Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 17:34:34
|
|
|
|
jovicaa
|
evo i mene... maksim malo zadremao, pa mogu da disem, dete po ceo dan insistira da ga nosam, vec mi postaje dosadan.. jedva cekam da prohoda... ali nema nista od toga uskoro. mozda je osetio moju zelju za trecim detetom, pa brani teritoriju ko zna
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 17:36:12
|
|
|
|
adulence
|
Zdravo mamice mm slobodan ,pa me nema danas...uzivamo svi kucici...a iva ne zna kod koga bi pre pruza mm-u ruke a govori mama...ahahaha...lujka...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 18:28:36
|
|
|
|
mama micki
|
Evo i mene...kod nas trenutno ludilo...nervozna je toliko da neznam šta ću, zubići je muče, probala sam sve ali ništa ne pomaže, nije spavala ceo dan pa je zbog toga i dodatno nervozna. Muž odveo stariju ćerkicu na folklor a nas dve ostale kući pa se ludu provodimo...žurka...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 18:30:45
|
|
|
|
Rosita
|
Vecer. Ne odosmo nigde, malo po kraju prosetasmo i to je to. Danas D pojeo ručak maaaalo grublje teksture, i dalje nije morao da se zvace, al nije skroz glatka kasa, onako, protandrljan kroz blender. Ja srecna. Da l sto smo svi zajedno rucali, ne znam. MiLj, nastavicemo u temi "Ugovaranje brakova medju RR podmlatkom". Da utanačimo, mada ja mislim da neće bit bidne problema :P Milice, i ti voliš nakindjurene kafe :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 18:41:52
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: lokica77 IZVORNA PORUKA: vikiveki Jao Lokice blago tebi,ja treba sutra da idem na komisiju i molim boga da mi produže bolovanje na makar još mesec dana,da me ne pošalju da radim a ne smem da dignem ništa teže od kašike makar prva dva meseca.Šta će biti videću sutra ako se ne varam ti si imala neku operaciju. Trebalo bi da ti produze, ja sam posle svake operacije (a bilo ih je 4) bila na bolovanju po 2 i po meseca Jao Lokice,što no kažu stari ljudi,,iz tvojih usta u božije uši
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 20:46:26
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: adulence pruza mm-u ruke a govori mama... moja pruza meni ruke i govori tata...pomesali su joj se loncici...a bas me to nervira, ja po ceo dan sa njom, a ona nikad da kaze mama, da se ukakim od srece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 20:46:57
|
|
|
|
doktorkakristal
|
evo i mene ,nisam pisala neki dan ,sve me nesto mrzelo,Dora preko dana jedva da spava ,nervozna je i placljiva ,najgore je sto se strasno zagrcnjava dok jede na flasicu mada se desava i dok sisa i ja naravno malo kopala po RR cisto da vidim neki savet za to i naidjem na GERB kod beba pa se gadno istripujem sad sam uspela sve simptome da nadjem kod nje osim jednog a to je povracanje Bas bi mi prijala neka setnja po ceo dan sam sa njom i onda pocinjem da umisljam sve i svasta ,al ne mogu da je ostavim kod svekija ona bas panici kad mala place,tako da cekam jos dve nedelje kad prelazimo kod mojih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:00:30
|
|
|
|
Moiraina
|
Pozdrav. Torta je otišla skoro cela, jes da je bila grozna na oko, ali je ipak bila ukusna. Mene su danas moji klinci izludeli, bukvalno. Stalno se čupaju, guraju, mlađi zalepi šamarčinu starijem i smeje se, a onda ovaj krene da ga čupa i da histeriše, tada krene opšta dernjava, uhhhh... Juče bili u nekoj igraonici, stariji se igra sa nekom decom, a stavila sam malog u onaj bazenčić sa lopticama, oko njega deca starija po pola godine minimum. I naravno, moj je terorisao sve ostale Čupao ih je, zabadao im prste u oči, otimao loptice (a još ni ne hoda)... Morala sam da ga sklonim, jer naravno neću da ga pustim da maltretira drugu decu, ali kad se samo setim da sa starijim nikada nisam imala takav problem, uvek je on bio od one dece koju drugi udaraju... Totalno različiti karakteri...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece mame sta radite? Ja uspavala malog pa cu sad maloj ispricati pricu o tri praseta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:22:56
|
|
|
|
serpica
|
