Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 10:47:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa kad si muzicki obrazovana hehehe...samo ti onda njima ulepsavaj dan. Jao secam se kad sam isla na casove engleskog jos u osnovnoj skoli u stanu pored je neko stalno vezbao na violoni. Tad mi je sve bilo lepo iskreno ma casovi engleskog su mi bili sjajni. Mm i ja Dunju planiramo da upisemo na violinu kad poraste malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 11:15:09
|
|
|
|
Rosita
|
Hej žene, mi bili na kontroli, pišem u ishrana bebe od 6 do 9, trebaće mi i saveti u vezi glutena. Baš sam umorna, nešto me zabolela glava, sad ću da popijem kafu pa moram da se bacim na poslovanje po kući, da spremam D ručak, nemam ništ ni za nas, a tako bih rado da ne radim ništa
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 11:21:21
|
|
|
|
jole82
|
Ola mamitas... Nas dve ko tinejdžerke..odvalile do 10...u 7 pila mleko pa samo produžile... MiLj bravo za zubić i super što je Dunjica ok.. Danas ne mrdamo nigde..malo da spremamo po kući i da mama danas malo sređuje sebe ...pa ćemo sutra u zujku i da tražimo poklon za tatu kome se bliži rođos... Bez obzira na vreme lep dan svima!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 13:53:54
|
|
|
|
Torbica
|
E sad da smislim neki kolacic za moju ekipicu!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 14:00:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo meni došla ekipa iz vrtića i ćerka iz škole...sad samo da vidimo šta ima za domaći pa da spremam ručak,mada ću za ručak najverovatnije ono što je ostalo od juče Vaspitačica mm rekla da nam je ovaj najmlađi sin veliki igrač i da će od njega nešto biti,da ga obavezno upišemo na ples izvodi šou po vrtiću, kao uostalom i kod kuće
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 14:02:16
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Torbica E sad da smislim neki kolacic za moju ekipicu! Posne kuglice sa bananama Sastojci: • - 3 banane • - 300g mlevenog posnog keksa • - 200g kokosa • - 200g šećera u prahu • - malo ruma Uputstvo za pripremu: • Banane dobro izgnječiti viljuškom, dodati mleveni keks, kokos, šećer u prahu i rum. Sve fino izmešati da se sjedini, oblikovati kuglice i uvaljati u kokos. Taman da prave sa tobom kuglice.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 15:12:33
|
|
|
|
Torbica
|
Hej, sad videh, hvala ti Napravila sam muffine sa suvim grozdjem, celih 5 minuta se peku u mikrotalasnoj a jako su fini i mekani. http://www.coolinarika.com/recept/cokoladni-mud-kolac-za-5-minuta/ Samo sto sam smesu sipala u silikonske kalupe, ispalo 14 kom, pa 2 puta po 5 min. A ove tvoje bih mogla ovih dana!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 15:14:21
|
|
|
|
Torbica
|
Dupla mera, zaboravih napisati. A pravim isto to i kao posnu varijantu od drugog receptica. Klinci su danas imali pasulj u vrticu a nama je gulas za rucak, pa onda, ipak nesto drugacije a domace.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 15:31:46
|
|
|
|
jovicaa
|
peace dopada mi se tvoj recept, mozda ga vec danas isprobam meni je jedini problem kod kolaca, sto vecinu na kraju ja pojedem... a volela bih da skinem koji kg, iako me svi ubedjuju da super izgledam, znam kolika sam trenutno.... ja bila na faksu, pa posle uzivala sa maksimom... sad se tata druzi sa decom, idem da im se pridruzim, pa posle vodim aleksa na neku radionicu "mazaliste".... nadam se da ce hteti barem malo da crta, da ne mora mama ceo zadatak sama da uradi
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.11.2013 15:32:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 16:17:36
|
|
|
|
jovicaa
|
aleks temp 37 sa 7 ovo je vise da poludis od viroza.... pa ni 2 dana ne mozemo da budemo mirni, strasno!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 20:34:36
|
|
|
|
Torbica
|
Evo sklopih 3 masine vesa, grrrr... Sad cu da pojedem nesto pa na sivanjac opet, uhvatila me manija ovih dana, a cera samo uziva! Jovice, da brzo prodje!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 20:38:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Uh Jovice ,on se baš često razboleva koliko sam uspela da propratim..želim da mu T brzo spadne,to se organizam sada bori sa virusom Ja evo nahranila moje tičiće i sada treba da ih spremam za kupanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 20:48:16
