Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 13:17:33
|
|
|
|
imperial
|
Devojke,sta znaci kad u douglasu nema slobodne tecnosti,jel to dobro ili lose,inace danas mi je cetvrti dan transfera???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 14:10:21
|
|
|
|
jess021
|
Imperial, to je dobro, ne treba ni da bude slobodne tecnosti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 14:21:21
|
|
|
|
smejalica88
|
Imam samo jedno pitanje da li mi neko moze reci da li se dugo ceka da se zakaze druga komisija u Nisu? Ja sada treba da predam za prvu,imam jos par rezultata da prikupim. Da li ima jos uvek guzve velike kao sto su bile?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 14:25:49
|
|
|
|
17 joka
|
Imperijal navijam jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 14:30:56
|
|
|
|
mickybap
|
imala sam danas tranfer,od 6 jajnih 5 se oplodilo,jednu su mi stavili blatocistu a drugi su zamrzuli,nisu mi hteli dva da stavljaju zato sto sam mlada :D e sad ono cekanjeeeee do 15.11
< Poruku je uredio mickybap -- 31.10.2013 14:32:41 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 14:50:54
|
|
|
|
Bebana17
|
Degu!!!!!!!!!!! Pa nema me par dana i mal nisam pala sa stolice kada sam videla da si trudna! Joj, sreće Ne možeš da zamisliš koliko mi je drago Uživaj u trudnoći i mazi tibu, nemoj puno da brineš, samo udri po utrogestanima, biće progesteron dobar Daco, mila, ako će te utešiti, nisi najstarija evo mene, metuzalema, među vama Joko, izlupaćemo te dobro, nemoj da luduješ, ti si ženo trudna, i tačka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 15:35:56
|
|
|
|
Brbljivica
|
bravo imperijal ! pa zar ovde da saznam ,,....lepo ,nema sta ! i navijam i prasim! IZVORNA PORUKA: imperial Devojke,sta znaci kad u douglasu nema slobodne tecnosti,jel to dobro ili lose,inace danas mi je cetvrti dan transfera???
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 15:36:59
|
|
|
|
Brbljivica
|
ne ceka se puno u Nisu ,negde oko 2nedelje a mozda i manje .Nis nema takve guzve . IZVORNA PORUKA: smejalica88 Imam samo jedno pitanje da li mi neko moze reci da li se dugo ceka da se zakaze druga komisija u Nisu? Ja sada treba da predam za prvu,imam jos par rezultata da prikupim. Da li ima jos uvek guzve velike kao sto su bile?
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 15:57:25
|
|
|
|
17 joka
|
Bebana,mislis i ti da jesam ,misle svi a ja... Micky ,navijam jako.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 16:08:53
|
|
|
|
sunascee
|
Drugarice, da vam javim da smo danas prosli drugostepenu komisiju, bez problema . Sada cekamo pozivno pismo, nadam se da necemo predugo cekati.U prethodnom postupku je stiglo za dve nedelje. Sve vas puno grlim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 17:06:41
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: imperial Devojke,sta znaci kad u douglasu nema slobodne tecnosti,jel to dobro ili lose,inace danas mi je cetvrti dan transfera??? Imperial, to je dobro. Znači da nisi imala hiperstimulaciju i da ne treba da primaš albumine zbog toga. Inače, slobodna tečnost može da stvori jako velike probleme.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 17:07:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Svim devojkama koje su u postupku, želim puno sreće i da vam se ruke što pre napune najvećim bogatstvom!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 17:15:10
|
|
|
|
smejalica88
|
A da li znas koliko se otprilike ceka na postupak od druge komisije? Ja cu raditi u nisu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 17:16:40
|
|
|
|
Brbljivica
|
ja sam drugu komisiju prosla u februaru cini mise ....a na prvim konsultacijama bila vec u martu i proces je bio zakazan za jun....tj tabletice pocele jos u maju..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 17:22:02
|
|
|
|
17 joka
|
Žabkic, hvala draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 19:21:01
|
|
|
|
tillia
|
Jao degu,čestitam!!! Što je to divno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 19:23:07
|
|
|
|
ivanicasale
|
Degu cestitam od srca nema nista lepse nego ostati trudna prirodno. Alex srecna godisnjica. Maslacak mislim da sam redela tu rezistenciju,bila sam kod endokrinologa i pijem lek estrofen 25mikrograma dnevno a tsh mi je bio 2.7 pa da ga spustim ispod 2 zbog ove vto.Mozda je on kriv sto mi prosla nije uspela a mozda i lupam.09.12 imam zakazano kod endokrinologa.Krajem Novembra treba da dajem krv,a radela sam i FT3 i FT4 je dobar tako mi kazu bar.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 20:03:42
|
|
|
|
Meisje
|
Joko koji je dpt? Nemoj da se nerviras,cuvaj se za bebicu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 21:30:12
|
|
|
|
17 joka
|
10 dan svaki dan posle 14h racunam sledeci dan tako ce sutra posle 14h biti 11 dan uvece me bas oli stomak, evo i wsad nije mi dobro i stvarno neznam sta misliti i cemu se nadati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 31.10.2013 23:22:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Degu, cestitam ti od Fantasticno je to sto ti se desilo. Bas sam sretna zbog tebe . Saljem ti puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 6:03:26
|
|
|
|
pari
|
drage, da li znate zašto se embriotransfer radi pod punom bešikom? i kako to tehnički izvesti? npr.ako je ujutru tranfer, probudiš se ujutru i uopšte ne ideš u toalet ili ideš pa se onda naliješ vodom? ovo mi deluje kao dosta neprijatna stvar... Kakva su vaša iskustva?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 7:33:50
|
|
|
|
daca77
|
pari, i ja sam tako razmisljala, ali nije uopste neprijatno. Meni je transfer bio u 13.30h, a sat vremena ranije sam krenula sa uzimanjem vode. Polila sam skoro 1/2l, ali moglo je i manje-ako je besika prepuna, salju da je malo ispraznis.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 8:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
degu, cestitam! ja sam svratila u ime nine26, misli na sve vas, cestita novim trudnicama, a posebno cestita Dunji i pozdravlja je! pitala je i za joku, zato joko, brzo javljaj lepe vesti da mogu da prosledim!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:09:42
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: daca77 pari, i ja sam tako razmisljala, ali nije uopste neprijatno. Meni je transfer bio u 13.30h, a sat vremena ranije sam krenula sa uzimanjem vode. Polila sam skoro 1/2l, ali moglo je i manje-ako je besika prepuna, salju da je malo ispraznis. Hvala! utešila si me
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:10:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Js joj pisala pre neki dan na FB, vidim da je nema. Šta nam je sa Ninče? Pozdravi je punooooo IZVORNA PORUKA: ksena ja sam svratila u ime nine26, a posebno cestita Dunji i pozdravlja je!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?