Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:45:37
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: pocahontas joooj aj pricamo o necemu drugom, sad mi se pijeeee i ide u graaaad Paa ajmoo... otvorio se Paradisoo e ja sam toliko bila uzbudjena sto se opet otvara, to je diskoteka moje mladosti, ali je mm kategorican da nema paradisa dok sam trudna da me kao neko ne bi gurnuo bla bla...medjutim razmatram mogucnost da ipak odem jedan vikend, ranije, dok nije guzva, cisto da me zelja mine i preplave uspomene inace, idem 23. na cecin koncert, brat me vodi pa nisam mogla da odbijem, svi su me napljuvali sto idem na njen koncert al mene briga bas, vazno da idem u izlazak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:49:46
|
|
|
|
Torbica
|
Jao Poc..... Od uspomena mene najvise vuku RST, Trema i Sterija! Jooooj, sad bih otisla! Hoces stvarno, ja mogu, mm cuva klince!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:51:31
|
|
|
|
jole82
|
Ja sam trudna za svoj 30. otišla u klub Plastik/Mint tačnije... dakle 8. mesec gde je moj brat puštao muziku.. Pa gde da ne odem da čujem batu...nisam pila al smo đuskali oko pola sata..al pošto je već bila prošla ponoć, a ja legala redovno okok 22..otišli smo da pajkim a i da ne maltretiram dete koje se nije mrdnulo..bubica moja pajkila u klubu biće to opasna klaberka... I da...dobih naravno turu pića za nas 6-oro na račun kuće i separe a iznad je direks ventilacija...em trudnica em redovna mušterija..pa da ih ne bije maler, kakko reče gazda, sad već i pokojni...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:52:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ej, ja sad kao malo dete, kazi muzu da cu jako da te cuvam, inace sam majstor karatea i braon pojas realnog aikida Ljube Vracarevica. Nego stadoh kad je krenulo radjanje.... Sta ces, bila sam sitna, bez brata i oca, pa sam ucila da se odbranim od svakakvih, uspesno!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:53:35
|
|
|
|
pocahontas
|
ja uvek mogu, ili ce mm biti sa bebom ili ce doci sveki da je pricuva ako i on zdimi u grad, mi i inace londramo svaki vikend, uglavnom zajedno a nekad i odvojeno...tako da sto se mene tice ja sam za!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:57:32
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Otvorio se Paradiso,pa kada?7O boze ja nemam pojma od kada ne izlazim ne znam ni koji klubovi imaju po gradu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 21:59:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas inace, idem 23. na cecin koncert, E.. pa vidimo se onda i tamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:00:30
|
|
|
|
New Mom
|
Razgovori mama: koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:02:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto... kakve majke ..sta rade dok deca spavaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:03:14
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Razgovori mama: koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu. Ti razgovori nam dođu kao neki izduvni ventil da se malo zaboravimo od svakodnevnih briga i problema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:03:37
|
|
|
|
jole82
|
Pa i mame su ljudi i one imaju dušu..a i cug
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:05:03
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Razgovori mama: koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu. " target="_blank">http:// Vidim ovde veselo... Meni S dobio temperaturu veceras 37,6. Ne fali mu nista drugo,reko'' ajde,zubi su.U 20hje zaspao i probudio se za pola sata temperatura 38,8. Dala sam mu paracetamol.Sad je tek zaspao(morao je da se izludira sa tatom kad je spala temperatura). Ujutru ga vodim kod doktora. On je veseo i raspolozen i ceo dan je lepo jeo.Nemam pojma sta moze biti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:06:06
|
|
|
|
Rosita
|
Blago vama, ja nešto nemam želju za izlascima... Možda nekad kad otvorim plakar i vidim neke štikle koje nikad ne obuvam :), al nisam ja još okačila kopačke o klin, polako more :). Jedino što čeznem da uradim kad se skinem sa ove bezmlečne dijete je da odem u kofidrim i naručim duplu moku, pa nek prsnem :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:08:54
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Ja imam samo kada dodje taj dan uvek se nesto iskomplikije pa onda nista od toga.A sto se tice stikli ja ih davno nisam obula pre neki dan obula cizme i noge mi otpale
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:10:13
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Eto... kakve majke ..sta rade dok deca spavaju Ma moja deca još nisu zaspala, pričaju neto dj. šapuću nešto na jastuku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:10:59
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Moja evo pored mene svrlja po svesci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:12:47
|
|
|
|
jole82
|
Eto Janncice..ko kaže da propuštaš žurku Polako Rosi doći će sve na svoje
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:13:16
|
|
|
|
Torbica
|
Moji spavaju odavno, nesto malo pre 20h zaspali... A ja sad grickam sir, naseckao mi mm, vino mi otvorilo apetit!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:13:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma kakve stikle ..ja to samo po svadbama U izlaske samo nesto sto je ful udobno da mogu da se izdjuskam i da se lepo provedem, proslo me je to vreme usko tesno, bole noge od stikli... Mada sad mi stvarno vise prijaju ovi dnevni izlasci, kafenisanje s prijateljima, druzenje, ja sam uvece sva kao pretucena od silnih obaveza, i nemam zelju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:14:40
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Bas te briga uzivas,meni mm radi....a ja uzivam sa mojom dusom koja jos uvek nece da spava.Sve joj se poremetilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:23:19
|
|
|
|
pocahontas
|
sta??? ako idemo u izlazak ima da bude na stiklama i u tesnom! poslednji vikend prosle trudnoce smo mm i ja isli do grada, ja obula stikle, obukla uzanu trudnicku haljinu i on kaze, pa dobro da li si normalna ajde brzo se presvuci, gde si tako posla idemop samo na pice, jedva sam pristala, mal se nisam rasplakala ja i trudna i netrudna nosim stikle a i uzano mada i ja posustajem sto se tice izlazaka, to je zato sto nismo u kondiciji, a posto vrlo dobro znamo da je kondicija nesto sto je moze steci...u subotu izlazak!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:30:45
|
|
|
|
jovicaa
|
al ste se raspisale ja pravim pauzu... eto dok ja ucim i pijem kafu.. vi se ovde opijate i izlazite... i ja sam se malo uzelela izlazaka... mada vise sam se uzelela biznis procesa koji cu sutra morati da pravim na kolokvijumu, hahahah... kakva neopisiva LAZ hvala svima na podrsci, nadam se da ce biti uspesan kol
< Poruku je uredio jovicaa -- 14.11.2013 22:31:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:31:53
|
|
|
|
New Mom
|
Moja idealna subota vece: klinci 24 sata kod matoraca, ceo dan provesti u tisini, bez i tv-a i sl., kupati se a ne juriti pod tus, jesti dzank fud i leci u osam na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:34:20
|
|
|
|
jovicaa
|
nije lose nm... od kad se maksim rodio nikada se nisam odvojila skroz od dece, tipa da ih posaljem obojicu kod mame.. to bi mi bas prijalo... steta sto mi mama nije u zru ovako je sve komplikacija, a sveki ih ne bi uzela ni za zivu glavu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 22:36:03
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
U NM to je odlican izlazak,sta bih ja dala za takav jedan dan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?