I moji svi spavaju a ja da "ukradem" koji minut da procaskam pa da bezim u krevet jer me ceka rano ustajenje, ko i svakog jutra. btw gde je ona tema da se smejemo nasoj deci,imam jos jedan biser mladje cerke pa bih da to podelim s vama
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:27:22
|
|
|
|
jovicaa
|
zene ja samo da vam javim, posto ste bile nestrpljive oko rezultata, da sam razvalila kolokvijum! dobila 30 bodova, samo sto ne moze toliko da mi da, pa mi se vodi kao 20 ja sam prezadovoljna, maksimum bodova iz aktivnosti na casovima i maksimum bodova iz zadatka! a ovo mi je jedan od tezih kolokvijuma u ovom semestru...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:31:40
|
|
|
|
adulence
|
Bravo jovo bas mi je drago...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:32:42
|
|
|
|
Moiraina
|
Jovice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:37:06
|
|
|
|
Rosita
|
Jovice, svaka čast! Mo, da mi je sad torta, pa još da smem da je jedem, ne bih marila ni da je na kineske štapiće, a kamoli na kašiku ;) Ko o čemu...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:40:09
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo Joviceeee! Bas je zahladnelo. Mm je veceras zavrsio sve oko dece dok sam dosla iz skitnje, pa sad slusamo neku muzikicu i cavrljamo. Jole, ti ces prva znati za lila kaputic Ljubac
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:42:55
|
|
|
|
jole82
|
Jovo svaka čast Torbi T pajki uveliko, mm stigao malopre..pa malo da se družimo i nas dvoje ne mogu više s bebom da pričam ceo dan...počeću i u prodavnici da se glupiram
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 21:54:55
|
|
|
|
Janncica
|
Jovice Bas mi je drago. Jole to za glupiranje i ja stalno govorim.Pobenavicu skroz. Ja pravila mm tortu sutra za rodjus i stavila fondan odgore i jakoooo sam ponosna na sebe. Super je ispalo.Samo mi je osvetljenje lose u kuhinji,pa su slike nikakve.Probacu sutra da slikam,pa kacim u temu.Pripremila sam se da je to jako tesko,a ono za 5 minuta gotovo.J i ja smo se igrale do skoro. Odoh da perem grivu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 22:03:51
|
|
|
|
pocahontas
|
bravo jovo doco mislim da je povracanje ipak najvazniji simptom...tako da se nemoj sekirati, a sto se tice losih misli, oce to kad si po ceo dan sama sa bebom plus neispavana, al sve to brzo prodje, drz se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 22:09:03
|
|
|
|
mtajcica83
|
Bravo Jovice ya kolokvijum... Evo i mi malo da se javimo.Posao nam je tata na brod pa se svrle i ja sad privikavamo na to da cemo opet biti sami 6 mjeseci...Ulayimo pomalo u stos..mada mu tata jako nedostaje,..to se vidi jer svako malo nesto pita za njega ili meni prica sta su oni radili skupa kako su setali, pricali price, igrali se itd.. Kod nas je zadnjih dana bilo lijepo vrijeme pa smo maximalno koristili sunce i setnju jer su vec od sutra najavili zahladjenje i kisu, bljak.. Eto toliko od mene, odoh u krpe.Laku noc mamike i djecice
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 22:23:44
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala zene evo privodim kraju seminarski, jos 2,3 strane i zakljucak... ali me onda odmah ceka pisanje drugog seminarskog i odbrana treceg sledece nedelje da coveku pozli od bolonje i seminarskih radova... ovi moji svi pozaspali i mm i deca... tako najvise volEM
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 22:40:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Jovice svaka tebi čast pored svih obaveza oko dece uspevaš i da učiš Moji su polegali, najmlađi sin spava a dvoje starijih još ne spavaju već čavrljaju na jastuku, a mm gleda neki film
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 18.11.2013 22:46:20
|
|
|
|
Torbica
|
Moji su svi onesvesceni odavno, pogrickam ovu saku lesnika i begam... Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 6:21:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro jaoooooooooooooo...nastavlja se budjenje ali zbog nosica . Odlepicu. Ne moz to tek tako sve da bude kako treba izgleda kod nas. Idem za 10 min mi dolazi ucenica na cas . Poranilo dete frka heheh...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 6:48:25
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 19.11.2013 7:05:11
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?