Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:00:04
|
|
|
|
viktori
|
ja ti slala poruke hihihi ja to sta prvo vidim mejl pp... poznate mi te sad il nikad isfrustrirane babe raznih vrsta i oblika ahahahahahah e ja nikakav ventil nemah danas
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:04:39
|
|
|
|
jole82
|
Bolesne bratanice su otisle, al svekar je isto bolestan isto stomacni virus pokupio od mladje deverove... Pa on nece kao da prilazi T...Rekla sam mm bude li se T razbolela, zapamtice me dobro ne zato sto se razbolela, nego zato sto su zaintacili da mora odmah da je vide, a pri tom tetka se doselila...dakle ne vraca se za US... Pa dakle samo da ih pobijes... Nego nema nam Ljishe
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:08:01
|
|
|
|
viktori
|
pa nemoj da ides vadi se na t izmisli nesto imas makar maste ko ih sisa sve zajedno sad da rizikujes dal ce il neece dobiti virus ko ih lalalala a gde je ljim?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:13:40
|
|
|
|
jole82
|
Ma neka sad cu da ih ispostujem, zato sto znam koji je sledeci korak...jbt kad moram da se spustam na seljacki nivo i razmisljam sta ce ko da kaze i da uraadi... T je rodjendan istog dana kad i mladjoj deverovoj i obe deverove cerke tamo slave rodendane...i sad nabacila se vec tema rodjendan i 1000% ce insistirati da slave zajedno rodjendan. E pa necu...ja sam sebicna i hocu da moje dete svoj prvi rodjendan slavi u svom domu i tacka! Tako da bice tu puskaranja...al zao mi je mm morace on to sa njima da vidi...posto se oni mene da kazem plase pa ne smeju nikad nista direktno da me pitaju...al spremna sam na sledeci korak...zla snajka...tako nismo dali nista da nam se mesaju pocevsi od svadbe pa nadalje...samo s mojom kevo je to lako...ona se i ne mesa i ako nesto hoce prvo pita...sta ja kazem tu je kraj price..a oni sve okolo naokolo preko mm da bi te doveli pred svrsen cin i to yato sto nisu normalni i onda kad prsnes na njih posle in djavo kriv...i da ne mracim vise A MiLj imala casove od jutros kolikko se secam...al nema je da se javne... Aaaaa evo je vidim da viri javi se Ljiso
< Poruku je uredio jole82 RR -- 19.11.2013 19:14:15 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:44:13
|
|
|
|
viktori
|
e da ispostovati,...hehhe ja imam suprotno ja sam cool i pristupacna pa kad kazem ne onda se svi zbune i onda sam cudna i ako je tm kao mm (isti dan su...) onda je meni potpuno jasno kako se on koprca oce svima da ugodi postuje starije...skorpije muskarci su malo meki, da ne kazem mnogo meki
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 19:46:15
|
|
|
|
adulence
|
Mamitas dobro vece...ja prolazi kroz malu krizu sa dojenjem i ivom pisala sam u temi i bas sam uhhhhh,zbunjena i ne znam sta da radim...ali bice valjda najbolje...jole samo ostro ne moze drugacije....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 20:17:01
|
|
|
|
viktori
|
evo citam i tamo sam ti odgovorila ja sam mislila da nprestaje i odem ja na predavanje nije me bilo bukvalno ceo dan dolazim kasno pred njegovo spavanje on taman vecerao i dete me ladno ignorise nije me ni pogledao ja kazem ok znaci ti si taj tip malisa i sednem da klopa pricam sa mm njega ne registrujem i evo njega zaleti se iz sve snage u zid sa dupkom i ispod okceta me gleda ja nista pa me pomazi opo nozi pa kao igra se sa prstenom i na kraju place suza suzu stize i oce da sisa pritom sisa tako sto me mazi i gleda u oci! ej to nije od kad je bio kiflica mala mala i sad ponovo trazi da sisa... otkud znam takva mu faza bila i sad frka da nema mame i flasica
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 20:21:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao mamike kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 20:38:01
|
|
|
|
Torbica
|
Helo zene! Doco, ja muku mucim sa kosom koja se masti, pa sam tu smarala sve redom oko toga, ima par strana unazad a i na temi nega kose. Ukucaj manna, sapun zdravi pramenovi, evo ostrim se da ga isprobam, samo da ubacim nesto u kljun i prozujim ovdi. Jole, hehe, i treba da se kaze, molim lepo. Secam se s pocetka braka, moji svekijevci sve kao - dodjite kod nas na Slavu, Bozic, Vaskrs... Ej, a ja jedva cekala da imam svoju oazu, pa sve i ako cu da dignem sve cetiri u vis, a i ako necu nego imam neke svoje rituale....moja stvar. Ma kakvi, brzo su odustali. Otvoreno rekoh, ja sam gazdarica i hocu sama u svom domu po svom ukusu. Nisam se obazirala mnogo ko ce sta da kaze, jer ne zelim da svarim sopstveni zeludac, sto vidim da je i kod tebe slucaj. A pogotovo za prvi rodjendan, pa nisu blizanci, pa da kazes. Ma sto ljudi - sto cudi. Ja sam sad vec zena sa iskustvom - osmeh na lice i isteram svoje. Odoh da klopam. viviveki, uredno se vrati na posao dan-dva pa bolovanje, nema ti druge, trebas svojoj deci i sebi jos ihahaj.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:06:32
