|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
31.10.2013 0:38:28   
srculence25
user posted image user posted image user posted image sreca sreca radost deguuuu draga divnooooooooo user posted image user posted image user posted image zelim ti brzu i laku trudnocu.Nisam bas nesto aktivna ali vas redovno pratim

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1576
31.10.2013 1:54:25   
dijana1*
Degu cestitam i zelim ti.lepu skolsku trudnocuuser posted image
Bas ste se jedna po jedna urotile protiv VTOuser posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1577
31.10.2013 6:22:33   
pari
degu, diiiivnoooo!!!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1578
31.10.2013 6:57:21   
Powerpuff Girl
Kako je lepo kad me nema par dana, a onda svratim i citam mnogo lepih vesti! user posted image user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1579
31.10.2013 8:33:04   
daca77

IZVORNA PORUKA: Jole84

Dacika baš mi je drago da je neko rešio da uzme stvar u svoje ruke,baš mi deluje ozbiljno i mislim da će to da bude sa vrlo brzim ishodom user posted image user posted image

Hvala, Jole user posted image
A sto sam srecna zbod deguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1580
31.10.2013 8:38:07   
imperial
Degu,svaka čast,divna vest,user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1581
31.10.2013 8:45:14   
Maja1309
jao Degu draga pa ti si prevarila VTO, jao draga baš sam sretna zbog tebe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1582
31.10.2013 9:34:38   
jess021
degu, od srca si me obradovala!!! Zelim ti da sve bude u najboljem redu i da vise popijemo tu kafu:)

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1583
31.10.2013 10:23:07   
plašljiva
Degu čestitam, divne vesti. Nema ništa lepše nego prevariti VTO. Super. Lepu i laku trudnoću ti želim

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1584
31.10.2013 11:09:02   
Snekile7
Deguuuuser posted image , cestitam, pa ima li lepse vesti. Super. Zelim ti lepu i laku trudnocu, vuci nas za nos, da i nas strefi takva sreca.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1585
31.10.2013 11:16:10   
Štetica
Degu nesto najlepse sto je moglo da ti se desi. Joletova kofica radi svoj posao,posto je ona povukla nogu u misiji "zeznuti VTO". Hocu i ja u taj vas"klan".
Joko jos dva dana pa da i tebe prosledimo u trudnicke teme.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1586
31.10.2013 11:23:21   
Jole84
Štetice user posted image user posted image vučemo te svom snagom i pljuskamo svim kofama samo nam dođi user posted image Ja se od srca nadam da će i tebe čudo da pogodi user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1587
31.10.2013 11:24:59   
17 joka
Štetice,neznam sta da ti kazem ja sam sinoc otplakala svoj neuspeh,ali nisam zelela da kvarim onu radost sinoc zbog nase Veverice i divnog iznenadjenja. Cekam subotu više samo da se nemucim. Nisam od bolova mogla ziveti ni spavati.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1588
31.10.2013 11:29:22   
degu
Jokoooooooo neću da te čujem, mene stomak danima boli i to baš boli, sve sam govorila ma da krene više kako me razbija,evo i sad me zaboli, al sve ređe i ređe i baš me uplaši. Znači potpuno isti bol kao kad treba da dobiješ, jedan dan sam imala i neki oštar bol, žao mi što nisam zabeležila, mora da je bila implantacija.

Štetice kolko se sećam mi smo se dogovorile da idemo u paketu user posted image

< Poruku je uredio degu -- 31.10.2013 11:30:11 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1589
31.10.2013 11:32:56   
Jole84
Kumo nemoj da plačeš,sve je to normalno,ko što kaže Degu bolovi su isti kao pred dobijanje,meni se i sad povremeno javi muljanje,baš grtko. Samo pozitivno,baš mislim da je ovog puta uspešno user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1590
31.10.2013 11:36:06   
17 joka
Veverko,nebrigaj ti za mene,ja nisam bitna,samo se ti cuvaj odmaraj mazi tibu. Ja jednostavno nisam rodjena pod srećnom zvezdom. Radujem se zbog tebe jako jako.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1591
31.10.2013 11:40:00   
pipi_coco
Joko nemoj da se predaješ zbog toga i mene je bolio stomak u početku i to jako i stalno, a jednu noc me cak i probudila bol i to kao lijevi jajnik da mi neko čupa. Kod mene je bilo faza u kojima me boli kao kad dobijem već, ali sreća sve je zasada dobro i prošlo je više ne boli pa sam odmah i smirenija. Razumijem ja tebe i taj strah, ali stvarno se nadam da cemo to kasnije pripisati u simptom user posted image

Glavu gore user posted image

Klan "zeznuti VTO" hahhaha suuper, super. Otvorite temu "zeznule smo VTO" nadam se da će biti još puno puno puno članova toga klana.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1592
31.10.2013 11:41:20   
daca77
Joko, pa ti si gora od mene, po pitanju crnih misliuser posted image
Nista nije izgubljeno...navijam jakoouser posted image
A razmisljam nesto, ja sam sada najstarija crticauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1593
31.10.2013 11:47:16   
17 joka
Daco,znam ja sebe zato sam ti i rekla. A ja znam da ces i ti za koji mesec biti trudnica spremaj se za to. Nemojte obracati paznju na mene ja sam svakako pukla. Videcemo u subotu da li sam u pravu

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1594
31.10.2013 11:54:18   
degu
Joko ja sam prekjuče rekla ma nema ništa od toga, ja znam da nema ništa pa eto user posted image
Ja verujem u te tvoje borce, a što je mama malo pukla, to ćemo da joj oprostimo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1595
31.10.2013 12:04:01   
17 joka
Veverko ,neznam više stvarno šta da očekujem.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1596
31.10.2013 12:06:29   
daca77
Znam ja, pozitivnu betuuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1597
31.10.2013 12:12:30   
17 joka
Dacika,mislim da bih se tako onesvestila od iznenadjenja. Sve vas jako volim i grlim.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1598
31.10.2013 12:17:06   
Jole84
user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1599
31.10.2013 12:21:31   
pozitivna
Drage moje i ja bih da zeznem VTO. isla sam jucer kod gyneko. Bas kada se pripremam za prag )Nasli mi polip 9x3mm ,radila sam malo pre TEST za OVULACIJU i :)user posted image blista ali nesmem a ja bih da mutimo ,sta da radim ?
Danas sam bila na kliniku i predala taj uput za polip ,a nije mogao niko pricati samnom svi zauzeti lekar tako da ce mi poslati pismo kod kuce kada da im dodjem da mi to skinu ako je uopste to polip...

koliko je opsano to imati Polip i sta se radi u slucaju ako je zena trudna a otkriju polip?

Puno vas pozdravljam

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here