|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
7.11.2013 23:32:53   
vikiveki
Idem i ja na spavanje...laku vam noć mameuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 226
8.11.2013 7:13:57   
Misha i Ljisha
dobro jutro juce smo se svrckale, sve u svemu bio zanimljiv dan a evo sad citam novine i pise da necemo imati strujeuser posted image , bolje da smo danas isle u svrckanje al dobro nema veze.
U svakom slucaju beka se budila i nocas bas cesto ne da joj ta jedinica mira evo bas vec dugo a i dalje se vidi samo jedan cosak da je izbio (ko da joj zub nakrivo ideuser posted image ). Sunce sija ko tepsija pa cemo danas napolje. Imacu i jedan privatan cas. I tako. Odoh da sve spremim za jelo danas pre nego sto nestane struja. Pozdrav mame

a sto se tice kakav ce tinejdzer da bude ova moja, ili kako cu je kazniti ili sta ti ja znam. Pa prosto nisam ja nju rodila da ona meni bude zahvalna na tome ja sam rodila nju da je volim. Ako bude na mene bice super tinejdzer a ako bude na njenog tatu bice katastrofauser posted image . Za sad je vecim delom na mene hihihi... ali ja nemam plan niti mogu da pretpostavim kako cu se ponasati prema njenim "greskama". Ali znam da cu reci istu recenicu kao i moja mama "Sta ja marim, ti odluci ali pamet u glavu"user posted image Ta recenica me toliko nervirala i zbog te recenice nikad nisam napravila neke gluposti iskreno hihihi... To kao, prebacivanje odgovornosti a ja znam sta je dobro sta nije tako da ona nece ni misljenje da da.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 227
8.11.2013 8:11:58   
Torbica
Jutro!
Danas je S.Dimitrije pa ako se bekac probudi na vreme odosmo u Crkvu. Zao mi je da ga budim. Juce ga je preslusala njegova dr i nema nista, grlo cisto, samo slajma, pa se inhaliramo i dalje. Inace je odlican, mogla sam i da ga vrnem u vrtic ali ne volim da mi nije na oku pa evo i odmora mu treba, nek uziva. Jos produzeni vikend zbog praznika u ponedeljak. Milina. Sad cu cajic da skuvam pa u nove radne pobede. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 228
8.11.2013 8:13:17   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo, devojke u vrticu, a ja neznam sta da radim sad celo pre podne user posted image

Direktna veza do poruke: 229
8.11.2013 9:05:59   
mtajcica83
Dobro jutro i od mene.Evo mi cemo da doruckujemo pa u setnjicu, grabimo ovo lijepo vrijeme.MM ide za par dana na brod pa je svrle tuzan, a ja isto..Vise zbog njega nego zbog sebe,,Mm i ja smo tako postali kao da imamo po 100 godina, nikako da mrdnemo sa tacke na kojoj smo,ili razvod ili vise neznam sta,,Ostace na tome da se oboje presabiramo narednih pola godine dok ce biti odsytan pa kad se vrati, moramo nesto raditi..Eto.Bas mi se place ali ipak necu da me svrco gleda takvu nego pokusavam da sma sto vise pozitivnija..
ASN otidji sa drugaricama na kafu user posted image ,ili ako su sve zauzete,prosetaj solo..user posted image
Sve vas user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 230
8.11.2013 9:36:13   
jole82
Bar dan i od nas dve
Evo divljačić mali vršlja u dubku...sad je hit da se zaleti, pa digne noge i vrišti dok se ne ukuca u zid, sto, stolicu... user posted image
Danas oko 14 idemo na kontrolu tj na sistematski...
Odoh da doručkujem, da iskoristim dok mali betmen leti po kuciuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 231
8.11.2013 9:58:41   
Misha i Ljisha
nestalo struje na blic hihi jeeeeee tako da imamo struje. Beka spava, mada mi se nesto budila u placu tri puta dok nije cvrsce zaspala. Ja evo lepo pijujckam kaficu. Inace doruckovala je slaninu hihihi...jako joj se svidela ali nisam htela da joj dam puno za prvi put. Slaniša moj mali. Pocela je sad da stavlja kaziprst na usne i da ispusta zvukove ono blblblbblbbl...bas je smesna. Skida brojanicu, mislila sam prvo da zna samo da skine brojanicu sa leve ruke pa sam joj sinoc nakon kupanja stavila na desnu kad jutros hop skinula i sa desne. I jutros je skinula skroz cipele u kolicima.Nije se smirila dok ih nije skinula. user posted image al dobro jos su joj velike pa kapiram da joj to sad ide lako al videce ona kad joj malo nogica poraste. Razmisljam se da odem sa njom do komsija da je nosim u hug bug marami. Nemam pojma videcemo. Nisam imala jutros cas, nije mogla da dodje ucenica. Mm radi u nedelju user posted image . Sutra ce mi doci najbolja prijateljica sa svojom devojkom (da ona je gej i nije me nikad spopadala heheh...ne znam da li treba da se uvredim zbog togauser posted image ). Juce sam je upoznala i bas je fina devojka. Nekako mi bas drago sto funkcionisu, ali mi je tuzno sto kad setaju gradom ne mogu da se drze za ruke i poljube bas se vidi da im to tesko pada. Ja im stalno govorim ma idite zajedno do wca hihihi... Al dobro sta je tu, kad je zemlja Srbija zatvorena za takve stvari i svako gleda tudja posla