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece mamike meni bile drugarice,mm cuvao ivu dok smo mi fino kafenisale ..bas mi je prijalo...iva spava,a mm i ja se spremamo da pogledamo neki filmcic...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 21:51:44
|
|
|
|
Moiraina
|
Jovice, moji su isto slinavi u kontinuitetu već više od mesec dana, samo se prenosi sa jednog na drugog, povremeno imaju temperaturu do 38. Vodili smo ih nekoliko puta kod dr, pluća čista, grlo ok, zaključak - virus. Samo inhalacije fiziološkim i ispiranje nosa/izvlačenje slina. Sada već ozbiljno razmišljam o homeopatiji, toliko ljudi oko mene ima pozitivna iskustva, da se ozbiljno razmišljam da ih odvedem, jer ovo sve ne daje nikakve rezultate. Šta će tek biti kad mlađi krene u jaslice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 21:58:08
|
|
|
|
Torbica
|
Moiraina, jako dobro razmisljas, ljubim te, nadam se da se vidimo u decembru!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:03:36
|
|
|
|
Moiraina
|
Torbice Što se mene tiče, vidimo se sigurno, nadam se da ćete ovog puta moći da dođete
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:08:48
|
|
|
|
Torbica
|
Jeeeeej! Nemam jos nikakvu info, a nisam nikog zvala da pitam za detalje, sve mislim, javice mi. Prosle godine maleni imao temp, bezveze... Bas se radujem vidjenju!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:17:19
|
|
|
|
jole82
|
Ženskaći odoh i ja na spavanje..moji polegali..sutra ćemo u šopingić pa malo kod moje mame na kafu i da T odspava kad smo već u tom kraju...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:22:02
|
|
|
|
jovicaa
|
moiraina pretpostavljam da je to sad specificno za uzrast nase dece, te silne viroze. moraju da preleze to... svi mi kazu da je prva godina vrtica najgora, posle bude manje prehlada. vikiveki jeste aleks ove godine mnogo vise skuplja nego kada je tri meseca isao u jasle, tad je bio jednom mesecno, a sad ceo mesec. on je jak kod njega sve to prodje bez lekara, lekova... ali mali je malko oset_ljiviji. nego stalno u krug, dosta mi je vise.. svi zivi se zale, a i pedijatar mi kaze, da je to sad nov problem, previse virusa
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.11.2013 22:23:20 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:31:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj Jovice znam kako je to ...i meni je tako ,njih troje sve u krug prenose jedno drugom viruse..a virusa hvala bogu ima koliko hoćeš na sve strane...ja ih često i ne vodim kod lekara jer znam šta će mi reći, a kod nas je tolika navala tj. gužva kod dr da moram bar dva dana unaored da zakažem...A pošto neznam kada će mi se deca razboleti nemogu unapred da zakažem, a kada se razbole posle dva tri dana virus počinje i da prolazi...i zaključak je da ih onda džabe vodim kod dr. osim da tamo pokupe još neki virus,pa da opet krenem iz početka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 22:50:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece i laku noc . Ja maltretirala mm da ne zaspi odmah jer sam htela da oribam kupatilo (to je jedini posao u kuci koji ne mogu da radim dok smo nas dve same) a hvala Bogu zbog bunarske vode uvek imam utisak kao da nisam dobro oribala pa sam sad cak ribala pojedine delove i cetkicom za zube (mm da zna mislim da bi me satro sa zemljom jer je to sve njemu gubljenje vremena), i opet kad sam kao zavrsila nisam zadovoljna. Ma cak mi je i radijator tj susac pozuteo od pare. Ma uzas jedan mrzim nase kupatilo. A stalno ga ribam kao ludak. Beka spava. Danas je imala bar 6 ukakanih pelena i nigde ni traga od vrha hemijske olovke. Imala sam cak i jedan privatan cas, dok je ona spavala popodne (zato me popodne nije bilo na rr). Odoh da se komiram nadam se da ce nocas spavati celu noc ipak joj je nikad zub konacno i ne bi trebalo da bude nekih problema nocas. Laku noc mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 12.11.2013 23:25:10