|
|
|
|
Rosita
|
Vecer mame. Evo i nas, danas ne idosmo napolje, malo smo osmatrali ljude i brmbrmove sa terase :) Doco, pa eto, ja sam po ceo dan sama sa bekom, mm dodje oko 5,6 pa nije ni cudo sto sam samo u tom beba fazonu. Sad mi pade na pamet, mi ovde prepipavamo zube, kuckamo, gledamo, a ranije je bio obicaj da ko prvi primeti detetu zub, kupi mu nesto. Ja mislim da je sad verovatnoća da majka ne bude taj ko prvi primeti do 1%:). Koliko se stvari menjaju... Jole, sto posto si u pravu. Sta ima T da slavi tamo sa velikim detetom. To je njen dan i samo njen :) Nama sutra mali rodjendan :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:10:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR A MiLj imala casove od jutros kolikko se secam...al nema je da se javne... Aaaaa evo je vidim da viri javi se Ljiso Upravo to imala sam sinoc cas (zakazala ga u pola 9 jer D ide na spavanjac u 8), pa jutros, pa popodne. Izmedju sam kuvala i bila sa mm i Dunjom tako da nisam bas stigla da piskaram. Plus Dunji curi nos. Bas je muci. I ima neku malu temperaturu ali je vesela ceo dan samo sto je slinava. Opet nije htela da vecera. Bas imamo problem sa tom vecerom. Mm i ja se dogovorili do ponoci ja dezuram od ponoci on. Ja sam ionako posle ponoci zdravo dovidjenja. Ali sigurno cu morati i ja da ustajem jer nekad nece da se smiri kod mm i nekad trazi da sika pa ona kod njega u narucju se tako namesti da samo mene gleda i pokazuje prsticem na mene. guzara jedna. Naravno mm i ja se danas posvadjali ko je kriv sto je ona bolesna. Ja mu kazem da je svaki dan lepo izvodim napolje u setnju i da se sto ja kazem posteno smrzne tj nos i obrazi i rukice pa mi nije bila bolesna vec je verovatno nesto pokupila na ovom rodjendanu u subotu, ipak je bilo dosta klinaca. Al nije ni bitno, meni barem ja bih samo sto pre da je prodje i da sutra bude ko nova. Razmisljam se da presecem jedan cen belog luka i da joj stavim u krevetac. Secam se da su mame ovde pisale da je delotvorno. I tako prosao dan dok si reko keks ps: luftiram kucu jer znam po sebi sto je hladnije meni bolje nos funkcionise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:12:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Vecer mame. Evo i nas, danas ne idosmo napolje, malo smo osmatrali ljude i brmbrmove sa terase :) Doco, pa eto, ja sam po ceo dan sama sa bekom, mm dodje oko 5,6 pa nije ni cudo sto sam samo u tom beba fazonu. Sad mi pade na pamet, mi ovde prepipavamo zube, kuckamo, gledamo, a ranije je bio obicaj da ko prvi primeti detetu zub, kupi mu nesto. Ja mislim da je sad verovatnoća da majka ne bude taj ko prvi primeti do 1%:). Koliko se stvari menjaju... Jole, sto posto si u pravu. Sta ima T da slavi tamo sa velikim detetom. To je njen dan i samo njen :) Nama sutra mali rodjendan :) eh da i nama je danas mali rodjendan hahah ma ja nemam pojma koji je datum. A Rosita sto se tice price o bebama, ja mislim da ja drugu temu skoro i da nemam u poslednje vreme a o go*nima i da ne pricam. Eto samo danas bih mogla da ispisem referat o kakenju, teksturi, kako je svarila, da li se mucila, da li joj je naduvan stomak i td
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:15:23
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, beli luk je odlican ali ako ga direktno udise. nama je dr rekla da naseckam belog luka pa u neku teglicu da stavim i povremeno dam detetu da pomirise. A crni luk se presece i stavi blizu uzglavlja. Jest da vonja ujutro ali radi posao.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:20:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mogu misliti taj sok kad pomirisu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:20:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a crni luk!!!!! aha evo idem odmah da ga seckam jos imam svoj domaci. Mm i ja se zezamo da je domacica (ja) prdela dok ga je sejala jer je bas ljut
