana prakticno hranila gladne Irske stomakeuser posted image . PRavila palacinke, kiflice, musaku, jeli sarme i domace supe i tako. Ova moja ce odlepiti od jadnog zuba, morala sam da je tri puta presvlacim jer je toliko balavila, glodje sve zivo, naslon od stolice, labelo, ma sve sto joj se nadje. I to strasno nervozno glodje. Hvala Bogu pa nije neki placko vec je samo moras malo vise zanimati da zaboravi na bol i to je to a posto nas je bila puna kuca onda nije bio problem. Sto se tice spavanja ja se bas naspavala jer se beka budila jednom i to nesto na kratko ali je meni gore kad se "prespavam" nego kad se ne naspavamuser posted image .

joj doktorkakristal bas je strasno sto se razbolela jos u bolnici. Dunji su oko inficirali u bolnici i mi se mucili sigurno dva meseca sa tim. Mali su jako ali kad bih joj prisla sa gazom da joj ocistim oko vec bi pocela da place. Jao samo kad se setim.

Dunja mi nije u elementu zbog zuba ali se nadam da ce joj sutra biti bolji dan. Misim smeskala se ona ali prosto nije sva svoja danas bas se vidi da je jako boli. I ceo dan brljavi sa hranim cak imam utisak da ceo dan nesto jede a da nista pojela nijeuser posted image , jer je svaki obrok trajaoooooooooooo dugooooooo a sve je nesto mrljavila.

adulence jao vec 11 meseci. Stvarno sledeci je vekeli rodjendan

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 282
9.11.2013 20:41:42   
Torbica
Doco, jesam. Elem, moj Djordje je bio tu negde kao tvoja bebica, rodio se 10 decembra a za Novu Godinu je bas bio prehladjen, znam da je imao tri nedeljice. Nama je nasa dr, pedijatar rekla da ga slobodo inhaliramo fizioloskim vise puta dnevno, da mu to ne moze smetati. I Halo bebu sam zvala zbog toga, ipak, rekose mi isto. Sve i da je inhaliras pred svaki podoj neces pogresiti. A sto se tice gustog sekreta - pa bas zato se i propira na onaj nacin, slobodno napuni spric od 5 ml i saspi joj u gornju nozdrvu, ako dobro uradis, tecnost ce izaci na donju sa sadrzajem koji je bio u nosicu. Ne smes sporo jer ce sici, a ni prebrzo naravno, ali ipak malo energicnije, onako u 3 sekunde, da tako kazem. Spere sekret, bas taj sto je duboko u korenu nosa. Da si blize, dosla bih ti, bas sam navezbala user posted image sta je tu je, probaj ponovo, ne bi smelo posle toga da ne moze da rucka, kad fizioloski spere sve. To je delotvornije od aspiriranja, a i sigurnije, da ne pukne neki kapilar. Huh, znam kako ti je, navijam da se resite brzo. Nista gore kad ne moze normalno da dise i rucka.
Ja sam danas sila svasta nesto, a za veceru ispekla neke pogacice, planule. Taman sam mislila da sam mirna za dorucak, ma kakvi. Nek im je nazdravlje. user posted image Odoh da sijem, kad mi je sve raspakovano. Pozdravcic svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 283
9.11.2013 23:38:06   
jelenazvezda
da vam se javim,malo smo se unormalili i sa spavanjem i sa nosenjem :)

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 284
10.11.2013 0:11:52   
vikiveki
Drage moje,ja jedva uspavah večeras mog najmlađeg...spavo je danas dugo pa mu se sad nije ni spavalo...ali na kraju je seo pored mene i gledali smo zajedno Tvoje lice zvuči poznato ...pa se uspavaouser posted image I meni se sada prispavalo,laku noć

