Torbica
|
Cao mamike, moji klinci su na kreativnoj radionici od 10-12 svake subote pa se ja zanimam sa malenim. Bas je veseo i zanimljiv, stalno petlja nesto, donosi mi knjizice da mu citam, ispakuje mi kuhinjske elemente Nisam jos pocela ruckic, nesto cu u ekspresu napraviti, 4 bataka sas karabatacima, bice brzinski. Sinoc mi je bila kuma i jos jedna prijateljica pa je mm legao kod bebca u sobu a onda kad su otisle i ja za njim. Jao sto je lepo spavati u tom divnom velikom krevetu, milina. Videcu da li cemo se trajno vratiti tamo, bebac se nije budio, tek oko 7 je trazio svoje mlekce, e, jedino sto sam se prisetila onih lepih dana, uzela ga kod sebe u krevet pa smo se mazili, kao kad je bio maleni skroz. Inace ga samo spustim u njegov krevetac i on spava dalje. E sad se pogubio, pa smo se mazili do 8, i onda je zaspao na meni i ustao pre 10, ustvari su ga probudile ove harambase kad smo kretali na radionicu. Kako brzo rastu... Doco, propiraj bebici nosic fizioloskim rastvorom pre svakog podoja. Slobodno, pisale smo o tome vec, napuni spric, glavicu na bok i ubacis u gornju nozdrvicu pa sav sadrzaj izadje na donju, i isto to sa druge strane. To je jedini nacin da joj skroz otvoris nosic da lepo rucka. Tako rade u Decijoj bolnici, ja sam to tamo videla/naucila i stvarno je odlicno. Daleko manje efekta ima ono ubacivanje bebisola po malo pa aspiracija. ovo bas propere i oslobodi gornje disajne puteve. Provereno x puta kod mene. Da brzo andjelak ozdravi. Adulence, sto se sna tice, ja sam isto poluluda ako ne odspavam, treba mi 6 sati sna da mogu da funkcionisem, a ako odspavam 7 ja sam kao nova. Danas kad legnes beku, i ti sa njom.