|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
19.11.2013 22:18:04   
Sanchy
Dobro veceuser posted image ..ja ne znam sta je ovo,od posla oko kuce i u kuci i obaveza tipa idenja vamo tamo ja ne znam gde udaramuser posted image ..Danas smo isli na kontrolu usiju,za svaki slucaj,kad je bio bolestan imao je malo nizi pritisak u usima pa da proverimo sad situaciju,,sve je ok user posted image ..onda smo ga zasuskali ,sreca pa su mi kolica odlicna,bas sam zadovoljna,pa do piramide po neki poklon za rodjendan,pa do prodavnice i tako..inace epidemija respiratornih oboljenja,prosle nedelje 17000 novoobolelih najvise medju decom predskolskog uzrasta,,,strasno,malopre procitah..ovih dana svaki dan M. izrendam jabuku iseckam pomorandzu i sipam cimeta a u rucak malo bibera i obavezno luka ,sve su to saveznici u borbi protiv infekcija pa ,ne moze da odmogne...ja sam danas pravila neke kiflice sa ajvarom i sirom i ceo dan grickam li grickam ,uprasicu se a i onako mi linija nije ni blizu idealneuser posted image ..a nama sam u Dm kupila neki beli caj sa dinjom i pomorandzom,sad cu nam skuvati da vidim kakav je,,volim vocne cajeve

< Poruku je uredio Sanchy -- 19.11.2013 22:21:17 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1001
19.11.2013 22:29:24   
Misha i Ljisha
Ja sam evo jela i krivim mame sa ringeraje zbog togauser posted image . A inace vec par dana se pridrzavam pravila da ne jedem posle pet. Ccccc..sta mi radite. Sve u sve,u kulen i beli luk i sir su prijali mmmmmmmm... U jednom trenutku sam pomislila jao crni luk, i pogledam nemam u kuhinji vec moram da idem do spajiza a ta vrata mi bas skripe pa mi mali djavolak na uvo govorio"uzmi jednu polovinu koju si stavila iznad dunjine glavice, njoj je dovoljna druga polovina" a onda mi je andjeo sa druge strane saputao "ne budi kreten vidis kako lepo pajki od kad si stavila taj luk iznad glave" i tako na smenu ali andjeo je pobedio i jela sam belog luka hihihii...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1002
19.11.2013 22:35:44   
vikiveki
Misha i Ljisha i ti se pridržavaš toga da ne jedeš posle 17h.Tako sam i ja dva tri meseca radila i smršala sam 4 kg,tu se mrša postepeno.inače ja ujutru jedem posle 9h.
Ja moje sad spremila za spavanje, još se samo devojčica kupa....jedva čekam da se ovaj dan završi

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1003
19.11.2013 22:47:22   
Torbica
Moiraina, moji bas vole, ja stavim dosta meda i stalno traze jos. Ma ni ne oseti se toliko, kome dam da proba a da ne zna da je crni lukac, nema sanse da pogodi. Na pola litre vode stavim neoguljenu opranu glavicu i kad prokuva smanjim i struji tako 15 min. Procedim, zamedijam i kraj. odlican, ukusan. Probaj ovako user posted image Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1004
19.11.2013 22:58:48   
vikiveki
Ja sada u veliko razmišljam šta će ko sutra da obuče,tako ja svako veče spremam za sve troje šta će sutra da obuku.Počeo nešto čir da me boli,nije ni čudo koliko sam se danas iznervirala,sada sam se malo smirila ali čir proradio

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1005
19.11.2013 23:11:11   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja sam evo jela i krivim mame sa ringeraje zbog togauser posted image . A inace vec par dana se pridrzavam pravila da ne jedem posle pet. Ccccc..sta mi radite. Sve u sve,u kulen i beli luk i sir su prijali mmmmmmmm... U jednom trenutku sam pomislila jao crni luk, i pogledam nemam u kuhinji vec moram da idem do spajiza a ta vrata mi bas skripe pa mi mali djavolak na uvo govorio"uzmi jednu polovinu koju si stavila iznad dunjine glavice, njoj je dovoljna druga polovina" a onda mi je andjeo sa druge strane saputao "ne budi kreten vidis kako lepo pajki od kad si stavila taj luk iznad glave" i tako na smenu ali andjeo je pobedio i jela sam belog luka hihihii...

