|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
19.11.2013 10:25:46   
Torbica
Sad mi radi, videcemo dokle.....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 951
19.11.2013 10:30:34   
Torbica
Anck, vrednice, hvala za savet draga... user posted image Ja sam se sad lepo ispricala sa drugaricom, pa me ceka brdo vesa, kuhinja... Nista od jutros nisam uradila.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 952
19.11.2013 10:52:13   
Rosita
Hej mame. Ja evo pijem kafu, pa cu isto da krenem da radim nesto, mada nemam puno, juce smo mm i ja raspremali. Jutros me D opet zezao sa jelom i kakenjem. A taman je par dana bio korektan s ovim drugim. Nervozan je, nema strpljenja da sede i pogura lepo, da prostite, ubedjena sam da tako stvara problem, ne jede nista problematicno. A i ona kupovna kasa sa pirincem ima 5g pirinca na 100g, ne moze to biti problem. Pih. Oprostite na detaljisanju, obecala sam mm da necu svaki dan istu pesmu da pevam te nije jeo, te nije kakio, u pravu je, od kad sam keva smaram opako.Ne kaze on to, al tako je, sta cu, vi me razumete :)
Joj vetra, haos. D znaci kad odemo van, zaspi posle, al dok mu obucem trista stvari i posle skinem, buni se, place, to izlazenje napolje sa propratnim aktivnostima me tako izmori. I tako.
Velik pozdrav.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 953
19.11.2013 11:04:29   
Misha i Ljisha
Rosita imas pp

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 954
19.11.2013 11:19:09   
vikiveki
Pozdrav mame,ja se sada spremam i krećem na komisiju...sva sam sluđena...neznam više ni kako se zovem...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 955
19.11.2013 11:22:06   
mama micki
Srećno na komisiji, proćiće to ok.user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 956
19.11.2013 12:15:15   
Torbica
Ja sam po spisku odradila sta mi je dragi mm ostavio kao zaduzenja za danas... Sve neke sitnice ali ne setim se ja dok ne dogori. Isprazniti do kraja stari dzak brasna i napraviti mesta za novi koji stize danas, usisati to dole, okopati jagodice napolju, prebrati jabuke i izbaciti one koje su krenule da se kvare, istresti neke stolnjake u prizemlju, hihi. Svasta nesto sitno, a opet, njemu bitnije nego meni. Al evo uradih. Jedva cekam 14h da odem po decake. A sad, kuhinjaaaa. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 957
19.11.2013 12:15:20   
jovicaa
vikiveki srecnouser posted image
evo mene sa predavanja, otisla da zakazem kod ginekologa, i zakazali mi tek za mesec dana... haos.. dobro u pitanju je redovna kontrola, ne zuri mi se, ali svejedno preteruju.
to je ona redovna kontrola na koju sam trebala da odem pre 10 meseci.. ali malo kasnim, valjda ce sve biti ok.
popodne imam neku novinarsku radionicu... bas mi je guzva sa faksom. ali za sad se stvarno ok organizujem, stizem i da ucim malo... samo kad su deca zdrava, letim okolo.... ali kad nisu to je vec druga prica..
a nocas su nam se obojica uvalila u krevet, oka nisam sklopilauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 958
19.11.2013 12:42:25   
Torbica
Stigao mi sapun za kosuuu! Mada pise da treba biti uporan, ali ja cu biti zadovoljna i sa minimalnim pomakom, obecavam.
Mislila sam da vodim decicu do Merkatora popodne, ali videcemo sta je sa Djoletovim kasljem, ima li ga? Joj, mrzim to. Nekad prodje za dan a nekad za nedelju dana. Bas je osetljiv na promenu vremena. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 959
19.11.2013 13:09:41   
jole82
Mi opet kafenisale po komsiluku...odo da turim ruckic za T..ja se najela gibanice kod kume..cak mi je T otimala parce..sto kod kuce nikd ne radi...samo u gostima..valjda ko i drugoj deci sladje joj da jede u gostimauser posted image pa sam dala i njoj malo..
viki javljaj sta uradi..
Torbi super za sapun..drzim fige da odradi posaouser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 960
19.11.2013 13:57:44   
doktorkakristal
zdravo drustvo,evo ja malo kasnim,bila do grada da pokupujem neke sitnice ,lepo smo spavali pa sam i ja raspolozenija
TORBI o kakvom se sapunu za kosu radi nisam u toku,a sve sto se kose tice me zanima user posted image
ROSITA nisi jedina ja sam pocela gadno da samram sa tim bebecim stvarima iako sam bila uvek prva da prokomentarisem kako me nerviraju majke koje samo o deci pricaju,kako se zena promeni to je cudo,ne prepoznajem sebe user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 961
19.11.2013 14:28:34   
vikiveki
Evo mame ja sam se vratila:Danas ad sam krenula na komisiju poštar mi daje pismo od osiguranja,obaveštenje da nemam prava na nadoknadu zbog operacije,ja mislim da samo moja operacija nije na tom spisku. Odem na komisiju i umesto da mi produže bolovanje još mesec dana,oni mi rekli da dođem ponovo za 2 nedelje,tako da su mi produžili samo za 2 nedelje.Znači dan mi je skroz ispunjen sa nekim negativnim vestima

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 962
19.11.2013 15:10:14   
jole82
E bez veze..pa sta znaci to 2 nedelje user posted image sta kao da im dodjes na kontrolu...
Pa jel ima sanse jos da ti produze, cim rekose opet da im se javis?

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 963
19.11.2013 15:19:37   
little_one
Uh viki, al barem su ti produzili, pa ko zna mozda produze i tada jos na 2 sedmice...bas su vam strogi....kod nas komisija uglavnom ne pravi problem, doduse ja sam jedino u trudnoci isla na komisiju...i mene ceka u ponedjeljak, produze uredno mjesec dana i idemo dalje...

