Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 22:18:04
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobro vece ..ja ne znam sta je ovo,od posla oko kuce i u kuci i obaveza tipa idenja vamo tamo ja ne znam gde udaram ..Danas smo isli na kontrolu usiju,za svaki slucaj,kad je bio bolestan imao je malo nizi pritisak u usima pa da proverimo sad situaciju,,sve je ok ..onda smo ga zasuskali ,sreca pa su mi kolica odlicna,bas sam zadovoljna,pa do piramide po neki poklon za rodjendan,pa do prodavnice i tako..inace epidemija respiratornih oboljenja,prosle nedelje 17000 novoobolelih najvise medju decom predskolskog uzrasta,,,strasno,malopre procitah..ovih dana svaki dan M. izrendam jabuku iseckam pomorandzu i sipam cimeta a u rucak malo bibera i obavezno luka ,sve su to saveznici u borbi protiv infekcija pa ,ne moze da odmogne...ja sam danas pravila neke kiflice sa ajvarom i sirom i ceo dan grickam li grickam ,uprasicu se a i onako mi linija nije ni blizu idealne ..a nama sam u Dm kupila neki beli caj sa dinjom i pomorandzom,sad cu nam skuvati da vidim kakav je,,volim vocne cajeve
< Poruku je uredio Sanchy -- 19.11.2013 22:21:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 22:29:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam evo jela i krivim mame sa ringeraje zbog toga . A inace vec par dana se pridrzavam pravila da ne jedem posle pet. Ccccc..sta mi radite. Sve u sve,u kulen i beli luk i sir su prijali mmmmmmmm... U jednom trenutku sam pomislila jao crni luk, i pogledam nemam u kuhinji vec moram da idem do spajiza a ta vrata mi bas skripe pa mi mali djavolak na uvo govorio"uzmi jednu polovinu koju si stavila iznad dunjine glavice, njoj je dovoljna druga polovina" a onda mi je andjeo sa druge strane saputao "ne budi kreten vidis kako lepo pajki od kad si stavila taj luk iznad glave" i tako na smenu ali andjeo je pobedio i jela sam belog luka hihihii...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 22:35:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Misha i Ljisha i ti se pridržavaš toga da ne jedeš posle 17h.Tako sam i ja dva tri meseca radila i smršala sam 4 kg,tu se mrša postepeno.inače ja ujutru jedem posle 9h. Ja moje sad spremila za spavanje, još se samo devojčica kupa....jedva čekam da se ovaj dan završi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 22:47:22
|
|
|
|
Torbica
|
Moiraina, moji bas vole, ja stavim dosta meda i stalno traze jos. Ma ni ne oseti se toliko, kome dam da proba a da ne zna da je crni lukac, nema sanse da pogodi. Na pola litre vode stavim neoguljenu opranu glavicu i kad prokuva smanjim i struji tako 15 min. Procedim, zamedijam i kraj. odlican, ukusan. Probaj ovako Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 22:58:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sada u veliko razmišljam šta će ko sutra da obuče,tako ja svako veče spremam za sve troje šta će sutra da obuku.Počeo nešto čir da me boli,nije ni čudo koliko sam se danas iznervirala,sada sam se malo smirila ali čir proradio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 23:11:11
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja sam evo jela i krivim mame sa ringeraje zbog toga . A inace vec par dana se pridrzavam pravila da ne jedem posle pet. Ccccc..sta mi radite. Sve u sve,u kulen i beli luk i sir su prijali mmmmmmmm... U jednom trenutku sam pomislila jao crni luk, i pogledam nemam u kuhinji vec moram da idem do spajiza a ta vrata mi bas skripe pa mi mali djavolak na uvo govorio"uzmi jednu polovinu koju si stavila iznad dunjine glavice, njoj je dovoljna druga polovina" a onda mi je andjeo sa druge strane saputao "ne budi kreten vidis kako lepo pajki od kad si stavila taj luk iznad glave" i tako na smenu ali andjeo je pobedio i jela sam belog luka hihihii...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 23:40:58
|
|
|
|
viktori
|
eee milj navede me da se napucam luka sad kad mm dodje ima da se oma vrati odakle je dosao ahahha nego svaka cast za dijetu ja sto vise kukam da se ugojih sve vise jedem imate li neki predlog osim nejela posle pet?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 23:43:59
|
|
|
|
World
|
ja sam na lchf ishrani pa se ne debljam... uspjela sam cak i skinuti koji kg.. bas sam se pitala sto mi slabo nesto spadaju kile, a najedoh se i ja maloprije... ako imas zivaca i vremena, eto ti prijedlog..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 23:45:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam se juče isto najela luka crnoga toliko da mi posle bilo muka prava sam Ja ne jedem posle 17 i ujutru pre 9 tj od 17h do 9 ujutru ništa nejedem samo pijem vodu ako sam žedna i ponekad kafu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 23:55:31