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 285
10.11.2013 0:13:13   
Bebilina
Vece mame.
Hajde ko je za solju moke? Kupila sam danas neku Bozicnu verziju, pa degustiram user posted image
Ja vam zene moje oduvek zivim na po 4-5 sati sna. Deca mi spavalice, a ja sam uvek u gluvo doba najaktivnija. Zato mi ni fax ni prvi bebini meseci nisu tesko pali, tad sam i vise no obicno spavala user posted image
Mi se danas posteno umorili. Bili smo sin i ja kod seke u skolu scenskog i malac je ko hipnotisan gledao u jazz dance grupe od 14+ god. Pa kad se otvore vrata, a on utrci. Ovog tromesecja cerina grupa sprema Kralja lavova i snimaju video. Prvo prikazivanje 7.12, trebalo je da putujemo za mm-ov, zaovin i bratanicin rodjendan, ali cemo ostati za to prepodne, pa u 1 krecemo.
Posle sam vodila decu na rucak i u kupovinu. Napunili i prepunili smo kutije, uzeli malom cizmice za kisu/sneg i bratovoj bebi poklon prelep Converse kompletic. Nisam mogla da mu odolim, i iz Rima smo majcicu doneli, i ovaj kompletic, i pelenice im kupujem i spremam jer ce i oni ko i mi visekratne. Krv nije voda, a bas mi je drago da mi je i snajka na istoj talasnoj duzini. user posted image Joj beba, ma ko da je moja, toliko sam uzbudjena.
Tata nije stigao da namontira citav krevet jer ona skalamerija je ogromna! Mala videla ali ne zna sta je, a on je zeza da joj je kupio merdevine da se popne na tavan jer ce tamo da spava user posted image Luckasti moji.
Sinak mi je u fazi ponavljanja ko papagaj i za sad vise srpski parla. Videcemo nadalje.
E i na vatrometu smo bili, a i komsijskih se nagledali sa dve strane. Ko da su se takmicili ko ce vise da ispuca, a sve iznad nase kuhinje pucaju, tu gde imamo krovne prozore, pa cujem kako padaju komadici. Deca vec bila zaspala i nisu se budili iako su posteno odradili posao celi pola sata.
Dosta uzbudjenja za danas. Odoh da gledam dokumentarac o Filipinima, fascinantan materijal su predstavili. Mm ima tamo jedan projekat pa i njega interesuje. Cmokic!

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 286
10.11.2013 7:08:54   
adulence
Dobro jutro...zene moje ja sam sinoc u pola 9 zaspala,evo malopre ustala,naspavana,uhhh...to mi je trebalo...slusam kako kisa pada,to mi se ne svidja ali sta ces...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 287
10.11.2013 8:53:10   
ivaMark
Dobro jutro mamike,
moja bebana spava jer se devojka probudila u sest jutros, a pre toga u dvaaaa user posted image kao da je novorodjence, ahahhaha.
L.O., mm i ja smo poludeli oko kupovine auta, samo o tome pricamo, razmisljamo i eto malo sam zapostavila RR user posted image

< Poruku je uredio ivaMark -- 10.11.2013 8:55:43 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 288
10.11.2013 9:05:03   
vikiveki
Dobro jutro mame,evo i mi smo ustali i moj mališan većm otišao kod friždera ,traži gospodi8n da jedeuser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 289
10.11.2013 9:22:13   
Misha i Ljisha
Bebilina kod tebe uvek akcija hehehe..neka tako i treba da ne bude dosadno. I ja vise volim kad je dan ispunjen. Moja dusa drema od 9 sve na vreme danas, evo ja pravim kompot od voca (jabuka, kruska, dunja, sljiva i tresnja). Pa cu rucak da pristavljam, Moj drvoseca (mm) je napolju bakce se covek sa bagremima. A ja uzivam u kuci. Lepo je posle kise, bas je lep vazduh napolju, Dunja i ja se bas lepo prosetale.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 290
10.11.2013 9:36:10   
lokica77
Dobro jutro i od nas, K malo pre zaspala, ja skuvala kaficu pa dok pijuckam malo da prosetam po rr pa na spremanje dorucka. Bas bezveze dan, a i mm danas neplanirano mora da radi pa sam se bas smorila uhhh bas ne volim kad nedeljom nije kuci.
Inace danas punimo 11 meseci, raste moja mrvicauser posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 291
10.11.2013 9:58:51   
Bebilina
Dobro jutro i od mene user posted image
Ljiso akcija, takvi smo porodicno, ne umemo da budemo u kuci ili da sedimo u mestu user posted image
A vi ste vredne, bravo, bravo user posted image
Mm otisao da pomogne prijatelju na kratko, ja pravim spanski omlet i spremam meso za rucak, a deca se igraju. Uskoro cemo u crkvu, pa do bastenskog centra, na plivanje i tako... Malo laganije danas, nemamo obaveza, kuca sredjena, samo mm da zavrsi krevet.
Lep dan vam zelim! user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 292
10.11.2013 12:14:30   
jole82
jeco..super za napredak user posted image
adulence svaka čas' na spavanjcuuser posted image
lokice user posted image za 11 meseci..sledeći the big one :)