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:24:38
|
|
|
|
Torbica
|
Ahahahaha Anck! Ne sok, nego smrz! Ljisho, ti si genije! Crni luk je zakon, ja od njega i cajic skuvam i sirup za kasalj napravim.. E sad sam se tako lepo najela da mi je sve ruzicasto!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:29:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao ja sam se sad zanela kuckajuci ovde i izgorele mi kokice... celu kucu sam zadimila... ne vidi se nista
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:36:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
presekla malecnu glavicu crnog luka i stavila sam joj iznad glavice , ju al je ljut. al doslo mi sad da veceram malo slanine i luka . Jaooooo sta da radim kad sam prava sosa. Kad smo bili jos brat i ja kod mojih (znaci celog zivota ista prica od detinjstva) cekamo vikend da se napucamo crnog i belog luka . I onda prvi krece tata i pita sve u kuci da li neko hoce da vecera. I mi kao ne ne necemo da veceramo nismo gladni tralala.... I odjednom se celom kucom siri miris luka tek vidis mene i brata kako silazimo sa sprata i dolazi mama iz spavace sobe i onda krkanluk i jos nas tata vecito zezao "A necete da vecerate,a?". Mozete zamisliti koliko mirise taj nas domaci luk (i crni i beli) kad smo bili u stanju brat i ja na spratu da ga namirisemo. I deremo se sa sprata"Tataaaa,jel ti to jedes luka i slanine(ili luka i sunke)???" hahah...E bas mi sad nesto oko srca milo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:36:05
|
|
|
|
Torbica
|
brzo aktiviraj promaju!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:37:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma vec jesam...al sam malopre oprala kosu... pa ce mi biti veselo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:38:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho, bas lepe uspomene. Ja sam se napucala domace slanine, trapista i hleba namazanog pavlakom, grok grok! Anck, taman si prezdravila! Kapu i sal, nema ti druge!
< Poruku je uredio Torbica -- 19.11.2013 21:39:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:40:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma sad cu ja viklere na glavu , oni ce me stititi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:44:59
|
|
|
|
Moiraina
|
Dobro veče. Joj ala duva, još sam ja na osmom spratu, pa kad krenu da se tresu roletne... Moji klinci odavno u krevetima, mm otišao na neku poslovnu (valjda , tako mi reče) večeru, ja pozavršavala na brzinu šta sam imala po kući, sipala čašu vinca i cooliram Gledam malo šta se nudi za letovanje, zvala danas agenciju preko koje smo išli prošle godine i rekoše mi da će imati ponudu početkom decembra, jupi! Jao Torbice, sad me podseti kad si rekla čaj od luka, meni su to pravili kao detetu (valjda isto za kašalj), pamtim ga kao nešto baš odvratno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:46:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a da ja njoj stavim dzak luka pored kreveca??? Ne dise bas kako treba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 21:47:00
|
|
|
|
jole82
|
Uuhh ja domaceg kajmaka od kume sa sela sa nekom pogacom Nisam htela da jedem kod svekijevaca...pa se sveki zabrinula sto ne jedem..sigurno sam na dijeti(ja i dijeta..aha)...a ja odgovorim...Pa da sam cekala pola 8 i svi da se izredjaju, da rucam, vec bih umrla Jer sam jel te cekala da bolesni jedu pa da idu kuci...a tetka mucena(72 godine) letela 24 sata i kad smo dosle (inace prvi put vidi T..do sad samo na slikama) poigrala se 5 min i otisla da spava...mislim nije zena kriva..vidi se da je mrtva umorna, jos i muza sahranila pre nedelju dana..razumem je u potpunosti...al sveki je tu zakuvala corbu da dodjemo pa da dodjemo danas..e pa posto necu u bolestan sve,t onda cete lepo svi da cekate kralja Dzulijana i malog Smora(da se probudi pa da dodjemo)...i lepo tetka rece...pa mogli smo bilo koji dan da se vidimo, jer ja sad na oci ne mogu da gledam...e pa eto sveki..ucini ti tetku medvedju uslugu... I necu vise o sveki...otvorila sam somersbi..mm se tusira...i njega sam malo potkacila...viktori zna kakvi su nam muzevi pa svako malo u svoje cose da se porazmisli...sutra cu da se odljutim, al mora i on da dobije packu, zato sto je mnogo fin
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?