Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:34:05
|
|
|
|
Cecana
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo ovako, posle 5 godina pokušavanja, hsg-a, 3 IUI i čekanja VTO i posle mog silnog kukanja da hoću da me strefi čudo, čudo me i strefilo da ne znam gde se nalazim. Danas 30. dc, test mnogo pozitivan, beta 1399 :) E sad ono što me brine je što je tsh akočio na 12, mada je t4 i dalje dobar. Progesteron je 26.7 i to mi deluje malo nisko, Maslačkić pomagaj!!! Inače ceo dan ne znam gde udaram, totalno sam zbunjena i isprepadana. Degu cestitam od srca, ulepsala si mi dan. Zelim ti lepu i laku trudnocu bez briga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:38:53
|
|
|
|
Dama Herc
|
Degu cestitam od srca Devojke da li je neka od vas radila laparaskopiju ili histeroskopiju? Kakav je postupak?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 10:17:10
|
|
|
|
tillia
|
Devojke, znate li koliko dana nakon prestanka uzimanja tableta Primolut nor treba da dobijem?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 10:55:00
|
|
|
|
17 joka
|
Kseno,pozdravi mi puno Ninu, reci joj da je puno da nam jako nedostaje i da je sutra beta pa ce mo videti rezultat sreca ili tuga Pari, meni je isto transfer bio kasno oko 13 i 45 i ja sam popila pola litre vode sat vremena pre i nije strasno Cecana Dunjice kako si mi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:03:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dunja kad cekamo vesti sa UZ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:34:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunjica ovog puta ceka dve ipo nedelje od bete do prvog ultra zvuka ako se ne varam. To je i pametno jer ce pregled biti mnogo lepsi od jurenja kruzica po endometrijumu. Evo da dam prognozu unapred da vidite kakva sam prorocica Vanga kad se vrati sa pregleda Dunjica raportirati o bebici velikoj 5-8 mm u kesici 2-3 cm sa brzim radom . Joko jos samo malo strpljena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:35:30
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice hvala.Joko znam kako ti je,ja sam imala stalno osecaj kao da sam dobila,a kafa mi je postala kisela posle 5 dana od transfera(inace ne mogu da zivim bez nje) i otisla da radim betu 12dan i kazem onoj teti ajde cisto da uradim al nema nista danas cu da dobijem,u povratku uzela test da se razocaram dok ne stigne beta,kad on pozitivan a ja ne verujem i kazem muzu to je zbog hormona,ja nisam trudna.Cak i betu kad sam uzela nisam verovala,ja sam zamisljala taj trenutak kad saznas da si trudna mnogo drugacije,ali mi smo bili pogubljeni kao da nam neko lupio samar.Cak i posle treceg ponavljanja bete muz me pitao jer nama pozitivna beta.Tek posle uz smo postali svesni da je beba stvarno tu.Srecno joko i navijam da bude pozitivna beta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:44:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Dunja i Joko17 držim vam palčeve i jedva čekam pozitivne i najbolje rezultate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:47:20
|
|
|
|
17 joka
|
Maslacko, još malo uzasno mi je ali izdrzacu jos ovaj dan Alex, mogu zamisliti ja mislim da bi mi bili jos gori. Viki, hvala
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.11.2013 11:50:52 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:49:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dunjica ovog puta ceka dve ipo nedelje od bete do prvog ultra zvuka ako se ne varam. Okruglo 3 nedelje od bete, kao i prošli put, samo se sada nadamo lepšem ishodu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:52:20
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, naravno da ce biti sve lepše i bolje!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:57:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ok Dunja onda pomeram prognozu na embrion od 10-12 mm Dobijam virtuelnu zvakicu ako pogodim? hihihih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:04:08
|
|
|
|
Štetica
|
Maslacak aj molim te pogledaj u temu o DHEAS,pisala sam tamo i vise mi nista nije jasno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:07
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: pari drage, da li znate zašto se embriotransfer radi pod punom bešikom? i kako to tehnički izvesti? npr.ako je ujutru tranfer, probudiš se ujutru i uopšte ne ideš u toalet ili ideš pa se onda naliješ vodom? ovo mi deluje kao dosta neprijatna stvar... Kakva su vaša iskustva? Pari, meni je ET bio zakazan u 10h, ali , zbog nekih hitnih slučajeva na klinici moj red je došao tek oko 13h. Mislim... htela sam da puknem... :D Par puta sam morala da idem da "pišknem". Ja sam, koliko se sećam, da bi bila spremna tad u 10h popila oko 1,5 malih flašica mineralne vode. Međutim, pošto su okolnosti bile takve kakve su bile, morala sam posle da pijem iznova i iznova... Ma, to je, u stvari, najmanji problem u celoj priči...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta god poželiš, virtuelno IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ok Dunja onda pomeram prognozu na embrion od 10-12 mm Dobijam virtuelnu zvakicu ako pogodim? hihihih
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče IZVORNA PORUKA: 17 joka Dunjice, naravno da ce biti sve lepše i bolje!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:42:29
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, meni piše ako je beta pozitivna na UZ se ide mesec dana posle transfera sto dodje 2 nedelje posle bete?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:04:44
|
|
|
|
branki*
|
degu,bas mi je drago
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:19:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, i meni su rekli da može od 2 do 3 nedelje posle bete, ja sam izabrala ovu drugu opciju, jer sam i inače jako strpljiva, prosto sam takva. A ta jedna nedelja mi ništa neće ni odmoći, ni pomoći, ništa ne menja, samo će se bolje videti stanje. IZVORNA PORUKA: 17 joka Dunjice, meni piše ako je beta pozitivna na UZ se ide mesec dana posle transfera sto dodje 2 nedelje posle bete?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:20:51
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči u pravu si,jedna nedelja mnogo znači Biće to sve za veliku radost
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:24:08
|
|
|
|
ivanicasale
|
Joko pisala sam ti na drugo mesto.Jos malo izdrzi pa da se radujemo zajedno.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:24:52
|
|
|
|
Meisje
|
A ja isla na prvi UZ sa 8+3!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:26:39
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja ću tako biti Nisam sada sigurna kako računaju, jer je bila jako kasna ovulacija, FET, ali po ciklusu sam sada 7 nedelja, tj ušla u 7. UZ je za deset__ak dana. IZVORNA PORUKA: Meisje A ja isla na prvi UZ sa 8+3!
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2013 13:29:26 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:29:35
|
|
|
|
ivanicasale
|
smejalice88 meni je zakazana za Januar u nisu vto kao sto vidis u potpisu.Redosled je bio ovakav:27.09-prosla prvostepenu.Tada zakazala za 04.10.drugostepenu-prosla tad.15.10-dobila pozivno pismo za postupak za 29.10 da se javim u Nisu.29.10 zakazana vto za Januar 2014.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:32:30
|
|
|
|
17 joka
|
Pa i ja kontam da je bolje kasnije,da se sve fino vidi. Ma ja znam Dunjice da je taj mali junak rešio da se rodi iduceg leta :-D da ce sve biti super. Mei,ljubim vas dve
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?