Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:34:05
|
|
|
|
Cecana
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo ovako, posle 5 godina pokušavanja, hsg-a, 3 IUI i čekanja VTO i posle mog silnog kukanja da hoću da me strefi čudo, čudo me i strefilo da ne znam gde se nalazim. Danas 30. dc, test mnogo pozitivan, beta 1399 :) E sad ono što me brine je što je tsh akočio na 12, mada je t4 i dalje dobar. Progesteron je 26.7 i to mi deluje malo nisko, Maslačkić pomagaj!!! Inače ceo dan ne znam gde udaram, totalno sam zbunjena i isprepadana. Degu cestitam od srca, ulepsala si mi dan. Zelim ti lepu i laku trudnocu bez briga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 9:38:53
|
|
|
|
Dama Herc
|
Degu cestitam od srca Devojke da li je neka od vas radila laparaskopiju ili histeroskopiju? Kakav je postupak?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 10:17:10
|
|
|
|
tillia
|
Devojke, znate li koliko dana nakon prestanka uzimanja tableta Primolut nor treba da dobijem?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 10:55:00
|
|
|
|
17 joka
|
Kseno,pozdravi mi puno Ninu, reci joj da je puno da nam jako nedostaje i da je sutra beta pa ce mo videti rezultat sreca ili tuga Pari, meni je isto transfer bio kasno oko 13 i 45 i ja sam popila pola litre vode sat vremena pre i nije strasno Cecana Dunjice kako si mi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:03:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dunja kad cekamo vesti sa UZ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:34:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunjica ovog puta ceka dve ipo nedelje od bete do prvog ultra zvuka ako se ne varam. To je i pametno jer ce pregled biti mnogo lepsi od jurenja kruzica po endometrijumu. Evo da dam prognozu unapred da vidite kakva sam prorocica Vanga kad se vrati sa pregleda Dunjica raportirati o bebici velikoj 5-8 mm u kesici 2-3 cm sa brzim radom . Joko jos samo malo strpljena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:35:30
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice hvala.Joko znam kako ti je,ja sam imala stalno osecaj kao da sam dobila,a kafa mi je postala kisela posle 5 dana od transfera(inace ne mogu da zivim bez nje) i otisla da radim betu 12dan i kazem onoj teti ajde cisto da uradim al nema nista danas cu da dobijem,u povratku uzela test da se razocaram dok ne stigne beta,kad on pozitivan a ja ne verujem i kazem muzu to je zbog hormona,ja nisam trudna.Cak i betu kad sam uzela nisam verovala,ja sam zamisljala taj trenutak kad saznas da si trudna mnogo drugacije,ali mi smo bili pogubljeni kao da nam neko lupio samar.Cak i posle treceg ponavljanja bete muz me pitao jer nama pozitivna beta.Tek posle uz smo postali svesni da je beba stvarno tu.Srecno joko i navijam da bude pozitivna beta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:44:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Dunja i Joko17 držim vam palčeve i jedva čekam pozitivne i najbolje rezultate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:47:20
|
|
|
|
17 joka
|
Maslacko, još malo uzasno mi je ali izdrzacu jos ovaj dan Alex, mogu zamisliti ja mislim da bi mi bili jos gori. Viki, hvala
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.11.2013 11:50:52 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:49:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dunjica ovog puta ceka dve ipo nedelje od bete do prvog ultra zvuka ako se ne varam. Okruglo 3 nedelje od bete, kao i prošli put, samo se sada nadamo lepšem ishodu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:52:20
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, naravno da ce biti sve lepše i bolje!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 11:57:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ok Dunja onda pomeram prognozu na embrion od 10-12 mm Dobijam virtuelnu zvakicu ako pogodim? hihihih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:04:08
|
|
|
|
Štetica
|
Maslacak aj molim te pogledaj u temu o DHEAS,pisala sam tamo i vise mi nista nije jasno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:07
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: pari drage, da li znate zašto se embriotransfer radi pod punom bešikom? i kako to tehnički izvesti? npr.ako je ujutru tranfer, probudiš se ujutru i uopšte ne ideš u toalet ili ideš pa se onda naliješ vodom? ovo mi deluje kao dosta neprijatna stvar... Kakva su vaša iskustva? Pari, meni je ET bio zakazan u 10h, ali , zbog nekih hitnih slučajeva na klinici moj red je došao tek oko 13h. Mislim... htela sam da puknem... :D Par puta sam morala da idem da "pišknem". Ja sam, koliko se sećam, da bi bila spremna tad u 10h popila oko 1,5 malih flašica mineralne vode. Međutim, pošto su okolnosti bile takve kakve su bile, morala sam posle da pijem iznova i iznova... Ma, to je, u stvari, najmanji problem u celoj priči...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta god poželiš, virtuelno IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ok Dunja onda pomeram prognozu na embrion od 10-12 mm Dobijam virtuelnu zvakicu ako pogodim? hihihih
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:06:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče IZVORNA PORUKA: 17 joka Dunjice, naravno da ce biti sve lepše i bolje!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 12:42:29
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, meni piše ako je beta pozitivna na UZ se ide mesec dana posle transfera sto dodje 2 nedelje posle bete?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:04:44
|
|
|
|
branki*
|
degu,bas mi je drago
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:19:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, i meni su rekli da može od 2 do 3 nedelje posle bete, ja sam izabrala ovu drugu opciju, jer sam i inače jako strpljiva, prosto sam takva. A ta jedna nedelja mi ništa neće ni odmoći, ni pomoći, ništa ne menja, samo će se bolje videti stanje. IZVORNA PORUKA: 17 joka Dunjice, meni piše ako je beta pozitivna na UZ se ide mesec dana posle transfera sto dodje 2 nedelje posle bete?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:20:51
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči u pravu si,jedna nedelja mnogo znači Biće to sve za veliku radost
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:24:08
|
|
|
|
ivanicasale
|
Joko pisala sam ti na drugo mesto.Jos malo izdrzi pa da se radujemo zajedno.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:24:52
|
|
|
|
Meisje
|
A ja isla na prvi UZ sa 8+3!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:26:39
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja ću tako biti Nisam sada sigurna kako računaju, jer je bila jako kasna ovulacija, FET, ali po ciklusu sam sada 7 nedelja, tj ušla u 7. UZ je za deset__ak dana. IZVORNA PORUKA: Meisje A ja isla na prvi UZ sa 8+3!
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2013 13:29:26 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:29:35
|
|
|
|
ivanicasale
|
smejalice88 meni je zakazana za Januar u nisu vto kao sto vidis u potpisu.Redosled je bio ovakav:27.09-prosla prvostepenu.Tada zakazala za 04.10.drugostepenu-prosla tad.15.10-dobila pozivno pismo za postupak za 29.10 da se javim u Nisu.29.10 zakazana vto za Januar 2014.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.11.2013 13:32:30
|
|
|
|
17 joka
|
Pa i ja kontam da je bolje kasnije,da se sve fino vidi. Ma ja znam Dunjice da je taj mali junak rešio da se rodi iduceg leta :-D da ce sve biti super. Mei,ljubim vas dve
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?