|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
14.11.2013 21:45:37   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pocahontas

joooj aj pricamo o necemu drugom, sad mi se pijeeee i ide u graaaad user posted image

Paa ajmoo... otvorio se Paradisoo user posted image user posted image user posted image

e ja sam toliko bila uzbudjena sto se opet otvara, to je diskoteka moje mladosti, ali je mm kategorican da nema paradisa dok sam trudna da me kao neko ne bi gurnuo bla bla...medjutim razmatram mogucnost da ipak odem jedan vikend, ranije, dok nije guzva, cisto da me zelja mine i preplave uspomene user posted image
inace, idem 23. na cecin koncert, brat me vodi pa nisam mogla da odbijem, svi su me napljuvali sto idem na njen koncert al mene briga bas, vazno da idem u izlazak user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 576
14.11.2013 21:49:46   
Torbica
Jao Poc..... Od uspomena mene najvise vuku RST, Trema i Sterija! Jooooj, sad bih otisla! user posted image Hoces stvarno, ja mogu, mm cuva klince!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 577
14.11.2013 21:51:31   
jole82
Ja sam trudna za svoj 30. otišla u klub Plastik/Mint tačnije... dakle 8. mesec gde je moj brat puštao muziku..
Pa gde da ne odem da čujem batu...nisam pila al smo đuskali oko pola sata..al pošto je već bila prošla ponoć, a ja legala redovno okok 22..otišli smo da pajkim a i da ne maltretiram deteuser posted image koje se nije mrdnulo..bubica moja pajkila u klubu user posted image biće to opasna klaberka...
I da...dobih naravno turu pića za nas 6-oro na račun kuće i separe a iznad je direks ventilacija...em trudnica em redovna mušterija..pa da ih ne bije maler, kakko reče gazda, sad već i pokojni...

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 578
14.11.2013 21:52:03   
Torbica
Ej, ja sad kao malo dete, kazi muzu da cu jako da te cuvam, inace sam majstor karatea i braon pojas realnog aikida Ljube Vracarevica. Nego stadoh kad je krenulo radjanje.... Sta ces, bila sam sitna, bez brata i oca, pa sam ucila da se odbranim od svakakvih, uspesno! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 579
14.11.2013 21:53:35   
pocahontas
ja uvek mogu, ili ce mm biti sa bebom ili ce doci sveki da je pricuva ako i on zdimi u grad, mi i inace londramo svaki vikend, uglavnom zajedno a nekad i odvojeno...tako da sto se mene tice ja sam za!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 580
14.11.2013 21:57:32   
Nestrpljivaa
Otvorio se Paradiso,pa kada?7O boze ja nemam pojma od kada ne izlazim ne znam ni koji klubovi imaju po gradu.user posted image

Direktna veza do poruke: 581
14.11.2013 21:59:56   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pocahontas
inace, idem 23. na cecin koncert,

E.. pa vidimo se onda i tamo user posted image

Direktna veza do poruke: 582
14.11.2013 22:00:30   
New Mom
user posted image Razgovori mama: koje diskoteke i klubovi su aktuelni u gradu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 583
14.11.2013 22:02:37   
Anck Su Nmaun
user posted image Eto... kakve majke ..sta rade dok deca spavaju user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 584
14.11.2013 22:03:14   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ti razgovori nam dođu kao neki izduvni ventiluser posted image da se malo zaboravimo od svakodnevnih briga i problemauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 585
14.11.2013 22:03:37   
jole82
Pa i mame su ljudi i one imaju dušu..a i cug user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 586
14.11.2013 22:05:03   
Janncica
IZVORNA PORUKA: New Mom