Pokupih nalaze kks i urina, odlicni su, hgb bolji nego u prvoj trudnoci (132) tako da sam prezadovoljna....mala zaspala, ja malo kuliram pa cemo po taju na posao, danas nam je bez auta a kisa pada...

Torbice ti se bas naradi danas, a iz iskustva znam da sve te sitnice nekako najvise izmore covjeka, sve malo malo a nakupi se...nisi se ni okrenuo, dan prosao...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 964
19.11.2013 15:22:13   
vikiveki
Pa da tako su mi rekli da se javim na komisiju ponovo 3.12. i rakla mi tada će to biti kraj,kao takva je zakonska procedurauser posted image i da mogu da se žalim drugostepenoj komisiji ali oni mogu da mi daju samo papir kojim mogu zahtevati lakše radno mesto,kao da u vrtiću ima lakše radno mesto,šta god da radiš moraš nešto nositi i vući...Ništa moraću na posao,radiću dva tri dana pa ću videti sa mojom dr. da mi opet otvori bolovanje makar još dve nedelje...iskrena da budem jako me strah dami se kila ponovo nevrati jer jedva se kući čuvam da nešto ne dižem,jer koliko puta se zaboravim, a ko će me na poslu čuvati kad ostanem sama na dizanju dece posle spavanja,a od koleginice nemogu tražiti da radi duže svaki danuser posted image baš sam u nedoumici i neznam šta da radim

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 965
19.11.2013 15:38:39   
jovicaa
jao vikivekiuser posted image
ti si vaspitacica... a kad si se operisala? pa morali bi da ti produze bolovanje, mislim vaspitacice puno podizu decu i sl...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 966
19.11.2013 15:44:58   
vikiveki
Jovice očigledno je da ova komisija na to uopšta ne obraća pažnju,još mi hirurg napisao dva meseca mirovanje ali ova u komisiji to izgleda ne gleda već se drži neke svoje liste.Ja sam imala klasičnu operaciju nije laparaskopski, i nisu mi mrežicu stavljali,pa zbog toga mi je dr, hirurg rekla da najmanje dva meseca treba da se čuvam

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 967
19.11.2013 15:46:34   
jovicaa
e stvarno ovo nase zdravstvo je haos! idi zali se izmuvaj nesto, ako je 2 meseca oporavak, 2 meseca je, bas su bezobrazni!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 968
19.11.2013 16:01:51   
vikiveki
Videću nešto da pokrpim da budem makar dva mesecauser posted image
Sad se smejem Stefanu,mom najmlađem sinu, uzeo gosp. otvorio frižider dohvatio teglicu sa cveklom i zove me da mu otvorim i sada jede samo cvekluuser posted image a već sam pisala negde o tome kako sve voli da jede samo,znači kad jede čajnu onda je jede samu,hleb onda samo hleb,krastavac samo krastavac...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 969
19.11.2013 16:17:49   
jole82
Pa viki ako ti ne daju ovako onda prekid par dana pa opsta praksa nek ti da jos mesec...sta ces kad je sistem do mojega...
Evo beka i ja slusamo i gledamo koncert Depeche Moda..ona se igra na podu i duska malo malo pa uspe da potrefi ritam, dok ja lakiram kandzeuser posted image (inace omiljena joj je naravno Enjoy the silence-ljubi je majkauser posted image )

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 970
19.11.2013 16:30:49   
vikiveki
Jole user posted image za izbor muzike,i moji obožavaju muziku ali Stefan koji je najmlađi a ima 2 god,ima baš sluha ,kada mu se neka pesma sviđa igra i pokušava da skine pokrete ukoliko gleda spot, a kada sluša radio onda uzme prvu stvar koja bi mogla da posluži kkao mikrofon i otvara usta kao da pevauser posted image pravi je šou men.Vaspitačice u vrtiću su rekle da ga obavezno upišemo u plesnu školu oduševile su se...sačekačemo da vidimo kako će pevati pošto mu je tata svojevremeno pevao u jednoj ovdašnjoj grupiuser posted image videćemo koji talenat će da prevagne

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 971
19.11.2013 17:07:42   
jole82
Kad smo bile pre neki dan na novom kod babe..tamo i dalje zivi moj burazeruser posted image dosli nam drugari dj-evi MKDSL i Marko Nastic i sad pustali sa mojim burazerom neku ziku a T u dubku im provalila u sobuuser posted image pa je stala.. kao malo odslusala stvar (kao da vidi da li joj se svidja) onda se zavalila u dubak i podigla ruku iz lakta sa ispruzenim kaziprstom u vis i krenula da mlati glavom i da se klati...kao sto je do jaj. stvaruser posted image Pokocili smo joj se od smeha. Naravno kad je videla da je zabavna pocela je sebi da aplaudira...narcis na mamuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 972
19.11.2013 17:19:02   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jole82 RR
(inace omiljena joj je naravno Enjoy the silence-ljubi je majkauser posted image )

Pa nego kako user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 973
19.11.2013 18:44:43   
viktori
gde ste sad sve kad sam ja tu user posted image
istresla sma negativnu energiju u za to namenjenoj temi pa sam sad kao ok

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 974
19.11.2013 18:48:53   
jole82
evo ja sam tu...cekam da se T probudi da odem do svekijevaca da je vidi tetka mm..koja je upravo stigla iz Amerike...a nocas ce smak sveta, pa mora sad dete da se vidi...inace pomresmo svi pa nece biti vise prilikeuser posted image ovo je za negativu al sad sam se izlaprdala sa kumom, pa mi kao lakse..

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here