Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:38:52
|
|
|
|
Meisje
|
Tad je sigurno i srce da se cuje i sve sto treba da se vidi. Posle sam na drugi UZ isla na 11+ i to je to. Tad mi je rekao i da prekinem sa utrogestanom..samo folna do 12n i pravilna ishrana i nema potrebe ni za cim vise. Onda kod svoje babice do kraja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 14:50:33
|
|
|
|
hanka
|
Ja prosla danas drugostepenu i naravno sad imam pitanjce Oko papirologije sve mi je jasno,nadam se pozivu iz fonda za 20ak dana,muci me nesto drugo.Dr mi je reko da cu morati da ponovim histeroskopiju zbog jednoroge materice i zato sto je proslo vise od godinu dana Jel imala neka slicnu situaciju i koliko onda treba da prodje izmedju histeroskopije i vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 15:04:56
|
|
|
|
17 joka
|
Hanka,odmah u sledecem ciklusu se moze raditi Vto. Brzo ce to i da za tebe navijamo. Grlim puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 15:13:54
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: tillia Devojke, znate li koliko dana nakon prestanka uzimanja tableta Primolut nor treba da dobijem? u roku od 2,3 dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 15:32:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Js joj pisala pre neki dan na FB, vidim da je nema. Šta nam je sa Ninče? Pozdravi je punooooo preselila se pa nema internet, ali misli na sve vas :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 16:46:15
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Joko draga, mislim na tebe i navijaaaam!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 16:55:14
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala draga, kako ste vi? Ima li sta novo?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 16:55:21
|
|
|
|
Jole84
|
Hankić bravo,sad će sve da bude brzo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 16:56:29
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Dama Herc Degu cestitam od srca Devojke da li je neka od vas radila laparaskopiju ili histeroskopiju? Kakav je postupak? Ja sam radila laparoskopiju. Postupak je sledeći: Imaš potrebne analize koje treba da odradiš (doktor ti da spisak). Kada te hospitalizuju na klinici, priprema je kao za svaku operaciju. Radi se u totalnoj anesteziji. Imaš 2 reza u predelu jajnika (sa svake strane po jedan) i jedan koji ide kroz pupak. Kući iedeš već sjutra, eventualno prekosutra. Ništa strašno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 17:04:10
|
|
|
|
lisicaunoci
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Hvala draga, kako ste vi? Ima li sta novo? Joko draga,prosli smo drugostepenu krajem septembra i sad cekamo..ne znam sta ce biti sa privatnim klinikama, i ako sad prodje ovaj tender, kako se biraju parovi koji mogu da biraju privatnike? zna li neko? mada, iskreno , nemam nista ni protiv fronta...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 17:27:31
|
|
|
|
17 joka
|
ma samo neka bude sto pre, pa ako nebudu privatnici u opticaju i drzavne klinike sta da radis a da moze privattnici gde si mislila da radis?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 17:29:27
|
|
|
|
pari
|
joko, žapkić, hvala vam! Ja večeras primam stop i u nedelju ujutru je aspiracija... još malo pa gotovo...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 17:52:02
|
|
|
|
17 joka
|
opa super si ti navijam jakoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 18:44:07
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Naravno Joko, i ja kazem to! Basd sam danas i ja o tome razmisljala...pa verovatno bih opet u jevremovu kod moje dr. bez obzira sto nije bilo uspesno, to nema veze sa njima, a u ja imam veliko poverenje u moju dr i mislim da je to jako bitno u takvom postupku. ako bi isla negde drugde, svuda bi bila 'novi' pacijent i mislim da mi u toj situaciji to ne bi prijalo...ne znam, nisam pametna :P
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 18:59:08
|
|
|
|
pilence83
|
degu mila sve najlepše
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 19:55:57
|
|
|
|
17 joka
|
Lisice,razumem te u potpunosti,jako je bitno da se tamo gde radis postupak osecas dobro. Pilence dokle ste vi stigli?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 21:19:15
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: pari joko, žapkić, hvala vam! Ja večeras primam stop i u nedelju ujutru je aspiracija... još malo pa gotovo... Pari, nema na čemu. Puno ti sreće želim od
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 23:08:07
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko..... ja ove nedelje morah da ocenim brdo dece pa nisam stigla ni da citam ni da pisem. Upravo razmisljam o tebi i vidim da si prisutna i rekoh da ti pozelim visoooku betu sutra Pari, bravo draga, navijamo za sto vise jc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 23:30:03
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy,vec 1h lezim u krevetu nece san na oci,pricam sa MM malopre i idu suze same šta da radim takva sam nemogu se promeniti. Pisacu ti sutra PP. Ako bude sta a sumnjam :-* puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 23:37:53
|
|
|
|
degu
|
Žene hvala vam svima, samo da dr potvrdi i sve vas vučem endokrinolog mi je povećao dozu eutiroxa i rekao čim mi se potvrdi trudnoća odmah na bolovanje. Joko svim srcem navijam za tebe, hoću da te vodim u prvo tromesečje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 23:43:21
|
|
|
|
17 joka
|
Veverko,naravno da ce Dr.potvrditi da je sve ok. Volela bih u divno drustvo prvog razreda ali... videcemo sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 0:05:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko srećno danas Pari isto srećno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 0:07:16
|
|
|
|
Milica cica
|
Držim fige jakoooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 0:12:53
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice,uh izgoreh od cekanja,razmisljanja svega. Milice divna si.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.11.2013 7:35:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro Joko duso sretno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?