user posted image " target="_blank">http://user posted image

Vidim ovde veselo... user posted image
Meni S dobio temperaturu veceras 37,6. Ne fali mu nista drugo,reko'' ajde,zubi su.U 20hje zaspao i probudio se za pola sata temperatura 38,8. user posted image Dala sam mu paracetamol.Sad je tek zaspao(morao je da se izludira sa tatom kad je spala temperatura). Ujutru ga vodim kod doktora. On je veseo i raspolozen i ceo dan je lepo jeo.Nemam pojma sta moze biti. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 587
14.11.2013 22:06:06   
Rosita
Blago vama, ja nešto nemam želju za izlascima... Možda nekad kad otvorim plakar i vidim neke štikle koje nikad ne obuvam :), al nisam ja još okačila kopačke o klin, polako more :). Jedino što čeznem da uradim kad se skinem sa ove bezmlečne dijete je da odem u kofidrim i naručim duplu moku, pa nek prsnem :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 588
14.11.2013 22:08:54   
Nestrpljivaa
Ja imam samo kada dodje taj dan uvek se nesto iskomplikije pa onda nista od toga.A sto se tice stikli ja ih davno nisam obula pre neki dan obula cizme i noge mi otpale user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 589
14.11.2013 22:10:13   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

user posted image Eto... kakve majke ..sta rade dok deca spavaju user posted image

Ma moja deca još nisu zaspala, pričaju neto dj. šapuću nešto na jastuku

Direktna veza do poruke: 590
14.11.2013 22:10:59   
Nestrpljivaa
Moja evo pored mene svrlja po svesci user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 591
14.11.2013 22:12:47   
jole82
Eto Janncice..ko kaže da propuštaš žurku user posted image
Polako Rosi doći će sve na svojeuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 592
14.11.2013 22:13:16   
Torbica
Moji spavaju odavno, nesto malo pre 20h zaspali... A ja sad grickam sir, naseckao mi mm, vino mi otvorilo apetit!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 593
14.11.2013 22:13:53   
Anck Su Nmaun
Ma kakve stikle ..ja to samo po svadbama user posted image
U izlaske samo nesto sto je ful udobno da mogu da se izdjuskam i da se lepo provedem, proslo me je to vreme usko tesno, bole noge od stikli...
Mada sad mi stvarno vise prijaju ovi dnevni izlasci, kafenisanje s prijateljima, druzenje, ja sam uvece sva kao pretucena od silnih obaveza, i nemam zelju.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 594
14.11.2013 22:14:40   
Nestrpljivaa
Bas te briga uzivas,meni mm radi....a ja uzivam sa mojom dusom koja jos uvek nece da spava.Sve joj se poremetilo.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 595
14.11.2013 22:23:19   
pocahontas
sta??? ako idemo u izlazak ima da bude na stiklama i u tesnom!
poslednji vikend prosle trudnoce smo mm i ja isli do grada, ja obula stikle, obukla uzanu trudnicku haljinu i on kaze, pa dobro da li si normalna ajde brzo se presvuci, gde si tako posla idemop samo na pice, jedva sam pristala, mal se nisam rasplakala user posted image
ja i trudna i netrudna nosim stikle a i uzano user posted image
mada i ja posustajem sto se tice izlazaka, to je zato sto nismo u kondiciji, a posto vrlo dobro znamo da je kondicija nesto sto je moze steci...u subotu izlazak!!

Direktna veza do poruke: 596
14.11.2013 22:30:45   
jovicaa
al ste se raspisaleuser posted image ja pravim pauzu...
eto dok ja ucim i pijem kafu.. vi se ovde opijate i izlazite... i ja sam se malo uzelela izlazaka... mada vise sam se uzelela biznis procesa koji cu sutra morati da pravim na kolokvijumu, hahahah... kakva neopisiva LAZuser posted image
hvala svima na podrsci, nadam se da ce biti uspesan koluser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 14.11.2013 22:31:10 >

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 597
14.11.2013 22:31:53   
New Mom
Moja idealna subota vece: klinci 24 sata kod matoraca, ceo dan provesti u tisini, bez i tv-a i sl., kupati se a ne juriti pod tus, jesti dzank fud i leci u osam na spavanje.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 598
14.11.2013 22:34:20   
jovicaa
nije lose nm... od kad se maksim rodio nikada se nisam odvojila skroz od dece, tipa da ih posaljem obojicu kod mame.. to bi mi bas prijalo... steta sto mi mama nije u zruuser posted image ovako je sve komplikacija, a sveki ih ne bi uzela ni za zivu glavuuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 599
14.11.2013 22:36:03   
Nestrpljivaa
U NM to je odlican izlazak,sta bih ja dala za takav jedan dan.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here