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 232
8.11.2013 10:16:36   
Torbica
Moj bekac ustao u 9 i 15, [a nismo nigde isli. Ruckao i sad se igramo.user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 233
8.11.2013 10:25:20   
vikiveki
Dobro jutro mame...mi smo se danas uspavali mališani nisu išli u vrtić pa smo iskoristili da duže odspavamo sda se polako spremaju za put u južnije krajeveuser posted image ...mene nešto glava počela da boli,samo razmišljam kako će proći u putu i tako ta stvari

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 234
8.11.2013 10:52:56   
Rosita
Hejhej. Jutros čuh da je praznik, pa neću nešto da poslujem suviše, nemam naviku da gledam u kalendar. Ostalo mi je iz porodice da poštujem praznik, pa najčešće ne uključujem ni mašinu, sem nekad za bebana, mada sveštenik kaže " je l pereš ti ili mašina?", pa eto... A mi, Torbice, svratimo u crkvu nevezano za doba dana, tu nam je blizu zgrade, pa kad izađemo u šetnju.

Nego žene! Jutros ja dala bekcu vode iz čaše od rakije, ne ume nešto da pije, ali dajem mu tako već neko vreme, ponešto i popije, kad smo napolju dajem iz čaše sa piskom, a otkad smo tako krenuli više ni ne pijemo sokiće. Nego (mm me stalno opominje za digresije, al nikad ja ne zaboravim šta htedoh reći user posted image ), uzeo on tu čašu i glođe, a ono nešto zvoni, uzmem metalnu kašičicu, malo po desnima kucnem, a ono i dalje zvoni, pogledam, donja leva jedinica zvoni, nije izbila, još je u mesu, al vidi se crtica, jasno se razlikuje od okolnih prizora! Jeeee. Kažite, koliko vremena prodje od kad se to vidi i čuje dok se ne pojavi zub? Pripisujem tome crvenu guzu, koja je, btw, u malo boljem stanju od sebamed, ali nije još skroz ok.
Baš sam bila uzbudjena user posted image . Ipak mu neće (na zaovu) nići zub posle prve godine user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 235
8.11.2013 11:04:58   
Misha i Ljisha
user posted image Rosita superiska. Kod nas su dve jedinice izbile u dva dana. Ja se nasalila da izbijaju ko kokice. Nema pravila u principu zavisi od deteta koliko sam ja shvatila nekom dan za danom izbije, a i zavisi od zuba do zuba. Evo beku muci gornja jedinica vec dugo a samo jedan coskic izasao iz desni, nikako cela da probije.

