Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 9:23:44
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Ljisho i ja imam dosta za peglanjac, inace ne peglam, samo sto bas mora. Skupilo se stolnjaka, neke moje i cerine majice, poguzvane...Pa se kanim da se resim toga. Moji su svi na poziciji pa cu lagano u akciju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 9:24:24
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Kisa je konacno prestala i jutros smo vec trckali po dvoristu i jurili mace i gledali zeke...bas se vidi da joj je nedostajalo ranojutarnje spartanje po dvoristu. DOruckovale, ona zaspala a ja sad malo blejim po netu i cekam da masina zavrsi pa da ubacim sledecu turu vesa...ove godine smo kupili susilicu za ves i mogu vam reci da je spas...nema vise susenja po radijatorima! A veceras me ceka i peglanje mm kosulja, to me izludjuje...jel iko zna kako treba ispeglati kosulje, ja se svaki put iznerviram, nikad da se ispraksam da budem zadovoljna kako su ispeglane...ufff... Ljisho to mu je garant neka faza, mozda je stvarno primjetio da se vise paznje posvecuje DUnji pa mu to pomalo smeta...ko ce znati...sve nas to ceka sa nasim bebicama... Ja sam zadnjih dana u razmisljanjima kako cemo da se organizujemo kad stigne druga beba, bice cupavo ali nekako cemo vec...najgore mi je sto pomislim da Andrei necu moci posvetiti dovoljno paznje...mada potrudicu se sto vise budem mogla za oboje...tjesim se da ce biti lakse i kad malac malo odskoci pa ako bude kao sestra bice kao pjesma. Ovih dana razmisljam da bi mogla poslati prijavnicu za vrtic, cisto da budem sigurna da ce upasti u grupu kad bude imala tri godine...valjda ce godinu i po dana biti dovoljno za prijavu, jer vezu za vrtic nemamo a kod nas je velika guzva...ako ne onda cemo morati u privatni sto mi nikako nije opcija ali ajde... Lijep dan vam zelim mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 9:33:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Uh imam i ja dosta za peglanje, ali ovih dana mm je tu da mi pomogne sve,što se odnosi i na peglanje čim me vidi da peglam odmah počne da me grdi ,mada sam mu ja objasnila da peglanje za mene nije nikakav fizički napor,a on ne odustaje i hoće on da popegla , strah ga da mi se kila ne vrati ovih dana uzeo je još 7 dana plaćenog jer ima pravo na to u slučaju bolesti bračnog partnera Tako da ja sada uživam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 10:08:26
|
|
|
|
lokica77
|
jutro mame, K spava ja rasirila jednu masinu evo druga se pere sad cu da skuvam kaficu da popijem pa na spremanje rucka. K je sad vec pocela da kasljucka nos joj nije zapusen ali cujem da krci negde u nosu.Ispiram bebisolom po pola u obe nozdrve ali cini mi se da veliki deo ona proguta neznam da li da je ipak odvedem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 10:38:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jovice znam ja da je on ljubomoran on 4 meseca sa mnom nije pricao kad se Dunja rodila , ali sad vec sve to prelazi u bezobrazluk. Ne znam ni sama. Znate kako neke mame kazu moje dete nece dudu ni videti e pa bas njihova deca imaju dude do 5 godina. E tako i snajka kaze ne voli bezobraznu decu a Nole poceo da pravi prave skandale po prodavnicama i slicno. Tako i ja. Ne volim kad deca placu bez razloga, ma u skoli ako mi neko dete place zbog jedinice ja dodam jos jednu pa da ima razloga jos da njace, a evo moja Dunja se njari kad treba da spava. Bez razloga. Jako me to nervira da ne kazem da me nekad izbaci iz takta. Ma sad sam odlepila, dobro da je nisam isprepucala koliko sam se iznervirala sto se bezveze njari. Nunam je, drzim je, pevam joj ljubim je a ona se njari i izvija meni u rukama. MA....UF besna sam na samu sebe majke mi. Eno je spava, kad se probudi izljubice me i onda cu joj oprostiti do tad cu da budem ljuta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 10:51:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj što se tiče tog plakanja i njarenja bez ikakvog razloga i moji sinovi su takvi iako su malo veći od Dunje...pogotovo ovaj stariji, on me je izluđivao.Što je najgore bilo ja sam morala i u vrtiću 1 godinu da mu budem vaspitačica...e tu je bila kulminacija njegovog besa i histerije,jer sam morala prema njemi da se ponašam kao i prema drugoj deci,onda se za svaku sitnicu drao ....ko zna šta su roditelji iz drugih grupa mislili: Šta li mu radi ova vaspitačica kada se on ovako dere?" a ja pričam neku priču ili radim neku drugu aktivnost sa drugom decom a on se povuče u ćošak i dere se ..tako je bilo 3 meseca dok nije dobio preponsku kilu...malo se smirio iz straha da mu se to ne vrati...a ja sam u međuvremenu otišla na porodiljsko,tako da je sada sve OK,čuvaju ga druge vaspitačice,moje koleginice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 10:56:32