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1006
19.11.2013 23:40:58   
viktori
eee milj navede me da se napucam luka sad kad mm dodje ima da se oma vrati odakle je dosao ahahha nego svaka cast za dijetu ja sto vise kukam da se ugojih sve vise jedem user posted image
imate li neki predlog osim nejela posle pet?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1007
19.11.2013 23:43:59   
World
ja sam na lchf ishrani pa se ne debljam... uspjela sam cak i skinuti koji kg.. bas sam se pitala sto mi slabo nesto spadaju kile, a najedoh se i ja maloprije... user posted image user posted image

ako imas zivaca i vremena, eto ti prijedlog.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1008
19.11.2013 23:45:04   
vikiveki
Ja sam se juče isto najela luka crnoga toliko da mi posle bilo muka prava samuser posted image Ja ne jedem posle 17 i ujutru pre 9 tj od 17h do 9 ujutru ništa nejedem samo pijem vodu ako sam žedna i ponekad kafu

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1009
19.11.2013 23:55:31   
viktori
a jel dojite jos?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1010
20.11.2013 0:09:22   
World
dojim ja jos, eno pisala sam tamo u temi dojenje, u fazi smo prestajanja, pa ne znam kako ce ici..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1011
20.11.2013 1:02:31   
vikiveki
Vidim ja da su sve mame otišle da spavaju,šta da radim moraću i ja...sa kim da razgovaramuser posted image a nemogu da spavam...legla i ležala jedno pola sata i ništa ,nemogu i tačka..videću opet onaj stari trik sa brojanjem ovacauser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1012
20.11.2013 1:21:36   
vikiveki
Laku noć ipak idem i ja da spavam, treba mi ujutru ustati da spremam frajere za vrtičuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1013
20.11.2013 7:16:50   
mama micki
Dobro jutro mame, ja izgleda najvrednija od jutros. Žaba se probudila u 6, a ja tek sada sela da popijem kafu. Sinoć se nije budila da siki...prvi put. Šta vi radite, kako ste provele noć i kako provodite jutro?user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1014
20.11.2013 7:50:38   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Noc protekla onako ni sjajno ni strasno. drzala sam je jedno vreme u narucju pa sam ja sedela u fotelji da proguta te slince i u snu sam joj izvlacila malo slince. u svakom slucaju luk radi poso.

Pecem proju. Idem. Sve nesto na brzaka od jutros radim. Pozdrav

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1015
20.11.2013 7:58:56   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro!
Mmmmmmm projaaaaaaa.. bas mi se sad jede user posted image

Direktna veza do poruke: 1016
20.11.2013 8:02:36   
mama micki
Jao i meni se jede, ali ne mogu, na dijeti samuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1017
20.11.2013 8:05:07   
vikiveki
Dobro jutro,ja ispratila dečake u vrtić i sada sa mojom malom ljuticom obnavljam gradivo iz gramatike,ona uči a ja je preslišavam..učiteljica ih danas ispituje pa je ustala ranije da nauči ono što su juče učili,a sinoć sam je učila kako se šije uz pomoć konca i igle jer iz likovnog šiju neka srca od materijala.

Direktna veza do poruke: 1018
20.11.2013 8:25:43   
milicicak
Dobro jutro mame :)
mini buba i ja doruckujemo przenice sa domacim eurokremom pa cemo u neku akciju... babe spremaju slave pa mama ne ide na posao...
lep dan vam zelim

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1019
20.11.2013 8:30:52   
Anck Su Nmaun
Kakav je taj domaci eurokrem?

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1020
20.11.2013 8:42:17   
vikiveki
Ja sam nekad skoro svaki treći dan pravila taj domaći krem....sada sam zaboravila tačan recept ali znam da je glavni sastojak mleko u prahu

Direktna veza do poruke: 1021
20.11.2013 8:42:27   
viktori
Jutro i od nas. Tata nam vise nije na odmoru pa je mama u sve tri smene. N je spavao odlicno. Nijednom se nije budio, al je tesko zaspao ima neke svoje rituale sa tatom pa je non stop gledao u vrata, kenjkao...dzaba vise se ne uspavljuje na siki sad je "veliki" i tako mi zaspao tek u 22h. i ustao u 7h. Meni to malo kasno. Sanjala sam da sma opet trudna user posted image

< Poruku je uredio viktori -- 20.11.2013 8:49:09 >

Direktna veza do poruke: 1022
20.11.2013 8:48:05   
Torbica
Cao mame, samo kratko da mahnem, ostavila sam Djoleta kuci zbog kaslja, pa se mazimo i inhaliramo. Nema on ni temp ni nista ali taj kasalj je toliko dosadan, pa neka ga kuci ipak, ja sam odmah mirnija kad mi je na oku. Prvi utisak za onaj sapun je ok, kosa mi je lepsa, priznajem, videcemo koliko ce joj trebati sto se pranja tice. Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1023
20.11.2013 8:50:08   
milicicak
Anck, taj domaci eurokrem u mojoj izvedbo je u stvari fil za cokoladne korpice :)
2 jaja se umute sa 80g secera u prahu, skuva na pari pa se doda 150g cokolade
Kad se ohladi doda se 125g margarina/putera, ali ja ti ne stavljam pa bude malo jaci ukus :)

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1024
20.11.2013 8:52:06   
Anck Su Nmaun
Ynx, sad sam se setila da je i moja mama pravila i domaci eurokrem i domacu cokoladu! Bas cu morati da probam da smuckam to user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here