Sad ce biti gric gric hihih...salim se ne mora da znaci. Mene je Dunja ujela samo dva tri puta za sisu i to bas mislim da je bila u groznim bolovima, inace me ne grize a ima eto vec pet zubica (zubonja moj mali)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 236
8.11.2013 11:11:21   
Rosita
Gricne i mene D, ali najčešće kad više nije gladan, kad pusti dojku, a ja ga vratim ponovo posle podrigivanja. "Ne treba brinuti šta će biti jer nikad nije bilo da nešto nije bilo" user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 237
8.11.2013 11:23:09   
jole82
Rosi ako misliš kad će ceo zub da izadje...e pa treba tu vremena...
A ako mislis kad ce ta "crtica" da bude vidljivija...ono do 1 mm..od 5-10 dana...tako je barem kod nas..zavisno koji je zub bio u pitanju...al evo kecevi donji izbili sa 5,5 i ja mislim da im ovo nije full dužina sa 9 m..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 238
8.11.2013 11:37:44   
vikiveki
Mom najmlađem su nicala po dva zubića istovremeno..Rosita pogledaj da ne niče još kojiuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 239
8.11.2013 11:56:57   
jelenazvezda
dobar dan... mislim koliko je dobar, ja sam budna od 5h,od jutros grcici ne prestaju,nema sta nisam radila,jadna beka bas mi je zao,a osip te se smanji te poveca,idem u ponedeljak na prvu kontrolu pa cemo videti,a sto se tice nosenja valjda im je naisao takav period pa zahtevaju paznju

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 240
8.11.2013 12:04:21   
adulence
Dobar dan mamice moja smizla se igra... sad ce jos malo na spavanjac...ja dokuvala rucak posto je ostalo od juce. Inace set_kamo kroz kucu i naucila je da se penje uz stepenice. Sad bi po sto puta tako ,a ja se umorim nije losa vezba...hihihi

< Poruku je uredio adulence -- 8.11.2013 12:06:07 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 241
8.11.2013 13:43:43   
vikiveki
Evo moji su otišli na autobus....ovaj najmlađi zaspao i sada sam sama,još se dvoumim šta ću za ručakuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 242
8.11.2013 13:51:50   
jole82
jeco sve će to da prođe iako ti sada izgleda kao večnost....
adulence user posted image za Ivu i za stepenice...a eto ti i treninga user posted image
vikiveki uživaj malo u tišiniuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 243
8.11.2013 15:04:20   
Misha i Ljisha
eh al sam omasila. Davno mi se nije desilo da ne skapiram koliko se spava Dunji, i cim vidim dajem joj rucak malo ranije jer u protivnom nema strpljenja da jede. I tako bas bilo danas i ja sta cu dam joj da sisa i zaspala na sisi momentalno i zaspala gladnauser posted image . A ja lepo spremila supa meso sos sve po ps-u. I sad jos mm kaze duze danas radi i jos posle posla ide do nekog njegovog drugara i mozda i do svoje kuce u Futogu tako da ko zna kad ce dociuser posted image .