|
|
|
|
viktori
|
a jel dojite jos?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 0:09:22
|
|
|
|
World
|
dojim ja jos, eno pisala sam tamo u temi dojenje, u fazi smo prestajanja, pa ne znam kako ce ici..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 1:02:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Vidim ja da su sve mame otišle da spavaju,šta da radim moraću i ja...sa kim da razgovaram a nemogu da spavam...legla i ležala jedno pola sata i ništa ,nemogu i tačka..videću opet onaj stari trik sa brojanjem ovaca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 1:21:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Laku noć ipak idem i ja da spavam, treba mi ujutru ustati da spremam frajere za vrtič
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 7:16:50
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame, ja izgleda najvrednija od jutros. Žaba se probudila u 6, a ja tek sada sela da popijem kafu. Sinoć se nije budila da siki...prvi put. Šta vi radite, kako ste provele noć i kako provodite jutro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 7:50:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Noc protekla onako ni sjajno ni strasno. drzala sam je jedno vreme u narucju pa sam ja sedela u fotelji da proguta te slince i u snu sam joj izvlacila malo slince. u svakom slucaju luk radi poso. Pecem proju. Idem. Sve nesto na brzaka od jutros radim. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 7:58:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro! Mmmmmmm projaaaaaaa.. bas mi se sad jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:02:36
|
|
|
|
mama micki
|
Jao i meni se jede, ali ne mogu, na dijeti sam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:05:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro,ja ispratila dečake u vrtić i sada sa mojom malom ljuticom obnavljam gradivo iz gramatike,ona uči a ja je preslišavam..učiteljica ih danas ispituje pa je ustala ranije da nauči ono što su juče učili,a sinoć sam je učila kako se šije uz pomoć konca i igle jer iz likovnog šiju neka srca od materijala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:25:43
|
|
|
|
milicicak
|
Dobro jutro mame :) mini buba i ja doruckujemo przenice sa domacim eurokremom pa cemo u neku akciju... babe spremaju slave pa mama ne ide na posao... lep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:30:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kakav je taj domaci eurokrem?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:42:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam nekad skoro svaki treći dan pravila taj domaći krem....sada sam zaboravila tačan recept ali znam da je glavni sastojak mleko u prahu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:42:27
|
|
|
|
viktori
|
Jutro i od nas. Tata nam vise nije na odmoru pa je mama u sve tri smene. N je spavao odlicno. Nijednom se nije budio, al je tesko zaspao ima neke svoje rituale sa tatom pa je non stop gledao u vrata, kenjkao...dzaba vise se ne uspavljuje na siki sad je "veliki" i tako mi zaspao tek u 22h. i ustao u 7h. Meni to malo kasno. Sanjala sam da sma opet trudna
< Poruku je uredio viktori -- 20.11.2013 8:49:09 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:48:05
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, samo kratko da mahnem, ostavila sam Djoleta kuci zbog kaslja, pa se mazimo i inhaliramo. Nema on ni temp ni nista ali taj kasalj je toliko dosadan, pa neka ga kuci ipak, ja sam odmah mirnija kad mi je na oku. Prvi utisak za onaj sapun je ok, kosa mi je lepsa, priznajem, videcemo koliko ce joj trebati sto se pranja tice. Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:50:08
|
|
|
|
milicicak
|
Anck, taj domaci eurokrem u mojoj izvedbo je u stvari fil za cokoladne korpice :) 2 jaja se umute sa 80g secera u prahu, skuva na pari pa se doda 150g cokolade Kad se ohladi doda se 125g margarina/putera, ali ja ti ne stavljam pa bude malo jaci ukus :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 20.11.2013 8:52:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ynx, sad sam se setila da je i moja mama pravila i domaci eurokrem i domacu cokoladu! Bas cu morati da probam da smuckam to
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?