|
|
|
|
Bebilina
|
Dobro vece i od nas i laku noc ljiso Ma mozda ona to i nije progutala, ko zna gde je otislo. I mi imamo nove zube, trojke su mu gornje izasle, a ja opet nisam primetila Mm mu pere zube pa me obavestio. Od simptoma je imao redju stolicu taj dan i spavao duze. Eto tek sad sam povezala od cega, a tad sam mu davala probiotik jer sam mislila da je nesto zakacio. Doneo mi mm veceras novi projekat, toaletni sto i stolac Od sutra se bacam u renoviranje. Inace sam pronasla fenomenalnu novu antikvarnicu i izgubila se unutra kolika je. Mm se brine tamo cu da provodim svo slobodno vreme Odoh da biram materijal. Sutra crkva, igranje, i da odnesem do centra sve sto je cera donirala. Bas sam ponosna na nju, dala je kucicu, sporet, foteljicu, stolicice i sto i punu kesu plisanaca. Oprala sam sve, pa ce do jutra da se osusi. Laku noc!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 6:55:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Moja guzara se nocas probudila i igrala se i tek kad je shvatila da je gledam tj da sam i ja budna onda je zaplakala valjda zato sto je ne uzimam . Seronja mali. Eno je dzonja poprecno u kreveticu. Udara i glavom i nogicama u stranice al necu da je okrecem da je ne probudim. Hocu malo mira heheheh... Mislim da cu izvaditi babygym iz krevetica tj sklonicu ga, jer kad se probudi njoj je interesantno da se ona zenska igra, vrti medu, pa onda zvecka sa drugim medom pa sta ti ja znam. U svakom slucaju to ce da leti ionako joj vise ne treba jer sama moze da ustane tako da je zavrsila sa vezbanjem do daljnjeg hehehe...Ja vec popila kafu. Sad cu da smislim sta cu da joj pravim za dorucak. Iskreno nemam pojma. I dalje imamo puno posla jos nam danas dolaze neki radnici da postavljaju ogradu oko vocnjaka(prosle zime su nam povadili pola sadnica). Imam vesa haos za peglati, taman smanjim kolicinu (ostanu samo moje stvari jer njih poslednje peglam) i onda operem u tri dana 4 ves masine i jovo nanovo . Razmisljam da idemo malo da se druzimo beka i ja. Mislim da cemo imati kola prepodne ali jos uvek nisam sigurna. Pa izmedju njenog jela da zvrndamo. Ja izgledam kao da me poplava izbacila. Uzasan nam je dusek na bracnom krevetu i svaki put se budim sve umornija plus to budjenje u toku noci me nekad bas izludi. Kaze mi mm ti dunju ne volis nocu ahhaha...Jaooooo pa kad bi se on toliko puta budio ne bi ni on bio veseo ujutru cim ustane. Bio nam je bata Nole sa mojim bratom sinoc da uruci Dunji pozivnicu za njegov rodjendan. Bas je bio sinoc bezobrazan, mog brata je cak nekom kutijom cusnuo u oko. Ja sam rekla da cu ga ja istuci posto sam ga ja rodila (kad god mu to kazem on krene da place hahahaha). A Dunja jedva ceka da ga vidi i da se igra sa njim a on bezobraznik jedan stalno moras biti policajac da li ce je povrediti, udariti slucajno (ili namerno posto mi nekad bas nije jasan). Stvarno ne znam sta se desilo sa Noletom bio je zlatno dete, ma dete za pozeleti a sad pravi haos. Bas sam rekla bratu neka ga daju malo na neki sport taman ima tri godine nek se tamo iskace pa ce biti valjda bubica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 8:08:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame! Mi kao i obično ustali,ja spremila decu za školu i vrtić ..starijeg sam opet jedva probudila a jutros je mlađi sam ustao da se sprema,video gde mu stoji odelo pa krenuo sam da se oblači Ja ću sad da popijem jednu kafu sa mm...izvolite na kafu... Misho i Ljisho, taj vaš brat od ujaka je sto posto ljubomoran na Dunju pa se zato tako ponaša,on tebe voli a i ti si njega verovatno puno volela i kad se Dunja rodila ti si normalno njoj posvetila svu svoju ljubav,a on to nemože da shvati,a i misli da mu je Dunja rival ...ja mislim da se on zato tako ponaša isti je on kao i pre samo što je ljubomoran
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 8:40:27
|
|
|
|
jovicaa
|
mmm evo i ja sam skuvala kafu.. i to tursku, nesto mi se pije ovih dana.. nahranila decu, posklanjala malo okolo naokolo, igrala se sa njima, i sad se opet vracam na igru.. danas ne idem na predavanja.. pa uzivam malo sa njima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?