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan Evo i ja perem veš samo što ja ništa ne peglam Sem nama uniforme za za posao...tj od kad sam na bolovanju samo mm..hihihi...košulje ne nosimo...eventualno kad je neka prilika za to inače ne..tako da živela sušara za veš...a pegla će mi trajati do penzije..ahahah.. Boli me glava...dobila sam..pa sad čekam lekić da deluje..treba u akciju da idemo... Lep dan ženske...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 10:58:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ma strasno ja pod hitno to moram da resavam. Problem je u tome ako pustim da place ona se jadna zagrcne i krene da kaslje izgleda kao da ce da se udavi. Jedino da je uspavljujem sa flasicom caja ili soka, al to mi opet bezveze meni je uvek bilo cudno kako neko moze da ne pegla , imam drugaricu ona nista ne pegla. Pa koje materijale vi koristite tj od kojih materijala vam je odeca kad je ne peglate. Ja kad bih obukla nesto sto nije prirodan materijal 100% ja bih se sva osula
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.11.2013 11:05:21 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:10:37
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar danjac moja beba se dva jutra budila u cetiriiii i ladno nije htela da zaspi do pola devet, jutros me castila spavanjem do osam, s"tim sto se budila u pet da coka. Juce je vadila krv iz prstica, srce malo... nije plakala uopste, samo malo posle uboda i to onako tuznooo. Lo, samo da pregurate taj pocetni period i posle ce vam biti lakse. Eno je mala pajki a ja joj kuvam rucak , a sva sam nikakva-za neki dan treba da dobijem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:13:01
|
|
|
|
jole82
|
Pa Ljišo pamuk Nego kad sušara završi, ja u roku od pola sata izvadim veš on je još topao i mekan...i samo lepo sve protresem i posložim.. I da najviše nosim trenerke i farmerke gore bodi majce, uske dukseve naravno deklotirane, pa niko i ne gleda jel možda negde ima faltu..ahahaha.. Na poslu u uniformi, pa mogu da dođem na posao u trenerci komotno ili čemu god hoću..tako da nam je baš banja što se tiče obalčenja...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:18:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, ta tvoja beka je folirant, cuj zagrcne se. Vidi ovako. Pomazis je, spustis u krevetic, poljubis i izadjes iz sobe, ne okreces se....pa viris naravno, ali ovaj fazon sa zagrcnjivanjem je uglavnom manipulacija. Skontala da se primas i to ti je. Radi ti kako zelis, ja ti dobronamerno kazem I da se zagrcne, nece joj nista biti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:20:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj ja peglam i peskire i gace i krpe a iskreno ponekad i carape . To kad imam vremena. Ma sve prodje peglu kad tako moram da kazem. Susara ima taj momenat kao pegla, visoka temperatura pa ubija sve sto ne treba da bude na vesu. Mozda bih se onda i ja malo opustila. Ovako pegla kad prodje nemam brige hehehe...Plus peskiri su mi iskreno nekako lepsi kad se opeglaju. Ne znam ni ja. dok sam bila u domu i ja sam naravno koristila susaru ali sam i peglala svoje stvari.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:26:53
|
|
|
|
jole82
|
Potisujem Torbicu To su mali ljudi i veliki foliranti Njima je u prirodi da sve učine kako bi se svi i sve podredilo njima...i to je prosto njihov "posao"...eaa a na nama je koliko ćemo to da im dopustimo... Bože kad se setim koliko je T imala periode histerije oko tog spavanja pa kad krene da se zacenjuje i jeca...da neko čuje...plače ko one babe narikače... ko da joj je cela familija pobijena...e baš tako... Meni je to bilo smešno jer znam da je drama.. Iako smo mi jako rano počeli sa samouspavljivanjem (sa mesec ipo ) pa nek mi dođe socijalna služba... Brzo je skapirala šta i kako tu ide i da neću doći(naravo ulazila sam pa sve redje...nije sad tema pa da ne objašnjavam) ali s vremena na vreme počne tako po par noći da njače kao maaamaaa dooođđiiii i to je kratko drži i prestanje...pa šta će njeno je da proba dokle može da ide
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:30:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ljisho, ta tvoja beka je folirant, cuj zagrcne se. Vidi ovako. Pomazis je, spustis u krevetic, poljubis i izadjes iz sobe, ne okreces se....pa viris naravno, ali ovaj fazon sa zagrcnjivanjem je uglavnom manipulacija. Skontala da se primas i to ti je. Radi ti kako zelis, ja ti dobronamerno kazem I da se zagrcne, nece joj nista biti. ma znam ja to i meni je kao i Joletu smesno ali kad ja ne mogu da je ostavim zbog mm jer je on sav u panici. I plus me onda jos nariba kako mogu da se smejem i da je gledam tako. Ma....Uf kazem na samu sebe sam najstrasnije ljuta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:34:55
|
|
|
|
jole82
|
Evo Ljišo mi nećemo da te ljutimo Al moram da dodam na datu temu...i lažno kašljanje Kad je bila bolesna, pa kad je prošlo a ona još kašljucaal sam od nešto nije po njenom..ahaha...mm se naravo preseče vidi ona kašlje..a ja samo kažem aha baš u momentu kad joj nisi dao daljinski a inače ceo dan nije kašljla..