Inace Dunja je lepo saznala sta je pec hihihi...Sinoc mm i ja se druzili sa Dunjom i stavili je u dubak da malo svrlja i stalno prilazi radijatoru (uljanom jer nismo grejali celu kucu posto je toplo pa smo pred kupanje samo ukljucili) i mi stalno ne ne ne, i ja kazem mm pusti je nek pipne pa nek se malo pecne, bolje to da mi pipne nego ne dao Bog rernu ili nesto drugo. i ona pipnula i u dreku hihihi...E kako ga sad obilazi u sirokom luku samo da znate. A pritom je pre neki dan prikljestila prste fijokom i nije joj bilo svejedno ali je stoicki izdrzala da ne zaplace samo je napravila kiselu facu. Hrabrisa moj. A danas je skapirala gde stoje baterije od jedne igracke i onda je stalno baca da one ispadnu i uzme da ih glodjeuser posted image , jos mi samo fali bateriju da proguta mila majko. Ja se odsekla. moracu to da zalepim. Najstrasnije balavi tako da ocekujem taj zub vrlo vrlo brzo da izbije ceo.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 244
8.11.2013 15:47:13   
Bebilina
Pozdrav mamice user posted image
user posted image za nove zubice i da i ostali celi store izadju.
Jole i batman user posted image bas si me slatko nasmejala!
Jelena veliki user posted image za beku i tebe.
Veki jel sama deca putuju? Nek se lepo provedu! user posted image
Mi smo vredni. Nahranili tatu i kolege mu, isli na muziku delfina, do crkvene kancelarije da odbacimo papire za seminar, pa kuci taman da nas kisa ne uhvati. Malac otad spava, evo vec 3h, a ja kuvala, sredjivala ves i pelene, pa sad sredjujem ceri sobu. Uzela sam joj novi krevet, visoki sa stocicem, policama i fijokama ispod i sad manevrisem krupnim igrackama. Kad dodje iz skole morace da odluci sta ce da donira, ima sta je prerasla i sto ne koristi...
Odoh da budim pospanka i da krecemo u skolu.

< Poruku je uredio Bebilina -- 8.11.2013 15:48:24 >

You give them life, they give you more to live for...

Direktna veza do poruke: 245
8.11.2013 15:56:12   
vikiveki
Bebelina deca ne putuju sama već sa mojim bivšim,dalek je to put a oni su još mali...za koju godinu pa će putovati samiuser posted image
Ja se sad spremam treba da idem na neku proslavu,jedna koleginica odlazi u penziju pa pravi slavljeuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 246
8.11.2013 17:44:29   
jole82
Vratili se odavno sa sistematskog..al srele kumu u dz, pa smo produžile na kafu kod njih...T jela tamo bananu pošto joj bilo vreme za voće..zaspala mi u kolima i evo prvi put da sam je prenela iz kola do kreveca da se nije razbudilauser posted image i sad pajki..
Inače super smo... pisaću u temama šta i kako je..KS odlična user posted image i da rekla nam da počnemo da joj dajemo vigantol ..sledeći sistematski sa 13 meseci..do tad da joj dajemo..posle ne mora..ja pitala jel to nešto dr videla iz krvne slike? kaže ne nego jer je smanjila ad mleko koje je obogaćeno tj ima 2 obroka, a ide zima sa manje sunca, pa zato...
Eto user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 247
8.11.2013 18:22:51   
Rosita
Bravo Jole! Sad uživajte :)
Znači i do 10 dana može proći dok se zub ne pojavi, hm. Ne znam, ta zvonjava čuje se od jutros, a primetila sam da su dve donje jedinice onako kao forminane u desnima, ne znam da l pod nadutošću mislite na to.
Danas nam je treći dan graška, prduckanja ima, al podnošljivo, danas je kudikamo lakše kakio.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 248
8.11.2013 18:28:14   
jole82
Rosi ako se čuje na kašičicu to je zubić, rog nijeuser posted image
Pa se neko vreme vidi samo ta "crtica" odozgo..e onda se vidi i i gledano od napred kad se nasmeje npr(rekoh zavisi kako kod koga to ide..kod nas 5-10 dana da možeš na keca da vidiš zubić kad se nasmeje)
Bravo za kakicuuser posted image
Nema veće sreće za roditelja nego kad se beba ukaki user posted image

Nego ti sad ceo dan zagledaš taj zubić pa ti se čini kao večnostuser posted image tako sam i ja gledala par dana svako malo...i onda prestala..kad buup eto ga zubić user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 8.11.2013 18:32:19 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 249
8.11.2013 21:08:40   
adulence
Dobro vece namice uspavala brbu ,ispratila mm na posao i sada gledam utakmicu.hihihi...
Jole bravo za lupkicu,rosi bravo za zubic...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here