Mi smo jeli savojski omlet..odvalismo se ko prasići...T spava..mm radi nešto kratko danas..posle kod svekijevaca na ručak...i tako cosy sunday...sve više mi prijaju dani bez puno akcija..dal sam se zasitila ili ostarila..ili je privremeno..vreme će pokazatiuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 293
10.11.2013 13:10:04   
adulence
Lokice divno za mni rodjendanac...mm nikad nije nedeljom kuci tako da te najbolje razumem ...
Hej zensje kakvi su vam to receptici i omleti...pisite u temi sta smo danas kuvale,jedva cekam...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 294
10.11.2013 13:34:46   
doktorkakristal
TORBI hvala do neba mnogo si mi pomogla,druga prica od kad radim propiranje a ne ukapavanje,dete pocelo normalno da jede i manje krklja.
Mi danas kod mojih pa sam cak i odspavala jednu turu,uh sad sam mnogo bolje,nespavanje urnise nacisto,bar mene sve pocnu crne misli da mi se motaju po glavi

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 295
10.11.2013 15:22:32   
Torbica

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

TORBI hvala do neba mnogo si mi pomogla,druga prica od kad radim propiranje a ne ukapavanje,dete pocelo normalno da jede i manje krklja.
Mi danas kod mojih pa sam cak i odspavala jednu turu,uh sad sam mnogo bolje,nespavanje urnise nacisto,bar mene sve pocnu crne misli da mi se motaju po glavi

Ne mogu ti opisati koliko mi je drago, uh, tacno znam kakva je to nevolja! user posted image user posted image Ali hvala Bogu, ima resenja za sve. Moji kad se prehlade, sami namestaju glavicu, pa i oni skontaju da im to olaksa zivot. user posted image Super si skontala!
Mi smo danas standardno porodicno, malo do Crkve, malo kuvali, igrali se po kuci, kisa paducka pa ne paducka, ali je tmurno... Mm neke roletne namesta a komsinica izrazila zelju da se poigra sa klincima pa su kod nje, taman da sednem da napisem koju. Jedna tura sudova oprana, sad cu da ispakujem pa i ovu drugu da tutnem. Ljubac od nas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 296
10.11.2013 15:24:57   
jovicaa
sta je propiranje?
mi smo svi kolektivno smoreni, osim aleksa... samo me vuce za ruku hajdeee mamooo da se igramouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 297
10.11.2013 15:37:35   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Torbica

A sto se tice gustog sekreta - pa bas zato se i propira na onaj nacin, slobodno napuni spric od 5 ml i saspi joj u gornju nozdrvu, ako dobro uradis, tecnost ce izaci na donju sa sadrzajem koji je bio u nosicu. Ne smes sporo jer ce sici, a ni prebrzo naravno, ali ipak malo energicnije, onako u 3 sekunde, da tako kazem. Spere sekret, bas taj sto je duboko u korenu nosa. Da si blize, dosla bih ti, bas sam navezbala user posted image sta je tu je, probaj ponovo, ne bi smelo posle toga da ne moze da rucka, kad fizioloski spere sve. To je delotvornije od aspiriranja, a i sigurnije, da ne pukne neki kapilar.

Evo Jovice, ovo ko je izmislio treba mu dodeliti Nobelovu! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 298
10.11.2013 16:06:54   
jovicaa
moram da pokusam jednom...
ja i inace kada cistim nosic maksimu saspem po 2 ml u svaku nozdravu i obicno se otpusi.
sad zadnji put su nam dali operil kapi, ali ja bas ne znam koliko je to dobro za bebeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 299
10.11.2013 19:43:07   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Moja guzara vec u carstvu ali ocekujem da ce se buditi. Danas joj taj zub nije dao da spava i na kraju je ununam í spustim na kauč u kuhinji jer je to magično mesto za spavanjac. Nekada je moj deda tu dremao u toku dana a sad ko god tu sedne ili prilegne njemu se prispava. I tako je ona dzonjala popodne dok sam joj ja nad glavom kuvala ali joj nista nije smetalo. Prosto je energija pozitivna na tom mestu.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here