< Poruku je uredio jole82 RR -- 13.11.2013 11:38:16 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:37:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Misho jesi li pokušala da predložiš mužu da je on uspavljuje kada već ne dozvoljava da mu ćera plače.... tako sam ja sa mm kada se pobuni i pita zašto sam pustila da mu sin plače,a ja se lepo povučem i izvoli pa ga uspavaj...tako je bilo jedno dva puta,poludeo je i nošenja pa mi se više nikad nije mešao u uspavljivanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:38:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mislim da me na ovom forumu nije jos niko nikad naljutio , ali sto se kaze za sve postoji prvi put. Cuvajte me se samo kad sam u pms, tad sam neuracunljiva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:43:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Misho jesi li pokušala da predložiš mužu da je on uspavljuje kada već ne dozvoljava da mu ćera plače.... tako sam ja sa mm kada se pobuni i pita zašto sam pustila da mu sin plače,a ja se lepo povučem i izvoli pa ga uspavaj...tako je bilo jedno dva puta,poludeo je i nošenja pa mi se više nikad nije mešao u uspavljivanje jao jesam i to i on nema problem on je ladno uspava bez brige, ali se cesto desi i to da kad je on uzme ona se razbudi i trazi mene pa onda opet moram ja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:50:39
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha mislim da me na ovom forumu nije jos niko nikad naljutio , ali sto se kaze za sve postoji prvi put. Cuvajte me se samo kad sam u pms, tad sam neuracunljiva Onda moramo paziti da te ne naljutimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:51:31
|
|
|
|
Torbica
|
Izvini draga, necu ni ja da te ljutim, ali tek te ceka svasta nesto, pa sto Jole kaze (takodje, svaka ti je zlatna) manipulisace oko svega. No, ti i tm cete se vec dogovoriti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 11:53:26
|
|
|
|
Torbica
|
Ahahahhahaha Viviveki, kakav lud smajliiiiiiiic!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:03:41
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: vikiveki Misho jesi li pokušala da predložiš mužu da je on uspavljuje kada već ne dozvoljava da mu ćera plače.... tako sam ja sa mm kada se pobuni i pita zašto sam pustila da mu sin plače,a ja se lepo povučem i izvoli pa ga uspavaj...tako je bilo jedno dva puta,poludeo je i nošenja pa mi se više nikad nije mešao u uspavljivanje jao jesam i to i on nema problem on je ladno uspava bez brige, ali se cesto desi i to da kad je on uzme ona se razbudi i trazi mene pa onda opet moram ja Pa ne moraš. Nakon što ju je razbudio, neka je i uspava.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:05:20
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ahahahhahaha Viviveki, kakav lud smajliiiiiiiic! Eee to mi ja Ljisha pomogla da naučim kako da ubacujem te smajliće, pa je sada moram čuvati i paziti i iznad svega poštovati Jer da mi nije pomogla celo jutro bi jer nisam znala kako to da ubacim
< Poruku je uredio vikiveki -- 13.11.2013 12:07:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:05:26
|
|
|
|
adulence
|
Ljisho...nemoj da nam se nerviras ...stresno ume da bude znam ali osmeh odmah...zenice kako ste,mi smo od jutros suler malo sam pospana ali sad cu da se razbudim dok kuvam ruckic...jole pravim rusku salatu,sad ce i janncica da je nanjusi...hihihi
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 13.11.2013 12:07:16
|
|
|
|
Janncica
|
o mame,kako ste se raspisale. Mi smo obavili dugu set__nju,kupovinu,dorucak,pokusali da spavamo,ali je bas nesto raspolozen,pa nece.Sedi u ogradici(sto se skoro nikad ne desava) i prica u pasticnu casu. Prosto mi cudno. Valjda i njega smorilo set__anje po kuci. Adulence kako si znala.Ostalo mi to iz tromesecja. Cesto se set__im Joleta i onog...ajmo zene,sarma,sarma...
< Poruku je uredio Janncica -- 13.11.2013 12:09:35 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?